Astro

Tjedni Horoskop: 29.08. – 04.09.

admin 30. kolovoza 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

Tijekom tjedna možete razviti neobičnu sposobnost da vidite stvari iz partnerove perspektive. Merkur ulazi u vaš sektor odnosa u četvrtak, trenutačno poboljšavajući komunikaciju između vas i vašeg partnera. Možete skladnije zajedno donositi odluke i mogli biste se svesrdno složiti da veliki umovi razmišljaju jednako. Ako ste slobodni, možete početi više razmišljati o tome što možete ponuditi potencijalnom partneru umjesto o onome što želite dobiti od partnera.

BIK

Pred samcima su sjajni ljubavni izgledi ovog tjedna, ali zauzeti bi mogli imati više problema. Mladi mjesec obasjava vaš romantični sektor u subotu. Položaj ovog mjeseca mogao bi signalizirati romantičnu vezu koja počinje na vašem poslu ili dok ste vani i obavljate poslove. Ova će osoba biti praktična i utemeljena – to bi mogao biti spoj stvoren na nebu!
Nažalost, oni u vezama mogli bi imati više problema. Vi i vaš partner možda se ne dogovorite oko toga kako postići ravnotežu između posla i obitelji.

BLIZANCI

Romantični planovi mogu zauzeti sav vaš mentalni prostor ovog tjedna, držeći vas usredotočenim na ispunjenje želje vašeg srca! Merkur ulazi u vaš pravi ljubavni sektor u četvrtak, inspirirajući vas da započnete značajne razgovore na spojevima s potencijalnim ljubavnim interesima ili u raspravama s dugogodišnjim partnerom. Nažalost, iako tehnički možete dobro komunicirati, to ne znači nužno da ćete vi i netko drugi biti na istoj stranici. Zapravo, s nervoznom Venerom zbog komunikacije, ovog vikenda, vi i vaš dragi ćete se možda morati složiti da se ne slažete.

RAK

Značajni razgovori o obiteljskim stvarima mogli bi se dogoditi između vas i vašeg dragog. Slobodni rakovi također bi mogle voditi poučne razgovore, pogotovo ako razgovarate s nekim od rođaka o svom ljubavnom životu. Ova bi osoba mogla ponuditi mudre riječi o tome što je potrebno za stvaranje i održavanje trajne ljubavne veze. Pažljivo slušajte ove savjete – vjerojatno su zlatni. Čuvajte se padova ovaj tjedan, kako ne bi ste imali ozbiljnijih ozljeda.

LAV

Prema tjednom horoskopu, romantika može zvučati kao sjajna ideja za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Pokušajte isplanirati neki romantični vikend s vašom voljenom osobom, kako biste izbjegli monotoniju i unijeli osvježenje u vaš brak ili vezu. Ovaj tjedan posebno izbjegavajte izrazito hladna pića, jer su mogući problemi s prehladom. Kada su u pitanju financije, neće biti značajnijih promjena. Lavovi koji nemaju posao, krajem tjedna bi mogli dobiti pozitivan odgovor za posao koji su aplicirali.

DJEVICA

Sada se otvaraju nove mogućnosti u vašem ljubavnom životu, jer ste odlučili da je vrijeme da sami napišete sljedeće poglavlje. Mladi mjesec u Djevici u subotu postavlja pozornicu za ovu sljedeću fazu u vašoj romantičnoj situaciji. Zaslužujete vezu koja nije samo trajna, već i koja funkcionira na praktičan način dokle god traje. Moguće je da se obično oslanjate na svog partnera kako bi ublažio vaše grubosti i pomogao vam da više vjerujete u bajke i mogućnosti. Ovaj tjedan, međutim, i slobodne i zauzete Djevice mogle bi odlučiti da je bolji put do dugoročne ljubavi usredotočiti se na veze u kojima su oba partnera čvrsto na zemlji. Potrebna je stalna komunikacija sa partnerom.

VAGA

Slobodni ste? Ovo je sjajno vrijeme da razmislite i zapišete detaljan, fer popis onoga što želite od partnera i zašto želite partnerstvo za početak. Također možete zabilježiti ideje kako se ne biste izgubili u svojoj sljedećoj vezi. Bez obzira jeste li inače skloni tome ili ne, bolje je biti pripremljen unaprijed. Neke će vage ovaj tjedan dobiti novac koji su posudili nekome u dalekoj prošlosti. Možda ste već i zaboravili na njega, tako da će vam dobro doći za nove investicije i ulaganja. Planete su vam sklone po pitanju zdravlja. Ovaj tjedan će proteći bez većih problema.

ŠKORPION

Neočekivani razvoj događaja mogao bi utjecati na vašu ljubavnu životnu situaciju u bilo kojem trenutku! Stvari bi mogle postati naopako, bez obzira jeste li već u vezi ili niste. Bez obzira na to što mislite da će se dogoditi u vašem ljubavnom životu, razmislite ponovno – pokušajte biti spremni na sve! Moguću su veći gubici novca ovog tjedna, stoga se savjetuju svi pripadnici ovog znaka na veliki oprez. Novac trošite isključivo na ono što morate i ne pravite nikakva veća ulaganja. Mogući su problemi s probavom, stoga izbjegavajte previše začinjena jela.

STRIJELAC

Razgovarati s prijateljima o svom ljubavnom životu najbolja je stvar koju možete učiniti ovaj tjedan! Ako ste u ljubavnoj vezi i imate poteškoća, prijatelj vam može pomoći da vidite drugu stranu situacije. Ako ste slobodni, netko od vaših prijatelja mogao bi vam pomoći da svoj trenutni status neženje sagledate u novom svjetlu. Zbog povećane nervoze ovog tjedna, mogli biste imati probleme u komunikaciji s kolegama na poslu. Otvoren razgovor o svemu je uvijek dobro rješenje, nemojte prenagliti. Zbog promjenljivog vremena, ovaj tjedan su moguće sve učestalije glavobolje. Pokušajte na vrijeme zaspati, dovoljno sati sna će vam pomoći kod ovog problema.

JARAC

Liječenje obiteljskih rana ili trauma iz prošlosti ključ je da vaš ljubavni život postane sve što želite. Srećom, mjesto na kojem se trenutno nalazite je mjesto gdje možete uroniti u ovu vrstu iscjeljivanja i potencijalno čak zauvijek nadići svoju emocionalnu bol. Mogući su iznenadni dobici ovog tjedna, na vama je da razmislite što ćete napraviti s tim novcem. Savjet je da ga ne trošite ovaj tjedan. Imat ćete problema s nesanicom, smanjite unos kave i alkohola u organizam.

VODENJAK

Bez obzira koliko želite harmoniju u svom trenutnom ljubavnom životu, okolnosti na koje ne možete utjecati mogu vam stati na put. Ako ste slobodni, gomila kaosa u drugim područjima vašeg života možda neće ostaviti prostora da čak i pokušate izlaziti. Potrudite se da imate strpljenja – ovo će na kraju proći. Uobičajeni troškovi i tjedna su pred vama. Zbog nepovoljne financijske situacije, savjetuje vam se da pripazite na troškove i da kupujete samo ono što je neophodno. Problemi s probavom, koji su vas mučili u prošlosti, mogli bi vam zakucati na vrata ovog tjedna. Potreban je dodatan oprez!

RIBE

Razgovori o novcu i intimnosti mogu biti vrlo delikatni, čak i u najboljim okolnostima. Srećom, ovaj bi tjedan trebao imati te povoljne okolnosti! Također možete stvoriti siguran i privlačan prostor za oboje da budete iskreni i ranjivi jedno prema drugom. U subotu bi se mogao otvoriti put razvoju potpuno nove veze za samce. Toksično okruženje na poslu i ovaj će vam tjedan stvarati probleme i glavobolje. Razmislite o apliciranju za novi posao, vi svakako zaslužujete bolje. Ako imate kronična oboljenja, u narednom periodu biste mogli osjetiti pogoršanje, savjet – posjetite liječnika.