Astro

Tjedni Horoskop: 26.10. – 01.11.

admin 25. listopada 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna!

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Čuvajte svoje radno mjesto, jer postoji jedna osoba koja bi Vas htjela izgurati i da dođe na Vaše mjesto, prema tjednom horoskopu. Loše energije kruže oko Vašeg horoskopskog znaka na polju karijere. Budite oprezni i obavite sve zadatke kvalitetno i na vrijeme. U financijama se također pokazuju šteta, ali možete izbjeći nekoliko nepotrebnih izdataka ako pametnije organizirate svoje financije. Uspjeh će Vas naći sredinom tjedna, zahvaljujući čemu nećete samo zadržati svoje radno mjesto nego ćete steći i veće prihode! Obratite pažnju i na zdravlje, konzumirajte više voća i povrća, Vašem organizmu su sada potrebni vitamini. Horoskop za ljubav pokazuje stalnost; ne pokazuju se značajnije promjene, što je na neki način jako dobro. Energije uspjeha će Vas podržavati u srijedu!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

U Vašem horoskopu karijere ovog tjedna je zapisana mogućnost jednog novog radnog mjesta. Ako niste zaposleni, sada je pravo vrijeme da tražite posao, ali ako ste zaposleni sada možete dobiti bolju ponudu. Ako ste nesigurni, obratite se obitelji i prijateljima koji će Vas podržati i dati Vam pravi savjet. Kad govorimo o financijama, vrijeme je da dignete ručnu i zakočite troškove. Uvijek ostavite nešto novca sa strane, vidjet ćete da vrijedi. Horoskop za zdravlje pokazuje da se ovog tjedna ne smijete pretjerano nervirati. Posebno izbjegavajte konfliktne situacije s drugima. U ljubavi položaj zvijezda je naklonjen onima koji još nisu u vezi, imate velike šanse upoznati osobu koja će Vam biti životni suputnik. Sreću možete imati u subotu, kada možete sresti tu osobu!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje više znakova koji će se manifestirati trenutnim zastojem ili preprekama u Vašoj karijeri ili financijama. Imate razloga za zabrinutost i morate štititi Vaše radno mjesto. Kao i novac koji ste uštedjeli. Vrijeme je da budete taktični i promišljeni! Znate biti tvrdoglavi i niste u stanju poslušati tuđe mišljenje. Međutim tjedni horoskop označava da će Vam neko dati takav savjet što će umnogome promijeniti Vaš stav, što se tiče Vaše karijere. U ljubavi se pokazuju velike promjene; možda ćete dobiti prinovu, ili ako imate dijete, onda unuku ili unuka. Nažalost, ovo razdoblje će za neke osobe u znaku Blizanca značiti razvod ili prekid ljubavne veze. Sreću možete imati u ponedjeljak, kada će Vas okruživati sretne energije!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Imate mnogo mogućnosti za ponovno planiranje svojih stvari zahvaljujući položaju planeta. Ako do sada niste upoznati s tim da položaj planeta utječe na Vaš horoskop, sada je vrijeme da to imate na umu. Više osoba u znaku Raka dobit će priliku da poboljša svoj život u svim oblastima. Ovo je važno i s financijske točke gledišta. Nalazite se pred veoma uzbudljivim tjednom; zaposlenima predstoje uspješni dani. Na poslovnom polju Vas maksimalno podržavaju zvijezde, ali i u privatnom životu možete očekivati pozitivne promjene. Međutim, previše se nervirate zbog nekih stvari koje i nisu Vaš problem. Naučite da se ne trebate identificirati s tuđim problemima, jer tako već možete biti puni negativnih energija, koje prouzrokuju prepreke u Vašem životu. U ljubavi se vide znakovi zabrinutosti, ali nemojte biti ljubomorni i nesigurni, nemate sada razloga za to. Sada trebate donijeti dugoročne odluke s partnerom, zahvaljujući čemu možete računati na ozbiljniju posvećenost. Sreću možete imati u subotu, podržavat će Vas sretne energije.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Provedite što više vremena u društvu drugih, jer tjedni horoskop nosi takve znakove u sebi zahvaljujući kojima ćete steći važne informacije, a ove informacije mogu biti od ključne važnosti za Vašu sigurnu budućnost. U financijama se ne očekuju promjene, ni na koji način, zahvaljujući čemu možete biti bezbrižni ovog tjedna na tom području. Situacija ostaje stabilna. Na Vašem radnom mjestu naizgled sve će se odvijati kao i obično, međutim budite oprezni, jer šef može nadgledati svaki Vaš pokret. Možda upravo čeka kada ćete pogriješiti. No kada je riječ o zdravlju, trebate više brinuti o sebi i pokušati odbaciti loše navike u potpunosti, ili ih barem umanjiti. Uz to, ako Vam organizam šalje signale da nešto nije u redu, nemojte to zanemarivati, već obavezno posjetite svog liječnika. Ako još nemate partnera, izađite negdje u petak, jer tada možete imati sreću u ljubavi!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Postavite sebi ciljeve, to Vam navodi tjedni horoskop, jer nekako ste u zadnje vrijeme odustali od svojih ciljeva, umorili ste se od neuspjeha. Ovaj tjedan je zaista pogodan da ostvarite nešto, čak iako to nije velika stvar, ali Vama je važna. Izbjegavajte svađe na radnom mjestu, jer se netko do te mjere može naljuti da se kasnije može okrenuti protiv Vas i raditi Vam probleme, što Vam zaista nije potrebno. Mnogo više pažnje trebate posvetiti odgovarajućem rasporedu vremena. Ako je sada među Vašim planovima učenje ili neko usavršavanje, započnite što prije, kako se ne biste našli u nemogućoj utrci s vremenom! Horoskop za ljubav nosi u sebi dobre signale; vrlo lako možete u tijeku ovog tjedna pronaći, a postojeće veze će ojačati. Za što bolje zdravlje je važno da se redovito krećete, jer u protivnom s lakoćom možete nakupiti dodatne kilograme. Sreću možete imati u nedjelju, prijatno ćete provoditi vrijeme s drugima.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Užurbanost će biti karakteristična za ovaj tjedan, naročito za prva 2-3 dana. Želite što prije nadoknaditi zaostatak, štoviše želite započeti i nešto novo jer će Vas netko s jednom ponudom ozbiljno zainteresirati. Međutim sve ponude treba više puta razmotriti. S financijske strane to će biti i poželjno, jer možete imati veliki prihod ili baš naprotiv veliki gubitak! Često ćete osjećati ovog tjedna da niste spremni donijeti važne odluke. Međutim pravo pitanje je da li prosto ne možete donijeti odluku ili ne želite. U prvim danima ovog tjedna malo ćete izgubiti inspiraciju, zato bi Vam bilo potrebno da nađete neki izvor sreće i radosti, što će Vam pomoći napuniti energetske resurse. To možete ostvariti u društvu voljenih osoba, ili u nekom hobiju, što Vas opušta. Kad govorimo o ljubavi, možete doživjeti veoma ugodno iznenađenje, posebice ako ste usamljeni i tražite ljubav.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Čvrsto se držite svojih ciljeva, ali ponekad treba malo usporiti i promijeniti svoje ideje. Niste u stanju dostignuti sve što ovog tjedna želite, zato je najbolje ako sklopite kompromis sa sobom. U financijama je važno dobro i pravilno raspolaganje, za što ne bi škodilo da imate osnove. Iz nekog razloga previše tereta preuzimate na sebe, dok druge tako štedite u Vašem poslu. Čim počnete sumirati zadatke, razumjet ćete da ni ne trebate otkazati ništa. Ovaj tjedan može biti tjedan velikog povratka! Horoskop za ljubav pokazuje ravnotežu u Vašem odnosu. Na području ljubavi možete postići značajnije promjene nego u financijama ili u poslu. Čak možete produbiti Vašu vezu, i u slučaju ako je u posljednje vrijeme bilo više svađa nego razumijevanja. Najsretniji dan je utorak, tada će vladati energije uspjeha. Kad govorimo o zdravlju, sada je vrijeme da započnete bavljenje nekim sportom, pošto imate dovoljno snage za početak, tako da se Vaš organizam neće buniti. Međutim, budite oprezni koje namirnice unosite u svoj organizam. Posebno izbjegavajte brzu hranu.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Računajte na mnoge intuicije tijekom ovog tjedna, od kojih će se mnoge pokazati točnim. Prepustite se svojim osjećanjima i poslušajte ih, ali to ne činite na takav način da prije toga ne razmislite o nekim stvarima. Sada će Vaši osjećaji biti u relativnoj dobroj kombinaciji s jakim energijama sreće. Voljeli biste svemu posvetiti pažnju, zbog čega Vam mnoge dobre stvari mogu kliznuti kroz prste. Bolje je da sporije, ali sigurnije koračate prema svojim ciljevima. Predvidljivost je ključ i u Vašim financija, ne smijete izgubiti glavu! Kad govorimo o ljubavi, horoskop predviđa ozbiljne promjene ako još niste u partnerskoj vezi. Obratite pažnju na sitne znakove, ali i na signale Vaše duše, koji će Vam mnogo toga otkriti ako Vam neko bude simpatičan. Horoskop za zdravlje Vam skreće pažnju na redovit san, kao i na ravnomjeran unos vitamina. Najbolji dan u tjednu je petak, vladat će jake energije sreće, čak možete osvojiti i ozbiljniju nagradu.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Koliko god bolno bilo, shvatit ćete da ste većinu Vašeg vremena posvetili nebitnim stvarima. Zbog toga se nemojte nervirati, jer ako je to potrebno na Vašem radnom mjestu, onda nema potrebe da se bunite. Toliko međutim možete učiniti da krenete u nekom pravcu, pošto je ovo tjedan mogućnosti za Vas. Pokušavate svoju praktičnu stranu staviti u prvi red, ali Vaša mašta Vas premašuje u svim slučajevima. Vrlo snažne slike oživljavaju u Vama, koje su vezane za Vašu budućnost. Ali ovog tjedna ćete se morati zadovoljiti s manjim pobjedama. Sada ni nije vrijeme za velike stvari. S druge strane, u ljubavnom životu slijede mnoge promjene. Posebice ako niste u vezi. Tjedni događaji Vas lako mogu odvesti do ljubavi Vašeg života. Prihvatite svaki poziv na druženje, pošto će promjena tijekom ovog tjedna doći u više oblika. Drugim riječima, ljubav će Vam pokucati na vrata, Vi je samo trebate spremno pustiti unutra. Najbolji dan u tjednu je nedjelja.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Često smireno slušate žalbe drugih ljudi, ali nekad neće škoditi ako doista iskreno iskažete svoje mišljenje, jer tako možete pomoći i ostalima. Ovog tjedna Vam se pruža mogućnost da kažete ‘da’ za jednu ponudu, posao ili neku drugu dobru priliku. No veoma je važno da smireno odlučite, razmislite da li je to ono što će Vama donijeti očekivanu promjenu. Ono što se čini kao dobra ideja, nije sigurno da će donijeti mnogo dobih stvari u budućnosti. U financijama se međutim sigurno trebate oduprijeti svim dobrim ponudama jer ste skloni generirati nepotrebne i suvišne izdatke. U ljubavi trebate biti obazrivi jer će partner teško tolerirati Vaše ispade. Ako ste sami, ovog tjedna trebate primijetiti one sitne znakove. Slušajte svoje srce, nećete požaliti jer Vas očekuje mnogo lijepih doživljaja. Najbolji dan u tjednu je nedjelja kada to možete doživjeti! Za što bolje zdravlje obratite pažnju na pravilan način prehrane, jer u protivnom možete imati problema s probavom.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Odjednom sve postaje lakše ovog tjedna, kao da prepreke nestaju s Vašeg puta. Zapazit ćete to, što je više od uobičajene situacije kada će Vam drugi pružiti pomoć, ali morate biti oprezni jer će netko među njima imati loše namjere! Prema tjednom horoskopu, pojavit će se jedan stari problem ili tema koju ste pokušali zataškati s nadom da se nikad više neće pojaviti. Međutim sada se trebate pozabaviti time, zasigurno. Ako želite riješiti problem da jednom zauvijek nestane. Tjedni horoskop Vam poručuje da stavite sa strane svoje probleme sa samopoštovanjem, i usudite se biti samouvjereni! U ljubavi obratite pozornost da napetost koja će Vam se pojaviti tijekom vikenda ne prenosite na svoj odnos, jer možete formirati jednu dosta veliku svađu. Međutim ako nemate partnera, s lakoćom ćete upoznati nekoga ovog tjedna, ne vrijedi Vam sjediti kod kuće. Najbolji dan u tjednu je utorak, posebno za ljubav!