Astro

Tjedni Horoskop: 30.08. – 05.09.

admin 27. kolovoza 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Čak i ako radite težak posao ili ne uživate, najvažniji izazov sada je stavljanje Vaših potreba na prvo mjesto. Ako ste prvenstveno usredotočeni na potrebe drugih (čak i kad se to čini važnim ili ispravnim), lako biste se mogli premoriti. S vremenom ćete postati manje učinkoviti i Vaše zdravlje bi moglo patiti. Slatka energija podržava dobru komunikaciju. Završite sve što možete. Uživat ćete ovog tjedna u ljubavi, pogotovo ako ste slobodni i tražite nekoga tko će podijeliti Vaš optimističan pogled na život. Preuzmite aplikaciju putem koje možete upoznati one koji uživaju u istim sportskim aktivnostima kao i Vi. Ili se možda pridružite internetskoj filozofskoj grupi. Kozmička atmosfera je izvrsna, zato se samo zabavite i budite svoji, a prava osoba će doći. Kad govorimo o zdravlju, ovo bi mogao biti dobar trenutak da se razmazite i isprobate neke alternativne tretmane za opuštanje i umirenje. Ako ste razmišljali o masaži lica ili dubokoj masaži za ublažavanje umornih mišića, samo naprijed i rezervirajte je. Ponekad možete biti previše strogi prema sebi i zaboraviti da se trebate voljeti. Novi oblik vježbanja bi Vam se mogao svidjeti. Isprobajte ga.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ako imate cilj u karijeri ili posao koji Vas zanima, ovo je vrijeme za ambiciozne akcije. Radite više stvari koje Vam donose zadovoljstvo. Nemojte pretpostavljati svoje izbore. Neki događaji mogu biti stresni. Što se pozitivnije osjećate, više ćete se moći učinkovito nositi s teškim ili zahtjevnim situacijama. Vrijeme je pozitivno za izražavanje mišljenja o suradnicima ili nadređenima. Povezivanje može pomoći svima da se osjećaju bolje u vezi sa svojim zadacima. Događaji u ljubavi trebali bi Vam izmamiti osmijeh na lice. Ako imate priliku, bilo bi dobro da svog partnera izvedete negdje gdje se možete zajedno opustiti i gdje će atmosfera vratiti duh smijeha među vama. Vrijeme je da na neko vrijeme zaboravite životne brige i zajedno se zabavite. Ne odustajte od svog zdravlja. U ovom trenutku to nije problem, ali s naglaskom na svoju zonu karijere morate se brinuti o sebi. Pijte puno svježe vode i pokušajte ne konzumirati previše alkohola ili kofeina. Imate sklonost živjeti na živcima, što može uzrokovati veoma bolne glavobolje. Budite dobri prema sebi!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

S vremena na vrijeme Vaš um radi sto na sat, zbog čega se bespotrebno brinete o malim stvarima koje se mogu dogoditi, ali se i ne moraju dogoditi. Odlučite se razvedriti. Smijeh, dobra hrana i spremnost za slušanje mogu pomoći u bilo kojoj situaciji izgradnje tima ili pregovaranja. Ovo razdoblje donosi energiju koja podržava sve što možete odraditi kako biste pružili izvrsnu uslugu korisnicima. Nemojte pretpostavljati da netko zna više od Vas. Uživat ćete u ljubavi, jer tjedan sa sobom nosi optimistični osjećaj i ljubav. Međutim, drugi su možda malo zauzeti s nekim drugima stvarima i mogli bi Vam posvećivati manje vremena ovog tjedna. Možda je dobra ideja ne očekivati mirno vrijeme, već vrlo aktivno i energično vrijeme. Ako je moguće da organizirate sportske aktivnosti s partnerom, zaista ćete uživati u danu. Kad govorimo o zdravlju, razmislite o tome da redovito uzimate vitamine kao dodatke prehrani. Možda ste skloni prehladi ili nekoj drugoj infekciji, osobito od partnera. Pokušajte spriječiti probleme s cinkom, vitaminom C. Ponekad imate slučajan pristup kako biste ostali zdravi. Razvijte redovite zdrave navike kako biste u budućnosti mogli ubrati plodove.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Radije nosite financijske i emocionalne terete bez traženja pomoći. Međutim, to može dovesti do dodatnog stresa na poslu. Otvorite se s ljudima kojima vjerujete. Veća iskrenost jača odnose sa suradnicima. Ponekad bi moglo biti stresno, ali čak i oštre ili nepoštene kritike nisu razlog za obeshrabrenje. Upamtite da će, kad su neki ljudi pod stresom, prenijeti svoje osjećaje na druge. Važni projekti zahtijevaju sporiji tempo i veću pozornost prema detaljima. Kad govorimo o odnosima, ovog tjedna je vrlo dobar plan da provedete cijeli dan sa svojom voljenom osobom ili da uživate s drugim prijateljima, ako je moguće. Atmosfera je previše dobra da biste bili sami, posebice ako tražite partnera, jer ovog tjedna imate mnogo prilika za upoznavanje. S gledišta zdravlja, ovo je vrijeme savršeno za novi početak. Ovo je možda prilika koju ste čekali, pa započnite novi program prehrane i učinite ga takvim u kojem ćete uživati. Počnite svakodnevno vježbati radeći nešto što je zabavno i pomaže Vam da ostanete u formi. Možda ćete uživati u aktivnostima s prijateljima, što će Vam pružiti moralnu podršku. Vaše zdravlje je u Vašim rukama!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Razdoblje nesigurnosti sada završava. Naporan rad se isplati kad Vam svemir pruži priliku da preuzmete vodstvo s kupcima ili suradnicima. Kako možete biti organiziraniji i učinkovitiji? Ne odbacujte nešto samo zato što je neobično. Izazovi u načinu na koji radite stvari nisu nužno prijetnja. Izbjegavajte dijeliti tračeve ili ih koristiti kao oružje, posebno s konkurentom. Što se tiče ljubavi, ovog tjedna niste spremni ostaviti vlastite interese po strani i provoditi više vremena s partnerom. Zapravo, možda je i partneru to teško, jer ste oboje odlučni imati dio akcije. To bi moglo rezultirati da vas dvoje nigdje ne stignete. Problemi s egom mogu pokvariti ugodan dan. Horoskop za zdravlje pokazuje da je napredak sada moguć. Svemir Vam pomaže u uklanjanju blokada i toksina koji sprječavaju da Vaša energija teče skladno kako bi trebala. Ako tek započinjete novi plan vježbanja, počnite polako i dajte tijelu priliku da se prilagodi kako ne biste opteretili mišiće. Stari bi se simptomi mogli ponovno pojaviti. Vrijeme je da ih se zauvijek riješite.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Energije tjedna ovog puta mogu biti nemirne, zbog čega Vam neće goditi da Vam se kaže što trebate raditi. Budite strpljivi sa svime što Vam se čini kao veliki napor. Svemir donosi priliku za sjaj. To također može značiti i flert na poslu ako ste slobodni i simpatizirate nekog s posla. Pobrinite se da se dovoljno odmorite i vježbate kako biste izgledali i osjećali se najbolje. Iznenađujuće otkriće ili novi pristup mogu Vam pomoći u rješavanju situacije za koju se čini kao da ne postoji rješenje. Stvari su Vam vjerojatno zeznute ako ste već u partnerstvu, zbog položaja planeta. Ovo će Vas zasigurno natjerati da se zapitate ima li Vaša veza još uvijek budućnost. Ovaj način razmišljanja vjerojatno će doći iz razgovora koji ste vodili sa svojim partnerom koji Vas jako razočara. S druge strane, ako ste slobodni, u četvrtak bi Vam mogao doći seksi, tajanstven netko da započne intenzivnu i osvježavajuću vezu. Bit ćete očarani! Što se tiče zdravlja, još uvijek ste u procesu mijenjanja uvjetovanja o svojoj dobrobiti i o tome koliko možete biti fit. Ponekad se ne osjećate entuzijastično zbog tjelovježbe i zdravstvenih problema. Ovo je vrijeme za pronalaženje ravnoteže i oživljavanje želje za vježbanjem i postizanjem dobrog zdravlja. Upotrijebite svoju maštu kako biste to učinili.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo razdoblje moglo bi donijeti veće odgovornosti prema Vašoj obitelji i Vašem poslu. Ovo su idealni dani za uspostavljanje kontakata kako biste poboljšali svoju situaciju. Možda ste u dobrom položaju, ali se i dalje osjećate povučeni u nekoliko smjerova odjednom. Pažljivo odredite svoje prioritete. Imate se s čime ponositi. Suradnici cijene Vaš doprinos. Budite strpljivi u teškoj situaciji. Borbe za moć zahtijevaju diplomaciju. Kad je riječ o ljubav, ako tražite partnera, ljubav će Vam doći na mnogo tiši, stabilniji način. Zapravo, stabilnost je dostupna bez obzira jeste li u vezi. Ipak, ako ste u vezi, Vi i partner možete možete steći čvrstu sigurnost da je vaša veza doista izgrađena na čvrstom tlu. Kod sklapanja novih poznanstava, sljedeći odnos možete izgraditi na način koji će poštovati Vas i Vaše vrijednosti. Sve upućuje na sretan tjedan u ljubavi! Budite posebno oprezni ako radite na projektima kod kuće. Možda ćete doći u iskušenje da riskirate i da zbog toga doživite manju nezgodu. Ako radite na vodovodnim ili električnim instalacijama, pobrinite se da znate što radite. Ako ne, pozovite stručnjake. Osim toga, Vaše zdravlje izgleda dobro. Nastavite s dobrim radom. Odlično Vam ide!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan počinje naletom entuzijazma. Nadređeni će biti zadovoljni projektima zajedničke suradnje. Aspekti se usredotočuju na pomoć mladim ljudima i novim zaposlenicima. Ovo je dobro vrijeme za izlazak iz uobičajenih rutina. Očekujte usporavanje krajem tjedna jer aspekti potiču pažljiv pregled planova ili postupaka. Možda je vrijeme za popravak ili nadogradnju opreme koju svakodnevno koristite i vrijeme da potaknete timski duh. Kad govorimo o ljubavi, atmosfera nije sjajna. Želite se isključiti i biti sami da razmislite o nekim stvarima. Planetarni aspekt možda izvlači određene nedostatke u Vašem partnerstvu, ali to ne morate prihvatiti. Mnogo toga možete učiniti da promijenite svoj osjećaj. Sve što je potrebno je malo hrabrosti za razgovor iz srca. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se ne forsirate kad Vam stvari ne idu od ruke. Postoji mogućnost da se zbog prehlade osjećate loše. Ne pokušavajte učiniti previše. Ako se možete opustiti, možda ćete potpuno izbjeći bilo kakve probleme. Postupno ćete se osjećati sve bolje. Ako se osjećate napeto, usporite i budite sigurni.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Nemojte se sada skrivati od bilo kakvog nedovršenog posla. Zatražite pomoć kolega ako zaostajete. Tjedan je idealno vrijeme da se prijavite za posao ili zatražite nadogradnju na svom trenutnom radnom mjestu. Podijelite svoje ideje s povjerenjem. Ovo je divno vrijeme za volontiranje za vrijednu stvar. Iza kulisa može doći do borbe za moć. Pričekajte bolje vrijeme za razgovor o problemu na radnom mjestu. Tjedan također donosi ozbiljniji pogled na Vaše odnose i na Vašu sposobnost izražavanja. Možda ćete se osjećati neobično nesigurno u pogledu svog izgleda i osjećaja prema nekome. Ipak, najbolje je ne skrivati se, već razgovarati o tome kako se osjećate. Saznajte kako Vas Vaša voljena osoba zaista vidi. Realnost će Vas vjerojatno veoma razveseliti. Čini se da Vam zdravlje sada nije glavni prioritet, ali nemojte ga zanemariti. Možda imate pogrešan pristup kako biste ostali zdravi. Pokušajte održati ujednačen tempo. Samo ustrajte u jednostavnim rutinama. Svjesno se opustite.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Pred Vama je tjedan tijekom kojeg ćete biti možda i previše entuzijastični, zbog čega biste mogli požaliti zbog nekih riječi ili dijela. Stoga bi bilo najbolje da se obratite kolegama s kojima dugo radite i koji Vas pobliže poznaju. Uz to, mogli biste se osjećati neopterećeno tijekom obavljanja zadataka s kojim niste u potpunosti upoznati, stoga samo naprijed. Vrijeme je vrlo pozitivno za komunikaciju koja podržava Vaše interese. Ovo može biti početak postavljanja velikih ciljeva koji konačno odražavaju Vaše stvarne talente. Tjedan je pomalo hladan s obzirom na odnose općenito. Čini se da su svi nekako zauzeti i da imaju malo vremena za druge. To će otežati komunikaciju ovog tjedna, bilo s prijateljima ili partnerom. Pokušajte na lijep način pristupiti drugima, ako je moguće, kako biste imali vremena za pravi razgovor. Osjećate se vrlo motivirano u pogledu svog zdravlja. Spremni ste platiti bilo koji iznos da biste ozdravili. Želite biti fit i dobro se osjećati na svim razinama. Samo nemojte pretjerivati i opteretiti mišiće. Prvo se zagrijte. Pomoći će Vam u izbjegavanju upale.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan u kojem se osjećate uravnoteženije, što će Vam uvelike pomoći jer neki događaji na poslu mogu biti stresni. Potrudite se biti pričljivi i prijateljski raspoloženi. Dati ćete dobre savjete i često ćete poslužiti kao uzor suradnicima. Ovo je sretno vrijeme za povezivanje i razvoj važnih kontakata. Priskočite i pružite ruku kolegama u nevolji. Bit ćete popularni i traženi. S gledišta odnosa, može Vas malo uznemiriti što Vam partner ne pridaje dovoljno pažnje. Zapravo, čini se trenutno kako je svatko uhvaćen u svoje vlastite drame jada i brige. Možda ćete se teško s tim nositi ako ste u vezi, ali ne shvaćajte to osobno jer će raspoloženje proći; dajte primjer i nastavite se smiješiti. Ako ste slobodni, ostajete zauzeti usredotočujući se na stvaranje najboljeg sebe i izgradnju čvrstih temelja za potencijalnog partnera. Vaša je energija ovog tjedna velika i ništa Vas ne sprječava da uživate u životu. Možda ćete osjećati veću želju za vježbanjem nego inače. Svemir Vas potiče da vidite što možete učiniti, posebno kada je riječ o konkurenciji. Mogli biste inspirirati druge.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Vaš entuzijazam za preuzimanje odgovornosti sada će se cijeniti. Netko tko može biti agresivan kada stvari ne idu po planu, što može zahtijevati dodatno strpljenje. Čak i ako se oko nečega ne slažete, možete održati sklad ako tražite kompromisna rješenja. Lijena, nemirna energija mogla bi biti u sukobu s Vašom potrebom za disciplinom i redom. Vrijeme je pozitivno za marketing, obuku i događaje koji pomažu nadređenima da Vas primijete. U ljubavi sada imate priliku da učinite nešto pozitivno i dogovorite se da izvedete svog partnera na neki izlet kako biste imali priliku razgovarati. To bi bilo beskrajno bolje umjesto da se prepustite lošem raspoloženju. Ohrabrujete se da se više zanimate za svoju kondiciju. Ovo je vrijeme da dobijete sve potrebne informacije iz pouzdanih izvora. Može biti problema s kvalitetom informacija kojima pristupate ako niste oprezni. Za vlastiti mir, provjerite ih temeljito. Usklađivanje duhovnosti sa zdravljem također će biti učinkovito i donijeti duševni mir. Pokušajte s meditacijom.