Astro

Tjedni Horoskop: 23.11. – 29.11.

admin 20. studenoga 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu veoma Vas uznemirava što ovog tjedna imate previše obaveza. Pokušavate odgoditi neke zadatke, ali ubrzo shvaćate da Vam je bolje ako sve što prije odradite. Sreća Vas u poslu neće napustiti. Nećete samo zaostatak nadoknaditi nego ćete čak i nešto unaprijed uraditi. Vikend će već proći u znaku obilja, čak Vam može biti i profitabilan. Komunikacija je iznimno naglašena pa ćete svojom sposobnošću nagovaranja i uvjeravanja postići više nego radom. Pripazite samo da ne biste obećali više nego što možete odraditi. U ljubavnom životu ovog tjedna računajte na promjene. Tjedni horoskop Vam poručuje da ništa nije zapisano u kamenu, možete mijenjati planove s partnerom tako da oboje budete zadovoljni. Kad je riječ o zdravlju, horoskop skreće pažnju na važnost redovitog sna. Ponekad imate previše energije, što je odlično, ali trebate paziti i na svoj organizam. Sreću možete imati u petak, posebice u poslu.

Ovan – Kompletna analiza horoskopskog znaka!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Morate više vjerovati u ostvarivanje vlastitih ciljeva. Nemojte sumnjati ni na trenutak, pošto prema horoskopu karijere, Vaša vjera će biti ključ Vašeg uspjeha. Imate puno pitanja vezano za Vašu budućnost, ali možda se s tim stvarima sada ne trebate baviti. Najbolje je da se sada fokusirate na sadašnjost. Imate dovoljno entuzijazma u sebi da ostali neće primijetiti da Vam se baš ne radi jer vam je u glavi sasvim nešto drugo. Energija na razini dat će vam dovoljno snage za odrađivanje poslova na rutinskoj osnovi, ali nemojte očekivati neki veći napredak. Jedino veći uspjeh mogu očekivati osobe koje se bave društvenom korisnim poslovima. Financije će biti relativno u redu. Nemojte pretjerano trošiti. Horoskop za ljubav predviđa dobar tjedan. Ovo razdoblje može biti idealno za pripreme s partnerom, odlazak na neki put ili bilo koja vrsta opuštanja. Provedite zajedno što više vremena, jer rijetko imate mogućnost ovakvu harmoniju, kao što će to biti ovog tjedna. Horoskop predviđa dobre stvari što se tiče i Vašeg zdravlja. Ako ste u mogućnosti, posvetite se sportu što više. Ne samo da ćete ojačati Vaš imunitet, nego ćete otkloniti i stres, što je veoma važno za što bolje zdravlje. Sreću možete imati u utorak, horoskop ističe područje karijere, tada će energija obilja biti jače.

Bik – kompletna analiza horoskopskog znaka

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Zbog svoje brzine i preciznosti, ovog tjedna ćete imati dobre dane u karijeri. Ipak Vam je malo žao, jer nagrada ne slijedi u obliku poboljšanja financija, nego samo usmene pohvale. Međutim, mrvicu bolji raspored vremena može promijeniti mnoge stvari. Ovog tjedna nećete biti pretjerano raspoloženi, ali posao ćete odrađivati u skladu s njegovima potrebama. S obzirom na pojačane komunikacijske sposobnosti bit će Vam lakše surađivati s pripadnicama ljepšeg spola. U toku ovog tjedna bit će veća potreba za Vašim pristupom u obiteljskom životu. Međutim obratite pažnju na to da sve ima svoje granice. Puno traže od Vas jer previše obećavate, dok i Vaše vrijeme koje možete posvetiti vrijeme ima svoje granice. Horoskop za ljubav posebno je interesantan za Blizance koji još nisu u vezi, jer u toku ovog tjedna vrlo lako mogu upoznati ljubav svog života. Sudbina će na Vaš put staviti mnogo zanimljivih osoba. Sreću možete imati u petak, možda baš u ljubavi.

Blizanci – kompletna analiza horoskopskog znaka

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Veoma teško podnosite svaki ponedjeljak, naročito kad je lijepo vrijeme. Sada biste radije bili na nekom izletu ili u šumi, svakako na nekom mjestu gdje možete uživati u sunčevim zrakama. Nažalost ne rade svi Rakovi na sunčanim mjestima. U toku ovog tjedna imat ćete probleme u financijama. Skoro je sigurno da će događaji ovog tjedna imati dugoročan utjecaj na Vašu sudbinu. Morate naći neki izlaz iz te situacije, ili da poduzmete neke korake za stabilniju financijsku budućnost. Nažalost, i sada morate uvidjeti da u nekim pitanjima trebate unaprijed. Međutim, greške koje učinite tijekom ovog tjedna još možete ispraviti. Stare probleme ni nemojte preispitivati! Prema horoskopu za novac imate više izdatka nego prihoda, i u toku ovog tjedna će Vam novčanik biti previše tanak. U ljubavi izbjegavajte svađe, jer od sitnica mogu nastati samo još veće svađe, koje mogu dovesti čak i do prekida.

RAK – Kompletna analiza horoskopskog znaka

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ostajete sami u obavljanju nekih zadataka, pošto mnogi odjednom koriste slobodne dane. Imat ćete dosta posla, zbog čega ćete biti mrzovoljni skoro cijeli tjedan. Samo malo izdržite i Vi ćete dobiti dobro zasluženi odmor. Previše radite, opuštanje Vam je prijeko potrebno, jedino još ne znate kako da poboljšate svoje financijsko stanje. No situacija se tijekom tjedna vrlo lako može promijeniti. Dokažite svima da ste jači nego što misle. Imate jako puno energije u sebi, samo mnogo griješite time što ne vjerujete u sebe. Prvenstveno morate sebe uvjeriti da možete postići sve što želite ostvariti. Kada je riječ o karijeri, možete očekivati ozbiljna priznanja. Otvaraju Vam se mnoga vrata za ostvarenje Vaših ciljeva, no iza njih Vas čeka još mnogo posla. To se ne odnosi samo na posao, već i na postizanje unutarnjeg mira. Budite vrlo temeljiti, nemojte žuriti i trčati pred rudo. Horoskop za ljubav poručuje kako će partner stajati uz Vas u svemu, stoga nemojte oklijevati zamoliti ga za podršku. Uz to, ovo je odlično razdoblje i za novu ljubav, posebice ako ste još uvijek sami.

LAV – Kompletna analiza horoskopskog znaka

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sada je pravo vrijeme da napravite reda u svojim financijama, a tijekom ovog razdoblja to možete i postići. Ako smatrate da je potrebno investirati u svrhu poboljšanja financija, osluškujte duboke poruke iz nutrine! Univerzum Vas podržava, u tolikoj mjeri da slobodno možemo reći da Vas gotovo drži za ruku što će Vam pomoći te Vas navesti na pravi put. I sada možete razmišljati o investiciji tog tipa. Ovaj tjedan može Vam donijeti značajne i pozitivne promjene u financijama. Moglo bi se reći da rado prihvaćate nagradu i mogućnosti sudbine kao rezultat dobrog rada. Stoga nemojte to zanemariti. Horoskop upozorava kako Vas okružuju energije koje negativno utječu na Vaše zdravlje, ali ako je Vaše tijelo jako, kao i Vaš imunološki sustav, oduprijet ćete se. Društveni život bit će poprilično bogat što bi Vas moglo ometati kad su u pitanju poslovi. Kad je u pitanju slaganje sa suprotnim spolom, ovog tjedna Vam je bolje držati se društva. Ako ste već u vezi, nemojte očekivati ništa posebno. Možda Vam malo mira i dobro dođe.

Djevica: Kompletna analiza horoskopskog znaka

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Neshvatljiva tjeskoba vrši pritisak nad Vama; ni sami ne znate odakle dolazi taj strah. Brinete o tome što će se dogoditi sutra, sljedeći tjedan ili za pola godine, unatoč tome što sada sve dobro funkcionira. Uz to, želite znati i hoće li u budućnosti biti sve u redu. Ovog tjedna se trebate maksimalno usredotočiti na posao, jer svaki Vaš uloženi trud može Vam donijeti dodatan novac! Imate li mogućnosti za putovanje, ovaj tjedan je idealan za to. Ako u sve to ukomponirate i neku edukaciju, savršeno. Možete očekivati i zadovoljstvo privatne naravi. Nemojte se loše osjećati ako doma ne uspijete sve obaveze obaviti na vrijeme jer upravo radite na poboljšanju karijere, zbog čega će Vas sudbina jako nagraditi. Financije će biti u redu, ali nemojte još početi s božićnom kupovinom. Kada je riječ o ljubavi, budite tolerantni i strpljivi jer tako Vaš odnos kreće u pozitivnom pravcu! Zdravlje je u redu, ali potrebno Vam je malo više fizičke aktivnosti.

Vaga – Kompletna analiza horoskopskog znaka

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Sve što ste do sada odradili nije išlo onako kako ste Vi to željeli. Upravo iz tog razloga mislite da bi sve trebalo ostati onako kako je i bilo. Izgubite se u žurbi svakodnevica, zbog čega Vas tjedni horoskop upravo i upozorava kako trebate napraviti izmjene i krenuti novim putem! Financijska situacija bit će koliko toliko stabilna, ali morat ćete se dodatno potruditi kako biste održali posao na razini na koju ste navikli ljude oko sebe. Čini se da hladnije vrijeme utječe na Vaše radišne navike, najradije biste vrijeme provodili kod kuće u toplom i gledali omiljene serije, ali i sami znate da se morate posvetiti malo više svojim obavezama. Rijetko postoji razdoblje kada osoba Vašeg horoskopskog znaka može reći da je to bio najbolji tjedan ili godina od svih do sada. Unatoč tome, sada ste Vi baš ta osoba koja može imati sreće. Horoskop za ljubav pokazuje kako ste sada skloni romantici i pružanju ljubavi, stoga možete očekivati lijepe dane u Vašem odnosu. Zdravlje je odlično, ali ne bi bilo loše obratiti pozornost na redoviti san.

Škorpion – kompletna analiza horoskopskog znaka

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan skriva neočekivane preokrete. Postoji velika vjerojatnost da će financijska pozadina koja je do sada bila stabilna malo oslabjeti što ćete vrlo teško znati prihvatiti. Veoma je važno da ne ulažete u ništa riskantno, kao i da ne prihvaćate ništa što Vam je sumnjivo! S obzirom na to da se pokazuju i neočekivani pozitivni pomaci, ovog tjedna nije riječ samo o napetosti. Sreća možda neće biti materijalno uz Vas, ali bit će prisutna! Vaša duhovna emocija je probuđena te jedva čekate da se i Vama nešto pozitivno dogodi. Priželjkujete nekoga ili nešto, zbog čega će se sve promijeniti. Naime, to se ne odnosi samo na slobodne Strijelce, već i na one koje su u vezi jer Vam novo poznanstvo donosi i nove mogućnosti! Kad je riječ o zdravlju, radite na tome da smanjite stres, a ostalo je sve u redu.

Strijelac – kompletna analiza horoskopskog znaka

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Kod Vas su vidljive oscilacije raspoloženja. Možete se ponašati na neobičan način. Uz to, Vaša ljutnja može dosegnuti viši nivo, stoga horoskop upozorava da ne ulazite u bilo kakve sukobe. Ako smatrate da je situacija vrlo loša, smirite se i duboko dišite te brojite do deset jer sigurno ne želite izazvati bijes drugih. No pokazuje se kako će sredinom tjedna situacija biti mnogo bolja; otvaraju se nove i bolje mogućnosti, zahvaljujući čemu možete računati na pozitivne promjene u financijama! Vaše misli bit će više usmjerene na poslove. Neki od vas imat će sjajne prilike pred osobom, no samo o vama ovisi koliko ćete izvući iz te situacije u pogledu zarade. Pripazite se samo surađujete li s inozemstvom jer Vam ovaj tjedan nije najpovoljniji za tu vrstu rada. Bavite li se trgovinom, možete očekivati unosan tjedan. Provedite što više vremena s voljenim osobama i pokažite im koliko Vam je stalo do njih. Ne trebate kupovati poklone, samo pokloniti pažnju. Ljubav može biti vrlo intimna, ali samo ako Vi to dopustite. Uz to, višak energije iskoristite za bavljenje sportom.

Jarac – kompletna analiza horoskopskog znaka

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan proteći će u miru. Uz to, na vrijeme ćete obaviti sve svoje zadatke, stoga nema potrebe za žurbom. No ipak trebate biti na oprezu jer velike promjene će tek uslijediti! Međutim, sustiže Vas umor iz prethodnog tjedna. Stoga nemojte prihvaćati više nego što ste u stanju obaviti jer ćete se iscrpiti, ne samo fizički, nego i psihički što može uzrokovati i dodatne neželjene probleme kada je Vaše zdravlje u pitanju. Svakodnevne obveze samo će sve više rasti iz dana u dan, a Vi ćete se osjećati sve iscrpljenije i umornije. U tim situacijama doći će do izražaja Vaša sposobnost improvizacije u zadnjem trenutku. Financije su u redu, ali čuvajte se preuranjenih poklona za blagdane. Horoskop za ljubav pokazuje kako na Vaš ljubavni život utječu vrlo dobre energije. Partner će Vam u svemu pružati podršku te ćete otvoreno i mirno razgovarati o svim problemima.

Vodenjak – kompletna analiza horoskopskog znaka!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Energije ovog tjedna Vaš znak podupiru na polju karijere, odnosno za obnovu iste. Stoga svakako vrijedi istraživati mogućnosti, pa i ako tražite novi posao u nadi financijske dobiti. Ako želite započeti nešto novo, samo hrabro, učinite to! U ovom razdoblju više Riba može pronaći posao iz snova. Imat ćete veliku volju i želju za sređivanjem poslova što prije, ali i dalje ste u opasnosti od preuzimanja previše obveza odjednom. One će se i bez Vas povećavati kroz sljedeće razdoblje pa bi Vam za sad bilo najbolje dovršiti započeto i ne uzimati novo do Nove godine. Sada imate manju želju za bliskost s drugima, a najviše Vas nerviraju osobe koje ne pripadaju Vašoj obitelji. Horoskop poručuje da ipak ne odbijate od prijatelja poziv u posjetu jer se druga strana vrlo lako može naći uvrijeđena! Zdravlje je u redu, ali pokušajte malo više spavati.

Ribe – kompletna analiza horoskopskog znaka!