Astro

Tjedni Horoskop: 28.09. – 04.10.

admin 25. rujna 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Potreban Vam je bolji raspored vremena. Trebate uvesti neke promjene u svoje dnevne programe. Sada je posebno važno da radite stvari u kojima doista uživate. Često osjećate kako nemate dovoljno snage koja je potrebna za promjene, ali sada uz pomoć nje želite poboljšati svoju financijsku situaciju. Nema svrhe da i dalje koristite ona rješenja koja nisu donosila rezultate. Ali nemojte odustati od onih svojih stavova kojih ste se do sada čvrsto držali. Najvažnija poruka tjednog horoskopa je da pronađete sebe, jer jedino tako možete ostvariti uspjeh. Kroz posao ćete se uspjeti osloboditi napetosti, posebno ako imate mira da se lakše usredotočite na obavljanje zadataka. Horoskop za ljubav također pokazuje kako je sada najbolje vrijeme za promjene, posebice ako ste nezadovoljni. Nemojte započinjati rasprave s partnerom, već potražite rješenja s kojima možete riješiti nesporazume. Učinite nešto da postignete harmoniju.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Često razmišljate o tome kako bi Vam bilo da ste rođeni negdje drugdje ili da se preselite u drugi grad. Glavni uzrok tome je Vaša nesigurnost na području posla ili imovine. Prema tjednom horoskopu, ovo je razdoblje kada može doći do značajnijih preokreta. Osjećate se preopterećeno, sve je na Vama. Nije dovoljno to što na poslu imate mnogo više zadataka, nego i obitelj ovog tjedna ima puno više očekivanja. Vrijeme je da u svom okruženju napravite reda, jer u protivnom ovog tjedna nećete uspjeti postići ono što ste planirali. Međutim, ovog ćete tjedna započeti nešto novo na području karijere što Vas može dovesti do poboljšanja u financijama! Vaš ljubavni život također podržavaju energije obilja. Provodite što više vremena sa svojim partnerom, jer je ovo vaš tjedan. Prijateljstva koja steknete ovog tjedna, u budućnosti mogu prerasti u ljubav. Stoga budite otvoreniji ako ste još uvijek sami.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Moguće je da ćete ovog tjedna trebati primijetiti kako na radnom mjestu u nekim raspravama gubite bitku, stoga bi bilo najbolje kada biste se povukli. U financijama Vam sada ušteda može najviše biti od pomoći, ako imate prilike za to. Osjećate se izgubljeno, ali istodobno i samouvjereno što će Vam pomoći da imate bolje poglede u budućnost. U Vama raste potreba da zatvorite sve negativno iz prošlosti. To je vrlo važno i kada je riječ o financijama, jer ne možete ni zamisliti koliko unutarnje blokade sada mogu utjecati na Vas. Tjedni horoskop unaprijed pokazuje teži tjedan kada će Vam biti potrebne sve Vaše energije ako želite ostati čvrsto s nogama na zemlji. Budite oprezni kada je riječ o poslu i financijama; nemojte donositi ishitrene odluke. Ako ne živite u partnerskom odnosu, ovog tjedna lako možete upoznati odgovarajuću osobu koja će u budućnosti postati Vaš partner. Blizancima u vezi horoskop nije tako dobar; razdražljivi ste i manje pažljivi nego inače. Ne smijete se nervirati zbog svake sitnice.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Želite se držati podalje od svih ljudskih stvari, želite biti sami i raditi. Na nekoj razini, to možete i postići. Očekujete više od ovog tjedna. Nadate se novim mogućnostima i susretima, ali svakodnevice će Vam izgledati pomalo jednostrano. Postoje više stvari koje želite promijeniti, možda baš upravo sada, ali ne znate otkud krenuti. Imate priliku promijeniti ili izmijeniti nešto ovih dana. Jedino Vi odlučujete na kojem području želite napredovati. Sada budite oprezniji na poslu s jednim od kolega, jer Vas lako može prevariti ili navesti na krivi put. Horoskop za ljubav unaprijed pokazuje rasprave, nekako se nećete moći prilagoditi partneru. Nitko ne može utjecati na Vašeg partnera, to možete samo Vi jer Vi ste ta osoba za koju će sve učiniti i Vi možete sve postići kod njega. To, naravno, ne smijete zloupotrijebiti. Samci, možete se radovati dobrim danima ako ne želite više biti usamljeni. Usmjerite svoje vrijeme i energiju na nova poznanstva, nećete požaliti. Kako biste bili zdraviji, trebate obratiti više pažnje na pravilan način prehrane, jer je moguće da unosite malo hranjivih stvari što može pogodovati problemima s metabolizmom.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ako Vas u Vašem okruženju nešto ometa u posljednje vrijeme, sada trebate djelovati kako biste promijenili i poboljšali situaciju. Imate potpunu podršku zvijezda kako biste postigli pozitivne promjene na više područja. Učinili ste mnogo za sebe i za uspjeh u zadnje vrijeme, a to će sada uroditi plodom. Možete očekivati financijske uspjehe i sreću. Krenite putem promjene s čistim energijama, jer samo tako možete postići željene rezultate. Možete odjednom imati mnogo zadataka koje trebate što prije riješiti, jer služe Vašem interesu. Pažnja je usmjerena na Vas, stoga iste trebate obaviti s potpunom predanošću. Kad govorimo o ljubavi, situacija je napeta između Vas i partnera, ali to može i pozitivno utjecati na vaš odnos što će biti pokazatelj toga da još uvijek imate snažne osjećaje jedan prema drugome. Samcima ovaj tjedan pruža mogućnosti za nova upoznavanja.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna nemojte tražiti izgovore, obavite zadatke što je najbolje moguće, pa i bolje od toga. Ako uložite svu svoju energiju u obavljanje zadataka, onda će Vaš posao biti nagrađen te brzinom svjetlosti možete postići svoje ciljeve. Ovaj tjedan Vam može biti vrlo iscrpljujući, pripremite se za sve vrste mogućnosti još u prvoj polovici istog. Energije tjedna Vas mogu prevariti te će Vas konstantno dovoditi pred iskušenja. No nije sigurno da ćete uvijek imati suprotan učinak zbog svojih grešaka. Bilo bi dobro ovog tjedna instinktivno primijetiti što i kada trebate činiti ili kako ispravno postupiti u situaciji u kojoj se nalazite, jer u protivnom možete očekivati neugodnosti na poslu i financijskom području, kao i u partnerskom odnosu. Nemojte uplitati u Vaš odnos probleme i napetosti svakodnevnog života, jer postoji mogućnost kako nećete naići na razumijevanje.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možete iskoristiti više mogućnosti, ostaje samo na Vama hoćete li ih ugrabiti. Bit ćete u top formi fizički i duševno, zbog čega ćete imati snage započeti nešto što Vam može donijeti dugoročan uspjeh. Ovo je duhovni tjedan za Vas. Obratite pažnju na poslovne suradnike koji Vam ne žele dobro, već samo gledaju svoju korist. Upravo tako se trebate i Vi prema njima odnositi; gledati što je dobro za Vas. To ne znači da trebate ulaziti u konflikte i suprotstavljati se drugačijim stavovima i mišljenjima i pristupu poslu, već svjesno i promišljeno koračati prema svojim novim poslovnim uspjesima. Vi često želite promjene, ali ne činite ništa po tom pitanju ili samo nemate dovoljno hrabrosti. Voljeli biste izaći iz monotonije. Nikako nemojte zaboraviti da učinite nešto za promjene, jer one ne dolaze same od sebe. Možete uspješno obaviti sve zadatke, pa i kada su u pitanju veći projekti, a time čak postavljate i temelje za uspješnu budućnost. Kad je riječ o ljubavi, s partnerom sada morate razgovarati o svemu što Vas muči, jer ćete se u protivnom udaljiti jedno od drugog.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Previše toga uzimate k srcu, a zapravo ni ne trebate o tome razmišljati. Ovog tjedna će se dogoditi nešto u čemu ne biste trebali sudjelovati, ali ćete se ipak pridružiti drugima i njihovim brigama. Nemojte to raditi, jer će Vas psihička opterećenja i fizički opteretiti. Pored toga, bavite se važnim pitanjima na koja ne znate odgovor. Znate točno rješenje za trenutne probleme, ali ne znate kako u istom postići pozitivne promjene. No horoskop ističe kako je sada jako bitno da se pokrenete. Za Vas nije tipično da stojite na jednom mjestu, ali sada osjećate kao da ste zaglavili i da ne možete napredovati. Ovo je tjedan promjena, stoga dajte sve od sebe. U ljubavi trebate napraviti neke kompromise, jer je Vaš partner ovih dana dosta neraspoložen i zbog toga može doći do više nesporazuma, stoga budite strpljiviji. Kada je riječ o zdravlju, ključno je da postignete balans duše i tijela.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Za ovaj tjedan se ne pokazuju promjene u financijama. Štoviše, pokazuje i neočekivani izdatak. Ovog tjedna nemojte dopustiti da Vas pobijede u raspravi, nego se suprotstavite i držite se uvijek svojih prava i istine. Stres ne izostaje iz svakodnevice. Zapravo, stvari i situacije neće biti tako stresne, već ćete ih Vi kao takve doživljavati. Najbolje bi bilo da na vrijeme pobijedite stres i nervozu, a uz to će Vam biti korisno i ako usporite tempo na poslu. Slijedi Vam pozitivna promjena, a u ovom slučaju samo Vas korak dijeli od toga. Trebate primijetiti prilike koje Vam se pružaju, a iste su Vam nadohvat ruke i mogu pomoći u rješavanju financijskih problema. Horoskop za ljubav poručuje kako trebate izbjegavati svađe u partnerskom odnosu jer možete imati dugoročne probleme ako ovog tjedna dođe do svađe ili rasprave. Ako nemate partnera, horoskop za ljubav pokazuje novo važno poznanstvo. Ta osoba će imati važnu ulogu u Vašoj budućnosti kada je riječ o ljubavi, a možete je upoznati uživo ili putem internet stranica za upoznavanje. Horoskop za zdravlje također poručuje kako je veoma važno da više odmarate.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

U predstojećim danima ćete biti zauzeti stvaranjem novih poznanstava, čak i na radnom mjestu ćete imati više obaveza. Nećete imati vremena za sebe i Vaše raspoloženje će postati negativnije. Pripazite na to da ne trošite više novca nego što je dopušteno, jer u protivnom možete prijeći granicu. Postoji mogućnost da se ne znate opustiti, jer previše razmišljate o obavezama. Možete poboljšati svoje raspoloženje ako malo obratite pažnju i na sebe. U predstojećim danima će Vam biti potrebno malo više sna. Ako obratite više pažnje na to, onda će Vaše psihičko stanje biti u balansu. Time će se automatski i međuljudski odnosi poboljšati, a isto Vam je najviše potrebno na području ljubavi. Na poslu se pokazuje mnoštvo događaja koji će uzrokovati napetost. Zbog toga će Vaše raspoloženje biti negativnije i imat ćete potrebu svoje slobodno vrijeme provesti u miru i samoći. Ako budete vješti, sada mnogo toga možete naučiti. Kasnije će upravo ta volja za učenjem biti ključ Vašeg napredovanja u karijeri. Trebate razmisliti kako da iskoristite taj višak energije koji se nakupio u Vama. Bavite se s plivanjem ili trčanjem ako Vam je draže. Konzumirajte više čajeva koji služe za čišćenje organizma, a koji Vam mogu pomoći i da održite odgovarajuću kilažu.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana ćete biti nepažljivi. Više truda i energije će biti potrebno da se fokusirate na poslovne zadatke. Ipak, samokontrolom možete uspješno obavljati sve poslovne izazove. Preuzimate puno posla na radnom mjestu jer želite pokazati drugima da ste osoba od povjerenja. Bitno je da se malo povučete, jer će Vam tako stizati nove ideje i zamisli i lakše ćete razmišljati. Malo je nisko Vaše samopouzdanje i to želite popraviti stvaranjem balansa na poslu. Financijsko stanje se malo popravlja, stoga trebate iskoristiti to razdoblje. Možete čak pokrenuti i novi posao ili uštedjeti nešto više novca. U privatnom životu nemate dovoljno vremena za zajedničke programe, ali ipak pokušavate svaki dan uljepšati malim sitnicama. Ovog tjedna se pruža prilika za iskren razgovor koji uopće nije tako neugodan kao što ste do sada to mislili. Otvoreno recite sve ono što doista osjećate. Jedna zajednička večera je dovoljna za zajedničke razgovore i da jedan drugome posvetite pažnju.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje kako ćete imati problema na radnom mjestu. Trebate biti spremni na rješenje istih. Čak ni sami ne znate što želite započeti i kakve sposobnosti imate za to. Prema horoskopu se pokazuje da imate sve što treba da postignete sve što želite. Ali da to tako i bude, trebate izaći iz svoje zone komfora. Sada možete pokazati svoje sposobnosti. Ovotjedne energije će Vam otkriti što se skriva ispod površine i na što ste sve sposobni. Mlađe osobe u horoskopskom znaku Ribe mogu imati unaprjeđenje na području karijere i vrlo lako mogu pronaći dobro plaćen posao u predstojećem razdoblju. Nitko i ništa ne može promijeniti Vaše odluke da budete sretni sa svojim partnerom i riješite nesuglasice ako one postoje. Jedna večera ili jedan zajednički vikend, može poboljšati predstojeće dane. Ako ste još uvijek sami, sada je vrijeme da se oslobodite suvišnih stvari kako biste napravili mjesta za novu ljubav.