Astro

Tjedni Horoskop – 27.07. – 02.08.

admin 24. srpnja 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Obično težite profesionalnosti, volite kada imate dovoljno vremena odraditi sve stvari. Ovog tjedna pokažite da ste sposobni za mnogo više. Ako je potrebno, preuzmite teže zadatke, jer njihovo obavljanje uvijek rezultira. Povremeno možete djelovati zbunjeno, pa i svojim kolegama na poslu. No, pokušajte se fokusirati i odrediti poslovne prioritete i ciljeve. Uz to, postoje i druge stvari koje zahtijevaju Vašu pažnju i djelovanje. Horoskop za ljubav Vas moli da razmislite o trenutnoj kvaliteti Vaše veze; ako smatrate da je potrebna promjena, poduzmite potrebne korake. Tjedan bi mogao biti naporan, ne zaboravite da je Vašem organizmu potreban odmor i opuštanje.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Naučili ste puno iz prethodnih razdoblja, a možda i iz prošlosti. Postavite nove ciljeve koje želite postići u skoroj budućnosti. Bit će i loših razdoblja, ali na Vama je da odlučite kako će se stvari dalje razvijati. Lako možete savladati prepreke na Vašem putu, posebice ako ste se umorili od njih. Uspjeh će biti nadohvat ruke, a to će Vas potaknuti da u budućnosti bolje organizirate svoj posao. Ovog tjedna trebate staviti naglasak i na nova poznanstva jer imate velike šanse pronaći partnera ili možda čak i novog prijatelja koji će Vam puno značiti. Parovi u vezi će se više družiti s drugim ljudima, ali s osmijehom. Tjedan će Vam donijeti dozu balansa i nove energije, stoga neće nedostajati novih uzbuđenja. Kad govorimo o zdravlju, u napetim situacijama pokažite strpljivost i spremnost na kompromis.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sjajno razdoblje za pripremu novih planova. Vjerujte da će se ostvariti sve ono o čemu ste sanjali. Očekuje se preokret sudbine ovog tjedna. Mnogo je pozitivnih efekata koje možete iskoristiti, čak i ako ih ne osjetite. Do srijede ćete biti mentalno vrlo jaki pa je tako taj period idealan za mentalne aktivnosti i kreativan rad u kojem se zahtijeva originalnost. To Vas može odvesti u drugačijem smjeru, iako Vam se možda sada sve čini nesigurno i čudno. Dozvolite si biti kreativni i eksperimentirati jer to je ono što će Vam donijeti najveći uspjeh. Vikend će Vam donijeti nešto više slobode na privatnom polju. Bit ćete okruženi voljenim osobama koje će Vam pomoći da svoj cilj ostvarite što brže, samo pazite kako se prema njima odnosite.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Prema horoskopu, lako se mogu pojaviti problemi vezani za posao ili novac. Pronalaženje rješenja neće biti lako, ali kada prepoznate problem, to je već pola puta prema uspjehu. Bez obzira o kojem životnom području se radi, nemojte sebi dozvoliti da budete pesimistični. To Vas samo može dovesti do problema i pogrešnih poteza. Što god se bude događalo, shvatite to kao izazov da pokažete svoje vještine i sposobnosti i budite odlučni u tome. Puno dobrih energija utječe na Vaš emocionalni život ovog tjedna; ako ste još uvijek sami, to se može zauvijek promijeniti! Kad je riječ o zdravlju, nemojte zanemariti omiljene sportske aktivnosti. To će Vam dati snage da pucate prema naprijed.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Bit će razloga za sreću ovog tjedna, tjedni horoskop označava mnoge neočekivane, dobre događaje. Manji uspjesi u poslu, pohvale, neočekivani novac. To može značiti bolja pozicija na poslu od sadašnje ili unaprjeđenje ili možda novi posao ako trenutno niste zaposleni. Od Vas se traži disciplina kako biste se uspješno izborili s obavezama. Obratite pažnju i na najmanji detalj, najbolje bi bilo da vodite neke bilješke kako Vam ništa ne bi promaknulo. Petak će donijeti još više obaveza pa je moguće da ćete biti i pod stresom. Ali vikend će služiti za opuštanje kada se možete posvetiti obitelji i partneru. Ovo je razdoblje izvrsno da svoju vezu podignite na sljedeću razinu. Lavovi koji još uvijek traže ljubav ovog tjedna će ostaviti odličan dojam tijekom upoznavanja. Budite pozitivni od početka i smiješite se.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Predstoje Vam dani kada možete utjecati na stvari. Trebate smisliti kako dugoročno postići svoje ciljeve, jer kratkoročno ne možete očekivati uspjeh. Ovog tjedna trebate izbjegavati razgovore i pregovore o osjetljivim temama. Malo se pritajite i posvetite se rutinskim obavezama. A sredina tjedna Vam donosi novu nadu. Kada se stvari malo smire, bolje ćete surađivati u timu. Uz to, nemojte ni zaboraviti na emotivni život koji Vam je sada ipak važniji. Odvojite vremena i za partnera i pokažite mu koliko Vam je važan. Kad govorimo o zdravlju, imate dovoljno energija i snage, ali pripazite da ne pretjerate. Jednako važno je i odvojiti vremena za odmor i omiljene aktivnosti.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan nije namijenjen uspjesima i sreći. Ovo je tjedan kada vrijedi izbjeći neki događaj ili odluku koja Vas može odvesti u pogrešnom smjeru. Ako želite napredovati u karijeri i financijama, sada trebate donijeti ispravne odluke. Ako se nalazite na vodećoj poziciji, početkom tjedna trebate sazvati sastanak na kojem ćete jasno iznijeti svoja očekivanja. Na poslu će biti tmurna atmosfera, ali ipak će prevladati Vaš odličan smisao za humor. Sve ovo će dovesti do toga i da zanemarite voljenu osobu. Ali vikend Vam pruža priliku da pružite pažnju partneru i nadoknadite sve propušteno. Samo pripazite da posao ne bude tema vaših razgovora. Samci, ako ste slobodni za vikend, izađite s prijateljima, jer horoskop pokazuje da biste mogli upoznati novu osobu.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, predstoje Vam dani puni sumnje, gotovo ni u što nećete biti sigurni. Formuliraju se mnoga pitanja sada u Vama, nesigurni ste u mnogim stvarima. Zvijezde ne utječu slučajno na Vas na ovaj način, žele da znate da možda Vaš život ne ide u pravom smjeru. Sve ovo će dovesti do neslaganja na poslu s kolegama i s voljenom osobom. Pokušajte staviti na stranu promjene raspoloženje i pazite na koji način komunicirate s drugima. Nemojte impulzivno reagirati, već mirno i staloženo objasnite svoje stavove, ako je potrebno i više puta. Tijekom ovog razdoblja svakako vrijedi posvetiti se fizičkim aktivnostima. To će Vam pomoći da izbacite višak energije i umanjite stres, što će djelovati pozitivno ne samo na Vas, nego i na Vaše okruženje.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Čuvajte energije tijekom ovog tjedna jer biste mogli imati problema. Bez obzira na to koliko imate obaveza kod kuće ili na poslu, ne žurite, jer to samo privlači nepotrebne probleme. Budite smireni i odgodite sve što možete. Stres je ionako loš za Vaše zdravlje i može predstavljati problem, pogotovo ako imate previše problema u stanju mirovanja i vodite stresan život. Savjetujemo da sve važne stvari zapišite na papir; obaveze, sastanke, plaćanja računa i sl, jer biste mogli biti zaboravljivi. Uz to, napravite listu prioriteta i krenite rješavati stvari korak po korak. Strijelcima u vezi možda nedostaje komunikacije s voljenom osobom. Zapravo, žudite za pravom prilikom da kažete voljenoj osobi kako se osjećate.

JARAC – VODENJAK

Ovog tjedna je najvažnije da ni na koji način ne naštetite drugima! Nije da je to tipično za Vaš horoskopski znak, ali jedna iskrena rečenica može izazvati razočaranje ili tugu kod nekih. Možete ostati iskreni ako jednostavno ne kažete što mislite, bez obzira koliko to želite. Također je bolje i u odnosu ostati suzdržan, jer ako se previše vezujete za istinu, mogu nastati konflikti. Postavili ste sebi neke teške i komplicirane ciljeve, stoga Vam neće ići sve onako kako ste zamislili. Horoskop Vam savjetuje da više odmarate i da se opustite, potom novim snagama krenuti u rješavanje stvari. Kad govorimo o ljubavi, samcima predstoje uzbudljiva događanja koja će obilježiti ovaj tjedan.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Tijekom tjedna imat ćete vremena za aktivnosti s kojima se rado bavite. Ovog tjedna, ako možete, posjetite dugogodišnje prijatelje, rođake ili povedite obitelj na produženi vikend, nevjerojatno će Vam odgovarati. S druge strane, u poslu Vam predstoji naporan tjedan. Postoji mogućnost da ste previše toga preuzeli na sebe; obaveze se gomilaju, a nemate dovoljno energije za njihovo rješavanje. Usporite, zahvaljujući čemu će drugi dio tjedna biti živahniji i lakše ćete funkcionirati. U odnosu ćete uspjeti savladati sve prepreke i nastaviti dalje. Neki od Vas su skloni unositi tekućinu samo kad su žedni, ali horoskop za zdravlje Vam skreće pažnju na važnost pravilnog unosa tekućine!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Prije ili kasnije shvatit ćete da pretjerana žurba kod obavljanja zadataka ni na koji način neće biti dobra za Vaše zdravlje ili obiteljski život, iako pomoću njih imate dodatnu zaradu. Novac je bitan, ali nema puno smisla ako druga područja Vašeg života ne funkcioniraju kako bi trebala. Budite pronicljivi, analizirajte svoj trenutni život! Ne postoji problem koji se ne može riješiti, lako možete postići sklad. U vezi imate neka očekivanja, ali ne znate kako se postaviti prema voljenoj osobi. Možda Vaša očekivanja nisu realna, zbog čega možete biti razočarani. Ostavite prostora za zajednički dogovor što će donijeti obostrano zadovoljstvo. Kad je riječ o zdravlju, ne bi bilo loše da uzmete godišnji odmor ili iako par dana slobodno da obnovite svoje energije.