Astro

Tjedni Horoskop: 22.03 – 28.03.

admin 21. ožujka 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Možete imati probleme na radnom mjestu, prema tjednom horoskopu, pošto ćete biti skloni da određujete drugima kako bi se trebali ponašati. Imate žarku želju da sve napravite tako kako ste isplanirali, zato se trudite najviše što možete u obavljanju svojih obaveza. Unatoč tome ipak imate osjećaj da zasluženi uspjeh kasni. Međutim, ovaj tjedan će Vam pružiti izuzetno dobre prilike za to da uzmete upravljanje vlastitog života u svoje ruke i da se orijentirate na to da oživite svoje svakodnevice i planove. Ako ovaj elan možete zadržati, kojim će Vas ovaj tjedan podariti, prema horoskopu u budućnosti možete veoma profitirati. Ovih dana mnogo pozitivnije doživljavate svoju obitelj i partnerski odnos, sada ćete imati više vremena za zajedničke programe. Što se tiče zdravlja, bit ćete energični, što može biti veoma korisno ako se još bavite i s nekim sportom, što češće. Međutim, tijekom vikenda probleme Vam može stvoriti jedna prehlada.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu na poslu možete imati probleme. Bit ćete pod velikim pritiskom, štoviše, s nekim se možete i posvađati. S druge strane, financije sada mnogo pametnije tretirate, tako da ovog tjedna nećete imati poteškoće na tom području. S velikim iščekivanjem gledate na period koji je pred Vama. Vaša znatiželja opće nije slučajnost, dobro osjećate, promjena koja se približava je već u zraku. Vaš tjedni horoskop već sada pokazuje znakove promjene u poslu, a to će najviše pomoći onima koji traže posao, koji će im omogućiti financijsku sigurnost. Horoskop za karijeru predviđa obnovu, možete stajati pred takvim zadatkom gdje još nemate iskustva. Zauzmite takav stav da ćete to svakako napraviti, cijenit će Vaš trud. Vjerujte u sebe i očekuje Vas uspjeh! U ljubavi se također jedan period može završiti, naročito ako ste sami, jer su ovi dani idealni za privlačenje ljubavi. Ako ste spremni na promjene, hodajte otvorenih očiju! Zdravlje je u redu.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Razdoblje koje je pred Vama može biti vrlo dobro. Morate znati vidjeti i primijetiti znakove, koji Vam šapuću da doista možete doživjeti pozitivne promjene u životu, i to na više područja. I u materijalnom smislu Vas očekuje dobro razdoblje, ali za njih se vezuju važne informacije. Te informacije Vam mogu donijeti veći prihod, stoga budite na oprezu! Ovog tjedna ne postoji zadatak koji ne možete odraditi, bilo to na poslu ili kod kuće. Sve teče glatko, i to možete zahvaliti pozitivnim učincima, zbog čega se osjećate puni energije. Univerzum Vam također pruža mogućnost da iskoristite jednu priliku koja će u budućnosti pozitivno utjecati na Vašu karijeru. Vaša sudbina se mijenja, o ovome ćete cijeli tjedan razmišljati. Želite promijeniti kvalitetu života, bolje se razvijati. Možda je sad vrijeme za malo razmišljanja, meditacije koja će Vam pomoći u tome da što prije dostignete viši nivo u duhovnosti. Možda je to rješenje za fizički i mentalni napredak. Vrijeme je da razgovarate s partnerom o svemu što se tiče vaše zajedničke budućnosti, a prema horoskopu, najbolji dan za to je petak. Kad je riječ o zdravlju, nemojte odgađati posjet liječniku ako imate neke simptome koji su duže prisutni.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

U posljednje vrijeme osjećate da Vas sreća zaobilazi, no Vi se ipak nadate da će ona opet uskoro stići u Vaš život. No, nije dovoljno samo čekati da se stvari dogode, trebate i Vi nešto učiniti povodom toga. Sad ste stigli u životnu fazu kada ne morate uložiti mnogo energije da Vam se sreća pridruži. Međutim, zbog nedostatka samopouzdanja nećete primijetiti da se sve lijepo odvija ovog tjedna, možete postići mnogo više nego što mislite ako vjerujete u sebe. Čak možete poboljšati i financije tako. Prema tjednom horoskopu za ljubav, priželjkujete više brige od strane Vašeg partnera i osjećate se usamljeno u vezi. Zahvaljujući energijama ovog tjedna, ono što želite, to ćete i dobiti ovih dana, potrudite se zadržati harmoniju u narednom periodu. Što se tiče zdravlja, horoskop predviđa ojačanje i napredak, poželjno je većinu slobodnog vremena posvetiti nekoj fizičkoj aktivnosti.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Osjećate se izgubljeno, ali ujedno je u Vama prisutno samopouzdanje misterioznog porijekla što Vas stimulira na to da imate povjerenja u budućnost. Zbog tog cilja sve više i više u Vama raste duhovna potreba kako biste konačno zatvorili prošlost. I s financijske strane je potrebno zatvaranje jer ne možete niti zamisliti koliko blokada ste stvorili i na tom području. Ovo će biti malo teži tjedan, gdje će biti potrebna sva Vaša energija ostanete na nogama. Budite smisleni, nemojte donositi prijevremene odluke, naročito ako je riječ o nekom izdatku ili kupovini. Isto tako, tijekom ovog tjedna se može dogoditi da ćete prijeći preko nekih detalja, zbog čega možete imati greške u proračunu vezano za Vaš posao. Ako ste u prilici da možete birati, onda birajte poslove koji ne zahtijevaju detaljnost i skoncentrirajte se na njih. Horoskop za ljubav nosi u sebi puno pozitivnih znakova. Vrijeme je da iznenadite partnera s nečim, tako ovaj tjedan može biti još sretniji za oboje. Ako još niste u vezi, ovog tjedna lakše možete upoznati osobu za kojom tragate već neko vrijeme. S gledišta zdravlja, moguća je bol u donjem dijelu kralježnice, naročito ako i inače imate problema na tom području. Iskoristite slobodno vrijeme za laganu šetnju prirodom. Uz to, istražite vježbe koje uvelike pomažu u toj situaciji.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Potrebna Vam je sva Vaša snaga ako želite provesti sve Vaše planove za ovaj tjedan. Financijski ćete imati više mogućnosti za napredak, ali nećete biti u stanju odlučiti koji je pravi put. Međutim, vrijeme Vam ne dozvoljava da prođete kroz svaki put jer ćete biti prilično opterećeni poslom. U zadnje vrijeme često ste nesigurni kada biste trebali biti jako sigurni u sebe i samouvjereni, a pritom nemate razloga za nesigurnost. Ne bojite se nepoznatog, ipak ako neka stvar ima svoj ulog, izgubite glavu. Sad je vrlo važno pronaći mir jer ovog tjedna možete postići ozbiljan napredak. Sada Vam je najviše potrebno društvo partnera, pošto Vas to vrijeme koje provodite s njim može najviše napuniti energijama. Horoskop također predviđa promjene onima koji još nisu u vezi. Ovog tjedna ne smijete sjediti kod kuće jer lako možete upoznati osobu Vašeg života! Međutim, budite malo oprezniji jer imate tendenciju upasti u lošu vezu. Što se tiče zdravlja, pripazite na stres!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Odlično Vam započinje tjedan na poslu, kao i u privatnom životu, bit ćete okruženi dobrim impulsima. Dodatne zadatke sada nemojte prihvaćati, iako ste puni energije, jer zbog toga lako možete uništiti Vama vrlo bitnu ravnotežu. Prekomjerni rad uglavnom bi stvarao više problema nego uspjeha. Sada malo usporite kako bi Vas energije dugo i korisno služile. Potrebno Vam je puno više energije nego što ste to uopće mislili. Vaša izdržljivost i vitalnost će biti vrlo važna tijekom ovog tjedna kako biste postigli Vaše ciljeve. Ne smijete slušati druge ljude, naročito ne sada jer ćete biti prilično osjetljiviji na negativne ljude i na njihove negativne energije. Horoskop za ljubav također predviđa lijepu sliku. U ozbiljnim pitanjima možete donijeti rješenja skoro pa bez trzavica. Većina poznanika Vas može potražiti ovog tjedna, ali nije sigurno da se mogu osloniti na Vašu pomoć. Bolje je da se brinete o partneru, sebi i o Vašoj obitelji, jer će Vam ubuduće oni predstaviti sigurnu točku. Horoskop za zdravlje pokazuje da se nemate oko čega brinuti ovog tjedna.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Slijedi Vam tjedan pun uzbuđenja, dani će biti prometni, profesionalno ćete biti na vrhuncu. Možete dobiti ponudu za novi posao, što trebate sagledati vrlo pažljivo jer nije sigurno, da ove početne ponude obećavaju rezultate za Vas. Ipak, imate priliku. Međutim, mislite da tijekom ovog tjedna nije najvažniji posao, nego slobodno vrijeme da radite ono želite. Sada teže kontrolirate Vaše želje, premda ste većinom dosljedni i možete kontrolirati Vaše emocije. Sada se možete lako iscrpiti fizički, što ne obećava previše u pogledu karijere, napredovanja. Vrijeme je da utvrdite što je važno i na prvom mjestu u Vašem životu, i o tome da malo više brinete o sebi. Ako odmorite tijelo i dušu, možete doći do ideja koje uvijek mogu donijeti dobre rezultate. Ako živite u vezi, sada trebate donijeti naizgled dugoročne odluke, i možda trebate računati na veće opredjeljenje. Horoskop za zdravlje skreće pažnju na važnost kvalitetnog sna. Pokušajte skratiti vrijeme gledanja televizije ili čitanja knjige, čak i tada ako Vam je potreba za znanjem ogromna i bjesni u Vama.
.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop za karijeru ukazuje na iznenađujući preokret, odnosno pojavit će se jedna osoba u Vašem životu, koja Vam može pokazati novi put u karijeri i smisao života. Pomoću utjecaja te osobe možete naučiti da nikada ne odustajete od svojih snova, i ne posustajte pri izvršavanju svojih planova. Zbog svega navedenog na poslu možete očekivati promjene, a moguća je i viša pozicija. Navedeno također pozitivno utječe za Strijelce koji traže posao, zahvaljujući čemu možete odahnuti u financijama. Samo hrabro naprijed! Računajte na mnoge intuicije ovog tjedna, od kojih mnoge će se pokazati točnim. Prepustite se svojim osjećanjima i poslušajte ih, ali to ne činite na takav način da prije toga ne razmislite o nekim stvarima. Kad je riječ o ljubavi, u partnerskom odnosu često nastaje problem kada ne kažete ono što mislite, jer kada biste to učinili, druga strana bi znala što je to što želite, i mogla bi to mijenjati. Ako je cilj da sačuvate svoje zdravlje, istražite malo vise prirodnu medicinu, i ne zaboravite redovito se kretati.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Voljeli biste svemu posvetiti pažnju, ne možete se skoncentrirati, zato mnogo stvari Vam može proklizati kroz prste. Bolje je da radite manje stvari odjednom, koračajte sitnijim koracima, bolje je sporije, ali i sigurnije. Predvidljivost je ključ i u Vašim financijama. Pokušavate svoju praktičnu stranu staviti u prvi red, ali Vaša mašta Vas premašuje u svim slučajevima. Vrlo snažne slike se oživljavaju u Vama koje su vezane za vašu budućnost, najviše kod osoba koje trenutno nisu zadovoljne svojim trenutnim životom. Unatoč tome ne smijete propustiti trenutne mogućnosti koje Vam pruža sadašnjost! U vezi također pokušajte obuzdati svoje iznenadne ideje, koje Vaš partner može protumačiti kao teret. Umjesto toga donesite promišljene odluke, u čemu ste sigurni da će rezultat biti koristan za oboje. Samcima predstoje uzbudljiv i raznolik tjedan. Ako ste u potrazi za pravom osobom, postoji mogućnost da ćete je i pronaći. Kad govorimo o zdravlju, bit ćete malo nervozni. Pokušajte prirodnim putem osloboditi taj stres, kroz sport ili neku drugu vrstu omiljene aktivnosti.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna se Vaše misli vrte oko Vaših najmilijih i partnera. Skupljate informacije o tome što žele i što bi voljeli. Svoje brige sada nekako stavljate sa strane. Niste spremni za pregovore na poslu i za obavljanje zadataka, iako će oni svakako uslijediti. Krajnje ciljeve možete postići, ali polako. Za nagomilani stres potrebno je pronaći odgovarajući oblik pražnjena. Podsvijest ima veći utjecaj nego što mislimo, podsvjesno koristimo stare obrasce i energije. Generalno, tjedan prolazi nešto mirnije, i sami bivate iznenađeni koliko slobodno vremena imate. Najradije biste sve svoje bližnje skupili na gomilu. Nije to zbog proljetne groznice, jednostavno se želite osjećati divno uz svoje najmilije. Igra, zajednička zabava sada možete dobiti ključnu ulogu, dječja radost može jednostavno biti zarazna. I u ljubavnom životu, igra i lakoća dobivaju važnu ulogu. S partnerom ste u divnim odnosima i jako dobro razumijete jedno drugo. Vaša energije je na zavidnom nivou, tako da nećete imati nikakvih problema na području zdravlja.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Osjećate se dobro i to primjećuju i drugi u Vašem okruženju. Misli su Vam sada vise poslovne prirode , jednim pomnim planiranjem možete svoju budućnost staviti na nove temelje. Prema tjednom horoskopu, otvorene su Vam prilike za novo radno mjesto i bolju financijsku situaciju. Možete ćete uspješno riješiti jedan zajam ili će Vam se ukazati prilika za bolje plaćen posao. Bitno je da na području posla stanete na svoje noge, nije uvijek dobro da samo šutite i trpite. Hrabro recite svoje mišljenje, naravno lijepo, bez vikanja, to će vam trebati ovog tjedna kako biste postigli promjene na oba životna područja. Prema horoskopu za ljubav, trebate imati više razumijevanja za svog partnera, jer je moguće da osjeća i misli da ne obraćate dovoljno pažnje na njega. Da biste izbjegli rasprave, trebate provoditi više vremena zajedno. Možete imati sreće u nedjelju, a to će se pokazati kroz jedno iznenađenje. Mogući su manji problemi s probavom, stoga pripazite na prehranu. Unatoč tome, Vaše raspoloženje će biti odlično.