Astro

Tjedni Horoskop: 24.05. – 30.05.

admin 21. svibnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

U karijeri možete postići napredak. Možda ne ovog tjedna, ali promjena će početi. Obratite sada veću pažnju na upoznavanje novih ljudi, jer će se u tome kriti Vaš uspjeh. Od jedne osobe koju ćete ovog tjedna upoznati, dobit ćete takvu mogućnost s kojom ćete u budućnosti moći promijeniti svoju sudbinu i financijsko stanje na bolje. Prema tjednom horoskopu, zvijezde podržavaju Vašu karijeru. Mala je vjerojatnost da će se ovog tjedna dogoditi značajna promjena, ali možete nešto naučiti što će Vam kasnije biti od koristi. Nemojte odgađati svoje obaveze, naročito ne financijske. Budite oprezni, posebno ako to već odavno priželjkujete, ali Vas sreća uvijek zaobilazi. Ovaj tjedan Vas uči na strpljenje na polju odnosa, morate surađivati a partnerom, ako želite sačuvati mir i dobru atmosferu. Važno je da bolje tolerirate svoje greške za koje isključivo Vi mislite da su greške. Zdravlje će Vam biti sasvim dobro, ali još uvijek pripazite na to da se bolje odijevate.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Dio tjednog horoskopa koji se odnosi na karijeru Vam pokazuje da morate surađivati s nekim, koga baš i ne podnosite. Morate imati jaku samokontrolu, jer inače možete postati sami sebi neprijatelj. Manju neprijatnost možete pretrpjeti zbog cilja, zar ne? Ono što još može učiniti Vaš tjedan neprijatnim, to će biti jedan neočekivani izdatak, možda će se upravo sada pokvariti nešto u Vašem domaćinstvu, što će Vas papreno koštati. Previše Vas muče vlastiti problemi, u međuvremenu zaboravljate primijetiti sitne radosti života. Ako imate djecu, obitelj, onda je posebno važno da se koncentrirate na njih. Provedite s njima više vremena, napunit će Vas pozitivnom energijom i iako na kratko vrijeme ćete zaboraviti poteškoće. U partnerskoj vezi nije baš sve idealno, ali na sreću ste na istim valnim dužinama i našli ste sreću jedno kraj drugoga. Pričajte o svemu i potrudite se da nađete zajedničko rješenje za sve stvari. S gledišta zdravlja, ako patite od visokog tlaka, lako možete ovog tjedna imati s tim dodatne probleme.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Možete biti malo razočarani na početku tjedna, jer ste uložili preveliki trud u neki zadatak, a rezultati s financijske strane još nisu uočljivi. Mada uspjeh se polako približava, samo nemojte padati u očaj. Morate malo optimističniji biti prema budućnosti. Ne dozvoljavajte negativnim događajima da Vas sputavaju i naročito da Vas oneraspolože. Ako preuzmete kontrolu nad svojim životom, osjećat ćete se mnogo samouvjerenije i lakše postizati vlastite ciljeve. Međutim da biste to postigli, morate se prvo osloboditi blokada i strahova u svojoj glavi jer ih zasigurno imate. Usamljeni Blizanci će dobiti dobru vijest: lako možete ovog tjedna upoznati partnera svog života, ni u kom slučaju ne sjedite kod kuće! Ako imate krug svojih prijatelja, otiđite zajedno na izlet. Na tom putovanju možete i sami otići u neki bar, netko će Vam prići, osoba koja u budućnosti može postati Vaš partner! Kad je riječ o zdravlju, izbjegavajte stres, posebno ako imate probleme sa srcem. Ako imate probleme sa zglobovima, onda ćete se ovog tjedna više žaliti na bolove, čak Vas i dodatni bolovi u leđima mogu mučiti.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Sredinom tjedna može Vam opasti tempo na poslu, ali svakako obratite pažnju na događanja oko sebe, jer ćete u protivnom propustiti neku važnu stvar. Nemojte dozvoliti nikome da podcjenjuje Vaše vještine! Slobodno ukažite na greške Vašeg protivnika, ali Vi ne budite prema njemu napadni. S tim ga najbolje možete staviti na njegovo mjesto. U prvom djelu tjedna možete dobiti nove utiske, čak ćete možda dobiti mogućnost da ostvarite jedan davno usnuli san. U financijama očekujte poboljšanje, jer će oko Vašeg znaka kružiti energije uspjeha s velikim moćima, a na ovom području Vas podržavaju najviše. S obitelji i prijateljima ćete se ovog tjedna lakše sporazumijevati. Budite fleksibilni, tako možete izbjeći moguće sukobe; nikako nemojte spominjati probleme iz prošlosti. Mogući su sukobi ako živite u partnerskoj vezi, koje bi bilo poželjno riješiti na vrijeme. Sada Vam nije preporučljivo čekati na rješenje, jer kasnije mogu nastati mnogi problemi upravo zbog toga. Na zdravlje obratite posebnu pažnju ako bolujete od šećerne bolesti, nikada ne zaboravite da morate odoljeti namirnicama koje Vam škode.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će Vas malo brinuti što ne možete usuglasiti posao s privatnim životom. Želite mnogo više vremena provesti s partnerom, porodicom, ali pored posla morate i kućne poslove obaviti. Kod Vas je to malo stvar savjesti. Međutim, dobra je vijest što se događale neke ne tako lijepe stvari u Vašem odnosu, koji je sada zapravo mnogo bolji nego što ste mislili. Ovog tjedna više od svega slušajte svoj unutarnji glas. Odlična prilika će Vam se pojaviti na poslu, gdje možete testirati svoje organizatorske sposobnosti. Ovih dana napravite plan o troškovima i detaljno pregledajte svoju financijsku situaciju. Na sreću, i Vaša financijska situacija je dobra, dozvoljava Vam da odvedete partnera na jedan opuštajući, zajednički vikend. Ako ste sami, može Vam se dogoditi iznenađujuća stvar, da iskra jedne stare ljubavi ponovo može planuti! Nećete baš znati kako se odnositi prema tome, ali ipak zavirite duboko u sebe i poslušajte svoj unutarnji glas, da biste donijeli najbolju odluku. Srcu je teško naređivati. Kad je riječ o zdravlju, Vašem organizmu je također potrebna regeneracija. Imate neke zdravstvene probleme koje zanemarujete.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će Vaši instinkti veoma dobro funkcionirati, skoro ćete svakome unaprijed znati misli. Bit ćete skloni donijeti prave odluke, još će Vam i šesto čulo ojačati. Nad Vašim danima vladaju toliko jake energije koje mogu uljepšati ovaj tjedan. Možda Vam se sada život ne razvija baš onako kako to Vi očekujete, ali ipak možete postići takve stvari koje jedan običan tjedan inače ne nudi. U karijeri i na radnom mjestu uskoro će nastati pozitivna događanja koja će Vam biti od koristi. Takve mogućnosti će se pojaviti, koje već neko vrijeme priželjkujete, a sada je pravi trenutak da djelujete i da iskoristite svaku mogućnost radi vlastitog uspjeha! Vaš partner će napraviti nekoliko koraka da Vam odnos postane kakav je bio prije. Krajnje je vrijeme da i Vi razmislite što trebate promijeniti. Radi Vašeg zdravlja, ovog tjedna napravite plan detoksikacije, koristit će Vašem organizmu.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, u Vašem okruženju može biti jedna osoba za koju se može već ovog tjedna ispostaviti da nije takva osoba kakvom se čini. Budite oprezni s takvim osobama koje ne poznajete dovoljno, naročito ako imate novog kolegu, jer može biti prepreka Vašeg uspjeha. Osjećate da Vam se stvari odvijaju bolje nego do sada, ali jako dobro znate da radi toga morate takvu stvar napraviti, što još nikada niste do sada. Možete biti na raskrsnici, i morat ćete donijeti ispravnu odluku, da bi se očekivana promjena ostvarila. Čak i horoskop partnerskih odnosa ukazuje na to da će se pojaviti jedno važno pitanje, ali o bilo čemu je riječ, morate donijeti zajedničku odluku, da bi Vaš odnos i u daljnjem mogao ispravno funkcionirati! Od sredine tjedna ćete biti umorni, pobrinite se o tome da se odmorite fizički, kao i psihički.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna se nećete opterećivati s nebitnim stvarima. Pitanje je samo što je doista potrebno, a što je nepotrebno, odnosno bitno ili nebitno. Sada ćete biti malo realniji i shvatit ćete da i najmanja sitnica ima jako veliko značenje i priliku za Vas. Za Vas je sada i najbolje da posvetite pažnju samo sebi, jer zahvaljujući spiritualnim energijama, sada možete razumjeti i shvatiti tko ste Vi zapravo i kojim putem biste trebali krenuti. Na radnom mjestu se pokazuju neki problemi ili nesuglasice sa suradnicima na poslu. Prebrodite ove poteškoće, jer svima se ponekad javljaju problemi i za to sigurno postoji i neki razlog. Horoskop za ljubav pokazuje ljubomoru kod Vas ili partnera. Ako se Vama netko udvara, onda obavezno držite oko na partneru. Zbog zdravlja se ne trebate previše nervirati, samo obratite pažnju na pravilan način prehrane, jer u protivnom možete imati probleme u budućnosti.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ako postavite redoslijedi o važnosti svih obaveza, uspješno ćete obaviti mnogo više toga i nećete trebate žuriti. Sada je najbolje da se fokusirate samo na kvalitetu. Ako se ne fokusirate dovoljno na ono što radite i užurbano radite, to nećete biti dobro, čak nećete ni primijetiti znakove koje Vam zvijezde šalju. Sada je pogodno razdoblje da izazovete svoju sreću i iskušate drugačiji pristup. Na radnom mjestu hodajte širom otvorenih očiju jer se jedan suradnik pokazuje onakvim kakav nije. Vaš ljubavni život će biti kompliciran i imate osjećaj da ni komunikacija nije kakva bi trebala biti, a nedostaje i razumijevanja. Započnite jedan iskren razgovor i pokušajte srediti vaše odnose. Ako ste sami, vrlo lako možete upoznati nove osobe ovog tjedna. To ne znači nužno da ćete pronaći partnera, ali ćete upoznati jednu osobu koja Vam može postati dobar prijatelj u budućnosti. Zdravlje je u redu.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu slijedi dobar tjedan, ali se čak može dogoditi da će Vam pomoći netko od koga to niste očekivali u napredovanju na području karijere. Sada bi to Vama mnogo pomoglo i na području financija, jer se bez unaprjeđenja ne vidi poboljšanje novčanog stanja u bliskoj budućnosti. Imat ćete neku čudnu ideju zbog koje ćete od sada na sve gledati sasvim drugačije. Ova promjena perspektive će imati puno pozitivnih utjecaja! Trebate dobro razmisliti o svom životu i događajima kako biste shvatili što se doista zbiva. Loše stvari se ne događaju samo zato što je tako zapisano u sudbini, već i zato što smo mi tako odlučili, pa i nesvjesno. U ljubavi slijedi miran tjedan. Partner će Vas iznenaditi nekom lijepom gestom. Ako ste još uvijek sami, malo se pokrenite krajem tjedna, jer ćete vrlo lako pronaći pravu osobu. Kad je riječ o zdravlju, morate imati bolji pristup svom organizmu inače ćete završiti u krevetu!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop za karijeru pokazuje da Vam neće biti dosadno i mnogi će računati na Vašu pomoć. Isto vrijedi i za članove obitelji, ali i za poznanike. Bitno je da pomažete samo u onim stvarima koje su doista važne i samo onim osobama na koje i Vi kasnije možete računati. Ako tako ne učinite i svima želite stalno biti na raspolaganju, onda ćete se psihički premoriti. Prema horoskopu, ovog tjedna će Vam se pružiti jedna nevjerojatna prilika da započnete nešto novo što će Vas unaprijediti u karijeri, a time i popraviti financijsko stanje. Imate konkretne zamisli o svojoj budućnosti i svaka želja Vam je na to usmjerena, a želite ići upravo putem koji će Vas odvesti do konačnog cilja i tih promjena. U ljubavi slijedi tjedan kada će se Vaša veza probuditi, a kod mlađih bračnih parova se pokazuje i mogućnost začeća djeteta. Ako ste još uvijek sami, malo se pokrenite krajem tjedna, jer ćete vrlo lako pronaći pravu osobu. Zdravlje je u redu, ali nemojte zaboraviti na tjelesnu aktivnost.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna stvari će se odvijati malo drugačije od planiranog. Najbolje je ako se ne nadate određenim stvarima, jer neće biti pregršt pozitivnih ishoda, posebice ne u financijama. Ovog tjedna se pokazuje bijes i svađa na radnom mjestu, ali i u svakodnevnim međuljudskim odnosima. Sada će Vas okruživati osobe koje će Vas nervirati i vrlo lako pokvariti Vaše raspoloženje. Toliko će odvlačiti Vašu pažnju da se može dogoditi da propustite jednu sjajnu priliku koja Vam se pruža! Vi se samo fokusirajte na svoje zadatke koliko god možete, jer Vam sada jedna greška na poslu može jako naštetiti. Dogodit će se nekoliko sitnica koje će imati veliki utjecaj na Vašu bližu budućnost. U pogledu financija; ako već duže nešto prodajete, sada se pokazuje mogućnost da pronađete pravog kupca. U vezi slobodno izgovorite sve što mislite, jer samo iskrenost može unaprijediti Vaš partnerski odnos. Uvijek recite sve što Vas muči, jer će to mnogo pomoći i vašem zajedničkom odnosu. S gledišta zdravlja, izbjegavajte stres. Pronađite neku aktivnost putem koje ćete se osloboditi napetosti.