Astro

Tjedni Horoskop: 28.12. – 03.01

admin 27. prosinca 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Mogu se dogoditi stvari koje će Vas uzrujati i neće se sve odvijati prema planu. Najviše problema može biti na poslu gdje ne postoji mogućnost za unaprjeđenje. Vi se trudite štedjeti, ali nema rezultata, jer nikada nemate dovoljno novca. Ako osjećate da je Vaš život krenuo u lošem pravcu, ovog tjedna imate prilike da zaista pomno analizirate smjer u kojem trebate krenuti – to neka bude Vaša novogodišnja odluka koje ćete se čvrsto držati! Nemojte dozvoliti da nešto ili netko pokvari Vaše raspoloženje. Koncentrirajte se svim snagama na zadatke koje trebate riješiti jer Vas uspjeh neće zaobići. Ako ste u vezi, onda obratite pažnju da ne govorite ništa što se može protumačiti na više načina i nemojte upirati prstom u drugu osobu jer iz toga mogu nastati veliki nesporazumi. No ako ste još uvijek sami, sada je pravo vrijeme da se pridružite provjerenoj online stranici za upoznavanje, jer se sada pokazuje velika mogućnost za upoznavanje nego u bilo kojem trenutku u prošlosti! Kad je riječ o zdravlju, pokazuje se malo više napetosti, ali ništa strašno – koji sat više u krevetu će pomoći.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje kako postoji nova mogućnost za poboljšanje na području financija. Nisu sve mogućnosti dobre kako se to na prvi pogled čini, stoga je najbolje ako prvo dobro razmislite prije nego krenete s realizacijom. Ovaj tjedan neće biti tako sumoran kao što izgleda. S jedne strane je pozitivan, a s druge negativan. Najbolje što će se dogoditi ovog tjedna je to da ćete shvatiti kako polako dolazite do cilja koji ste sebi postavili. U financijama se pokazuje postepeno pojačanje, samo i dalje trebate precizno planirati. Sada je veoma važno da izbjegavate osobe u čijem se društvu ne osjećate onako kako bi trebali. Ako već duže osjećate kako trebate učiniti nešto za što do sada niste imali hrabrosti, onda je lako moguće da ćete sada morati. I Vi osjećate u svom srcu da je to ispravna odluka, i znat ćete koji je ispravan put koji će Vam donijeti sreću u životu! U ljubavi se u predstojećem razdoblju pokazuje sklad i harmonija u vezi. Ako postoje neki problemi, oni neće stvarati dodatne, i ovo je dobro razdoblje za rješavanje svih nesuglasica. S gledišta zdravlja, osjećate se dobro, ali pokušajte se više kretati ili krenite vježbati kako biste skinuli blagdanske kile.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će se dogoditi pozitivne promjene na nekoliko životnih područja. Štoviše, može doći i do neočekivane radosti. Ove promjene će Vam najviše biti potrebne na području financija, jer ste mnogo radili za svaku kunu, ali ipak sav taj trud nije donio očekivane rezultate. Na poslu ćete biti zadovoljni. Nije sigurno da je to posao iz snova, ali barem donosi stalne prihode. Sada ćete biti u neobično dobrom odnosu s kolegama. Ipak se ponekad osjećate nezadovoljno, jer znate da ste rođeni za veće stvari i da ste već odavno trebali imati mnogo više novca. Ovog je tjedna dovoljno učiniti samo nekoliko koraka kako biste krenuli u pravcu željenih rezultata. U obitelji se očekuju nesporazumi i to će biti jedan od razloga za svađu s partnerom. Najbolje bi bilo da to sve izbjegnete i odgodite posjetu obitelji za sljedeći tjedan. Naime, trebate obratiti pažnju na neke važne stvari koje su vezane uz zdravlje Vašeg partnera! Sada imate puno prilika za upoznavanje jedne osobe za avanturu, no to neće biti ona prava istinska ljubav. Upravo iz tog razloga nemojte previše vjerovati prvom dojmu! Zdravlje je u redu, ali obratite malo više pažnje ako imate probleme s tlakom.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Uvijek vrijedno radite, čak imate dojam da bolje radite od ostalih. Osjećaj tuge Vam izaziva to što drugi dobivaju nagrade i unaprjeđenja, ali ne i Vi. Najviše se trudite zbog novca, jer Vam je od svega obitelj najvažnija. Nije sigurno da ste Vi krivi za ovu situaciju, već se u prošlosti dogodilo nekoliko krivih poteza, zbog čega Vam je sadašnji život trenutno takav kakav jest. No ovog tjedna ćete biti dobro raspoloženi jer se na poslu očekuju pozitivne promjene koje će biti vrlo važne za budućnost. Malo se povucite, promatrajte u tišini kako se sve odvija i dobit ćete odgovore na sva pitanja. Ovog tjedna se mogu pokrenuti događanja koja Vam daju razlog za nadu i unaprjeđenje. To će Vam biti jako potrebno, stoga iskoristite sve mogućnosti koje Vam se pružaju, jer još uvijek trebate srediti svoju financijsku situaciju. U ljubavi se očekuje dobar tjedan i sada možete primijetiti da se Vaš partner više fokusira na Vas i stalno Vam želi udovoljavati. Uzvratite istom mjerom, jer to vašem odnosu donosi dugoročne promjene. Kad govorimo o zdravlju, sve je u redu. Pokušajte voditi zdraviji način života kako biste si dali dodatnu energiju za rad.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete se vrlo teško fokusirati na posao, Vaša pažnja će biti usmjerena na druge stvari, mnogo toga Vam se mota po mislima. Ako stalno razmišljate o istom, onda ovog tjedna trebate učiniti nešto po tom pitanju kako biste konačno stavili točku na ‘i’, bez obzira kakav će biti ishod. Tjedni horoskop pokazuje kako je sada najbitnije da učinite prave korake na vrijeme kako biste imali bolju budućnost, jer sve ovisi upravo o tome. Položaj zvijezda ukazuje da možete imati puno sreće ako znate kada i gdje trebate biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Dobit ćete pozitivnu vijest vezano uz financije. Vrlo lako je moguće da ćete imati priljev novca od neke prodaje ili će Vam netko vratiti posuđeni novac. Ljubavni život će se konačno stabilizirati. Ako ste imali neke probleme, sada će se isti razriješiti u vrlo kratkom roku. Kada govorimo o zdravlju, vrlo lako se možete prehladiti, stoga biste trebali izbjegavati konzumaciju hladnih napitaka jer je Vaše grlo jako osjetljivo!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

U predstojećim danima ćete biti zauzeti stvaranjem novih poznanstava, čak i na radnom mjestu ćete imati više obaveza. Nećete imati vremena za sebe i Vaše raspoloženje će postati negativnije. Pripazite na to da ne trošite više novca nego što je dopušteno, jer u protivnom možete prijeći granicu. Postoji mogućnost da se ne znate opustiti, jer previše razmišljate o obavezama. Možete poboljšati svoje raspoloženje ako malo obratite pažnju i na sebe. U predstojećim danima će Vam biti potrebno malo više sna. Ako poslušate savjet horoskopa, onda će Vaše psihičko stanje biti u balansu. Jako ste napeti, stoga trebate razmisliti kako da iskoristite taj višak energije koji se nakupio u Vama. Jedini način za to je da počnete trenirati kako biste poboljšali svoju izdržljivost. Tako ćete bolje podnositi stres na radnom mjestu i lakše ćete se prilagoditi suradnicima. Uz to, konzumirajte više čajeva koji služe za čišćenje organizma, a koji Vam mogu pomoći i da održite odgovarajuću kilažu. Potrudite se poboljšati i odnos s prijateljima. Ovog tjedna će Vam odgovarati provedeno vrijeme s njima, jer ćete razgovarati i o problemima u partnerskoj vezi ako isti postoje.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Jako ste strogi prema sebi, ne obraćate dovoljno pažnje na to da pronađete sreću u svakodnevicama. Može se dogoditi da ćete započeti manju dijetu, a ne razmišljate o tome da sebe nagradite sitnicama koje bi Vam popravile raspoloženje. Odnos s kolegama na poslu će postati napetiji, a uz to Vas čekaju svađe i kod kuće. Moguće je da će Vaš partner provoditi više vremena s prijateljima ako mu ne posvetite dovoljno vremena i pažnje. Unatoč svemu navedenom, sreća je na Vašoj strani! Vrlo lako se prilagođavate poslovnim zadacima. Ako budete vješti, sada mnogo toga možete naučiti. Kasnije će upravo ta volja za učenjem biti ključ Vašeg napredovanja u karijeri. Sada mnogo toga zahtijevate od sebe na području posla, jer se želite maksimalno dokazati. I u privatnom životu ćete biti dobro raspoloženi, zbog čega ćete organizirati razne programe s prijateljima. Čak možete donijeti odluku da svu energiju i vrijeme potrošite samo na sebe. Isto tako to dragocjeno vrijeme možete iskoristiti za obavljanje posla ili obaveza kod kuće. Kada govorimo o zdravlju, ostavite vremena za poboljšanje imuniteta. Bavite se s plivanjem ili trčanjem ako Vam je draže.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana ćete biti nepažljivi. Više truda i energije će biti potrebno da se fokusirate na poslovne zadatke. Ipak, samokontrolom možete uspješno obavljati sve poslovne izazove. Preuzimate puno posla na radnom mjestu jer želite pokazati drugima da ste osoba od povjerenja. Malo je nisko Vaše samopouzdanje i to želite popraviti stvaranjem balansa na poslu. Financijsko stanje se malo popravlja, stoga trebate iskoristiti to razdoblje. Možete čak pokrenuti i novi posao ili uštedjeti nešto više novca. U privatnom životu nemate dovoljno vremena za zajedničke programe, ali ipak pokušavate svaki dan uljepšati malim sitnicama. Jedna zajednička večera je dovoljna za zajedničke razgovore i da jedan drugome posvetite pažnju. Također Vaša će ljubaznost biti ključ dobre veze. Sada čak možete riješiti i jednu obiteljsku svađu koja već duže traje i za koju do sada niste imali priliku riješiti. Ako unesete malo raznolikosti u privatnom životu, onda može započeti puno bolje razdoblje od dosadašnjih! Tijekom ovog razdoblja ste malo emotivniji, ali puni energije za rad.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Kada se za nešto borite, onda nevjerojatno dobro možete sve tempirati. Ova Vaša spretnost će donijeti i zasluženu nagradu. Ukoliko imate neki cilj ovog tjedna, nemojte odustati, jer sada možete uspjeti u bilo čemu! Trebate se pozabaviti i s očuvanjem svoje duše i nikome ne dozvoliti da Vas odvlači od postavljenih ciljeva. Napravite korake koji će poboljšati kvalitetu Vašeg života, jer horoskop za novac pokazuje pozitivne znakove. Možda niste sigurni što želite započeti i kakve sposobnosti imate za to. No imate sve što Vam trebate da postignete sve što želite. Ali da to tako i bude, trebate izaći iz svoje zone komfora. Ako Vam je sada potrebna samoća, nemojte se praviti da ste prezauzeti. Najbolje što možete učiniti je da svom partneru otvoreno kažete kako Vam treba malo prostora. Bitno je da se malo povučete, jer će Vam tako stizati nove ideje i zamisli i lakše ćete razmišljati. Zdravlje je odlično!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Sada možete pokazati svoje sposobnosti. Ovotjedne energije će Vam otkriti što se skriva ispod površine i za što ste sve sposobni. Mlađe osobe u horoskopskom znaku Jarca mogu imati unaprjeđenje na području karijere i vrlo lako mogu pronaći dobro plaćen posao u predstojećem razdoblju. Nema svrhe da i dalje koristite ona rješenja koja nisu donosila rezultate. Sada trebate izaći iz uobičajenih okvira i isprobati malo drugačiji pristup. Ako osjećate da je došlo vrijeme za nešto o čemu oduvijek maštate, sada učinite nešto po tom pitanju. Nemojte čekati da se situacija riješi sama od sebe. Trebate uzeti u obzir svako moguće rješenje i pokazati osobama u svom okruženju da niste besposleni i da ne gubite vrijeme. Ovog tjedna se fokusirajte i na odmaranje i obnavljanje i na to da se dobro osjećate. Nitko i ništa ne može promijeniti Vaše odluke da budete sretni sa svojim partnerom i riješite nesuglasice ako one postoje. Jedna večera ili jedan zajednički vikend može poboljšati predstojeće dane. Ako ste još uvijek sami, sada je vrijeme da se oslobodite suvišnih stvari kako biste napravili mjesta za novu ljubav. Horoskop za zdravlje poručuje da se čuvate prehlade i odjenete u skladu s vremenskim uvjetima!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

U predstojećim danima ćete imati mnogo obaveza, ali ćete sve uspješno obaviti. Nagradite se ovog vikenda odmaranjem, jer to zaslužujete. Na poslu se očekuje promjena. Ovo će utjecati na Vas, vrlo vjerojatno pozitivno. Nemojte se iznenaditi ako budete čuli čudna ogovaranja. Netko želi omesti Vaše poslovne uspjehe i dovesti u sumnju stručnost posla koji obavljate. Moguće je da ste mirnije prirode, ali ipak postoje zlonamjerne osobe s kojima trebate biti na oprezu. Kada obavljate neki posao umjesto drugih, oni to iskorištavaju i Vama dodjeljuju baš sve poslove. Ako nešto nije Vaš posao, onda to nemojte odraditi, jer će Vas u protivnom stalno iskorištavati. Radije se fokusirajte na to da sredite svoje financijsko stanje. U privatnom životu vrlo lako može doći do konflikta između Vas i partnera, ali se prema tjednom horoskopu pokazuje kako ne smijete dopustiti da se svađa rasplamsa. Tako možete spriječiti velike brige. Nemojte ponovo započinjati rasprave, već potražite rješenja s kojima možete riješiti nesporazume. Učinite nešto da postignete harmoniju. Kad je riječ o zdravlju, ne trebate brinuti, sve je na Vašoj strani!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu se mogu javiti problemi, kašnjenja, neobavljeni radni zadaci, ali i nesporazumi. Prvo neće ništa ići po planu, ali sada nije vrijeme za paniku. Generalno Vas očekuje dobar tjedan, nemate razloga za tugu. Nemojte se ograničavati od novih stvari, jer ako ovog tjedna ugrabite novu priliku, onda se već sada može pokrenuti financijsko poboljšanje. Jedino se postavlja pitanje: hoćete li primijetiti tu priliku koja Vam se pruža? Sada ste u onoj fazi života kada Vam je potrebna samo mala pomoć kako bi se cijeli Vaš život promijenio. Reagirajte, sada je vrijeme da stanete na svoje noge i kažete sve što mislite kako biste obranili svoje stavove! Isto će se pokazati djelotvornim i na području financija. U partnerskoj vezi je vrlo bitno da što prije riješite bitne i one manje bitne probleme. Stavite u prvi plan sve ono što je Vama i partneru važno. Ako ste sami, vrlo lako možete steći nova poznanstva ili pronaći najboljeg prijatelja za cijeli život ili ljubav. Ali s jednom osobom trebate biti obazrivi, jer Vas vrlo lako može dovesti u neugodnu situaciju. Horoskop za zdravlje generalno je dobar. Pripazite na probleme s tlakom, pogotovo ako ste kronični bolesnik.