Astro

TJEDNI HOROSKOP – 25.03. – 01.04. 2019.

Engineer 22. ožujka 2019.

I dok Strijelce očekuje nova poslovna ponuda ili dodatni posao za dobru zaradu, Ovnovi će imati problema s prehranom...

OVAN

Ljubav

Venera koja vlada vašim partnerstvima donosi vam veću fokusiranost voljene osobe na vas, dok ste vi zbog Marsa vašeg vladara znaka u Jarcu pomalo hladni i kruti. Na neke Ovnove retrogradni Merkur u vašoj zoni ljubavi rasplamsao je vatru prema osobi iz prošlosti za koju ste još uvijek zainteresirani, ali vi nikako da se pokrenete

Posao

Mars u znaku Jarca pojačava vaše ambicije, i pruža mogućnost za dobivanje kredita ili nagradni bonus za određeni posao. U ovom tjednu se više nalazite okrenuti obavezama koje niste završili, kao i ponudama koje već dugo očekujete. Novac se trenutno ne zadržava kod vas, ili previše trošite ili ste se zatrpali dugovima, malo pripazite.

Zdravlje

Pripazite što jedete, jer zbog nepovoljnih aspekata Urana iz kuće koja upravlja prehranom u napetom je aspektu s vašim vladarom Marsom što može utjecati na probavu i eventualne želučane probleme. Sada je zaista važno da svaki obrok jedete u miru bez stresa i nervoze, te da izbjegavate brzu hranu.

BIK

Ljubav

Merkur u vašoj zoni doma i obitelji kreće u direktan hod, pa samim tim će u fokus dovesti neka obiteljska pitanja, neke stvari koje se tiču doma i obitelji mogle bi dobiti potpuno novi smjer kretanja. Napeti aspekt Marsa i Urana može pojačati rasprave među partnerima. Neki slobodni Bikovi također kao i Ovnovi mogu biti zaokupirani mislima o bivšem partneru.

Posao

Poslovno, za vas važi da ste sada zaista na odmoru, gdje prikupljate energiju za nove pothvate. Oni koji još uvijek rade imaju ugodan odnos s kolegama, neke stvari su sjele na svoje mjesto. Možete očekivati neki manji priljev novca, odnosno naplatu potraživanja koje već neko vrijeme očekujete.

Zdravlje

Vaš vladar znaka Venera smještena u svom drugom znaku kojim vlada, što je vaša zona zdravlja, donosi stabilnost po tom pitanju. Upozorenje je da samo ne pretjerujete s užicima. U svoju prehranu unesite razne salate, dok bi meso trebalo izbjegavati.

BLIZANCI

Ljubav

Vama je u ovom periodu najveći problem bila komunikacija i usklađenost s partnerom, ali u subotu vaš vladar Merkur kreće u direktni hod, te ćete od tada moći lakše komunicirati i dogovarati se s partnerom. Zbog kvadrata Merkura i Jupitera možete se osjećati udaljeni od voljene osobe, a neke veze bi se mogle prekinuti. Slobodni bi mogli biti na meti udvarača.

Posao

Kad Merkur krene direktno vi ponovno počinjete funkcionirati, vaš um počinje raditi sto na sat. Samim tim otvaraju se nove prilike, kao i učvršćivanje dosadašnje pozicije. Važno je da ne budete ishitreni. Novac stiže raznim kanalima, ali nikako da se zadrži kod vas zbog neplaniranih troškova. U kući posla nalazi se Jupiter koji je u harmoničnom aspektu s Neptunom iz kuće karijere, a koji će vam pomoći da predvidite neke detalje koji bi mogli biti od presudnog značenja za ostvarenje potencijalnih partnerstva i suradnje.

Zdravlje

Kako je vladar vašeg zdravlja Mars još uvijek retrogradan i u napetom aspektu s Uranom, možete imati probleme s nekim starim boljkama, posebno s koljenima i kralježnicom, a i po prvi puta se mogu javiti neka nova oboljenja. U prehranu unesite hranu koja je bogata mineralima.

RAK

Ljubav

U polju braka se nalaze dvije retrogradne planete koje vas vraćaju u prošlost, dok s druge strane Venera iz Vage donosi stabilnost i radost u obitelji kao i mogućnost da te odnose u obitelji popravite. Ovo je vrijeme pogodno za odlazak na odmor s voljenom osobom. Slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu preko prijatelja.

Posao

Retrogradni Mars i dalje stvara financijske probleme. Oni koji se bave nekretninama mogu imati uspješan tjedan, vezan za poslove koje ste već prije dogovarali, kao i neke potpuno nove. Ako ste u posljednje vrijeme imali određenih problema, s izlaskom Marsa iz retrogradnosti mogli bi se riješiti problema koji vas muče.

Zdravlje

Velike promjene raspoloženja odrazit će se na stabilnost zdravlja. Nemojte se previše brinuti, jer u konačnici se sve nekako posloži. Više pažnje obratite na prehranu.

LAV

Ljubav

Budući da je Mars nakratko izašao iz vašeg sektora partnerstva, do kraja ožujka možete očekivati zatišje u odnosima. Iskoristite boravak Venere u Vagi za bolju komunikaciju s voljenom osobom, a svakako je vrijeme i za odmor, zabavu, putovanja. Oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka, morat će još neko vrijeme pričekati da se situacija popravi. Kod slobodnih Lavova naglašene su zabava, provod, avanture i zaljubljivanje.

Posao

Zbog retrogradnog Marsa koji je ušao u polje vašeg posla, suočit ćete se s dosta strke, obaveza, stresa, a mogući su i neki napeti odnosi s kolegama. Poslovno ćete proživljavati sličnu situaciju koju ste imali u ne tako dalekoj prošlosti. Uspjet ćete naplatiti neka zakašnjela potraživanja, ali trošite i dalje više od mogućnosti.

Zdravlje

Puni ste energije, ali se nemojte previše iscrpljivati. S Marsom u kući zdravlja treba se čuvati povreda, lomova, posebno ako se bavite sportom. Savjet da uzimate što češće lagane obroke s dosta tekućine. Stariji bi mogli imati problema s kroničnim bolestima.

DJEVICA

Ljubav

Vaš vladar nalazi se u vašoj kući izolacije i još je retrogradan, pa se zato nemojte čuditi što s partnerom niste energetski kompatibilni. Sada ste dosta povučeni, samozatajni. Ovaj Merkur vam može pomoći da nađete odgovore i rješenja na pitanja koja vas već dugo muče. Slobodni mogu srodnu dušu pronaći u osobi s kojom su nekada bili bliski.

Posao

Poslovno imate podršku Venere, koja se nalazi u vašoj kući novca, što znači da sav trud koji ste u nekoliko zadnjih mjeseci uložili sada vam se vraća, pa su na vidiku povećani prihodi. Sve one administrativne stvari koje još niste riješili, sada bi napokon trebali završiti, te kada Merkur krene direktno, lakše ćete disati.

Zdravlje

Kod vas kao da su stres i nervoza koje vi jako dobro prikrivate, stalno prisutni, što se loše može odraziti na spavanje.

VAGA

Ljubav

Venera u svom znaku donosi vam šarm, neodoljivost, a retrogradni Merkur u kući prijateljstava sada donosi veću potrebu za njihovim društvom, a nešto manje za partnerom. Ovo je vrijeme kada ste više usredotočeni na sebe, a na svoj ljubavni odnos gledate kao da je to nešto što odlično funkcionira i oko čega se ne trebate previše brinuti. Slobodni bi mogli imati priliku susresti se s osobom s kojom su nekada bili u nekom poslovnom kontaktu i koja je na njih ostavila snažan dojam.

Posao

Tjedan koji će obilježiti turbulentne komunikacije, na trenutak će sve izgledati idilično, a na trenutak će se činiti kao prava katastrofa. Vi već duže vrijeme imate silne ideje, te vam se sada može desiti naizgled odlična poslovna ponuda, ali nemojte donositi nagle odluke, stanite i dobro o svemu promislite. S Jupiterom u kući novca ne bi trebali imati probleme sa+ novcem, ali kako je Jupiter u napetom aspektu s Merkurom, ukazuje da može doći do pretjeranih i nepotrebnih troškova.

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje sada je stabilno, ali vi i dalje trebate voditi računa o svakodnevnoj rutini, prehrani, relaksaciji, odmoru. Pokušajte se oduprijeti slatkišima kako bi sačuvali dobru liniju.

ŠKORPION

Ljubav

Vi se već neko vrijeme osjećate nemirno zbog retrogradnog Marsa i Saturna. Nešto iznenada i neočekivano donosi promjenu u vašem partnerskom odnosu, a ako i sami želite nešto promijeniti – ne čekajte već vi budite ta promjena. Nemojte se povlačiti u sebe jer partner bi to mogao krivo protumačiti. Iskoristite boravak Jupitera u svom znaku koji vam daje ogromnu zaštitu.

Posao

Ovo je tjedan kada možete privesti kraju neke ugovore koji su već neko vrijeme na čekanju, te kada Merkur od nedjelje krene u direktni hod, bit će spremni za potpisivanje. Još malo pripazite na sve dokumente, kompjutere, mobitele, ključeve, automobile…

Zdravlje

Mogući hormonalni problemi uzrokovani nagomilanim stresom, a i neki kronični problemi mogu stvarati manje neugodnosti. Svakako bi bilo dobro da budete na nekom zdravom režimu prehrane.

STRIJELAC

Ljubav

Retrogradni Merkur koji je vladar vaše zone braka i partnerstva, tjera vas stalno na neku akciju, putovanja, izlaske, pa su tako i emocionalni pritisci pomalo popustili, jer adrenalin stalno vibrira, ma da ste pomalo sumnjičavi prema partneru. Oni koji su u paralelnim vezama trebaju imati veći oprez. Slobodni mogu očekivati avanturu.

Posao

Na vidiku je nova poslovna ponuda ili dodatni posao za dobru zaradu, što bi vam dobro došlo. Dosta ste okupirani financijskom situacijom, što i ne čudi budući da se u vašoj financijskoj kući nalaze Saturn, Pluton, a sada nakratko i retrogradni Mars. Sada je vrijeme da se pozabavite time kako se riješiti nagomilanih troškova.

Zdravlje

Nalazite se u nestabilnoj fazi, kada je nužno pozabaviti se svojom prehranom, te svakako uvedite redovne obroke. Vodite računa i o odmoru, jer se sada nalazite u fazi kada ste skloni iscrpljivanju na dnevnoj bazi.

JARAC

Ljubav

Vaš vladar Saturn je retrogradan u vašem znaku zajedno s Marsom, ovo vam daje osjećaj da idete dva koraka naprijed i jedan korak unatrag. Ovi aspekti djeluju na to da se teško emotivno možete uskladiti s partnerom, dok fizički možete dobro funkcionirati. Slobodni preko posla mogu upoznati neku osobu, ali treba biti oprezan da se ona ne nalazi u nekoj vezi. Prošlost se ponovno aktivira u vašem ljubavnom životu.

Posao

Nalazite se pred završetkom nekih poslova ili ideja, ali još neko vrijeme trebate pričekati da se to riješi, jer kao i na ljubavnom polju i ovdje idete dva koraka naprijed, jedan nazad zbog retrogradnih planeta u vašem znaku. Pomoć vam može doći od muške osobe. Ono na što ste najviše fokusirani je financijska situacija, koja traži vašu potpunu posvećenost, zbog čega možete imati problema u privatnom životu.

Zdravlje

Iako imate dosta energije, odmor vam je nužan. Stariji pripadnici znaka mogu imati problema s već poznatim boljkama, koljena, kralježnica, tlak, nekako ste se već i naučili nositi s tim problemima, samo onako kako to Jarčevi znaju.

VODENJAK

Ljubav

Zbog kretanja vašeg vladara Urana u retrogradni hod moguće su nepredvidljive situacije na emocionalnom planu, dok vas retrogradni Merkur u kući partnerstva može dovesti u kontakt s bivšim partnerom. Pokušajte otići na putovanje, odmoriti se i opustiti, jer tako bi mogli postići primirje s partnerom, iako nakratko. Retrogradni Mars u zoni tajni može aktivirati nešto što je tajno. Slobodni su puni energije koja ih vodi u novu avanturu.

Posao

Zbog napetog aspekta vašeg vladara Urana s Marsom tenzije se pojačavaju, a vi se potrudite da situaciju još više ne zakomplicirate. Uskoro krećete u novu poslovnu fazu, kada se neke ideje koje su već dugo spremne mogu materijalizirati, ali prije nego krenete novim smjerom raščistite sa svime što vas je kočilo, kako bi krenuli bez opterećujuće prtljage. I financijska situacija se uskoro poboljšava.

Zdravlje

Oni Vodenjaci koji su se uspjeli odmoriti, sada imaju više energije nego inače, a ostalima će se samo taložiti stres i nervoza. Mars u zoni podsvijesti imat će utjecaj na nestabilnost vašeg mentalnog stanja i na stres. Probajte negativnu energiju osloboditi kroz kretanje i opuštanje.

RIBE

Ljubav

Osjećate privlačnost prema osobi s kojom ste u odnosu, ali ipak vas na trenutke jako nervira i ponekad se želite izolirati. Period kada je potrebno da partneri ulože više kompromisa. Slobodni imaju tajnu priču u kojoj se ne snalaze baš najbolje.

Posao

Mars, planet koji vlada vašim novcem sada vam može odrediti prioritete po pitanju financija, ali i povrat nekog posuđenog novca. Zbog retrogradnog Merkura u vašoj kući posla još koji dan budite na oprezu ako morate potpisivati neke dokumente i ugovore. Većina zaposlenih Riba u narednom periodu će osjećati posljedice pomrčine Sunca koja se desila u kući posla, pa će neki raditi na promjeni posla, a neki se mogu potpuno prekvalificirati. Važno je samo da ne brzate u donošenju odluka.

Zdravlje

Merkur u kući zdravlja vas upozorava da vodite računa o onome što jedete, o svim navikama koje direktno utječu na vašu fiziologiju. Kako su Djevice ionako sklone problemima sa želucem, sada morate više pažnje povesti o prehrani, stoga vam se savjetuje što više jušne i lagane hrane.