Astro

Tjedni Horoskop: 27.09. – 03.10.

admin 26. rujna 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Morate biti cijenjeni zbog onoga što radite. Uvjeti koji ograničavaju sretan radni odnos mogu Vašu trenutnu situaciju učiniti nestabilnom. Pronađite nekoga kome vjerujete da razgovarate o svojim osjećajima. Ovo je sjajno vrijeme da radite nešto u čemu uživate. Nemojte se bojati dobrovoljno učiniti nešto dodatno. Vaša će pomoć biti cijenjena. Okolnosti koje ne služe Vašim najboljim interesima vjerojatno će se promijeniti iznenada. Teško je biti realan što se tiče romantike u ovom trenutku, ali da budemo iskreni, vjerojatno ste dobro svjesni te činjenice. Možda se odlučujete uživati u svojim iluzijama kako biste pobjegli od surove stvarnosti s kojom se jednostavno ne želite nositi – barem ne sada. Ovo bi mogao biti obrambeni mehanizam ili jednostavno najbolji način da odvojite vrijeme za obradu situacije u kojoj ste se našli. U svakom slučaju, potreban Vam je predah od stvarnosti, a dopušteno Vam je da ga imate! Pod puno ste manje stresa nego što ste bili u posljednje vrijeme. Možda se osjećate pomalo na rubu zbog svoje financijske situacije. Isprobajte nešto drugačije, poput masaže ili kupke s opuštajućim biljem. Ljekoviti miris pomoći će Vašim mišićima da se osjećaju sjajno. Možda puno izlazite, pa svakako pijte puno vode i izbjegavajte previše masnu hranu. Držite se onoga što je najzdravije.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Izazovna situacija povezana s poslom koja Vas je možda bacila u veliku tamu obećava da će se uskoro poboljšati. Obiteljske odgovornosti možda moraju imati prioritet. S druge strane, možete biti od velike pomoći suradniku ili kupcu. Pozitivan stav pomoći će Vam da ostavite najbolji dojam. Ovo je razdoblje izvrsno za pozitivna prijateljstva na poslu, i sjajno vrijeme za istraživanje ako tražite nešto bolje. Horoskop za ljubav predviđa sukob ovog tjedna. Ako ste u vezi, mogli biste iznenada postaviti određene zahtjeve koji bi mogli poremetiti sklad u vašoj vezi. Ipak, ovo su vjerojatno potrebne promjene ako želite nastaviti graditi Vašu vezu. Neke stvari su jednostavno previše, pa razmišljate i o prekidu. Ako ste slobodni, mogli biste učiniti nešto što uopće nije Vama slično, ne budite previše lakomisleni. S gledišta zdravlja, ne dopustite da Vas trema spriječi da uživate u životu punim plućima. Pridržavajte se pravilne prehrane i potrudite se otići ranije u krevet. Vaša uvjerenja o zdravlju ostavljaju dubok dojam na Vas. Obratite pažnju na njih.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu može doći do razočaranja. Ponekad osoba koja ne cijeni ponuđeno ima osobnih problema koji nemaju veze s Vama, zato se okrenite novim kontaktima, obavljajući svoju uobičajenu rutinu. Potražite mogućnosti da drugim ljudima pružite iskreno ohrabrenje. Odgodite početak bilo čega novog. Vaš osobni rast i dobrobit trebaju imati prioritet. I Vaše emocionalno i fizičko zdravlje ovog tjedna mogu doživjeti udarac zbog nagle promjene u Vašem ljubavnom životu. Moguće je da Vam se cijeli svijet srušio, ostavivši sve na cjedilu. Možda ćete se čak i fizički razboljeti zbog nedavne traume ili izdaje u ljubavi. Naprotiv, možda ste Vi nedavno odlučili prekinuti odnos, a spoznaja da ste povrijedili nekog drugog mogla bi Vam uzrokovati tugu i krivnju. Kakva god bila veza između Vašeg fizičkog zdravlja i Vaše romantične situacije, shvatite da morate težiti ravnoteži i ozdravljenju. Obratite pažnju na svoje tijelo dok tražite ravnotežu u svom životu. Mogli biste biti svjesniji ograničenja uzrokovanih zdravstvenim problemima nego brojnih mogućnosti iscjeljenja. Pokušajte usmjeriti pažnju na dostupne tretmane jer bi Vas to moglo potaknuti na razmišljanje o oporavku. Istražite i uobičajene i ezoteričnije metode. Tjedan Vam daje priliku za novi početak. Ovaj put ćete se vjerojatno držati toga.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Slaganje s drugima na poslu sada može biti komplicirano. Ovo razdoblje može donijeti odnos u kojem se jedna osoba usredotočuje na osjećaje, a druga želi zadržati profesionalnost, stoga obavljanje nekih obaveza može kasniti. Ponekad jednostavno nije pravi trenutak. Zadržite smisao za humor. Možda ćete se osjećati emocionalno izvan ravnoteže i postavljati nerealne zahtjeve, zato budite u pozadini i promatrajte kako se stvari odvijaju. Tjedan donosi značajne mogućnosti za ljubav i harmoniju. Što god se događalo u Vašoj ljubavnoj životnoj priči, uskoro će se promijeniti. Ako ste potpuno slobodni, mogli biste upoznati nekoga koga ćete odmah fascinirati. Možda je to ljubav na prvi pogled! Stvari su manje jednostavne za one koji su već u vezi, jer biste mogli imati iznenadni problem ili pauzu. Kad govorimo o zdravlju, ako mislite da je dijagnoza pogrešna, potražite drugo mišljenje. Ako se hranite vani, naručujte u restoranu koji uživa dobre kritike, jer u protivnom postoji mogućnost probavnih tegoba. Ili još bolje, sami kuhajte. Uzimajte vitamine i minerale kako biste spriječili infekcije.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti vrlo pozitivno i produktivno vrijeme za Vas! Očekujte dobre odnose s kupcima ili suradnicima. Potrudite se dovršiti započeto. Energija će podržati svaki novi početak. Imamo i dobre vijesti za one koji traže posao, jer sada je najbolje razdoblje za prijavu. Sreće ćete imati i kad je u pitanju sklapanje novih partnerstva. Podijelite svoje ideje s povjerenjem. Možda ste spremni otpustiti nešto što se odnosi na Vašu intimnu, emocionalnu povijest, što Vas predugo proganja. Stara rana može Vam ponovno isplivati na površinu da je jednom zauvijek priznate, zacijelite i otpustite. To bi moglo doći pod krinkom nečeg novog, ali ako pogledate dovoljno pažljivo, mogli biste pronaći temu iz prošlosti koja se ponavlja – vjerojatno onu koja uključuje lekciju koju niste naučili prvi put. Vrijeme je da to shvatite, jednom zauvijek! Ako se potrudite, prebrodit ćete to razdoblje uspješno. Prolazite kroz razdoblje čišćenja na svim razinama. Otpuštanje ljutnje ili gorčine jednako je važno kao i uklanjanje toksina iz tijela. Ako još niste probali kratku detoks dijetu, možda biste to mogli učiniti redovitom navikom. Morat ćete obratiti pažnju na svoju prehranu iz mnogo razloga. Trenutno se radi o novom početku.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Izazovi s kojima se sada suočavate će imati način da se riješe u korist svih na poslu. Budite strpljivi ako postoje zakašnjenja ili neočekivani zahtjevi, jer se razdoblje frustracije i odgode bliži kraju. Za to vrijeme pažljivo pregledajte svoje planove i dajte sve od sebe da poboljšate način na koji radite. Ako ste u potrazi za novim poslom, tjedan nudi nekoliko dobrih mogućnosti. Ugrabite ih i ne dopustite da teškoće dominiraju Vašim životom. Ovo bi mogao biti vrlo pozitivan tjedan u kojem se sjećate zaljubljeno i spremni ste jedno drugom izraziti svoju vječnu odanost. Stoga bi ovog tjedna moglo doći do zaruka ili braka. U svakom slučaju, Vaše potrebe u vezi sada su potpuno rasvijetljene, pa ih izrazite! Ako ste slobodni, u četvrtak biste mogli dobiti i neočekivanu ljubavnu poruku. Budite oprezni što želite – možda ćete to i dobiti. Kad je riječ o zdravlju, možda ćete se odlučiti vratiti tehnikama koje ste probali u prošlosti. Možda ste inspirirani rezultatima koje su drugi postigli. Bit će vrijednost Vašeg truda ako Vam pomogne na bilo koji način. Slušajte svoju intuiciju.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Uspostavite kontakte i učinite što je moguće više početkom tjedna. Možda ćete se kasnije suočiti s nekim neočekivanim zahtjevima. Ovo je sretno vrijeme za sve u čemu možete preuzeti vodstvo, posebno ako u nekim stvarima već debelo kasnite. Komplikacije mogu izazvati uobičajeni način obavljanja poslova, nemojte podleći tom utjecaju, dajte sve od sebe. Kad govorimo o ljubavi, mogli biste se zateći kako opravdavate nečije ponašanje samo zato što ste zaljubljeni. Velika pogreška! Ako niste iskreni prema sebi, dugoročno Vam može nanijeti mnogo štete. Pokušajte napraviti korak unatrag i shvatiti koliko bi to moglo biti štetno za Vaš ljubavni život. Možete nekoga voljeti tako i da ga suočite s njegovim problemima. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se oslobodite loših emocija. Poznato je da imaju negativan utjecaj na zdravlje. Što dublje to razumijete i što ste spremniji istražiti svoju prošlost, oprostiti i nastaviti dalje, bit ćete zdraviji.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop za karijeru pokazuje kako ćete se sada osjećati posebno energično. Ovo je izvrsno vrijeme da budete aktivni, jer je energija idealna za timski rad i prezentacije. Stvari koje su usporile napredak počinju se ublažavati. Neki izazovi možda budu iznad očekivanja, ali budite otvoreni za za inovativna rješenja. Budite strpljivi. Vrijeme je na Vašoj strani. Ako ste već u vezi, moglo bi doći do iznenađujuće pauze ili svađe dok se Vi i Vaš partner borite da vidite oči u oči oko nekih stvari. Zapamtite da je sve privremeno i da će se stvari na kraju smiriti. Često imate jake osjećaje prema nekih stvarima i ne biste ih trebali zanemariti sada. Ako ste slobodni, fokusirani ste na pronalaženje nekoga kome ćete se posvetiti. Kao jedan od najvjernijih znakova, ne preuzimate olako obvezu. Kasnije tijekom tjedna mogli biste doživjeti velike preokrete u ljubavi. Čak i manje promjene mogu Vam teško pasti, ali umjesto da očajavate, usredotočite se na rješavanje problema. Što se tiče zdravlja, život je sada mnogo lakši. Još uvijek Vam prijete manje infekcije, ali ako si dopustite dovoljno odmora i zabave, spriječit ćete ih. Drugi mali problem su učestale glavobolje. Smijeh je možda najbolji lijek. Dopustite sebi da se više zabavite.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Izgledi za karijeru sada su vrlo obećavajući. Ako ne zaboravite uključiti svoju obitelj u svoje planove, mogli biste imati novi početak uz pomoć njihovih ideja. U svom pristupu poslu važno je biti i praktičan i idealističan. Ne ustručavajte se javiti se ako nadređeni traže neka mišljenja i ideje. Ako imate stav povjerenja, tjedan bi mogao biti lakši. Komplikacije mogu nastati jedino ako se previše trudite. Uživat ćete u smišljanju tajnog plana svog kućnog života, shema preuređenja mogla bi biti u izradi. Ili možda želite isplanirati posebno slavlje za voljenu osobu. U svakom slučaju, skriveno ćete raditi iza kulisa sve dok ne dođe trenutak za veliko otkriće. Uložit ćete znatan napor u planiranje i postizanje svakog detalja kako treba. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da ne zanemarujete rutinu vježbanja i pravilne prehrane. Morate se dodatno pobrinuti za neke aspekte svog zdravlja. Važno je imati otvoren um o simptomima i liječenju. Postoji više načina da sve učinite. Ako Vas intuicija potiče da pokušate na neki drugi način, učinite to. Vaši napori donijet će Vam novu perspektivu.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

U svojoj želji da ostavite najbolji dojam, mogli biste se pretvarati da ste nešto što niste. Samo budite svoji i autentični. Potražite načine da pohvalite ljude s kojima radite. Tada imate veće šanse za rješavanje problema i izgradnju uspješnih odnosa. Budite otvoreni za kreativna rješenja. Ponekad je drugačiji pristup bolji od uobičajenog, prilagodite se situaciji kako biste dali najbolje od sebe. Vrlo društvena energija potiče Vas da se izrazite s povjerenjem. Ovo bi konačno mogao biti tjedan kada stvari podižete na višu razinu s nekim koga ste nekad smatrali “samo prijateljem”. Istina je da ste vas dvoje možda lagali sami sebe i jedno drugo. Kemija među vama vjerojatno je stvarna i neporeciva! Istražite potencijal između vas dvoje. Možda vam i ne ide, ali barem ste pokušali. Kad govorimo o zdravlju, čini se da su nedavni izazovi koji su možda donijeli dodatni stres prošli. To bi Vas moglo natjerati da vodite više brige o svom zdravlju. Možda ćete napraviti prostora za vježbanje u svom domu ili se odlučiti zdravije hraniti.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Mogli biste osjećati veliki pritisak u vezi s trenutnom radnom situacijom. Nešto nije u redu, ali najvjerojatnije niste Vi krivi. Neznanje, zbunjenost i otvorene laži sada mogu zamagliti stvari. Potrudite se izbjeći dijeljenje tračeva i glasina. Radite marljivo i pazite na male detalje. Izbjegavajte postati previše samokritični i zanemarite negativne komentare. Stvari će se konačno početi smirivati krajem tjedna i krenuti u Vašu korist. Vaš ljubavni život mogao bi Vam izazvati razne nerede ovog tjedna. Ako ste u vezi, moguće je da će Vam drama partnera stvoriti teške smetnje. Možda se čini gotovo nemogućim koncentrirati se na profesionalne ambicije ili kućne odgovornosti. Čak i ako trenutno niste u vezi, nešto ili netko će odvlačiti Vašu pažnju, ostanite u stvarnom svijetu ovog tjedna. Kad je riječ o zdravlju, sada imate na raspolaganju mnogo energije, što mora biti dobra vijest. U svojoj želji da napredujete, možda ćete se morati uskladiti. Mogla bi postojati tendencija da se ako pokušate učiniti previše. To je osobito slučaj ako želite postići rezultate svojih vježbi. Ako vježbate pametnije, primijetit ćete razliku.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Sada možete biti prilično ćudljivi. Dopustite si neko vrijeme da riješite svoju situaciju i da se zbrka rasprši. Nije trenutak za akciju i pokretanje stvari. Odgovor će doći na vrijeme. Nešto neočekivano tek je na pomolu. Morate biti vrlo prilagodljivi. Potrudite se ne brinuti ili biti opsjednuti problemima na poslu. Opušteniji pristup je najbolji. Ako ste u vezi, spremaju se velike promjene i iako ste već rekli da, ovo pokazuje da je budućnost u koju zakoračujete daleko bolja od svega što ste mogli zamisliti. Ako ste slobodni, u četvrtak obratite pozornost. Moguća je neočekivana ljubavna poruka, možda od nekoga iz Vašeg susjedstva ili osobe koju smatrate vrlo mudrom. Vrijeme je da još jednom pogledate svoj raspored i odlučite kako ćete najbolje iskoristiti svoju energiju kako biste maksimalno iskoristili svaki dan i ostali na vrhuncu zdravlja. Ponekad možete osjetiti napetost, ali duga šetnja ili nekoliko krugova u bazenu to će riješiti. Što redovitije vježbanje možete uključiti u svoj raspored, bolje ćete se osjećati. Uživajte u prednostima zdravlja koje imate.