Astro

Tjedni Horoskop: 21.11. – 27.11.

admin 21. studenoga 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

Ovan

U ovom tjednu osjećate se pozitivno, smireno i opušteno. Bit će dobrih i pozitivnih trenutaka. Ali sljedećih nekoliko dana morate dobro paziti na svoje zdravlje, a velike su šanse da će se pojaviti neki problemi sa supružnikom ili rodbinom. Morate mudro birati riječi jer vam može nedostajati kontrole nad riječima. Nije sve dosadno i mračno, budući da će vaš prihod porasti u sljedećih nekoliko dana. Ipak, trebali biste biti oprezni u svojim međuljudskim odnosima jer bi vam mogli uzrokovati probleme ili poteškoće.

Bik

Zbog troškova se iscrpljujete, a to može negativno utjecati na Vaše misli i prirodu. Pokušajte kontrolirati svoje veće troškove; inače, u sljedećih nekoliko dana, stvari mogu izmaknuti kontroli. Ovaj tjedan možete dobiti nešto tekućeg novca iz jednog od svojih izvora. Tu su i neki dobri obiteljski trenuci u kojima možete puno uživati. Nemojte se previše fokusirati na svoje neprijatelje ili ljude koji vam se suprotstavljaju ili Vas ne poštuju, jer vam oni neće moći nauditi i ne zaslužuju toliko mentalnog prostora.

Blizanci

Morate posebno paziti na svoje zdravlje i ne pokušavajte se miješati u tuđe nerede. Mogu postojati problemi sa starijim bratom ili s nekim od članova vaše obitelji, stoga ne zaboravite biti ljubazni s riječima. Tamo su prikazani i neki medicinski troškovi. Možda ćete dobiti nešto novca i trebali biste ga pokušati potrošiti u dobru svrhu. Držite svoj um usredotočen na sebe – svoje zdravlje i svoj posao – i pokušajte izbjeći što više sukoba. Ako ne vodite računa o svom zdravlju, možete se jako razboljeti. Medicinski troškovi mogu biti teret koji morate nositi.

Rak

Dobit ćete dobru priliku u sljedećih nekoliko dana. Što se tiče novca, vaši dnevni izvori prihoda mogu se povećati, a također će se riješiti i vaši zdravstveni problemi. Ovaj tjedan ćete se osjećati dobro i pozitivno. Neke dobre vijesti mogu stići od strane Vašeg djeteta. Možda ćete otići na kraći izlet s prijateljima ili obitelji ili otplatiti neke dugove ili obveze. Pred vama je lijepo vrijeme jer ćete biti dobro raspoloženi i obavijeni pozitivnom energijom. Ovo je plodno vrijeme pa se veselite pozitivnim odgovorima potencijalnih klijenata ili regruta jer vam prilika kuca na vrata. Radite za to, i dobit ćete to.

Lav

Ovaj će tjedan u Vaš život donijeti neke planove za putovanja koji bi mogli biti od velike važnosti ovisno o vašem domu ili poslovnom životu. Morate posvetiti dodatnu pažnju nekim velikim događajima koji vas tamo čekaju. Ako želite kupiti novo vozilo ili dom, onda je ovo pravo vrijeme za vas. Općenito, pred vama je naporan tjedan. Preporučljivo je planirati i rasporediti svoje vrijeme jer se možete suočiti s teškim trenucima žongliranja s više događaja. Neka vaš profesionalni život bude prioritet, jer bi se mogao dogoditi veliki događaj koji bi mogao imati dugoročne posljedice koje bi se mogle pokazati izuzetno povoljnim.

Djevica

Možete se upustiti ili započeti novu vezu. Ako možete mudro koristiti svoj mozak, onda definitivno možete postići nešto veliko u sljedećih nekoliko dana. Posvetite dovoljno pažnje svom poslu, jer postoji određeni stres. Koristite svoje riječi mudro, jer vam mogu puno pomoći. Vaš poslovni partner ili Vaš supružnik mogli bi vam uzrokovati probleme. Ovo može biti težak tjedan za vas, stoga budite oprezni i mudro koristite svoje riječi te izbjegavajte upadanje u nevolje. Rad će vam oduzeti većinu vremena dok se veselite postizanju većih visina. Samo ne zaboravite odvojiti malo vremena za sebe.

Vaga

Ovaj je tjedan dobar za Vaše financijsko zdravlje pa ako se suočavate s novčanim problemima, samo imajte malo strpljenja dok se Vaša novčana pitanja ne riješe. Vaši obiteljski problemi bit će vrlo brzo riješeni. Morate voziti vrlo sigurno ili dobro paziti na svoje zdravlje. U protivnom postoje šanse da ćete posjetiti bolnice. Kao mjeru opreza, trebali biste podijeliti neke lijekove potrebitima. Neka vam zdravlje bude prioritet kako biste bili sigurni. Ne zaboravite poštivati članove svoje obitelji, jer će vam to pomoći da riješite svoje obiteljske probleme.

Škorpion

Ovo je vrijeme koje ste dugo čekali. U sljedećih nekoliko dana možete primiti dobre vijesti. Održavajte neku ravnotežu u svojim odnosima jer se tu mogu vidjeti neki poremećaji. Možda se osjećate pod stresom i emocionalno, ali tu nema nekog većeg razloga. To su samo promjene raspoloženja ili neke Vaše misli nisu tako pozitivne. Sve u svemu, ovo je vrlo dobar tjedan za vas i osjećat ćete se voljeno i poštovano. Budite oprezni s pretjeranim razmišljanjem jer biste mogli pokvariti vlastito raspoloženje.
Ovotjedna mantra: “Ravnoteža.”

Strijelac

Vaši zdravstveni problemi bit će riješeni vrlo brzo. Sada je vrijeme za izvedbu jer možete ispuniti svoje ciljeve i tamo osvojiti neku poziciju. Vrlo lako možete izvršiti svoj zadatak. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima. Morate se potruditi da riješite svoje financijske probleme. Pokušajte podijeliti nešto hrane potrebitima. Financije mogu biti posvuda ovaj tjedan, ali to se može obuzdati ako poduzmete odgovarajuće mjere opreza.

Jarac

U sljedećih nekoliko dana očekuju se veliki ekonomski dobici. Osobe znaka Jarca trebale bi se truditi puno raditi. U vašem radnom području mogu se pojaviti neke prepreke i problemi, ali s njima se morate nositi vrlo strpljivo. Ovaj tjedan ćete vidjeti kako pokušavate pobijediti u svim područjima života. Ovaj bi tjedan mogao biti naporan pa odvojite malo vremena za sebe. Upamtite da svi problemi imaju rješenje i ne morate stalno brinuti o problemima.

Vodenjak

U svom radnom području ili u svom profesionalnom životu, morate se suočiti s nekim problemima i trebat će vam vremena da ih riješite. Zato budite spremni za sljedećih nekoliko dana. Mogli bi se riješiti Vaši imovinski problemi, a mogli biste nešto postići uz pomoć partnera ili supružnika. Čuvajte zdravlje svog oca i odvojite vrijeme za posjet hramu. To bi vas moglo energizirati jer bi se ovaj tjedan mogao činiti emocionalno iscrpljujućim.

Ribe

U sljedećih nekoliko dana morate puno putovati, stoga budite spremni samo pakirati kofere. Osjetite neke dobre trenutke u sljedećih nekoliko dana jer će se vrlo brzo vaša novčana pitanja riješiti. U Vašoj vezi, ovo je najbolje vrijeme za vas. Možete uživati u lijepim trenucima sa svojim voljenima. Mogu se pojaviti neki manji zdravstveni problemi, pa se čuvajte i nemojte se izgubiti u gužvi i strci koju ovaj tjedan nosi. Ovaj tjedan je pozitivan za vas i ne biste se trebali brinuti oko trivijalnih stvari.