Astro

Tjedni Horoskop: 31.05. – 06.06.

admin 28. svibnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Na području karijere se pokazuju manji problemi. Moguće da ćete dobiti neki zadatak koji je za Vas novost i na prvi pogled nećete znati kako započeti rješavati taj zadatak. Ipak, Vi se ne trebate plašiti novih stvari, već se trebate suprotstaviti izazovima, jer jedino tako možete napredovati. Obratite pažnju da se odgovarajuće odmorite ovih dana jer će Vaš umor smanjiti i Vašu koncentraciju. Bit će Vam potreban optimizam i upornost ako želite smanjiti nervozu. Na radnom mjestu se nemojte nervirati oko privatnih problema i pokušajte razdvojiti ta dva svijeta koliko je to moguće, inače će iz toga nastati dodatni problemi. Horoskop za novac, međutim pokazuje neke dobre znakove. U ljubavi se može dogoditi mnogo toga. Ako niste u partnerskom odnosu, onda sada tome trebate posvetiti više pažnje i vremena jer možete upoznati upravo onu osobu koju priželjkujete toliko dugo vremena. Na području zdravlja trebate obratiti više pažnje na svoje bubrege koji će biti osjetljivi tijekom ovog razdoblja!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će biti jako stresni za Vas, čak se može dogoditi da ćete psihički biti premoreni. Neke probleme možete i sami riješiti, dok druge možete malo preoblikovati ili odgoditi. Vaša nervoza će imati utjecaj i na Vaše financijsko stanje, jer lako možete izgubiti svoj novac ili na neki drugi način možete imati manje novca. Usprkos financijskim poteškoćama, Vi se ipak psihički osjećate mnogo bolje, jer znate da stiže lijepo vrijeme. Sada vrlo rado idete čak i na radno mjesto. Ovotjedni horoskop pokazuje da ne trebate forsirati ono što ne ide samo od sebe. Nemojte se uhvatiti za nešto pod svaku cijenu, već dopustite da sudbina time upravlja. Ako tako učinite, onda Vas očekuju nevjerojatna i neočekivano dobra događanja. S gledišta odnosa, netko će se pokušati umiješati u Vaš ljubavni život, a to će stvoriti napetost između Vas i partnera. Nemojte nikome dopustiti da donosi odluke umjesto vas dvoje! Za Vaše zdravlje sada je jako potrebno kretanje, da ojačate svoje srce. Vozite bicikl ili šetajte.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Sada se već možete pripremiti na to da nećete imati lak zadatak na radnom mjestu. Nemojte dozvoliti da Vam raspoloženje uništi trenutna situacija, jer će sav trud i uložena energija kasnije biti nagrađeni. Horoskop pokazuje da na Vaše financijsko stanje utječe negativna energija drugih. Trebate razmisliti koje su to osobe koje sprečavaju Vaš financijski napredak. Ovog tjedna na Vas djeluju promjenjive energije, i bit će dobrih i manje dobrih događaja, no srećom motivacije na poslu neće nedostajati, stoga imate mogućnost sve poslove uspješno odraditi. Horoskop za ljubav pokazuje kako trebate donijeti jednu važnu odluku. Ništa nemojte požurivati, nego o svemu dobro razmislite, ako treba i više puta, jer jedna isprava odluka sada može biti ključna za Vašu budućnost kada je riječ o emocijama! Ako ste sami, horoskop pokazuje mogućnost za upoznavanje, stoga nemojte odbijati ponude za sastanak. Kad je riječ o zdravlju, tjedan može obilježiti blaga glavobolja što je posljedica stresa.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop je izuzetno dobar. Sve će se dobro odvijati i čak će Vaše raspoloženje biti mnogo bolje nego inače. S kolegama na radnom mjestu ćete biti usklađeni, zbog čega nećete ići s posla sa žalbama na suradnike. Ovu energiju možete zadržati i dalje i tako ćete imati mnogo uspjeha u budućnosti. Na području financija isto tako se vide samo pozitivni događaji, prema horoskopu za novac. Priželjkujete da se sve odvija po planovima i zato se mnogo trudite da sve obavite. Neka Vas ne obeshrabri ako u prvom pokušaju izostane uspjeh. Sada možete mnogo toga učiniti i ne isplati se odustati. Ovih dana ćete imati pozitivniji stav prema obitelji i partneru i sada ćete provoditi više kvalitetnog vremena zajedno. S Vašim pozitivnim stavom stiže i neočekivano i novo, a možete privući i ljude oko sebe! Ako ste još uvijek sami, sada vrlo lako možete pronaći partnera. Za vaše zdravlje je vrlo bitno da obratite pažnju na način života općenito. Uz to, konzumirajte više namirnica pune vitaminima kako biste ojačali svoj organizam.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu slijede uznemirujući dani. Previše opterećenja je na Vama, čak se vidi i neka svađa. Očekuje Vas jedan zadatak u kojem još nemate iskustva, no Vi se trebate tako postaviti kao da znate što radite jer Vaš trud neće proći neprimijećeno. Vjerujte u sebe i očekuju Vas vrlo dobre stvari. Uz to, sada trebate pametnije rasporediti svoj novac, jer ovog tjedna ne smijete bezrazložno trošiti novac. S partnerom biste mogli imati nesuglasice zbog novca, ali inače imate dobru komunikaciju, tako da ćete to brzo riješiti. U ljubavi se završava neka faza ako ste samac, jer su ovi dani idealni za privlačenje ljubavi. Ako ste spremni za promjene, onda hodajte širom otvorenih očiju. Možete i potražiti društvo svojih prijatelja, jer ćete se uz njihovu podršku lakše opustiti i pristupiti novim osobama. Kada govorimo o zdravlju, mučit će Vas glavobolja ovog tjedna. Nemojte zaboraviti piti dosta tekućine i prakticirati redovite šetnje.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan za Vas neće biti najbolji. Očekuje se više nesporazuma nego inače i nekako niste raspoloženi za svakodnevne obaveze. Upravo to Vam izaziva probleme i zaboravljate na moć pozitivnih misli. Promijenite malo svoj stav i izađite iz monotonije, jer Vas ovog tjedna očekuju nevjerojatne stvari. Nalazite se u fazi promjena kada konačno možete preuzeti kormilo svog života u svoje ruke. Na području karijere Vas očekuju iznenađenja i pruža Vam se prilika da se malo istaknete. Sada trebate hodati širom otvorenih očiju i obratiti pažnju i na male detalje, ali slušati i svoje predosjećaje. U ljubavnom životu predosjećaji također mogu imati važnu ulogu, neovisno je li Vam svejedno ili je sumnja u pitanju. Ako ovog tjedna budete ljubomorni, to neće biti bez razloga. Ako ste sami, sada ćete vrlo lako privlačiti osobe, ali pripazite kome dopuštate da Vam se približi. Kad govorimo o zdravlju, pokazuju se problemi s kralježnicom. Ako se ne krećete dovoljno, vrijeme je da to promijenite.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan će proteći mirno, čak nećete ni primijetiti kako vrijeme brzo prolazi. Sada se svakog dana fokusirajte na ostvarenje planova, a njih mnogo imate, zbog čega imate osjećaj kao da kasnite. Na radnom mjestu ćete imati više obaveza, a to je već duže tako i sada to priželjkujete, znakove koji će Vam otkriti napredujete li u dobrom pravcu. Na poslu će Vam goditi da samostalno sve radite, zbog čega biste mogli imati problema. Pripazite na svoje ponašanje, jer ćete u protivnom teško podnositi stres i previše burno ćete reagirati. Horoskop pokazuje promjene i u privatnom životu i u slučaju ako ste u vezi. Kombinacija planeta može donijeti neočekivane obrate, ali i dalje budite oprezni. Uz to, i u financijama. Nemojte sjediti prekriženih ruku, već se pokrenite na oba životna područja, ali nemojte zaboraviti na svoje zdravlje. Vrijeme je da razmislite o tome kada ste se posljednji put bavili sportom.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Sada je došlo vrijeme da ugrabite priliku i pokrenete se u onom pravcu kojim ste odavno trebali ići. Na poslu nećete uvijek imati mogućnosti za napredak i to uvijek trebate imati na umu. Kad je riječ o financijama, najbitnije je da dobro razmislite, jer ćete dobiti ponudu koja dobro zvuči, a koja možda baš i nije idealna na duže staze. U odnosima ćete sada biti osjetljivi. Vrlo lako se možete uvrijediti, zbog čega može doći do nesporazuma s Vama bliskim osobama. Uz to, možete imati problema i u partnerskom odnosu. Horoskop za ljubav pokazuje ozbiljne prilike onima koji još uvijek ne žive s partnerom. Ovog tjedna će kod mnogih uslijediti promjene, a među njima ćete biti i Vi. Pokušajte sve promatrati kao i do sada i kritike gledajte kao na nešto pozitivno i konstruktivno. Horoskop za zdravlje Vas upozorava na prehlade. Unatoč tome što se vrijeme lagano popravlja, bit ćete skloni prehladama.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna se pokazuju vrlo ozbiljne promjene u financijama. Na poslu ćete dobro svladati sve prepreke i pruža Vam se mogućnost unaprjeđenja u budućnosti. Još uvijek imate prepreke kada pokušavate postići neke rezultate na radnom mjestu. To je već duže tako; pokušavate napraviti promjene, a sada se za to pruža prilika. Mnogi misle da ne mogu ništa učiniti za vlastitu budućnost. No za promjenu sudbine dovoljno je napraviti samo jedan odgovarajući korak. I Vama je promjena nadohvat ruke, jer zvijezde i Vama daju priliku za promjenu sudbine! Horoskop za ljubav pokazuje kako se nalaze dobre energije oko Vas, zahvaljujući čemu možete očekivati produbljenje odnosa, ali i lako proizvesti energije ljubomore koje ometaju tu veliku sreću. Naime, mnogi će željeti biti u Vašem društvu, zbog čega bi Vaš partner mogao biti ljubomoran. S gledišta zdravlja, budite oprezni da ne pretjerate s tjelovježbom, moguća je upala mišića. Držite se svojih granica.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Nekako Vam se sve poklopilo i sada se osjećate kao da možete skakati od sreće. Dobro ste raspoloženi, na radnom mjestu je sve u redu, nema dodatnih izdataka. Nadate se da neće samo ovog tjedna tako ostati, već da će ova serija uspjeha potrajati i duže. Horoskop za ljubav pokazuje kako je sve stabilno. Shvatit ćete da svoje dragocjeno vrijeme trošite na suvišne stvari. Ako je to slučaj i na radnom mjestu, onda se ne trebate oko toga uzrujavati. Ali ako je to slučaj u privatnom života, napravite neke promjene kako biste svoje slobodno vrijeme iskoristili za korisne stvari. Ovo je za Vas tjedan prilika. Netko će tražiti pomoć od Vas, a Vas ništa ne košta da budete nekome na raspolaganju. Štoviše, dobro ćete se osjećati zbog toga. Ako želite, sada možete napraviti promjene. Čak možete produbiti vezu i ako ste nedavno imali raspravu s partnerom. Ako ste sami, ovog tjedna imate velike šanse za upoznavanje nove osobe koja može postati vaša ljubav ili jako dobar prijatelj. Budite otvoreni da sve prihvatite ovoga tjedna jer samo tako dobivate šanse za to. Zdravlje je prilično dobro.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana u tjednu će Vas nebeske sile napuniti pozitivnim energijama. Sada možete mnogo toga postići i postaviti temelje za budućnost ako idete u pravom smjeru. Zapisano je u zvijezdama poboljšanje financija i prve znake toga već biste trebali primijetiti već početkom tjedna. Međutim, budite oprezni s kim ulazite u raspravu jer možete imati probleme. Ovog tjedna možete steći novu osobu koja će biti ljuta na Vas, a s kojom možete imati nesuglasice. Najbolje za Vas je da izbjegavate konfliktne situacije i tako zaštitite sami sebe od briga i stresa. Okrenite fokus na sreću jer Vas ona okružuje ovih dana. U partnerskom odnosu može biti napetih situacija kroz nekoliko dana. Ako vidite da je partner neraspoložen, nemojte ga puno uznemiravati, najbolje je ako mu date malo prostora. Horoskop za zdravlje Vas moli da ne zanemarujete probleme, čak niti najmanje, jer možete spriječiti ozbiljne probleme ako odete liječniku na vrijeme.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Uvijek idete u suprotnom mjeru, često birate teži put. Sami sebi možete pomoći ako malo više razmišljate prije nego što učinite nešto. Prema tjednom horoskopu jedan ispravan korak u karijeri može puno toga donijeti. Trebate vježbati moć pozitivnog razmišljanja jer Vaša sklonost negativnom razmišljanju može donijeti mnogo problema. U mislima vrtite ideju da je vrijeme za promjene. Dobra vijest je da već ovotjedni horoskop pokazuje promjene, ali trebate učiniti prave korake u tom pravcu. S gledišta financija, nemojte sklapati ugovore, nemojte uzimati kredite i ne pozajmljujete novac od drugih. Kad je riječ o ljubavi, ovog tjedna vrlo lako možete doći u iskušenje ako ste u vezi. Svaki korak dobro promislite prije nego što se u bilo što upustite! Na području zdravlja se pokazuje znak upozorenja, potrudite se ojačati svoj imunološki sistem. Potreban Vam je odmor i da napunite baterije jer uz nove energije možete postići i uspjehe.