Astro

Tjedni Horoskop: 24.10. – 30.10.

admin 24. listopada 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog vikenda

OVAN

Ovotjedna pomrčina Sunca donosi potrese u Vaše financije i suradnju. Jednostavnije rečeno, htjeli ste nešto i sada to morate platiti. Možda sva ta nova odjeća ne izgleda tako dobro sad kad je stigao račun za kreditnu karticu. Možda Vam ta veza u koju ste požurili tijekom ljeta iznenada zadaje bol. Prije nego sve odbacite, uzmite trenutak za stanku i razmislite što doista želite. Vaše potrebe su jasne pa navedite svoje želje.

BIK

Pomrčina Sunca 25. je ovdje da potakne snažne početke i završetke u Vašim najbližim odnosima. Bilo da se radi o iznenadnoj prosidbi ili iznenadnom raskidu, u procesu ste razjašnjavanja koja Vas partnerstva izgrađuju, a koja iskorištavaju Vašu velikodušnost. Ako ste se mučili u potrazi za poslom, ovo je također kada se stvari iznenada poklope i ugovori se potpišu. Gdje ste na početku tjedna bit će vrlo različito od mjesta gdje ćete stići do kraja tjedna.

BLIZANCI

Pomrčina Sunca 25. dovodi dramu s kolegama koja se razvijala cijelu godinu do zapanjujućeg vrhunca. Ono što se sada događa zapravo se ne tiče Vas, ali ne možete ne biti uvučeni u žestoke rasprave koje se vode oko prednosti i mana povratka u ured. Vaš vladajući planet Merkur prelazi u Škorpiona i Vaš dnevni sektor 29., potičući Vas da se vratite tim popisima obaveza i da ostanete na svom putu u doglednoj budućnosti.

RAK

Pomrčina Sunca 25. donosi neugodan datum koji na kraju postaje pravi blagoslov. Stavljate toliki pritisak na sebe da sve dovedete u red ove godine: karijeru, dom, odnose i brigu o sebi. Sve odjednom. Ali možda umjesto da se prisiljavate na više beznačajnih spojeva, provedite neko vrijeme ponovno se povezujući s hobijem. Pustite glazbu! Crtajte! Čitajte bezveznu knjigu! Dajte svom unutarnjem djetetu, a ne jadnoj spoju, svoju nepodijeljenu pozornost.

LAV

Život je u posljednje vrijeme neodoljiv, a s toliko toga u zraku, bježite u maštarije o budućnosti kako biste preživjeli svaki dan. Ali pomrčina Sunca 25. donosi poniznu provjeru stvarnosti. Preseljenje u drugi grad neće riješiti Vaše probleme s pritokom novca. Izlazak iz loše veze ne daje Vam odmah bolje granice. Nećete rasti ako se ne pozabavite temeljnim uzrokom svog nezadovoljstva. Ne podcjenjujte moć dobrog plača i dugog razgovora s nekim tko se osjeća kao kod kuće.

DJEVICA

Napetost se stvarala u Vašoj grupi prijatelja mjesecima, a na pomrčini Sunca 25. svi ti potisnuti osjećaji izlaze na površinu. Iako ste se već osjećali prilično izolirano, možda bi bilo bolje da obavijesti o grupnom chatu postavite na “Ne uznemiravaj” i odolite porivu da budete posrednik. Vaš vladajući planet Merkur prelazi u Škorpiona 29. i pod tim utjecajem, ogovaranje može postati smrtonosno oružje. Podijelite svoju stranu priče samo s onima kojima stvarno vjerujete.

VAGA

Pomrčina Sunca 25. donosi ili uzbudljive ili otrežnjujuće vijesti o Vašoj financijskoj situaciji. Vraćaju se isti izazovi s kojima ste se suočavali u travnju i svibnju, ali ovaj put imate bolji plan napada kako biste se vratili na pravi put. Ova pomrčina također bi mogla donijeti iznenadnu ponudu za posao ili priliku za nastup koji će Vam pružiti brzi lijek za nepodmirene račune. Bez obzira kako se potresa, ovo je moćno vrijeme za uklanjanje blokada koje imate oko prihvaćanja obilja.

ŠKORPION

Napokon je došlo tvoje vrijeme, Škorpione! Vaša sezona počinje sjajno ove godine jer postoji pomrčina Sunca – super snažan mladi Mjesec – u Vašem znaku 25. Obično je mladi mjesec u Vašem znaku trenutak za nježno resetiranje imidža i brige o sebi za nadolazeću godinu, ali ovaj bi Vas mjesec mogao ostaviti preopterećenim ili usred egzistencijalne krize. Budite nježni prema sebi jer ovaj utjecaj može donijeti i neke izazove vašem zdravlju. Budite ono što želite! Koga briga što tko misli?

STRIJELAC

Sezona Škorpiona otkriva da želite živjeti udaljenije nego što ste to bili posljednjih nekoliko mjeseci. Veliki projekti usporavaju, sezona vjenčanja je konačno gotova, a Vi ste spremni za dekompresiju uz maraton ispred televizora. Ali baš kad ste mislili da je sve mirno, pomrčina Sunca 25. budi neka bolna sjećanja koja Vas ostavljaju u nedoumici umjesto da se opustite. Neka ovo bude prilika da otpustite ono što ne možete kontrolirati kako biste mogli napraviti prostor za ono što dolazi.

JARAC

Sezona Škorpiona uvijek je Vaše najdruštvenije doba godine, a ovo počinje s praskom! Pomrčina Sunca 25. najavljuje divlji noćni izlazak s prijateljima ili kolegama. Bez obzira radi li se o dugoj noći u baru u kojoj se izgovarate o svom šefu, društvenom događaju kojem ste se veselili cijelu godinu ili zabavi iznenađenja zaruka najboljeg prijatelja, pokušajte ne biti previše neuredni. Vi ste taj od kojeg svi traže vodstvo na kraju noći!

VODENJAK

Pritisak je ovaj tjedan, Vodenjače, budući da Vaš vladajući planet Saturn usmjerava stanice u Vašem znaku 23. Nakon nekoliko mjeseci pregleda i razmišljanja o tome kako se želite pojaviti u svijetu, igra je počela! Pomrčina Sunca 25. donosi iznenađujući trenutak proboja za Vašu karijeru. Bilo da idete na razgovor za posao iz snova, dobivate iznenadno unapređenje ili odlazite s pozicije koja Vam više ne odgovara, ovo je početak nove ere u vašem profesionalnom životu.

RIBE

Sezona Vaga bila je teška za Vas, Ribe. Pa iako sezona Škorpiona ovog tjedna počinje brzo i žestoko, Vi ste spremniji od većine zaplivati u ovim turbulentnim emocionalnim vodama. Pomrčina Sunca 25. donosi susret sa starim učiteljem ili mentorom koji Vas tjera da preispitate svoje ciljeve ili karijeru. Ima li mjesta za veće snove? Zatim vaš vladajući planet Jupiter ponovno ulazi u vaš znak 28., jačajući Vaš imidž i samopouzdanje do kraja godine.