Astro

Tjedni Horoskop: 25.01. – 31.01.

admin 22. siječnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ne zaboravite važne obaveze. Odmah sad zabilježite sve što ne može čekati sljedeći tjedan kako ne biste imali dodatnih problema. Također, budite precizni u obavljanju zadataka na poslu. Istaknut ćete se među ostalima, jer ste jako motivirani, puni energije i kreativni. Ovog tjedna možete računati na vrlo dobar razvoj karijere. Ako niste zaposleni, onda ne sjedite i ne čekajte, jer Vam posao neće pasti u krilo. Kada je riječ o financijama, tjedni horoskop uopće nije loš, oko srijede možete ostvariti manje dodatne prihode ili će Vam se smanjiti računi. Potrudite se dobro iskoristiti ovu prednost. Na poslu tijekom ovog mjeseca trebate maksimalno uložiti energiju, a to će Vas najviše emocionalno opteretiti. Imat ćete veću želju za slobodom sredinom tjedna, zato je moguće da će Vaši odnosi zahladiti. Ako se nalazite u sretnoj vezi pokušajte to ne pokvariti. Zdravlje je u redu, generalno ćete se osjećati dobro. Međutim, moguće su promjene raspoloženja s većim oscilacijama.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan će se odvijati sasvim drugačije nego što ste planirali. Ne gajite prevelike nade u određenim situacijama jer postoji mogućnost da ovi dani neće završiti pozitivnim ishodom što se posebno odnosi na polje financija. Imat ćete nove želje i planove i nećete se moći osloboditi tih misli. Upravo iz tog razloga ćete se manje fokusirati na posao, jer i sami znate da Vam trenutni posao još neće donijeti poboljšanje. Nije slučajno što imate takav osjećaj da trebate napraviti promjene, jer ovog tjedna i trebate postaviti temelje za svoju budućnost. Užurban tempo i nervoza će Vam stvarati probleme u privatnom životu. Pronađite način da više vremena provodite sa svojim bližnjima, jer sav taj stres može naškoditi i Vašem zdravlju. Ovo je razdoblje također idealno za obnovu međuljudskih odnosa, posebice partnerske veze u kojoj imate problema. Sada konačno možete nešto učiniti da oni zauvijek nestanu! Horoskop za zdravlje poručuje kako Vam je potreban mir i opuštanje. Pokušajte spavati što je moguće više.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu ćete biti u centru pažnje zbog svoje prevelike iskrenosti. Moguće je da se nećete ugodno osjećati među ljudima na radnom mjestu, ali osim izdataka financije će doći u normalu. Tijekom tjedna u poslu možete napredovati jedino manjim koracima. Krajem tjedna ćete biti nestrpljivi s članovima obitelji, ali se sjetite kako je uzrok problema nešto sasvim drugo, stoga nemojte na njima iskaljivati vlastito nezadovoljstvo. Najradije biste da Vam sve padne u krilo; ponekad nemate volje za rad. No imate ciljeve i spremni ste uložiti svu svoju energiju kako biste ih i ostvarili. Najbolje je ako se trenutno fokusirate samo na jednu stvar. Napetost u Vama Vas jako koči, a to je ono što biste trebali riješiti što je prije moguće. Kada govorimo o financijama, nema tajnih, odnosno skrivenih problema. Sada ćete imati puno manje briga na tom području. Horoskop za ljubav pokazuje nova poznanstva, a među njima će biti osoba koja može biti Vaš partner. Zvijezde također pozitivno utječu i na Vaše zdravlje, samo trebate obratiti pažnju da dovoljno odmarate, jer se pokazuje kako biste mogli napraviti mnoge greške ako ste umorni.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

U Vašem životu započinje razdoblje u kojem je bitno donošenje pravih odluka. Morate odlučiti želite li nastaviti živjeti životom kakvim živite ili želite napraviti promjene. Trebate pronaći put koji vodi financijskoj stabilnosti kroz posao koji ćete rado obavljati. Ovog tjedna će Vam neke druge stvari privući pažnju, naročito ponašanje drugih prema Vama. Dobit ćete mnogo kritika, a pokazuje se i mnogo nepravdi prema Vama. Pozitivna vijest je dobar položaj zvijezda koji jako dobro djeluje na područje financija. Ovog tjedna nemojte poduzimati nepromišljene korake jer tako možete sebi stvoriti probleme koje ćete teško riješiti. Dobro promislite kako ne biste donijeli pogrešnu odluku. Također imajte na umu ciljeve koje želite ostvariti u bliskoj budućnosti. Nemojte odugovlačiti, jer ćete u protivnom duže čekati na pravu priliku. Imajte više razumijevanja za Vašeg partnera jer se pokazuje kako ovih dana ima puno briga. Za zdravlje je vrlo bitno da pravilno rasporedite obroke kako ne biste nakupili višak kilograma.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vrlo ste uporni u ostvarenju Vaših ciljeva, ali ipak ne vidite rezultate koje ste željeli postići dosad. Poboljšanje na novčanom planu naviješta stabilnost za koju ćete se ipak morati još malo strpjeti. Osobama Vašeg znaka slijedi period obnavljanja. Ipak, u Vašem slučaju izostaje napredovanje na poslu i financijama. Nemojte biti neraspoloženi već maksimalno usmjerite koncentraciju da i na ovim područjima postignete željene promjene. Ovog tjedna morate biti vrlo obazrivi kada izražavate svoje mišljenje kako ne biste jako povrijedili Vama blisku osobu. Međuljudski odnosi sada su vrlo osjetljivi zbog čega ćete imati problema i u odnosu s partnerom. Ne zanemarujte obaveze koje morate napraviti. Horoskop za zdravlje upozorava da smanjite konzumaciju alkohola i nikotina jer biste mogli imati problema. Uz to, također je važno da ojačate svoj imunitet.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu pokazuju se jako dobre mogućnosti za napredovanje, posebice ako želite promijeniti posao ili ga tražite. Položaj zvijezda u ovom tjednu podržava Vas u razvoju karijere i znatnim promjenama u financijama, no morate i Vi nešto učiniti povodom toga. Sve pomno isplanirajte, detaljno rasporedite kako biste do kraja tjedna mogli sve uredno obaviti. Vaše bogato iskustvo uvjerilo Vas je proteklih mjeseci da ste i ove godine spremni i organizirani. Držite se planova kako stvari ne biste obavljali u zadnji trenutak. Sad počinje period u kojem se promjene neće dogoditi preko noći, ali će situacija ipak pozitivno djelovati na Vaš život. Sve ćete rado prihvatiti ako Vam to pomaže u napredovanju. Savjetuje se da budete maksimalno fokusirani na svoje poslovne obaveze jer sada i jedna greška može negativno utjecati na Vas. Ako ste bijesni na svojeg partnera, ne reagirajte nepromišljeno, već dobro razmislite o onome što želite reći. Horoskop za zdravlje savjetuje da ne zanemarujete nove simptome i posjetite svog liječnika jer možete spriječiti ozbiljnije bolesti.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Na nekim životnim područjima dolazi do pokretanja pozitivnih događaja. Prvo ćete primijetiti poboljšanje u financijama, a kolege će Vam odati poštovanje za sve obavljene zadatke. Uz to, primijetit ćete manje znakove sreće jer Vas sad nebesa podržavaju kako biste se maksimalno razvijali, što se najviše odnosi na financijsko stanje. Ne dopustite si ne iskoristiti sve prilike za napredovanje! Slijede užurbani dani kad ni vikendom nećete imati mira. U obitelji ćete imati više obaveza koje trebate riješiti pa ćete i kod kuće biti zauzeti. Nemojte misliti da se ne isplati većinu vremena provesti na poslu, jer sad sav trud ovog tjedna može obogatiti Vaš novčanik. Tjedni horoskop upozorava na buran period u partnerskom odnosu. Stoga dobro razmislite o tome što želite reći ili napraviti. Također se potrudite izbjeći svađe oko nevažnih stvari. Horoskop za samce je mnogo bolji. Jedna osoba suprotnog spola će Vam udijeliti kompliment. Postoji mogućnost ozbiljne veze. Horoskop za zdravlje upozorava da biste trebali više vremena provoditi na svježem zraku i više se kretati, posebice zbog Vaše probave koja je usporena.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Najgore što možete napraviti ovog tjedna je donositi brzoplete odluke. U karijeri je posebice bitno da donesete pravu odluku jer je samo jedna loša odluka dovoljna da sve krene nizbrdo. Trebali biste srediti i svoje financijsko stanje. Umjesto da trošite novac, radije razmišljate o periodu koji stiže i u kojem nećete imati toliko novca. Bit ćete iznenađeni svojom produktivnošću, odnosno koliko stvari možete obaviti u kratkom roku. Pronašli ste motivaciju na čemu možete biti zahvalni. Samo tako nastavite jer možete očekivati unaprjeđenje, te više novca. Također imajte na umu da je za sve potrebno vremena. Neočekivana radost očekuje Vas u partnerstvu još ovog tjedna jer možete skupa riješiti jedan problem koji već duže čeka na to. Horoskop samcima poručuje da se u ljubavi malo više oslobode, izrazite svoje emocije čak ako je u pitanju samo simpatija. Kad je riječ o zdravlju, mogući su problemi sa želucem.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je tjedan u kojem ste malo gore, a malo dolje pa će biti najbolje ako baš te promjene okrenete u svoju korist. Za vrijeme trajanja tog perioda očekuje Vas dobra poslovna ili novčana prilika. U karijeri Vas očekuju mnogi izazovi. Ako uspijete sve brige ostaviti po strani i vjerujete u sebe, bit ćete u stanju vidjeti rješenja od kojih ćete u budućnosti imati veliku korist. Ako priželjkujete promjene u životu, ovaj tjedan Vam pruža pregršt prilika za ostvarenje istih. Imat ćete dovoljno energije jer Vas i zvijezde ovog tjedna podržavaju. Samo trebate osmisliti način kako poboljšati i uljepšati svoj život te odrediti ciljeve kako biste sad odmah započeli s realizacijom. Svoje planove podijelite s Vašim partnerom jer ćete dobiti od njega podršku, kao i neke dodatne ideje za realizaciju istih. Što se tiče financija, važno je da ne postupate nepromišljeno kako ne biste proizveli gubitke. Horoskop za zdravlje ističe probleme sa želucem, stoga pripazite na način prehrane. Također se potrudite više odmarati.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu dolazi do velikih promjena u Vašem životu. Ako ste se do sada bavili ozbiljnim situacijama i neriješenim problemima, uloženi trud će ipak donijeti pozitivan ishod. Napokon Vam se pruža prilika da dovršite ono što već duže pokušavate privesti kraju. U ovom periodu ste vrlo usmjereni na ostvarenje svojih ciljeva. Tražite sve više poslova i izazova koji odgovaraju Vašim sposobnostima te ste ustrajni u tome da uspijete u svemu što naumite. Zahvaljujući tome, vidljivo je i poboljšanje u financijama. U partnerskom odnosu ćete doživjeti prosvjetljenje zbog čega ćete na sve jasnije gledati; naposljetku ćete shvatiti što doista želite. Ako niste u vezi, postoji velika vjerojatnost da ćete Vašu ljubav upoznati na neočekivanom mjestu, ali budite obazrivi da ne prođete mimo nje jer će Vas dojam na prvi pogled prevariti. Kad govorimo o zdravlju, energija je u porastu, ali nemojte pretjerivati.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Volite harmoniju i najbolje se osjećate kada ne sudjelujete u raspravama u kojima Vas netko uvjerava da je u pravu. Ponekad trebate sagledati stvari iz drugog kuta jer ćete dobivati mnoge konstruktivne kritike koje biste trebali analizirati tako da idu u Vašu korist. Ponekad ste skloni izolirati se od vanjskog svijeta, ali tako propuštate vrlo dobre prilike koje bi se Vam mogle pružiti. Ovog tjedna bi zatvaranje u svoja četiri zida bila velika greška, kao i da ne primate nikoga u svoj dom. Sad Vam sreća može pokucati na vrata, odnosno osoba koja stiže Vama donosi mogućnosti koje biste trebali iskoristiti. Čim nešto ne ide po planu, Vi to automatski doživljavajte kao veliki neuspjeh i gubitak. Trebate biti svjesni toga da ne može odmah svakome poći sve za rukom. Naučite razlikovati lako rješive probleme od težih, posebice kada je u pitanju Vaša karijera. Što se tiče financija, očekuje Vas vrlo dobar period tijekom kojeg biste trebali iskoristiti specijalne energije. U ljubavi prema partneru trebate pokazati više razumijevanja kako biste izbjegli teže rasprave. Ako ste nedavno ušli u novu vezu, ne brzajte; Vaš partner bi se vrlo lako mogao uplašiti vezanja. Samo polako. U periodu ste kad se vrlo lako možete ozlijediti, stoga pripazite pritom obavljanja težih poslova, a i u prometu!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog će Vas tjedna svladati umor, što će uvelike utjecati na Vaše raspoloženje. Najradije biste vrijeme provodili u svoja četiri zida, daleko od svih. No baš sad Vam je potrebna blizina i društvo voljenih osoba, uz čiju ćete podršku uspješno obaviti sve zadatke do kraja tjedna. Zajedničkim snagama ćete biti učinkovitiji. Teško podnosite kad Vam netko kaže da niste u pravu vezano za neku izjavu te ste bijesni i treba Vam malo duže da Vas to prođe. Ovog tjedna budite obazrivi jer bi Vas zbog takvog načina ponašanja mogla napustiti osoba koja Vam je vrlo bitna. Već ovog tjedna imate mnogo bitnih obaveza koje morate provesti do kraja ako želite napredovati po pitanju financija. Prema tjednom horoskopu, manjak komunikacije uzrok je lošem odnosu s partnerom. Budite otvoreni prema njemu te mu recite sve što mislite i što Vas muči. Ako ste sami, prema tjednom horoskopu za ljubav zvijezde predviđaju da će u Vaš život ući nova osoba koja će Vas neizmjerno usrećiti. Uz to, također je dobra vijest kako ništa pretjerano ne trebate činiti kako bi Vam se to ostvarilo. S gledišta zdravlja, čuvajte se upale grla. Izbjegavajte konzumaciju hladnih napitaka!