Astro

Tjedni Horoskop: 29.03. – 04.04.

admin 28. ožujka 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Na samom početku tjedna ćete primijetiti da Vam ne odgovara društvo drugih. Niste raspoloženi za druženje i na radnom mjestu vrijeme radije provodite u obavljanju obaveza nego da slušate druge ljude. Obratite pažnju da se ne odvojite od svih previše jer će Vam biti potrebna pomoć u posljednjim danima ovog tjedna. Često imate osjećaj da nešto vrlo bitno nedostaje u Vašem životu. Na radnom mjestu ćete tražiti mogućnosti da otkrijete nova područja za napredovanje. Dosta Vam je monotonije i želite malo napredovati unaprijed. Sreća je na Vašoj strani! U partnerskom odnosu sve probleme možete riješiti ako ostanete na zlatnoj sredini. Horoskop za ljubav pokazuje pozitivne promjene ako ste još uvijek sami. Nemojte mnogo vremena provoditi kod kuće, jer ako želite upoznati nove osobe, sada Vam se pruža mogućnost za to. Tako ćete unijeti malo uzbuđenja u svoj život. Horoskop za zdravlje poručuje da izbjegavate konzumaciju hladnih napitaka. Čuvajte svoje grlo.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Sada možete napredovati na radnom mjestu ako se malo potrudite biti brži. Detaljan rad je bitan, ali ne možete ovako precizno raditi i morate malo smanjiti svoje standarde ako želite imati i uspjehe. Ovog tjedna trebate biti spremni na puno posla na radnom mjestu, nećete imati dovoljno vremena za druge stvari. To će, naravno, pozitivno utjecati na Vaše financije, ali ipak još uvijek imate više izdataka nego prihoda. Bilo bi dobro kada bi se napokon izjednačila situacija. Ako nemate ušteđevinu, onda barem nemojte stvarati dugove. Ako osjećate da sve češće donosite loše odluke kada je riječ o drugima i stalno se razočarate u bliske ljude i kolege, onda sada trebate analizirati situaciju. Moguće je da su se samo Vaša očekivanja promijenila. Na području ljubavi budite oprezni jer će Vaša nesigurnost ostaviti traga u Vašem partnerskom odnosu. Zbog toga će Vaš partner pomisliti da niste zadovoljni s njim i da želite nekog drugog. S gledišta zdravlja, pojačan stres može izazvati fizičke simptome, stoga pripazite da odvojite dovoljno vremena za opuštanje!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Imate osjećaj da nemate dovoljno vremena za one osobe koje su Vama bitne, jer opet posao oduzima svako Vaše vrijeme u životu. Jedino dobro u dodatnim radnim satima je povećanje prihoda, ali još uvijek nedovoljno u odnosu na ono kako biste Vi to voljeli. Primjećujete da imate previše poslova i zadataka za obavljanje, a jedva iste možete obavljati. Nažalost, uvijek previše toga preuzimate na sebe, no ipak nije sve tako negativno. Sada ćete time dobro utjecati na svoje financijsko stanje u budućnosti. Vama je već duže potreban dodatni prihod, stoga trebate iskoristite ove pozitivne situacije što više. Obratite pažnju da se odgovarajuće odmorite ovih dana jer će Vaš umor smanjiti i Vašu koncentraciju. Bit će Vam potreban optimizam i upornost ako želite smanjiti nervozu. U ljubavnom životu će također biti prisutan uspjeh, ali u sasvim drugačijoj formi. Imate mogućnost svoju vezu podići na viši nivo, samo je potrebno malo nježnosti. Trebate obratiti malo više pažnje na svoje zdravlje, nemojte s tim zabušavati, ni dan!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše financijsko stanje nije baš najbolje i sada samo brojite novac i razmišljate što još možete kupiti. Usput Vam je potrebno razumijevanje i pažnja jer osjećate da to ne dobivate od drugih. Već prije ste se borili sa svojim emocijama, ali ni približno kao ovog tjedna. Neizgovorene riječi i potisnute emocije, ali i želja da svima udovoljite može dovesti i do zdravstvenih problema, ako isti već nisu prisutni! Svoju dušu i tijelo trebate dovesti u balans. Na području karijere se pokazuju manji problemi. Moguće da ćete dobiti neki zadatak koji je za Vas novost i na prvi pogled nećete znati kako započeti rješavati taj zadatak. Ipak, Vi se ne trebate plašiti novih stvari, već se trebate suprotstaviti izazovima, jer jedino tako možete napredovati. Što se tiče ljubavi, potrebno Vam je više pažnje od strane partnera, ali nemojte to silom tražiti, već Vi učinite prvi korak prema tome. Osim navedenog, horoskop za zdravlje poručuje da više odmarate; Vaša energija je na niskoj razini, zbog čega ste podložni raznim boleštinama!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vrlo ste uporni u ostvarenju Vaših ciljeva, ali ipak ne vidite rezultate koje ste željeli postići dosad. Poboljšanje na novčanom planu naviješta stabilnost koju ipak još neko vrijeme nećete postići. Međutim, ovog tjedna možete puno toga napraviti za postizanje uspjeha što će se i budućnosti pozitivno očitovati u vidu poboljšanja financija. U Vašem životu započinje razdoblje u kojem je bitno donošenje pravih odluka. Morate odlučiti želite li nastaviti živjeti životom kakvim živite ili želite napraviti promjene. Trebate pronaći put koji vodi financijskoj stabilnosti kroz posao koji ćete rado obavljati. Ovog tjedna nemojte poduzimati nepromišljene korake jer tako možete sebi stvoriti probleme koje ćete teško riješiti. U odnosu trebate biti vrlo obazrivi kada izražavate svoje mišljenje. Imajte više razumijevanja za Vašeg partnera jer se pokazuje kako ovih dana ima puno briga. Horoskop zahtijeva ozbiljniju posvećenost zdravlju, posebice načinu života. Sada je idealno vrijeme za dijetu.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Uskoro se završava jedan od najtežih perioda u Vašem životu kada stižu samo pozitivni događaji. Pokazuje se unaprjeđenje na radnom mjestu, a samim time poboljšanje financija. Međuljudski odnosi također se poboljšavaju. Postoji mogućnost da sretnete prijatelja kojeg odavno niste vidjeli te da ponovno proživite lijepe trenutke iz prošlosti. Važno je da ostanete na strani dobra te podržavate kvalitetne situacije i ne dopustite si ponovni pad u ponor iz kojeg se teško izvlačite. Nemojte biti neraspoloženi već maksimalno usmjerite koncentraciju da postignete željene promjene. Osobe Vašeg znaka zvijezde sada maksimalno podržavaju u napredovanju i razvoju. U ljubavnim odnosima vladat će harmonija mira. Horoskop je vrlo dobar i za samce. Od osobe suprotnog spola dobit ćete komplimente. Ako niste u vezi, postoji mogućnost ozbiljne veze s tom osobom. Za vaše zdravlje vrlo je bitno da vježbate i više se krećete.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Na nekim životnim područjima dolazi do pokretanja pozitivnih događaja. Prvo ćete primijetiti poboljšanje u financijama, a kolege će Vam odati poštovanje za sve obavljene zadatke. Uz to, primijetit ćete manje znakove sreće jer Vas sad nebesa podržavaju kako biste se maksimalno razvijali, što se najviše odnosi na financijsko stanje. Ne dopustite si ne iskoristiti sve prilike za napredovanje! Nebesa su uz Vas na ovom putu te Vam daju znakove upozorenja. Najgore što možete napraviti ovog tjedna je donositi brzoplete odluke. U karijeri je posebice bitno da donesete pravu odluku jer je samo jedna loša odluka dovoljna da sve krene nizbrdo. U ljubavi se malo više oslobodite, izrazite svoje emocije čak ako je u pitanju samo simpatija. Neočekivana radost očekuje osobe u vezi, još ovog tjedna, jer možete skupa riješiti jedan problem koji već duže čeka na to. Zdravlje je odlično. Samo tako nastavite.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete iznenađeni svojom produktivnošću, odnosno koliko stvari možete obaviti u kratkom roku. Pronašli ste motivaciju na čemu možete biti zahvalni. Samo tako nastavite jer možete očekivati unaprjeđenje, te više novca. Također imajte na umu da je za sve potrebno vremena. Tjedne energije pozitivno utječu na Vaš znak. Zato prvo napravite popis svojih želja i konkretnih ciljeva. U karijeri Vas očekuju mnogi izazovi. Ako uspijete sve brige ostaviti po strani i vjerujete u sebe, bit ćete u stanju vidjeti rješenja od kojih ćete u budućnosti imati veliku korist Prema horoskopu za ljubav; ako osjećate da ne možete biti sretni kraj sadašnjeg partnera; trebate pronaći odgovarajući način za prekid veze. Ako ste sami, prema tjednom horoskopu se pokazuje prava osoba u Vašoj blizini. Horoskop za zdravlje ističe probleme sa želucem, stoga pripazite na način prehrane.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ako priželjkujete promjene u životu, ovaj tjedan Vam pruža pregršt prilika za ostvarenje istih. Imat ćete dovoljno energije jer Vas i zvijezde ovog tjedna podržavaju. Samo trebate osmisliti način kako poboljšati i uljepšati svoj život te odrediti ciljeve kako biste sad odmah započeli s realizacijom. Hrabro krenite u nove stvari jer tko ne riskira – riskira još više. Ako ste se do sada bavili ozbiljnim situacijama i neriješenim problemima, uloženi trud će ipak donijeti pozitivan ishod. Napokon Vam se pruža prilika da dovršite ono što već duže pokušavate privesti kraju. Budite izdržljivi jer tako možete pokrenuti niz sretnih okolnosti. Ako Vam se na putu nađe bilo kakva prepreka, ne odustajte. U ljubavi ćete biti neodlučni vezano za zajedničku budućnost s partnerom. Detaljan i iskren razgovor bi Vam svakako bio od pomoći. Ako nemate partnera postoji velika vjerojatnost da ćete Vašu ljubav upoznati na neočekivanom mjestu, ali budite obazrivi da ne prođete mimo nje jer će Vas dojam na prvi pogled prevariti. Kad je riječ o zdravlju, stres slabi Vaš imunitet. Ako ne želite da se to manifestira u fizičkim simptoma, posvetite se samo sebi!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Sve što će Vam biti potrebno ovog tjedna je hrabrost da izađete iz svoje komfor-zone i rutine navika. Ako uspijete skupiti snagu, tijekom tjedna možete napraviti toliko toga što će Vas odvesti prema ostvarenju željenog cilja. Nebesa Vam također pružaju prilike kako biste krenuli putem uspjeha. Sada ćete uspješnije odraditi poslove ako napravite redoslijed po važnosti i ako ne radite sve užurbano. Morate se fokusirati na kvalitetan rad, a ne na količinu. Ako ne budete organizirani i sve radite na brzinu, onda nećete primijetiti sve znakove koje Vam zvijezde šalju. Horoskop za ljubav pokazuje da ćete ovog tjedna prepoznati istinsku bliskost u jednom poznaniku, no ljubav još neće buknuti u blistavi plamen. Kada govorimo o odnosima, ovo je izvrsno razdoblje za rješavanje svih nesuglasica. U prvim danima proljeća možete uživati u eksplozivnom zdravlju, stoga provodite više vremena na svježem zraku kako biste se osjećali još bolje.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom se horoskopu posebno u financijama otvaraju nova vrata. Ovaj tjedan Vam donosi velike promjene, stoga se potrudite i nemojte propustiti priliku. Mogu se pojaviti okolnosti iz kojih nećete moći izvući ovakvu korist ubrzo. Problematičnu financijsku situaciju također možete riješiti putem ove mogućnosti. Iako imate ideje o tome što Vam je potrebno i što trebate učiniti kako biste ostvarili svoje planove i financijsku dobit, u stanju ste odustati pred vratima uspjeha, jer niste ni svjesni koliko ste blizu cilja. Porazite prepreke, jer Vam je sada uspjeh bliže nego ikada prije! Kada govorimo o ljubavi, vrijeme je da uvedete nekog reda, jer se Vama i partneru pruža mogućnost, bolja nego ikada prije, da zajednički pronađete rješenje, zahvaljujući čemu ćete moći razgovarati opušteno i smireno bez ikakvih strahova i strepnje. Ako tražite ljubav, emotivno budite otvoreni, jer u suprotnom možete propustiti mogućnost velike ljubavi! Sada vrijedi češće provoditi vrijeme u većem društvu. Horoskop za zdravlje pokazuje mogućnost manjih povreda, posebice ako radite fizički posao. Pripazite da se ne ozlijedite.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna se možete malo i opustiti. Možete očekivati opuštenije dane na poslu ili području obrazovanja. Nakupljenu napetost iz prethodnog razdoblja sada možete ublažiti. Tjedan je pogodan za ostvarivanje svih Vaših ciljeva. Ako tražite posao, tijekom tjedna okupirajte se provjeravanjem slobodnih radnih mjesta, šaljite molbe i odredite si još par zadataka koji će Vam pomoći da zadržite pozitivan stav. Takav stav Vam jamči uspjeh te dugoročnu financijsku stabilnost. Svakako se trebate osloboditi onih koji ometaju ili blokiraju Vaš uspjeh i financije. Uz sve navedeno, bilo bi dobro da više vremena posvetite svojim najmilijima i partneru, jer tako doista možete imati puno sreće! Ako nemate partnera, drugi dio tjedan je posebno pogodan za upoznavanje. No idite sigurnim putem, polako. Kada govorimo o Vašem zdravlju, trebate obratiti pažnju na pravilan ritam spavanja. Ako želite promijeniti svoj stil života, krenite na neku vrstu zdravije dijete, jer je sada za to izvrsno razdoblje.