Astro

Tjedni Horoskop: 21.09. – 27.09.

admin 18. rujna 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Nekako se ništa ne odvija kako bi trebalo i nije Vam jasno zašto ste baš Vi ta osoba koja mnogo radi, a ipak nemate dovoljno novca. Ponekad krivite druge za to, ali, nažalost, najčešće ste bijesni sami na sebe. Sada je vrijeme da otkrijete pravi razlog, zašto Vaš život nije takav kakvim ste ga zamišljali još kao dijete. Obratite pažnju da se odgovarajuće odmorite ovih dana jer će Vaš umor smanjiti i Vašu koncentraciju. Bit će Vam potreban optimizam i upornost ako želite smanjiti nervozu. U ljubavi se može dogoditi mnogo toga. Ako niste u partnerskom odnosu, onda sada tome trebate posvetiti više pažnje i vremena jer možete upoznati upravo onu osobu koju priželjkujete toliko dugo vremena. Horoskop za zdravlje također poručuje da ne zanemarite odmor i opuštanje.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše financijsko stanje nije baš najbolje i sada samo brojite novac i razmišljate što još možete kupiti. Usput Vam je potrebno razumijevanje i pažnja jer osjećate da to ne dobivate od drugih. Već prije ste se borili sa svojim emocijama, ali ni približno kao ovog tjedna. Neizgovorene riječi i potisnute emocije, ali i želja da svima udovoljite, može negativno utjecati na Vaše zdravlje. Intelektualno ste jaki, stoga usmjerite svoju energiju na karijeru. Predstoje Vam novi poslovni izazovi u kojima možete imati uspjeha. U partnerskoj vezi se javljaju problemi koje sada ne želite rješavati, a trebali biste. S druge strane, horoskop za samce je vrlo dobar; sredina tjedna donosi Vam nova poznanstva i uzbuđenja. Prihvatite svaki poziv prijatelja za zabavu i druženje. Generalno, ovog tjedna ćete imati dovoljno energije da se izborite sa svim problemima i obavezama, ali nemojte zaboraviti na odmor!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Na području karijere se pokazuju manji problemi. Moguće da ćete dobiti neki zadatak koji je za Vas novost i na prvi pogled nećete znati kako započeti rješavati taj zadatak. Ipak, Vi se ne trebate plašiti novih stvari, već se trebate suprotstaviti izazovima, jer jedino tako možete napredovati. Naime, tijekom ovog razdoblja će se pojaviti jedna dobra prilika za napredovanje na području karijere. Nemojte to propustiti, jer će kasnije ista donijeti dugo očekivane nagrade. Moguće i u obliku unaprjeđenja. Kad je riječ o ljubavi, potrebno Vam je više pažnje od strane partnera, ali nemojte to silom tražiti, već Vi učinite prvi korak prema tome. Slobodne Blizance će zaintrigirati osoba koju prije nisu primjećivali. Možda to neće u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja, ali budite otvoreni prema novim stvarima. Horoskop za zdravlje skreće pažnju na pravilan način prehrane. Posebice trebate izbjegavati brzu hranu.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će biti jako stresni za Vas, čak se može dogoditi da ćete psihički biti premoreni. Neke probleme možete i sami riješiti, dok druge možete malo preoblikovati ili odgoditi. Vaša nervoza će imati utjecaj i na Vaše financijsko stanje, jer lako možete izgubiti svoj novac ili na neki drugi način možete imati manje novca. Dobra vijest je što Vam ovog tjedna predstoje nove poslovne ponude. Budite mudri i odaberite onu pravu. Ovaj tjedan Vam donosi i nova poznanstva ili ćete se razočarati, ali pozitivno u već postojeća prijateljstva, nakon čega može nastati i ljubav kasnije u budućnosti. U vezi će se pojaviti manje nesuglasice, koje možete riješiti mirnim razgovorom. Trebali biste više vremena posvetiti romantici kako biste se uskladili s partnerom. Najbolji način da to postignete je da iznenadite partnera s nekom sitnicom, nešto simbolično, to će mu puno značiti. Kad govorimo o zdravlju, ovo je idealno razdoblje da se riješite štetnih navika ili ih barem umanjite. Oni koji trenutno vode nezdravi stil života posebno će razmišljati o tome.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će proteći užurbano, imat ćete mnogo obaveza, a uz to i one iz prethodnog tjedna. Na radnom mjestu možda imate nove suradnike, a postoji mogućnost da se pojavi osoba koja je malo sumnjiva. Vi ćete suradnike na radnom mjestu doslovce doživljavati kao teret. Sada ćete morati zajedno raditi i to nikako nećete moći izbjeći, jer je za određene poslove zadužen upravo Vaš tim. Tijekom ovog razdoblja vjerojatno nećete trebati započinjati ništa novo, jer ovog tjedna napredovanje stiže u obliku već uloženog truda. U ljubavi se može dogoditi jedna uvreda tijekom ovog tjedna; dobro razmislite koliko ćete biti bijesni zbog toga, jer Vam partner samo pokušava ukazati na neku Vašu grešku. Ako niste u vezi, onda se družite s bliskim prijateljima, jer uz njihovu pomoć možete upoznati Vašeg budućeg partnera. Savjet horoskopa je da ne odustajete od svojih ciljeva.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Usprkos činjenici što financijski problemi ne prestaju, Vi se ipak psihički osjećate mnogo bolje, jer obožavate jesen. Sada vrlo rado idete čak i na radno mjesto. Ovog tjedna ćete otkriti jednu skrivenu priliku koju do sada niste uočili. Sada se već možete pripremiti na to da nećete imati lak zadatak na radnom mjestu. Motivacije Vam neće nedostajati, stoga ćete sve poslove uspješno odraditi, ali Vaša pažnja rasuta na sve strane ipak može izazvati neke probleme. Ništa nemojte požurivati, nego o svemu dobro razmislite, ako treba i više puta, jer jedna isprava odluka sada može biti ključna za Vašu budućnost kad je riječ o Vašoj karijeri. A isto se odnosi i na Vaš ljubavni život i emocije. Očekuje Vas uravnotežen tjedan, samo pripazite da posvećujete dovoljno pažnje svom partneru. Samcima horoskop mogućnost za upoznavanje, stoga nemojte odbijati ponude za sastanak. Savjet horoskopa za zdravlje je da ne zanemarujete redovan san.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop je izuzetno dobar. Sve će se dobro odvijati i čak će Vaše raspoloženje biti mnogo bolje nego inače. S kolegama na radnom mjestu ćete biti usklađeni, zbog čega nećete ići s posla sa žalbama na suradnike. Na području financija isto tako se vide samo pozitivni događaji. Pruža Vam se jako dobra prilika da preuzmete kontrolu nad svojim životom i mnogo svjesnije poradite na ostvarenju ciljeva i svakodnevnih obaveza. Ovu energiju možete zadržati i dalje i na taj način ćete imati mnogo uspjeha u budućnosti. Ovih dana ćete imati pozitivniji stav prema obitelji i partneru i sada ćete provoditi više kvalitetnog vremena zajedno. S Vašim pozitivnim stavom stiže i nešto novo i neočekivano, a možete privući i ljude oko sebe. Ako ste još uvijek sami, sada vrlo lako možete upoznati nekog posebnog. Savjet horoskopa je da se fokusirate na bitne stvari. Što će pozitivno utjecati i na Vaše zdravlje.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Žao Vam što ljeto dolazi kraju, ali ovotjedni pozitivni događaji će Vam malo popraviti raspoloženje. Ovog tjedna jako dobro napredujete s obavljanjem svih zadataka koje su Vam dodijelili, nadređeni će također primijetiti i pohvaliti Vaš trud. Uz to, sada trebate pametnije rasporediti svoj novac, jer ovog tjedna ne smijete bezrazložno trošiti novac. U ljubavi se završava neka faza ako ste samac, jer su ovi dani idealni za privlačenje ljubavi. Ako ste spremni za promjene, onda hodajte širom otvorenih očiju. Neki od vas bi mogli susresti svoju staru ljubav, a to će opet rasplamsati staru privlačnost. Škorpioni u vezi također će se dobro provoditi. U privatnom životu bi Vam dobro došlo par večeri koje ćete provesti sami s partnerom. Razmislite o nekoj lijepoj večeri i boci kvalitetnog vina. Zaslužili ste. Za Vaše zdravlje je vrlo bitno da obratite pažnju na predstojeće hladnije razdoblje. Konzumirajte više namirnica pune vitamina kako biste pripremili svoj organizam za promjenu temperature.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu ćete imati jako puno posla. Srećom, imat ćete dovoljno energije, zahvaljujući čemu ćete sve vrlo lako odraditi. Vi biste najradije željeli da tako bude i na polju financija, jer i tu postoje problemi ili će tek uslijediti. Međutim, bit ćete otvoreni prema novim rješenjima, zahvaljujući čemu će se na kraju sve dobro završiti. Niste sretni što je uskoro kraj ljeta, ali već sada vidite mogućnosti koje Vas očekuju na jesen. Stalno tražite i pokušavate ići ispravnim putem, a to Vam sada i uspijeva. S partnerom ćete imati nesuglasice zbog financija, no zahvaljujući dobroj komunikaciji između vas dvoje, to ćete brzo riješiti. Ako ste još uvijek sami, postoji mogućnost druženja s osobom prema kojoj ćete osjećati nešto više od prijateljstva. Kad je riječ o zdravlju, sada imate veću potrebu za snom, možda biste trebali ići na spavanje ranije nego obično.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Sada ne postoji ni jedan zadatak na radnom mjestu ili kod kuće koji ne možete uspješno obaviti. Sve će Vam ići od ruke. S različitim emocijama se prisjećate ljeta koje prolazi, ali ne trebate brinuti, jer slijedi jedno dobro razdoblje. Nalazite se u fazi promjena kada konačno možete preuzeti kormilo svog života u svoje ruke. Na području posla Vas očekuju iznenađenja i pruža Vam se prilika da se istaknete. Trebate primijetiti one znakove koji pokazuju pozitivne promjene na više životnih područja. Sada će i financijsko stanje biti bolje. Ako ste sami, sada ćete vrlo lako privlačiti druge osobe, ali pripazite kome dopuštate da Vam se približi. U privatnom životu dobivate volju za zabavom, zbog čega će se Vaša djeca najviše obradovati, ako ih imate. I Vaš partner također osjeća da mu unosite radost u svakodnevice. Posvetite mu malo više pažnje.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, bit ćete vrlo komunikativni, kao i obično, zbog čega ćete suosjećati s kolegama na poslu i bliskim osobama. Sada je pravo vrijeme da raspravite sve kontroverzne točke s Vašim kolegama kako biste učinkovitije radili u timu. To Vam omogućuje stvaranje novih poznanstava, odnosno prijatelja. Ovo je sada prava prilika da pokažete vlastito mišljenje, čak i pred Vašim nadređenima, za sve svoje napore. Jasan govor sada može biti važan na Vašem radnom mjestu. Ako uspijete pronaći zajednički jezik s nadređenima, možete stvoriti nove uvjete koji Vam mogu biti od koristi. U privatnom životu žudite za intimnošću, večernjim satima koje ćete provesti zajedno. Uspjet ćete u tome, ali i Vi također trebate uzvratiti pažnju. Mogu se pojaviti novi prijatelji u Vašem životu, ali ako ste sami, nova ljubav je na pomolu. Provodite više vremena u društvu i odjenite se malo izazovnije.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Sada ste više zainteresirani za financijski položaj, lako možete dobiti dobre ideje kako zaraditi više novca. Možda ćete prihvatiti neke dodatne zadatke na poslu, što uključuje više novca. Bit ćete u dobrom raspoloženju, zahvaljujući čemu Vam dodatni zadaci neće teško pasti. Pošto ste zainteresirani za sve i svašta, savladat ćete nova iskustva s velikim uspjehom. Trebate mnogo raditi kako biste napredovali u struci, puno slobodnog vremena Vam oduzima posao, stoga se trebate usredotočiti samo na ono najvažnije. Kako vrijeme prolazi, postat ćete fleksibilniji, optimističniji i kreativniji. To se neće izravno odraziti na područje financija, ali će utjecati i na to. U ljubavi ćete biti požrtvovni, čak ćete sami sebe staviti u pozadinu, samo da biste partnera vidjeli sretnim. Nikako nemojte donositi kompromise koji Vas opterećuju, jer to može uništiti vaš odnos. Samcima će tjedan proteći u krugu prijatelja, ali to će Vam dobro doći.