Astro

Tjedni Horoskop: 30.11 – 06.12.

admin 29. studenoga 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Dobit ćete vijest o jednom događaju koji će imati negativan utjecaj na Vaš život. Vi se trudite srediti svoju financijsku situaciju, ali imate još važnije planove za blisku budućnost. Osjećate da Vas na tom području uvijek nešto sprečava, zato Vam se napredovanje čini jako teškim zadatkom. U svemu tome može pomoći malo bolja organizacija. Zbog novca preuzimate mnogo više posla, nego što biste rado obavljali. Nemojte zapostaviti ni one stvari koje rado činite u svoje slobodno vrijeme jer Vam je to potrebno da se psihički obnovite. Horoskop za ljubav nije loš, pokazuje se harmonija, međutim posljednjih dana u tjednu će biti nekoliko situacija koje se mogu pogrešno protumačiti. Može se dogoditi da ćete biti hladni prema svom partneru tijekom ovog tjedna, stoga obratite pažnju da opustite napetost i razgovarate više o tome što vas međusobno smeta. Ovog tjedna posebno pripazite što unosite u sebe. Alkohol i brza hrana mogu negativno djelovati na Vaš želudac.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu stupaju na snagu promjene, ali ne trebate se plašiti, jer iz toga Vi imate samo koristi. U karijeri sada možete mnogo napredovati ako stalno budete u pripravnosti. Do sada niste vidjeli rješenja za svoje financijsko stanje, ali sve do sada ste znali da je ključ u napredovanju na poslu. Sada se pruža idealna prilika za to. Samospoznaja također može pomoći da radite na sebi i na vezi. Provjerite svoje mailove i poštu češće nego inače, novosti su na putu. Nadređena osoba impresionirana Vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi Vam biti vrijedan suradnik. Ako trenutno primjećujete da postoje stvari koje trebate popraviti, onda radite na tome kako biste imali uspjeha. Horoskop za ljubav pokazuje dobre stvari ako i ono malo slobodnog vremena provedete s partnerom. Ostavite vremena i prostora za upoznavanja, jer se prema horoskopu pokazuje ljubav u Vašoj blizini! Kad govorimo o zdravlju, obratite pozornost na to da konzumirate mnogo više vitamina jer ćete se vrlo lako umoriti ovog tjedna što će oslabiti Vaš imunitet.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Tijekom ovog razdoblja možete primijetiti mnogo više prilika, ali ovisi samo o Vama hoćete li iste ugrabiti. Nekada trebate ostaviti po strani sumnje, pesimizam i samo se fokusirati na to što želite postići. Imate očekivanja i nade za ovaj tjedan. Čak i ako napravite mali korak, uslijedit će očekivani rezultati. Za osobe u znaku Blizanca ovo će biti idealan tjedan za traženje posla. Super su prilike koje se pružaju, a čak ne trebate ništa učiniti kako biste dobili posao, jer Vas netko vrlo lako može zaposliti. Obratite pažnju na poruke koje Vam šalje univerzum, jer Vam one mogu pomoći u poboljšanju financijskog stanja. U partnerskom odnosu se neće sve odvijati prema Vašim očekivanjima jer Vaš partner sad neće nikako primjećivati što Vi želite. Uskoro će i taj period proći, nepotrebno je svađati se zbog toga. Sada je najbolje ako budete tolerantni. Kad je riječ o zdravlju, općenito se osjećate odlično, ali trebate malo poraditi na opuštanju. Teško se opuštate, stoga Vam šetnja na svježem zraku neće škoditi.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Prvi dani ovog tjedna se neće odvijati po Vašim željama, jer ni Vi nećete biti raspoloženi za obavljanje svojih obaveza. Čak zbog nepažnje možete napraviti pogrešku i bit ćete vrlo bijesni na sebe, a uz ćete i sve ostale suradnike oko sebe naljutiti. Nakon toga slijedi mnogo bolji period, i u financijama se vidi neočekivana sreća. Uvijek postoje sretni periodi koje ako iskoristite možete postići sve što želite. Ovog tjedna budite ljubazniji s osobama koje Vas okružuju jer se vrlo lako može dogoditi da će se jedna ili čak dvije međuljudske veze prekinuti, ili će se moći srediti odnosi uz jako puno truda. Za osobe koje su u partnerskom odnosu, ovog tjedna se pokazuje puno razumijevanja. Sada ne postoji ništa što bi dovelo do rasprave. U privatnom životu ćete primijetiti da će mnogi na Vas obratiti pažnju. Osobe koje žive u partnerskom odnosu očekuje iznenađenje, a samci se mogu radovati jer će vrlo lako upoznati pravu osobu za sebe.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će Vas i najmanje sitnice nervirati. Novac Vam curi iz ruku i ne razumijete što se oko Vas događa. Prethodni tjedni su protekli uz mnogo nerviranja i sada je došlo vrijeme da saznate što je tome uzrok, da ni najmanje stvari ne uspijevaju. Pored toga, okupirat će Vas misao o jednom zadatku koji trebate obaviti. To može biti pokretanje novog biznisa, studiranje, ali možda čak i nova ljubav. Što god je u pitanju, ispunit će Vas ugodnim osjećajima i pozitivnom energijom. Za ono što se sada pripremate, dobro promislite sve detalje kako ne biste napravili ni najmanju pogrešku. Ispred Vas se otvara jedna nevjerojatna kapija, samo je pitanje: jeste li spremni proći kroz nju? Ako ste doista odlučili uvesti velike promjene, onda ne posustajte. U privatnom životu biste željeli preuzeti vodeću poziciju, ali rješenje za to nije ako samo dijelite upute. Vaš partner treba biti Vaš oslonac, obratite mu se s povjerenjem kad imate problem. Pomoći će Vam. U ljubavi će samci također imati sreće, jer će se pojaviti jedna nova osoba s kojom stiže i ljubav u Vaš život.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana ćete mnogo sanjariti i Vaše noge neće dodirivati zemlju,bit ćete u nebesima. Vi sada sami sebe vodite u svijet iluzije i ne zanima Vas realnost. To nije problem jer trebate i sanjariti. Tada duševnim očima zamišljamo svijet koji sebi želimo, jer je onda mnogo veća šansa da se to zaista i ostvari. U karijeri, financijama i ljubavi neće postojati nemoguće. Jako trebate obratiti pažnju da ne planirate samo budućnost, već se fokusirajte i na sadašnji posao, karijeru, ali i na porodicu. Naime na ovim područjima nije sve u najboljem redu u posljednje vrijeme. Čak možemo reći da postoje dva životna područja na kojima morate nešto popraviti. Sredinom tjedna će Vam biti potrebna pomoć kako biste uklonili neki manji problem, a nećete pronaći nikoga tko će Vam biti na raspolaganju, stoga je sve na Vama. Imate osjećaj da samo Vi radite na poboljšanju partnerskog odnosa i baš zato je stiglo vrijeme za ozbiljan razgovor kako biste doznali što partner doista očekuje od vaše veze! Zdravlje je u redu, ali potrebno Vam je malo više odmora i sna.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna nećete imati vremena za ljenčarenje; najradije biste se samo ušuškali u krevet i vrijeme provodili u četiri zida onako kako Vama najbolje odgovara. Morate se potruditi odraditi svakodnevne obaveze ako ne želite pred Božić biti u manjku s vremenom, jer ćete u potpunosti sve poremetiti. Od sredine tjedna ćete biti bogatiji s novim životnim iskustvima koji će imati ključan faktor za pokretanje Vaše sudbine i putem kada ćete Vi upravljati Vašom okolinom. Ovog tjedna ćete imati mnogo razumijevanja i pomagat ćete drugima, zbog čega će mnogi rado biti u Vašem društvu. Ne zaboravite raditi na svojim ciljevima, jer ćete dobiti važnu vijest ovih dana, a na to svakako morate reagirati. Ovaj tjedan je za sve jako neprijateljski nastrojen, međutim u Vašem životu stižu samo promjene. Nešto je u zraku i Vi to osjećate. To može biti jedna strastvena ljubav ili jedna nevjerojatna promjena u ljubavi s kojom možete ostvariti stare želje. Kad je riječ o zdravlju, osjećat ćete se dobro, ali povedite računa u svom raspoloženju.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Već na početku tjedna ćete biti dobro raspoloženi i motivirani za posao i obavljanje radnih zadataka, a dodatno će Vas oraspoložiti pozitivna vijest o Vašoj budućnosti. Put do uspjeha pojačava Vaše samopouzdanje, jedno novo poznanstvo će Vam biti od koristi. Ovo je specijalan tjedan za osobe u Vašem horoskopskom znaku jer može uslijediti jedna nevjerojatna promjena koju očekujete s velikim uzbuđenjem. Čak i ako ste pripremljeni za to, budite vrlo strpljivi i skromno se ponašajte u svojoj okolini. Ako možete, pomognite onima kojima je to potrebno, a uz to i druge oko sebe motivirajte da tako učine. Ovaj stav će pomoći i Vaše uspjehe, jer život dobra djela višestruko nagrađuje! Sve više se bavite nekim problemima u privatnom životu, ali samo tako nastavite, jer se isti neće sami od sebe riješiti. Ako ovog tjedna pronađete odgovore na određena pitanja, s partnerom možete imati odnos kakav do sada niste imali! Za vikend ćete dobiti konfuznu romantičnu poruku od nepoznate osobe. Moguće da je to tajni obožavatelj, ali samo oprezno otkrivajte bilo kakve informacije o sebi. Zdravlje je u redu.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, možete se suočiti s nekim manjim, ali neugodnim problemima. Možda neke nećete uspjeti ni riješiti, iako sa slobodnim vremenom stojite vrlo dobro. U financijama se pokazuju sjajne mogućnosti, neočekivana zadovoljstva. U ovom razdoblju možete postići gotovo sve što ste zamislili. Nikako ne zaboravljate na stvari koje ste zacrtali da ćete ih odraditi. Tko pozitivno razmišlja o budućnosti, univerzum će ga nagraditi. Osjećate potrebu da poslove oblikujete i odrađujete ih onako kako to drugima odgovara. To pod hitno trebate promijeniti, jer su Vaši voljeni zadovoljni s Vama, šteta bi bilo nervirati se. Ovaj tjedan može biti malo olujan, što će najviše utjecati na Vaš emocionalni život. Zbog utjecaja planeta skloni ste preuveličavati stvari. Povucite ručnu, pripazite na Vaše ponašanje, jer ako to ne učinite, možete ostati sami. Horoskop za zdravlje pokazuje da ste sada vrlo osjetljivi, stoga pripazite na svoje zglobove te budite oprezni u prometu!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Imat ćete osjećaj da se stvari na poslu ne odvijaju onako kako biste željeli, kao da Vas blokiraju nevidljive sile. I Vaše misli lutaju, jer više stvari trebate odraditi, organizirati, a blagdani su sve bliže. Svatko je dobar u nečemu, samo trebate pronaći koja je Vaša sposobnost s kojom možete postići svoje ciljeve. Ili pronaći ono radno mjesto u kojem se možete osjećati ispunjeno. Nova godina donosi nove mogućnosti, to je tipično za Vaš horoskopski znak. Nije riječ samo o financijama, već i o ljudskom odnosima. Lako postajete sumnjičavi. Jako dobro preispitajte zbog čega je to tako. Ovog tjedna će od Vas očekivati da učinite nešto za što smatrate da nije Vaša obaveza. Ipak, trebate u to uložiti energije, jer će Vam se s vremenom vratiti. Ovog tjedna možda nećete imati dovoljno vremena za ljubav koliko biste to voljeli, ali jake veze će ovakva razdoblja preživjeti. Kad govorimo o zdravlju, bit će skloni pretjerivanju, možete doživjeti stresno razdoblje stoga budite oprezni.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Jedna greška u komunikaciji može dovesti do neugodne situacije i moguće da ćete biti u lošoj poziciji zbog toga. Sada međutim nije sigurno da možete promijeniti stvari. Trebate dobro pogledati sve ponude prije nego što donesete odluku, jer nije sigurno da je najbolja ona koja ima najbolju reklamu. Ne dozvolite da Vas navedu na to i prevare. Neovisno je li riječ o trenutnoj situaciji ili baš neka nova prilika koja će se pojaviti krajem godine. Za Vas će biti najbolje ako pitate za sve što ne znate, nego da bespotrebno trošite vrijeme. Nemojte biti ponosni ili se manje vrijedno osjećati zbog toga. Kad govorimo o ljubavi, ako Vi i partner niste strpljivi, onda će to otežati vaš tjedan, osim ako netko od vas ne sačuva strpljenje i tako izbjegnete nepotrebne rasprave. Samo o Vama i partneru ovisi kako će poteškoće utjecati na razvoj vaše veze. Teška vremena mogu ojačati vašu vezu, ali vas mogu i razdvojiti. Zdravlje je u redu, ali pripazite da se ne nervirate.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Čini Vam se da Vas netko namjerno želi nervirati i stalno Vas provocira temom koja je za Vas neugodna. Ne dopustite drugima da Vas iznerviraju, jer će time postići upravo ono što su željeli. Najbolje bi bilo da mislite na svoju bolju budućnost. Ako uspijete zadržati ritam, nemojte praviti pauze, već sredite što više obaveza ovog tjedna kako biste početkom prosinca mogli što više odmarati. Istina je da ne želite samo odmor, već postoji još nekoliko stvari koje bi Vas usrećile. Horoskop za ljubav Vas moli da svom partneru date slobodnog prostora. Nemojte ništa forsirati, jer ćete tako izbjeći napetosti. Konačno ćete riješiti probleme u privatnom životu, stoga će Vaš partnerski odnos nadalje biti idealno harmoničan. Samci, Vi ne želite nikome slomiti srce, ali je ipak najbolje ako sve jasno kažete kako biste napravili manju štetu. Ne odugovlačite nešto ako već duže nešto ne funkcionira kako treba. Zdravlje je u redu, ali horoskop poručuje da trebate što više odmarati.