Astro

Tjedni Horoskop: 27.12. – 02.01.

admin 27. prosinca 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Posegnite i prepoznajte svakoga tko radi dobar posao. U stresnim vremenima, pronalaženje stvari u kojima treba biti pozitivan ima snažan učinak. Sredina tjedna je sretno vrijeme za razgovor za novu ili bolju poziciju. Vaše dobro pamćenje i sposobnost prilagođavanja mogu Vam zaslužiti zasluženu pažnju. Prihvatite svaku priliku za dodatnu obuku. Kraj tjedna je vrijeme pune energije. Vjerojatno ćete moći obaviti posao upola manje vremena koje je potrebno nekom drugom. Neke spoznaje mogle bi Vas pogoditi ovog tjedna, a sve se vrte oko romantike. Jeste li se kompromitirali kada je riječ o Vašoj ljubavi i obrascima zabavljanja? Navika zabavljanja odabirom partnera koji nisu na Vašoj razini mogla je dovesti do kroničnog osjećaja frustracije. Ti ljudi, iako Vas očito privlače, mogli bi Vas napustiti baš kad stvari počnu ići dobro. Njima bi se sve Vaše divne snage mogle osjećati kao ogledalo koje im pokazuje vlastite neuspjehe – čak i ako to uopće ne pokušate učiniti. Ako nastavite izlaziti s ljudima koji su izrazito ispod Vaše razine, to će se vjerojatno nastaviti događati. Počnite tražiti ljubavnike koji Vas mogu pratiti! Kad govorimo o zdravlju, horoskop poručuje da trebate dodatno paziti na svoja stopala. Ako nisu u najboljem stanju, vrijeme je da im posvetite malo pažnje. Posjetite pedijatra i uredite svoja stopala i riješite sve probleme. Napravite pedikuru i podšišajte nokte i zagladite grube mrlje. Ako Vam ovo postane redovita navika, uskoro ćete se osjećati kao da hodate po oblacima.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Imate dobar razlog da se osjećate ponosno na sebe. Uložite dodatni napor u svoje uobičajene zadatke. Čišćenje radnog prostora također Vam može pomoći da se osjećate inspiriranije. Dajte sve od sebe da stvari budu vrlo uredne i čiste, sa svime na svom specifičnom mjestu. Vrijedne, fleksibilne osobe koje se mogu držati zadanih zadataka imat će sjajan tjedan. Postoji mogućnost da se radni flert pretvori u nešto više. Budite sigurni da je ovo prikladno. Kad govorimo o ljubavi, možda ćete se morati suočiti s neugodnom istinom o svojim obrascima ljubavnog života. Ako patite od niskog samopouzdanja, moguće je da ste se stalno nalazili upleteni u situacije koje ugrožavaju Vašu vrijednost i integritet predugo. Umorni ste od toga! Zapravo, znate da ako želite bolji ljubavni život trebate bolje standarde koji proizlaze iz istinske ljubavi prema sebi. Preuzmite odgovornost za sebe! Tjedan će sada izazvati mnoge emocije. Obično niste osoba koja se prepušta ugodnom jelu ili slatkišima, ali dani koji su pred nama mogli bi biti iznimka. Ako zaronite u previše porcija deserta, tjestenine ili tijesta, zastanite na trenutak. Zapitajte se pravi razlog zašto trebate jesti ove stvari. Vjerojatno nema veze s glađu.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Energija je odlična za prezentiranje Vaših ideja i prodaju. Budite sigurni i nosite pobjednički osmijeh. Užurbani dani sredinom tjedna vjerojatno će Vas ometati. Očekujte da ćete žonglirati s više obveza. Morat ćete biti fleksibilni i spremni prihvatiti promjene u posljednjem trenutku. Budite nasmiješeni jer će Vam to pomoći da poboljšate Vaš stav i donijeti pozitivne interakcije s osobljem i klijentima. Ne shvaćajte kritike osobno. Koristite ih kao odskočnu dasku za poboljšanje. Teško je imati poštovanja prema partneru ako osjećate da nije odgovoran s novcem – pogotovo ako je veći dio odgovornosti na Vama. U redu je umoriti se od toga da niste na istoj strani sa svojim bračnim partnerom kada je u pitanju vaš financijski ili intimni život. Ako je to slučaj, sada znate da je vrijeme za razgovor. Alternativno, možete osjećati da Vaš partner koristi fizičku intimnost kao sredstvo za kontrolu Vas ili veze. To je veliko upozorenje! Ako ste sami, možda stvarno razmišljate o tome koliko ste sebe spremni podijeliti. Iskren odgovor mogao bi Vas iznenaditi. Pomaže imati strategiju kako biste mogli ostati na pravom putu sa svojim zdravljem. Često možete imati velike ideje o tome što želite postići u pogledu svoje dobrobiti. Lakše će Vam biti ako radite male korake, a ne da pokušavate postići svoje ciljeve u rekordnom vremenu. Želite se osjećati sjajno, a ne obeshrabriti se.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu je stresna energija. Nemojte biti emocionalni ako se sukobite s agresivnom, zahtjevnom ili kritičnom osobom. To nije osobna stvar. Neće se svi složiti, a možda ćete biti izazvani. Nastavite izražavati svoje mišljenje na miran i izravan način. Ignorirajte glasine i uredske tračeve. Ako se pokolebate, mogli biste biti doživljeni kao slabi ili neučinkoviti. Zadnjih nekoliko dana u tjednu su sretni za traženje nove ili bolje pozicije. Mogli biste biti u vrlo ozbiljnoj fazi kada je u pitanju Vaš ljubavni život. Ovaj tjedan možda je najbolje provesti u napadu na obrazac zasnovan na strahu koji imate kada su u pitanju odnosi. Birate li nekoga tko je siguran, čak i ako Vas ne privlači, u nastojanju da izbjegnete svaki rizik od povrijeđenosti? Potiskujete li probleme koje imate iz djetinjstva, čak i ako to šteti trenutnoj ili potencijalnoj vezi? Bez obzira na to što se točno događa u Vašoj ljubavnoj životnoj situaciji, ovo je Vaše vrijeme da to riješite. Dobro držanje je izvrstan graditelj samopouzdanja i blagodat za Vaše cjelokupno zdravlje. Kako biste riješili sve potencijalne probleme s držanjem, možda biste željeli isprobati nešto poput joge ili tai chija. Također pomaže da budete svjesniji svog tijela dok hodate, stojite, sjedite ili se bavite bilo kojom vrstom aktivnosti. Ako to učinite, vrlo brzo ćete naučiti ispraviti svoje držanje.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna podržava pozitivne odnose. Možda ćete uspjeti okupiti ljude i tražiti izvediva kompromisna rješenja. Stresna situacija sa suradnicima poboljšat će se hladnijim stavom. Izbjegavajte preuzimati tuđe dužnosti. Usredotočite se na izvršavanje zadataka koji su pred Vama. Možete ponuditi suosjećajno uho nekome tko prolazi kroz tešku situaciju. Mišljenja drugih ljudi imat će jači utjecaj na kraju tjedna. Tražite konsenzus prilikom donošenja odluka. Nažalost, neophodan poziv za buđenje za Vaš ljubavni život mogao bi biti na putu do Vas. Ako ste zapeli u obrascu sa svojim partnerom zbog kojeg se veza ne osjeća ravnopravnom ili kao da nitko od vas ne može rasti, to vam može pomoći da donesete prijeko potrebnu promjenu. Možda ćete vas dvoje morati razgovarati o ideji da ćete se, ako ne možete rasti zajedno, gotovo sigurno rastati. Slobodni ste? Možda ste konačno spremni suočiti se sa strahom od obveze ili neuspjeha u vezi. Volite širiti svoje horizonte, ali se čini da ste nekako zapeli u kolotečini kada je u pitanju vježbanje i održavanje forme. Razmišljajte izvan okvira i isprobajte nešto novo. Postoji toliko mnogo načina za uživanje u vježbanju. Ako Vas privlači sport koji nikada niste probali, pronađite neformalnu grupu kojoj se možete pridružiti. Uvijek se možete prebaciti na nešto drugo ako Vam ne odgovara. Nastavite pokušavati dok ne pronađete ono što volite raditi.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Podsjetite se da je sreća imati bilo kakav posao usred velike financijske krize. Prihvatite sve što imate s dobrim humorom. Vaša brzina i budna inteligencija čine učenje bržim. Prihvatite izazove ovog tjedna. Na kraju tjedna možete tražiti novu poziciju ili dodati dodatne dužnosti u svom užurbanom rasporedu. Bit ćete najsretniji ako radite na poziciji moći i utjecaja. Sve ljubavne lekcije koje ste započeli mogle bi se vrlo brzo ostvariti. Ako ste u vezi, onda se Vi i Vaš partner možda ne slažete oko teme djece. Mogu se pojaviti sporne teme, kao što su Vaše prvo dijete, drugo dijete ili roditeljstvo djece koju možda već imate zajedno. Srećom, možda ćete postići kompromis ako oboje shvatite da to nije borba za moć – to je odnos. Ako ste slobodni ili pokušavate izlaziti, mogli biste biti jako razočarani u ljubav. Ne pokušavajte forsirati pomirenje s nekim za koga znate da nije dobar za Vas i ostavite prošlost iza sebe! Što se tiče zdravlja, vrijeme je za promjene u rutinama vježbanja. Pronađite sport koji će Vam pomoći sa snagom, aerobnom kondicijom ili gubitkom težine. Odaberite svoj favorit, sklopite pakt sa sobom da ga prakticirate svaki dan dva tjedna i pogledajte koliko napredujete. Ako Vam pomogne, bit ćete motivirani da nastavite.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možda više volite udobnost gužve. Uživajte u dodavanju doprinosa i mišljenja čak i ako ne zauzimate vodeću poziciju. Prihvatite bilo koju vodeću ulogu ako se to zatraži. Nikada se nemojte ustručavati priznati kada netko drugi radi dobar posao. To gradi dobru volju i povjerenje. Vaš um je oštar. Možete predvidjeti probleme i vidjeti potencijalne prilike. Petak je bogat dan ako tražite novi ili bolji posao. Biti samac, čak i ako to ne želite, bolja je odluka nego ostati u lošoj vezi. Mogli biste konačno saznati da izvor Vaših ljubavnih životnih problema više leži u Vašem izboru partnera nego u bilo čemu drugom. Možda ste toliko gladni ljubavi da odlučite izlaziti s ljudima za koje znate da Vam baš i ne odgovaraju. Takve veze praktički će se sigurno raspasti. Pod ovim aspektom možete se pripremiti promijeniti svoj obrazac i ciljati na drugačiji, zdraviji rezultat. Horoskop za zdravlje Vam poručuje: Osjetite svoje tijelo. Stupite u kontakt s njim, slušajte ga i cijenite. Prihvatite svoje tijelo takvo kakvo jest, bez obzira na to odgovara li nečijem standardu ljepote. Pokušajte plesati kako biste izrazili neke od emocija koje su možda zaključane u Vama, one koje Vam je teško izraziti. Ovo je posebno dobra vježba koju treba isprobati upravo sada.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna možete biti posebno praktični i vrijedni. Kolege će ovisiti o Vašem metodičnom pristupu. Uspjeh dolazi kroz strpljenje i pažnju na detalje. Držite se redovite rutine sredinom tjedna. Vjerojatno ćete najbolje raditi sami. Sudjelovanje u velikoj grupi može Vas ometati. Kraj tjedna je pozitivan za pronalaženje nečeg boljeg. Budite što iskreniji i izravniji u svim svojim poslovima. Zanemarite uredske tračeve. Najbolje je ne praviti pretpostavke, pogotovo one temeljene na glasinama. Sve je moguće kada je u pitanju Vaš ljubavni život. S ovom energijom stvarno ne možete predvidjeti ništa, osim zajamčene nepredvidljivosti! Mogli biste osjetiti sukob između Vaših potreba i želje da izrazite svoju individualnost u vezi. Možda se osjećate kao da ste zarobljeni između dva suprotstavljena izbora koja se ne mogu oba dogoditi u Vašem životu – i mogli biste biti u pravu u vezi s tim! Pažljivo razmišljanje dobra je ideja koja će Vam pomoći da odlučite što stvarno želite. Ako ste slobodni, vjerojatno trenutno imate puno posla oko ljubavi. Samo tako nastavite! Možda ste pretrpjeli nedavne neuspjehe kada je u pitanju Vaše zdravlje. Međutim, oni bi uskoro trebali završiti. Budite strpljivi za sada. Ako imate ozljedu na dijelu tijela koji otežava vježbanje, prije svega to treba rehabilitirati. Radite na tome polako i učinite što možete da ispravno funkcionira. Uzmite si vremena.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ostanite u bliskom kontaktu s kupcima ili suradnicima. Uzvraćajte pozive i e-mailove u roku od 24 sata. Mudra je navika svaki dan odvojiti malo vremena za druženje s ljudima, posebno kolegama. Čak i ako ne znate odgovor na pitanje ili ne možete riješiti problem, bliska komunikacija podržava Vaše interese. Ovog tjedna popodne se usredotočite na jednostavne projekte. Najsretniji ćete biti u fleksibilnim situacijama u kojima možete biti slobodno kreativni. Kad je riječ o ljubavi, sve se svodi na stvari koje cijenite. Ovog tjedna, mogli biste shvatiti da se morate smiriti kako biste se smirili. S druge strane, mogli ste se dovesti u financijski ugrožen položaj zbog inače divne ljubavne veze. Možda ste potrošili previše novca na svog partnera i sada imate neki dug za koji morate brinuti ili ste odustali od nevjerojatne prilike za posao da se usredotočite na partnera neposredno prije nego što je cijela veza propala. Kakvi god bili detalji između vas, ljubav, novac i vaše samopoštovanje, ovo je vrijeme da ih sve ispravite! Vrijeme je za odmor. Horoskop pokazuje da biste trebali usporiti ako želite smršaviti ili doći u formu, a ne žuriti naprijed i pokušati to učiniti brzo. Razmislite što želite postići i zašto. Odvojite malo vremena od trenutne prehrane i rutine vježbanja. Zastanite na neko vrijeme kako biste se snašli i proslavili koliko ste daleko stigli. Tada možete obnoviti svoje napore.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Imate čvrsta mišljenja o tome kako raditi stvari. Pozicije autoriteta mogu biti lakše nego raditi za druge. Možda ćete se ovog tjedna osjećati prikovani rutinama. Ako ne možete pronaći načine da razbijete monotoniju, barem napravite nešto lijepo za sebe na poslu. Poboljšanje Vaših radnih odnosa može olakšati prihvaćanje čak i dosadnog posla. Napravite ili pregledajte jasan skup postupaka i smjernica. Što ste organiziraniji, to bolje. Mogli biste imati dodatnu posebnu lekciju iz ljubavnog života! Možda ste u vezi za koju znate da se mora prekinuti, ali ne možete prikupiti odlučnost da prekinete. Svemir bi mogao pružiti neophodan poticaj da Vam pomogne u donošenju odluke. Također je moguće da se borite s ozbiljnim sumnjama u vlastitu vrijednost, osjećajući se kao da Vas nitko nikada neće istinski voljeti i u potpunosti prigrliti takve kakvi jeste. Ako sve svoje vrijeme trošite na sebe, možda nećete primijetiti nekoga kome je stalo do Vas. Upravo sada, energije tjedna potiču da volite sebe prije svega! S gledišta zdravlja, možda se nećete osjećati tako bezbrižno. Kao da Vas tereti nevidljivi teret. To je zbog trenutnih energija, koje ponekad mogu uzrokovati ukočenost i napetost mišića čak i ako redovito vježbate. Možda ćete morati uzimati riblje ulje ili druge suplemente kako bi Vaši zglobovi ostali fleksibilni. To bi Vas moglo znatno osloboditi i dati Vam novi život.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Bez obzira koliko ste odlučni, vrijedni i talentirani, jednostavno ne možete biti uspješni radeći sami. Za ostvarivanje velikih projekata potreban je tim. Naučiti kako zablistati dok radite u timu ključno je za Vaš uspjeh. Potražite načine da poboljšate svoje radne odnose. Vaše prirodno samopouzdanje može drugima dati nadu. To također može učiniti da se činite kao ona osoba koja želi sve zasluge. Dajte sve od sebe da budete aktivni dio radne grupe. Vaš ljubavni život trenutno je vjerojatno više nego malo neuredan. Kao rezultat toga, možete se osjećati kao da ste prisiljeni suočiti se sa svojim emocijama. Tragične romanse Vaše prošlosti, pa čak i trenutna problematična veza, mogle bi zahtijevati puno pažnje. Ako se pitate zašto se morate vraćati prošlim ljubavnim pričama, pogledajte se sada. Postoji li nešto od čega još niste izliječili? Ono za što ste možda slijepi u pogledu ljubavi moglo bi imati više veze s Vama nego s bilo kim s kim ste u vezi. Potražite u sebi odgovore koji su Vam potrebni. Ne dopustite da Vam očekivanja stanu na put Vašim postignućima. Ako ciljate previsoko, mogli biste se razočarati i prerano odustati. Budite sada i ne brinite ako Vam se čini da su drugi daleko ispred Vas. Nekada su bili tamo gdje ste Vi sada. Horoskop Vas potiče da dobijete stručnu pomoć za bilo kakve probleme sa zdravljem. Što prije, to bolje!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Možda radite divan posao, ali nitko ne obraća puno pažnje. Budite sigurni da ne glumite mučenika. Važno je uskladiti posao i zabavu. Također je važno delegirati stvari, čak i ako ljudi nisu toliko vješti kao Vi. Usredotočite se na stvaranje i njegovanje pozitivnih poslovnih odnosa. Što više ljudi brine o Vama i Vašim brigama, lakše ćete se postaviti za uspjeh. Netko koga ste smatrali prijateljem mogao bi ovog tjedna izazvati ozbiljne probleme u Vašem ljubavnom životu! S obzirom na to, sad možete naučiti da je navodni prijatelj stvarno prerušeni neprijatelj. Konkretno, ova osoba možda pokušava sabotirati Vašu trenutnu romantičnu vezu. Ili, ako ste slobodni, on ili ona možda pokušavaju spriječiti potencijalnog partnera da napravi potez. Čak i ako vas ne namjeravaju povrijediti, njihovi postupci i dalje mogu negativno utjecati na Vaš ljubavni život. Budite oprezni! Svaki dan učite nešto novo što pomaže poboljšati Vaše zdravlje. Fokus je i dalje na kombiniranju duhovnog iscjeljivanja s praktičnim, svakodnevnim tehnikama koje mogu potaknuti Vašu energiju i postaviti Vas na put do potpunog zdravlja. Ako niste sigurni što jesti, iskoristite resurse koji Vam mogu pomoći da pronađete hranu koja Vam najviše odgovara kako biste mogli izbjeći onu koja Vam ne odgovara.