Astro

Tjedni Horoskop: 25.07. – 31.07.

admin 22. srpnja 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ni Vi niste nepogrešivi, no važno je da ne dopustite da to poljulja Vaše samopouzdanje i entuzijazam. Uspjeh ima svoju cijenu! Punom parom se vratite na posao i pokažite što umijete i znate. Već početkom tjedna stvari koje postignete mogu pozitivno utjecati na Vaše financije. Tjedni horoskop pokazuje puno kreativnosti, ideja za posao koje Vas i dalje iznenađuju. Možete otvoriti nova vrata, no zapamtite, morate se truditi kako biste postigli uspjeh! Uskoro će Vam uslijediti i duhovni preokret koji će osvijetliti Vaš put do sklada i obilja. S vremenom to dolazi u svačiji život, posebice onima koji su spremni razvijati se. Već neko vrijeme ste željni pozitivnih promjena, stoga potražite nove mogućnosti pa i kada je riječ o financijama. Kada je riječ o Vašem partnerskom odnosu, slobodno izrazite nezadovoljstvo ako situacija to zahtijeva te ako ste sigurni da ste u pravu. Ako ste sami i otvoreni ste za nova poznanstva, ovog tjedna Vam se pruža prilika, stoga se pokrenite jer Vas netko promatra, ali neće se usuditi učiniti prvi korak. Kad je riječ o zdravlju, generalno ćete se osjećati dobro. Kako biste i dalje održali odgovarajuću kilažu, pokušajte izbjegavati slatko.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Početak tjedna može biti usporen i trnovit. Htjeli biste štošta toga odraditi; imate mnogo planova, a uz to Vas čeka i posao, jedino volja nedostaje u prvim danima. Iskrenost Vas pomiče naprijed, bilo da je riječ o poslu ili odnosu s drugima. Nemojte nagađati i pričati besmislice. Jasno se izrazite o svojim planovima i očekivanjima, pa će se ta dva područja dobro razvijati. Sada doista nešto i možete učiniti da ostvarite dugoročne ciljeve u bliskoj budućnosti. Počnite još danas djelovati! U Vašem tjednom horoskopu je vidljiva toliko snažna linija uspjeha, kada čak i uz male korake možete postići nevjerojatno pozitivne preokrete. U odnosu vlada smirenost i općenito ste zadovoljni, no ipak biste trebali razmisliti odgovara li isto i Vašem partneru. Možda žudi za većim uzbuđenjima, stoga otvoreno porazgovarajte o istom. Horoskop za ljubav je pozitivan i za osobe koje već duže traže ljubav. Sada je također vrijeme da posvetite malo više brige vanjskom izgledu. Neka omiljene sportske aktivnosti opet postanu dio vaših svakodnevica.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Sada je najvažnije da ne trošite novac na nepotrebne stvari i da zaštite svoju obitelj od nepotrebnih izdataka. Na drugim područjima također trebate biti obazrivi. Bit ćete vrlo glasni na radnom mjestu, i baš je to razlog zbog kojeg nećete biti u harmoničnom odnosu s Vašim kolegama. Često ste Vi ona osoba koja u pozadini sjedi u tišini, ali sada postoji velika mogućnost da ćete baš Vi biti osoba koja započinje svađu. Ta promjena se pokazuje i na drugim područjima, jer i u privatnom životu sada želite preuzeti vodeću poziciju, ali nije rješenje da to napravite tako što ćete drugima davati upute. Što se tiče financija, potrebna Vam je umjerenost. Novac trošite samo na one stvari koje su Vam doista potrebne jer predstojeće razdoblje može biti malo teže. Tijekom tjedna se trebate usredotočiti na to da više vremena provodite s obitelji. Pokušajte se povezati s njima te manje biti nervozni, kako biste nadolazeće dane proveli bez ikakvih sukoba. Zdravlje je u redu, neće biti nekih većih problema. No ne bi bilo loše da se pridržavate novogodišnje odluke o zdravijem načinu života.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Konačno stiže uravnotežen i sretan tjedan. Imat ćete više novca, a na poslu će sve odvijati baš onako kako treba. Oko Vas je zaštitni krug tijekom cijelog tjedna, zahvaljujući čemu ste sigurni od bilo kakvih negativnih zbivanja. Vaš svaki korak prate nebesa, stoga što prije trebate iskoristiti energije ovog tjedna, jer možete privući ono što već duže priželjkujete! Na poslu ste fleksibilni, ali trebate se dobro snaći i u drugim situacijama u danima koji predstoje. Pametno rasporedite svoje vrijeme, jer će se pojaviti mnogo obaveza. Horoskop za novac pokazuje kako ne trebate strogo štedjeti, već si priuštite ono što već duže želite, a niste imali mogućnosti za to. Horoskop za ljubav predviđa manje probleme u odnosu, ali neće biti povoda za raspravu. No svakako pripazite da se ne dovedete u dvosmislenu situaciju pred partnerom! Što se tiče zdravlja, pokušajte ne brinuti o ama baš svemu. U nekim situacijama si bespotrebno stvarate stres.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Imat ćete problema s prijateljem ili s nekim od Vaših kolega na poslu. Ipak isto pokušajte izbjeći jer se pokazuje kako ćete izgubiti u raspravi. Financije i nisu tako loše, a čak i sreća možete biti uz Vas na tom području. Horoskop pokazuje kako mate velike mogućnosti za unaprjeđenje. Štoviše, možete dobiti i vodeću poziciju ili pronaći posao ako je to Vaša najveća briga. Međutim, sada trebate obratiti pažnju na to da ništa ne odgađate, jer će u protivnom nastati velika zbrka u predstojećem razdoblju. Kada je riječ o novcu, sada ste u fazi kada Vam dobra organizacija nije jača strana, zbog čega vrlo lako možete i pretjerati. Vaše probleme još više mogu pojačati i problemi u obitelji jer ne možete podnijeti nepravdu. U ljubavi budite odlučni. Sada je veoma važno da kažete sve što mislite jer jedino tako možete izbjeći nesporazume. S gledišta zdravlja, obratite više pažnje na pravilan način prehrane, koji se bazira na raznolikosti, uravnoteženosti i umjerenosti!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Kada govorimo o karijeri, predstoje Vam vrlo teški dani. No navedeno ne znači da će na Vas djelovati loše energije. Vi volite izazove, stoga će Vam ovo biti uzbudljiv zadatak. Uporni ste i borite se, ali ima dana kada osjećate da Vam je dosta i jednostavno želite odustati. Na poslu se trebate prilagoditi promjenama, inače ćete sami sebi otežati situaciju u kojoj se nalazite. Samo tako možete postići napredak ako ste za to otvoreni. Srećom, osobama u znaku Djevice zvijezde pružaju priliku da promijene tijek svoje sudbine. Samo strpljivo! Financije su manje više stabilne, morat ćete biti štedljiviji nego inače. Ovaj tjedan nije povoljan za ulaganja bilo kakve vrste. Ako ste u partnerskom odnosu, više puta ćete razmišljati o tome je li partner iskren prema Vama. Nemojte naglo reagirati, već ostanite smireni. Budite blagi i puni razumijevanja, mnogo više nego prethodnih razdoblja, to će stvoriti harmoniju u Vašoj vezi. Horoskop za zdravlje skreće pažnju na mogućnost povreda.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Kada je riječ o poslu, ovo će biti dobar tjedan za Vas. Imat ćete mnogo posla i već sada ste nervozni kada pomislite na to koje Vas sve obaveze očekuju. No nemojte sami sebi otežavati situaciju, već pokušajte biti spontani i pozitivniji. U poslu i na radnom mjestu vrlo lako možete sklopiti odlične ugovore. No veoma je važno da pažljivo pročitate uvjete ugovora prije nego što isti potpišete! Slijedi vrlo uspješno razdoblje, posebice kada je riječ o unapređenju. Posljedica toga je pretrpanost u poslu i to Vam se ne sviđa previše, ali je dobra vijest što će se riješiti financijska situacija, zbog čega ćete na kraju shvatiti da Vam je to sve bilo od velike koristi. Financijska situacije će nadalje ostati ista, ali sada nemojte posuđivati novac niti uzimati kredit jer ćete jako loše proći. Kada govorimo o ljubavi, partner Vas sada vrlo lako može izbaciti iz takta, no nemojte ulaziti u nikakve rasprave s njim. S druge strane, djevice samce očekuje vrlo uzbudljivo novo poznanstvo, a moguće i pronalazak nove ljubavi, jer ćete od prvog zajedničkog trenutaka imati osjećaj kao da se oduvijek poznajete. Kad je riječ o zdravlju, čuvajte se viroza.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Rezultate ćete postići samo ako znate iskoristiti prilike koje Vam se pružaju. Vaše raspoloženje za posao se mijenja s Vašim raspoloženjem, ali obratite pažnju da lošim danima ne izostane obavljanje važnih zadataka. Bez obzira na financijske izdatke, novčana situacija ipak ostaje dobra. Sada ćete se najviše fokusirati na posao, a tu ćete i imati najviše zadataka. Stoga ne možete reći sami sebi da niste korisni. Imate puno posla koji trebate obaviti. Jedino se postavlja pitanje hoćete li imati dovoljno energije te hoćete li biti ustrajni kako biste sve dovršili do kraja. Isto tako se postavlja veliko pitanje možete li zadržati balans između poslovnog i privatnog života. Horoskop za ljubav je vrlo dobar, ništa ne može stati između Vas i Vašeg partnera, čak Vam neće smetati ako partner ne pokazuje pretjeranu brigu o Vama. Vaše zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Savjetuje se povećani oprez u prometu.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Predstoji Vam težak tjedan jer postoji netko u Vašoj blizini tko Vas svjesno ili nesvjesno koči u Vašem napredovanju, a moguće je i da Vam ta osoba zavidi na Vašim postignutim uspjesima, bilo koje vrste. Prisutnost takvih osoba Vama otežava svakodnevni život, zbog čega ne možete postići napredak u karijeri ili poboljšanje u financijama. Tjedni horoskop savjetuje da vrlo dobro razmislite i prepoznate koje su to osobe kojima nije mjesto u Vašem životu i udaljite ih od sebe. Ovog tjedna Vas očekuju i dobre i loše stvari. Zato tjedan započnite s konkretnim ciljem za dane koji Vam predstoje, jer će Vam to biti jako potrebno i stvari će se lakše odvijati. Za Vas stiže dobra ponuda vezana uz financije, no ako ne budete dovoljno brzi, netko drugi će ugrabiti tu priliku. Ne oklijevajte ni trenutak, jer ako iskoristite svaku priliku koja Vam se pruža, onda je to veoma dobra podloga za bolju budućnost. U ljubavi se pokazuju dobre stvari; u postojećoj vezi možete riješiti stare nesporazume i produbiti emocije, kao i odnose s drugim ljudima u Vašem okruženju. Što se tiče zdravlje, sve je super, osim pojačanog umora.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna u Vašem životu započinje nova faza. Predivne stvari Vas očekuju u predstojećim danima, da je to skoro pa nevjerojatno! Dobit ćete dobre vijesti i na radnom mjestu, a tu govorimo o mogućnosti unaprjeđenja. Konačno je stigao tjedan kada sebi možete priuštiti malo opuštanja bez ikakvih posljedica. Na poslu se nemojte forsirati, jer mnogo toga radite umjesto drugih. Ovog tjedna neka to bude obratno. Kada je riječ o financijama, novac sada vrlo lako može iskliznuti iz Vaših ruku! Obratite pažnju, osigurajte dovoljno sredstava i za nepredviđene troškove. Samim time možda možete uštedjeti i za buduće potrebe. Horoskop za partnerske odnose i nije tako dobar, jer neke parove očekuje veća svađa. Pripazite s naglim reakcijama, jer vrlo lako možete reći nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. U novim partnerskim vezama se pokazuju problemi; uvidjet ćete greške koje do sada niste primjećivali. Ako ste još uvijek sami, pokazuju se dobre prilike za upoznavanje, stoga nemojte odbiti poziv na izlaske. Kad je riječ o zdravlju, mogu se pojaviti problemi; ako bolujete od neke ozbiljnije bolesti, obavezno posjetite liječnika te obavite detaljan pregled!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu se pokazuje izuzetan uspjeh, sada se povećava tempo i motivacija što je mnogo više nego prethodnog razdoblja. Čak i na području emocija dobivate pozitivne povratne reakcije od partnera, ali isto tako i od drugih osoba u Vašem okruženju. Ovog tjedna možete mnogo toga učiniti da sačuvate harmoniju i sklad. Kada je riječ o karijeri, sada dolazi razdoblje tijekom kojeg možete uspješno započeti vlastiti posao te napredovati. Bilo bi mudro sada iskoristiti svaku šansu, posebice ako Vam je cilj da kroz rad ostvarite financijsku sigurnost! Trebate shvatiti da ne zaslužuju svi Vaš trud i zalaganje. U Vašem životu postoje osobe koje jako loše utječu na Vašu financijsku situaciju. Tjedni horoskop također upozorava na jednu zlonamjernu osobu koje čak niste ni svjesni! Uz to, ako nemate partnera, trebate uložiti energije u stjecanje novih poznanstava. Horoskop za ljubav pokazuje vrlo intenzivne znakove što znači da je negdje u blizini Vaša srodna duša. Trebate prepoznati ove znakove! Kad govorimo o zdravlju, previše ste napeti u posljednje vrijeme. Pokušajte uvesti aktivnosti koje Vas opuštaju.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Volite planirati unaprijed, a upravo zbog toga ćete imati velika očekivanja. Tijekom tjedna se trebate fokusirati na važne zadatke jer neke druge stvari vrlo lako mogu odvući Vašu pažnju. Ovotjedni horoskop pokazuje stabilnost u financijama. Štoviše, možete čak ostvariti i neke dodatne prihode. Uz to, tjedni horoskop pokazuje i znakove upozorenja. Velika je vjerojatnost da netko šalje negativne misli i radnje prema Vama. Ne smijete dopustiti da pritisak kontrolira situaciju, jer Vam u suprotnom predstoji još teži zadatak. Pokušajte sagledati stvari iz drugog kuta ili zamolite bližnje za pomoć i savjet. Nužno je sada izbjegavati konflikte i sačuvati smirenost, jer svaka negativna energija sada jače djeluje na Vaš horoskopski znak! Horoskop za ljubav ne pokazuje značajnije promjene, sve će se odvijati kao i inače. No horoskop za zdravlje upozorava kako trebate više odmarati jer je to Vašem organizmu sada prijeko potrebno.