Astro

Tjedni Horoskop: 24.06. – 30.06.

admin 21. lipnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovo će razdoblje vjerojatno biti izuzetno radno. Može biti da obavljate manje zahtjevne poslove i da Vas lako ometaju višestruki zahtjevi. Ovo su sjajni dani za timski rad. Sve što Vam omogućuje da se osjećate dobro ili podržava više obrazovanja, obuke ili tehnologije bit će posebno ugodno. Ne pokušavajte manipulirati drugima brzim govorom. Možda postoji sukob između ciljeva nadređenih i Vaših osobnih interesa. S gledišta ljubavi, možda će Vam biti teško skoncentrirati se na posao jer postoji nešto u atmosferi što Vam stalno odvlači um u svijet mašte. Bez obzira koliko se trudili usredotočiti, ta posebna osoba stalno Vam se vraća u mislima. Stoga ako priželjkujete ljubav, možda biste trebali prestati razmišljati o toj osobi i pozvati je na sastanak. S gledišta zdravlja, ostanite prisutni i svjesni. Ne dopustite da teški problemi stvaraju gomilu emocija koje tada pokušavate potisnuti. Posebno će biti korisna svaka metoda koja Vam pomaže ukloniti skrivenu napetost iz tijela i riješiti suptilne blokade. Kad se osjećate pod stresom, emocionalno ili oslabljeno, otpustite ga kako biste bili što zdraviji.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo će biti zauzet tjedan. Možda će Vam trebati pomoć kako biste riješili obaveze na poslu i pronašli sve informacije koje su Vam potrebne. Ovo razdoblje potiče dobre radne odnose. Učinite sve što možete kako biste zadovoljili potrebe kupaca. Mogli biste biti posebno zabrinuti zbog materijalne sigurnosti ili poboljšanja plaće. Prirodno se osjećate bolje zarađujući novac. Ne smijete sami sebe ograničiti ako su Vam resursi ograničeni. Budite se s nadom i velikodušni prema suradnicima. Kad govorimo o ljubavi, ponekad Vam partner s pravom može prigovoriti da ga ne primjećujete. Stoga Vas ovo razdoblje podsjeća da ne zaboravite posvetiti pažnju vašem odnosu. Neka Vam pogled ne bude predaleko u budućnost, jer ono što se sada događa ima veliku moć i misterij. S gledišta zdravlja, rutine čine čuda za Vas. Svaki dan odvojite vrijeme za tjelovježbu, pravilnu prehranu i uzimanje svih potrebnih vitamina. To se neće dogoditi samo od sebe. Bit će velika razlika ako se usredotočite na to. Možete promijeniti svoj život na pozitivan način. Neka Vam zdravlje bude prioritet.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrlo zauzeto razdoblje koje potiče dobru komunikaciju. Potrudite se biti odgovorni za sve promjene u onome što drugi očekuju od Vas. Ovo je razdoblje posebno značajno za sve koji rade s djecom, starijim osobama ili osobama s invaliditetom. Događaji podržavaju izgradnju tima, osobito s jednostavnim stvarima poput toga da počastite kolege na poslu i razgovarate u opuštenijoj atmosferi. Mogli biste stvoriti i podijeliti nešto na što ste ponosni. Kad govorimo o ljubavi, s nebeskom energijom u igri, ovaj tjedan trebao bi biti vrlo obećavajući za ljubav i romantiku. Ponekad je potrebno mnogo hrabrosti reći osobi što doista osjećate prema njoj, ali uz pomoć magije trenutka sigurno nećete imati previše problema, pogotovo kad imate toliko mašte za to. Razmislite o tome! Horoskop za zdravlje Vam poručuje da ponekad morate biti iskreni i priznati da se ne osjećate sasvim dobro. Ne želite nikoga iznevjeriti pa umor ili početak prehlade prikrijete s nekoliko izgovora. Ako se ovog tjedna osjećate umorno, to znači da se trebate odmoriti. Odmorite se, pogotovo kad je teško ići uobičajenim tempom.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo može biti jako zauzet tjedan. Usredotočite se na izgradnju dobrih odnosa s klijentima. Događaji na poslu će zahtijevati od Vas da budete gospodar svojih emocija. Ako ste vođa tima, važno je da ne upravljate situacijom površno. Morate se barem doimati samouvjerenima, jer u protivnom možete narušiti dobre radne odnose ako emotivno reagirate. Ovo je sretno vrijeme za izgradnju dobrih odnosa sa suradnicama ili klijentima. S gledišta ljubavi, odnos s partnerom možda sada prolazi kroz razdoblje oživljavanja. Horoskop Vam savjetuje da s partnerom odete na neko mjesto van grada i radite nešto posebno. To će iskustvo pojačati bliskost između vas i omekšati vaša srca. Ako tražite partnera, možete se usredotočiti na praktičnije stvari. Umjesto da pokušavate ostaviti ogroman romantičan dojam na nekoga, počnite polako. Kad je riječ o zdravlju, Vaš pozitivan stav je najveći dar. Imate toliko vjere u vlastite moći oporavka da se čini da je ovo pola uspjeha. Vjerujte u svoju sposobnost da budete dobro.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sretno vrijeme za intervju kako biste poboljšali svoj položaj ili pronašli nešto novo. Ovo može biti stresno razdoblje, jer sile koje se čine izvan Vaše kontrole mogu određivati Vašu budućnost. Sad se povezujte s drugim ljudima što je više moguće. Možete se kretati u novim konstruktivnim smjerovima. Ovi su dani pozitivni za pravna pitanja i razvoj dobrih radnih partnerstava. Podijelite svoj entuzijazam s povjerenjem. Ovo je također izvrsno razdoblje za realizaciju projekta koji je već duže na čekanju. Kad govorimo o ljubavi, ovog tjedna obratite pažnju na sitnice. Ne moraju se nužno događati velike stvari ovog tjedna da biste bili sigurni u partnera. Ako tražite novu vezu, pazite da Vas vino, glazba i mašta ne zanese u oblake. Možda ćete se srušiti na zemlju. Polako! Horoskop za zdravlje Vam poručuje: ako Vam uobičajena vrsta vježbe ne uspije, pokušajte nešto manje zahtjevno. Sada bi bilo najbolje usredotočiti se na vježbe koje potiču opuštanje i čuvaju energiju, poput joge ili tai chija. Uokolo postoje neki snažni utjecaji. Iako se želite osloboditi napetosti, mogli biste pretjerati.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je snažan tjedan za započinjanje partnerstva ili prijavu za novu poziciju. Ležeran razgovor može imati neočekivane rezultate. Moguće je da bi nejasna ili nepoštena situacija na razini menadžmenta mogla utjecati na svačiji stav. Očekujte da će se stvari kasnije riješiti. Ovo je dobro vrijeme za bilo koji posao koji Vas vodi prema unaprjeđenju. Ovo je također sretno razdoblje za svečano otvaranje ako vodite vlastiti posao ili početak projekta. Horoskop za ljubav predviđa ugodan tjedan. Što god Vaš najdraži smisli, u potpunosti ćete se složiti s tim s osmijehom na licu. Sada prihvatite sve što Vas dovodi u romantično raspoloženje. Ako ste u potrazi za partnerom, odjednom je lakše probiti led s nekim tko Vas privlači. Čak i kad kažete pogrešnu stvar, Vaš šarm je teško zanemariti. S gledišta zdravlja, ako imate neki sukob, to će se odraziti u Vašem organizmu. Uz to, postoje neki snažni utjecaji koji bi mogli uzrokovati da radite previše. Trik je u pronalaženju prave ravnoteže i ne naprezati se. Opuštanje je bitno. Odvojite vrijeme za masažu. Uklonite napetost, ali polako!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovo bi Vas razdoblje moglo dovesti do raskršća u poslovnom životu. Ako želite vidjeti promjene, morate poduzeti korake, a zatim biti strpljivi. Možda nećete odmah vidjeti rezultate svojih napora ili zahtjeva. Ne krivite druge za svoja razočaranja. Ovo je vrijeme kada jedinstveni pristup može uspjeti najbolje. Ovo je snažno razdoblje za timski rad i obuku na poslu. Horoskop za ljubav Vam poručuje da se ne iznenadite ako se iznova zaljubite u svog partnera. Ako tražite tu posebnu osobu koja će ući u Vaš život, možda ćete je sresti na mirnim večernjim okupljanjima, stoga nemojte sjediti kod kuće! Uživajte u energiji druženja s određenom osobom, ali nastavite s oprezom. Kad govorimo o zdravlju: ako osjetite da odnos, situacija ili projekt ne funkcioniraju, to utječe na Vašu energiju. Bitno je da u svojim odnosima stvorite čvrste granice. To će Vam pomoći da se osjećate sigurnije, manje ugroženo i fizički spremnije. Svemir bi Vas mogao potaknuti da krenete na najnoviju dijetu.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sretno vrijeme da zablistate pred nadređenima ili ostavite dobar dojam na razgovoru za posao. Događaji iznose moćne sile na površinu. Bilo bi pametno držati glavu dolje i izbjegavati zajedljive primjedbe. Potrebno je strpljenje i spremnost za temeljit posao. Neke situacije zahtijevaju kompromis. Morat ćete tražiti vanjske resurse za bilo koji plan ili projekt. Potrudite se biti timski igrač. Ponekad Vaš ljubavni život zaista zaiskri. Danas ti bljeskovi sjaja imaju manju prednost. Možda ćete otkriti da omamljujući splet okolnosti znači da ste oboreni s nogu prije nego što ste uopće prihvatili poziv za ples. Osjećat ćete se potpuno opčinjeni. Ne gradite budućnost na temelju onog što se događa u trenutku. Ali svakako uživajte. S gledišta zdravlja, frustracija bi Vam mogla biti glavni problem, stoga budite dobri prema sebi. Možda ste se u kratkom vremenu morali pozabaviti mnogim problemima. Stvari postaju sve lakše. Zakažite opuštajuću masažu ili se mazite tako da se osjećate dobro. Dolazak do izvora određenih pitanja bit će oslobađajući. Vrijeme je da napravite liječnički pregled i napravite neke promjene.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sretno vrijeme za pronalazak novog posla ili poboljšanje Vaše trenutne pozicije. Obucite najbolju odjeću kad idete na intervju i govorite sa samopouzdanjem! Možete biti izvor ohrabrenja u stresnoj situaciji. Sada postoji potencijal za napredak u tvrdoglavom problemu. Učinite što možete prije očekivanog usporavanja. Skrivene napetosti mogle bi isplivati na površinu, pogotovo ako ste na rukovodećoj poziciji. Ovo je razdoblje sretno za novi početak. Kad je riječ o ljubavi, ponekad i Vi možete podleći stvarima koje štete odnosu, iako ste skloniji dostojanstvenijem pristupu. Ako tražite partnera, ovog tjedna biste mogli biti previše zaneseni. Pustite da upoznavanje ide prirodnim putem, uskoro ćete vratiti realniji pogled. S gledišta zdravlja, možda imate toliko velike težnje da ih ne možete pratiti. Život izgleda potencijalno veličanstveno, ali ne možete očekivati da ćete se osjećati dobro ako ne brinete o sebi. Iako se možete osjećati kao da možete učiniti bilo što, pomoglo bi Vam da rasporedite svoje vrijeme kako biste imali vremena uživati u jelu, tjelovježbi i brizi za sebe.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je sretno vrijeme da se prijavite za novu ili bolju poziciju. Pravna pitanja mogu vrlo odvratiti pažnju. Očekujte neke probleme s ljudima na pozicijama autoriteta. Bilo bi pametno dati sve od sebe da izbjegnete kritičke komentare. Nisu svi razumni kao Vi. Budite strpljivi u bilo kojoj emocionalno nabijenoj situaciji na poslu. Vaša će se sposobnost da se usredotočite na rješavanje problema cijeniti. Neki događaji bi mogli dovesti do toga da preispitate pravac kojim će teći Vaša karijera. Volite biti zaljubljeni i uživati u svim stvarima koje si Vi i partner međusobno pružate. Međutim, možda ćete otkriti ovog tjedna da cijeli ovaj pojam ide predaleko. Moguće je da će partner tražiti od Vas stvari koje Vam ne odgovaraju ili Vas iscrpljuju. Ne dopustite da Vas se nagovori na bilo što; ne zaboravite poštivati sebe i držati se svojih granica. Kad govorimo o zdravlju, nema razloga da ne poboljšate način života. Svemir Vas potiče da se usredotočite na svoje tijelo i dobrobit i budete optimistični u pogledu rezultata koje možete postići. Lijenost je jedini potencijalni problem s kojim biste se mogli susresti. Ne gubite priliku da budete zaista zdravi. Dajte sve od sebe.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme za razmjenu ideja. Ostanite usredotočeni na ono što je najvažnije. Može biti lako odvratiti pažnju. Događaji će vjerojatno donijeti usporavanje koje zahtijeva dodatno strpljenje. Ako ste vođa tima, možda će biti potrebno razgovarati s teškim zaposlenikom o njegovom ponašanju. Bit ćete najsretniji ako Vam se dopusti da samostalno radite i osjećate da Vas drugi poštuju. Moguće je osjećati se prisiljeno na poduzimanje radnji prije nego što se pripremite. Kad govorimo o ljubavi, svidjet će Vam se tajanstvena atmosfera ovog tjedna. Ponekad zub vremena može stvoriti rupe ili ožiljke u našim najboljim i najperspektivnijim odnosima, ali pod tim utjecajem ćete otkriti da se prošli problemi tope i nekako se čine manje važnima. Ovo je sjajno vrijeme za izlazak na večeru, ako je moguće, i ponovno stvaranje čarolije za koju oboje znate da zaista postoji. Vrijedno je toga. Kad je riječ o zdravlju, postoji mnogo vježbi i dijeta za optimalne rezultate. Proučite neke od njih ako već niste. Održavajte miran um u tijelu punom vitalne energije. Joga ili bilo koja slična disciplina tijela/uma donijet će Vam iznimne rezultate ako se toga pridržavate.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Sada je važno vjerovati u sebe. Ovo je jako sretno vrijeme da se prijavite za novi posao ili tražite ono što želite na svom trenutnom poslu. Dio ovog razdoblja mogao bi biti stresan, jer bi djelovanje vaših nadređenih moglo značiti neželjene promjene. Tajna je u tome da budete hrabri čak i ako se bojite. Ovi su dani pozitivni za obuku ili podučavanje kako biste poboljšali svoje vještine. Razdoblje je također pozitivno vrijeme za nadogradnju bilo koje tehnologije koju redovito upotrebljavate. Horoskop za ljubav samcima predviđa lijepo razdoblje; moglo bi se dogoditi da naiđete na nekog vrlo posebnog kada radite nešto umjetničko. Budući da vas oboje zanima umjetnost, imat ćete mnogo toga za pričati i zapaliti taj osjećaj romantike. Osobe u vezi također očekuje mirno i lijepo razdoblje. Kad govorimo o zdravlju, još jednom će Vaša mašta imati snažan učinak na način na koji se osjećate. Zamislite svoje tijelo ispunjeno energijom i to će Vam također postati istina. Iskoristite snagu svog uma za stvaranje optimalnog zdravlja. Gledajte sebe onako kako želite da Vas vide!