Astro

Tjedni Horoskop: 24.08. – 30.08.

admin 22. kolovoza 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna!

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Vrlo teško kreće ovaj tjedan za osobe u znaku Ovna, za sve će vas biti potrebno duplo više vremena i energije nego ranije. No, težak posao se višestruko isplati i tako će to biti i ovog tjedna. Posebno se koncentrirajte na zadatke koji zahtijevaju veću predanost jer se pokazuje dodatni prihod koji Vam neće biti dostupan ako budete lijeni. Sada pokušajte u svemu vidjeti šansu za unapređenje, tako ćete lakše uvidjeti kad se pred Vama pojavi izazov koji možete najbolje iskoristiti u svoju korist. Sad ste stigli u životnu fazu kada morate dati više kako bi Vam se sreća pridružila. Ali tjedan Vam ne donosi pozitivne događaje samo na ovom području, već i u ljubavi. Posebno ako ste još uvijek sami. Horoskop za zdravlje je odličan, lako se možete osloboditi nekog problema koji već duže otežava svakodnevice.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša okolina Vas opterećuje već na samom početku ovog tjedna, bit ćete pod pritiskom sa svih strana. To se odnosi i na šefove koji će očekivati više od Vas. Ovo zvuči loše ali je dobra vijest da možete pratiti ovaj tempo i biti puni energije i životne snage. Neće biti lako pronaći rješenja, ali ako ih uvidite, već ste ostvarili veliki uspjeh. Odnosno već ste bliže rješenju pa je najbolje ako ne čekate da se sami riješe ili da ih drugi riješe umjesto Vas. Ako osjetite da ste pred velikim opterećenjem, najbolji potez je da duboko udahnete i umirite se. Nemojte dopustiti da Vas brige preplave i postanu prepreka zbog kojih ne možete dobro spavati ili obavljati svakodnevne zadatke. Osobama rođenim u znaku Lava se pokazuje rađanje nove ljubavi. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će Vas veoma usrećiti u budućnosti.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Još postoji nekoliko neriješenih problema zbog kojih ćete biti nervozni. Sad slijede dani kada možete utjecati na sve to, samo trebate smisliti dugoročne planove za postizanje ciljeva jer se na kratke staze ne vidi postizanje uspjeha. To će pokrenuti pozitivne promjene u Vašem životu i to još ovog tjedna. Međutim, treba naglasiti da često upadate u zamku da ne govorite drugima o svojim problemima nego sve zadržavate u sebi. No ipak sad trebate sve reći što Vam je na duši i to baš osobi kojoj vjerujete i koja će Vas saslušati. Baš ta osoba će Vam pomoći savladati nekoliko poteškoća i problema. Zahvaljujući tome, tijekom tjedna se u partnerskom odnosu vidi pomirenje. Bit ćete vrlo raspoloženi za maženje i nježnost, a to će jako dobro utjecati na Vaš odnos. Samci ovo je idealno vrijeme za nove početke. Samo slijedite svoju intuiciju kroz ovaj tjedan.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop za karijeru ukazuje na iznenađujući preokret, odnosno pojavit će se jedna osoba u Vašem životu, koja Vam može pokazati novi put u karijeri i smisao života. Pomoću utjecaja te osobe možete naučiti da nikada ne odustajete od svojih snova, i ne posustajete pri realizaciji svojih planova i ideja. Slijedi Vam tjedan pun uzbuđenja, profesionalno ćete biti na vrhuncu. Sa suradnicima koji su do sada uzrokovali probleme, sada ćete pronaći zajednički jezik. U partnerskom odnosu često nastaje problem kada ne kazete ono što mislite, jer kada biste to učinili, druga strana bi znala što je to što želite i mogla bi to mijenjati. Za očuvanje zdravlja obratite više pozornosti na način prehrane i redovito se krećete.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Srećom, stiglo je razdoblje kada konačno možete preuzeti kontrolu nad svojim životom. Štoviše, i u poslu se pokazuje iznenađenje, odnosno pruža Vam se prilika da izađete iz monotonije svakodnevica. Ako konačno nešto učinite po pitanju napredovanja na poslu ili u financijama, onda će ovo biti Vaš tjedan. Nema zadatka koji nije rješiv, na poslu ili kod kuće. Vrlo lako napredujete i puni ste energije što je posljedica pozitivnih utjecaja planeta. Sada je vrijeme da odlučite zadovoljava li Vas trenutna situacija ili želite promjene kako bi konačno u Vaš život stigla harmonija te obilje na svakom području. Kad govorimo o ljubavi, sada ćete posebno privlačiti osobe suprotnog spola, no pripazite kome dopuštate da Vam se približi. Osobe u vezi trebaju biti iskrene u odnosu, jer u protivnom možete očekivati sukobe i svađu.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop za karijeru predviđa razdoblje obnove i jedan zadatak u kojem još nemate iskustva. Postavite se kao da ste odlučiti to odraditi, zahvaljujući čemu će mnogi cijeniti Vaš trud. Ovog tjedna Vam se pružaju dobre mogućnosti za upravljanje vlastitom sudbinom, stoga postavite konkretne ciljeve prema čijim ostvarenjima ćete odlučno koračati. Nestrpljivo očekujete događanja u predstojećim danima. Vaša radoznalost nije slučajna jer osjećate atmosferu promjene. Horoskop pokazuje kako će Vas ovotjedne energije podržati u emocionalnom životu, stoga je vrijeme da učinite prvi korak ako imate simpatiju. Ako ste spremni za promjene, otvorite četvere oči!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu možete imati probleme na poslu, ali i u privatnom životu jer uvijek govorite drugima što trebaju raditi. Ne krivite druge ako se stvari ne odvijaju onako kako Vi to želite, već se oslobodite unutarnjeg nemira i blokada koje Vam ne dozvoljavaju da životu imate sreće i uspjeha. Horoskop za ljubav pokazuje kako će upravo zbog financijske situacije doći do nesuglasica s partnerom, ali zahvaljujući dobroj međusobnoj komunikaciji, situacija će se vrlo brzo umiriti. Ako još uvijek tražite ljubav, možete očekivati kako će se u Vašem životu pojaviti stari prijatelj koji prema Vama gaji neke emocije. Ovog tjedna ćete biti puni energije što će Vam biti od velike koristi ako se bavite nekim sportom, jer tako rješavate stresa i nakupljene napetosti.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan počinjete malo zabrinuti, iako za to nema ozbiljnog razloga. Prvi dani u tjednu mogu uzrokovati manje glavobolje, posebice na poslu. Poslušajte svoju intuiciju, jer ćete tako znati kako riješiti situaciju. U privatnom životu možete biti pomalo napeti. Dogodit će se više stvari što će Vam oduzeti volju za obavljanje važnih zadataka, ali i za druge aktivnosti. Uz to, ni financije nisu u najboljem redu. Stavite na stranu sve tjeskobe i razgovarajte s drugima o svojim ciljevima, jer će Vam savjeti ljudi u Vašem okruženju dugoročno pomoći u postizanju uspjeha. Na području ljubavi će biti dobar tjedan. Partner će razumjeti fazu u kojoj se nalazite i pružiti Vam podršku. Štoviše, to bi moglo pokrenuti ugodan razgovor o planovima zajedničke budućnosti.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna Vam je Vaš posao najvažniji jer želite postići obnove na tom području. No odvojite više slobodnog vremena kako biste stekli nove prijatelje i poznanike, jer će proširiti Vaš pogled na svijet te Vas tako odvesti do napredovanja u karijeri što će Vam automatski donijeti i veće prihode. U zadnje vrijeme možda previše razmišljate o prošlosti što je dobro u slučaju ako želite analizirate greške i učiti iz njih. Međutim, nije dobro ako se nervirate zbog učinjenih grešaka koje ne možete zaboraviti. Vrijeme ne možete vratiti, osim toga, to može loše utjecati na Vaše zdravlje. Vrijeme je da shvatite da ne trebate raditi samo ono što drugi očekuju od Vas, nego i ono što Vas usrećuje. Često loše rasporedite svoje obaveze, zbog čega Vam ne ostaje dovoljno slobodnog vremena. Važno je da pronađete neku ravnotežu. Ovog tjedna će Vam se jedna osoba udvarati, no budite oprezni ako se nalazite u partnerskoj vezi.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Kao pravi Jarac, tjedan započinjete dobro, puni samopouzdanja, znanja i sposobnosti. Bez obzira na posao koji radite, ovog ćete tjedna biti vrlo fokusirani na uspjeh i realizaciju planova koje već duže vrijeme imate. S lakoćom ćete motivirati druge i pokazati da ste sposobni inicirati veće stvari. U kratkom roku ćete obavljati svoje zadatke, a nadređeni će primijetiti Vašu hrabrost i borbeni duh. Samcima to može donijeti nova poznanstva i zanimljive ljubavne prilike. Jarci u vezi će se također fokusirati na privatni život i samim time ozbiljno analizirati odnos u kojem se nalaze. Iskoristite lijepo vrijeme. Radite više vani oko kuće, provodite više vremena na svježem zraku. Uključite i svog partnera u kućanske poslove jer to čini dobro vašem odnosu. No ako on to odbija, onda pronađite drugi način kako biste više razgovarali.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Nekako Vam sve ide od ruke, na poslu sve obavljate u rekordnom vremenu i sve možete riješiti bez problema. Sada je vrijeme da razmislite o tome što želite raditi u budućnosti. Mogućnosti za napredak Vam neće nedostajati, ali morate biti hrabri kako biste ih iskoristili. Trebate biti spremni djelovati. Stoga, ako već neko vrijeme želite napraviti neke promjene, onda sada trebate prihvatiti onu ponudu koju ćete dobiti ili onu koju ćete sami pronaći. Ovim putem možete postići i ozbiljno financijsko poboljšanje ako budete otvoreni za novine. Nemojte se bojati novih avantura, prihvatite rizike i pokažite da ste hrabri jer će to sve sigurno imati pozitivne rezultate. Kada govorimo o ljubavi, samci će biti raspoloženi za osvajanje. Nemojte se suzdržavati, jer ćete imati sreće. Sada Vi trebate učiniti prve korake. Vodenjaci u vezi trebaju unijeti više harmonije u svoj odnos. Zajednički programi su idealni za to.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Već se naziru Vaši planovi, ali je cilj još daleko. Od očekivanog morate učiniti mnogo više kako biste ostvarili svoje planove. Trebate nešto učiniti kako bi došlo do značajnih pomaka u karijeri i financijama. Tjedan je idealan za bilo kakve pregovore i nove poslove. Budite svjesni svojih mogućnosti jer ćete znati zauzeti ispravan stav. Sada imate dovoljno samopouzdanja, ali ipak pazite da se ne konfrontirate kolegama ili nadređenima. Uvažite i njihova mišljenja i mirno i timski raspravite nastalu situaciju. Slušajte svoje osjećaje kada je riječ o bilo kojem životnom području. Kada govorimo o ljubavi, Vaš partner će poduzeti neke korake s ciljem da Vaš odnos bude kao prije. Vrijeme je da i Vi razmislite što je potrebno promijeniti. Samci, bit ćete jako strastveni. Međutim, tijekom upoznavanja izbjegavajte dvosmisleno ponašanje.