Astro

Tjedni Horoskop: 21.06. – 27.06.

admin 18. lipnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete imati osjećaj kao da Vam se sve skupilo na jednu hrpu. Posao, problemi u obitelji. Nažalost, Vaši nadređeni ne razmišljaju kao Vi, zato mogu postojati nekakve razlike u mišljenju među Vama. Također Vam može dati i dodatni posao, što ne znači ništa drugo nego prekovremeni rad. Nemojte svakodnevice provoditi užurbanim tempom, jer Vas tjedni horoskop upozorava na situacije koje potiču iz nepažnje. Svaki problem se može spriječiti ako malo usporite tempo, to će dodatno dobro utjecati i na Vaše zdravlje. Ako ste do sada radili u lošem okruženju ili ste se osjećali nelagodno, držite oči otvorene jer se nove mogućnosti mogu pojaviti na sceni. Do vikenda će se stvari malo srediti, te ćete tako imati lijep program i slobodno vrijeme s prijateljima. U ljubavi se sve odvija dobro, pogotovo ako ste odnedavno u vezi, samo će biti malo slobodnoga vremena kojeg posvećujete jedno drugom. Zdravlje je općenito u redu, samo pripazite da unosite dovoljno tekućine u svoj organizam.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

U ovom tjednu ćete imati jako dobre ideje kako poboljšati sadašnju situaciju i postići željene ciljeve. Ovo mogu biti vrlo dobre ideje, no ipak Vas nešto vuče nazad i ne znate kojim putem krenuti kako biste sve to ostvarili. Svaki početak je težak, ali je potrebno što prije nešto učiniti povodom toga i nemojte čekate dalje. Prema horoskopu se pokazuje sretan period kada ćete biti uspješniji. Nemojte ništa prepustiti slučajnosti. Iz više malih znakova ste primijetili da stiže bolji period. Nebesa prate svaki Vaš korak, žele Vas uputiti ka sreći, obilju i harmoniji. Sada se svi mnogo bolje ophode prema Vama i Vi njih mnogo bolje razumijete. Vrlo lako možete uočiti tko je Vaš pravi prijatelj, a tko se samo pravi ljubazan u Vašoj blizini. Saznat ćete vrlo zanimljive stvari. Sretni utjecaj se pokazuje i na području ljubavi, pojačat će se emocije u Vašoj vezi, a samci se mogu zaljubiti na prvi pogled. Što se tiče zdravlja, već duže razmišljate o tome da se počnete baviti sportom. Ne tražite izgovore, učinite to za svoje zdravlje!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Uložite mnogo tuda u svoje poslove jer Vaš horoskop pokazuje važne promjene. Možete povećati svoj budžet radeći ono što doista volite. Ako želite sve uraditi po planovima, onda već na početku tjedna trebate rasporediti obaveze. Morate znati iskoristiti vrijeme da postignete uraditi sve zadatke. Bitno je da dobro razmislite o trenutnoj situaciji i odlučite kuda ići dalje. I na poslu i u karijeri imate još ciljeve, ali nisu bile pogodne šanse. Rješenje Vam je nadohvat ruke, samo to trebate prepoznati i učiniti prve korake. Ako Vam ponude neku priliku nemojte je propustiti čak iako će biti teže i dugotrajnije. Uvijek ste bili spretni u kompliciranim situacijama i sada to možete i dokazati. Prema horoskopu za novac, potrebno Vam je ojačanje i trebate učiniti sve da postignete razvoj karijere. U partnerskom odnosu sada nemojte započinjati teme zbog kojih može doći do rasprave. Partner i Vi imate različite stavove i mišljenja, zbog čega može doći do ozbiljne svađe. Horoskop za zdravlje pokazuje da ste zapustili sport i redovno kretanje, a ovo je idealan tjedan da ponovo započnete aktivnosti.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Generalno, možete računati na dobar tjedan; na poslu ćete uspješno obavljati svoje zadatke. No ipak se morate truditi i dati sve od sebe. Morate biti veoma pažljivi ovog tjedna, naročito ako imate nekoga u blizini koga ne simpatizirate, a ni ta osoba Vas, ali se često viđate. Ova osoba može protiv Vas učiniti nešto što može nadmašiti sve granice. To može biti Vaš kolega ili neka druga osoba s kojom ste povezani zbog poslovnih aktivnosti. Što se tiče financija, ovog tjedna ćete moći i uštedjeti novac i konačno sebi priznati da je loša financijska situacija u kojoj se trenutno nalazite rezultat pretjeranog i često nepotrebnog rasipanja novca. Prema horoskopu za ljubav, postoje stvari koje trebate riješiti zajedno s partnerom. Možda su to neke rasprave jer činite neke nepromišljene korake o kojima partnera prethodno niste obavijestili. Ovo je osnova za dobru vezu ako znate zajedno donositi odluke. Zdravlje će biti dobro tijekom cijelog tjedna, ali ste skloni zaboraviti značaj kretanja. Sada imate mogućnosti za plivanje, pa iskoristite to. Tjedan je također idealan za odvikavanje od štetnih navika.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu računajte na veoma spor tjedan, štoviše velika je vjerojatnost da će mnogi zatražiti Vašu pomoć, zato ćete sa svojim obavezama i rokovima malo zaostajati. Sada je najbitnije da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme jer se pruža jedna nevjerojatna prilika u karijeri. Ali na poslu dobro izaberite s kojim kolegom ćete biti u savezu, jer nisu svi toliko dobronamjerni kako se čine. Tjedni horoskop Vas moli da gledajte sunčanu stranu života, jer ako konstantno u prvi plan stavljate uvrede, sami sebe blokirate. Uz to, previše razmišljati o prošlosti. Dobro je ako nešto želite naučiti iz prošlih grešaka, ali nije dobro za Vas ako ne možete prijeći preko nekih stvari. Sada na kratko zaboravite financijske probleme i malo više vremena posvetite partneru. Naime, Vaš partner osjeća da ste ga zapostavili, ali isto tako je bitno da sve planove podijelite s njim i najprije s njim se dogovarajte o svemu. Uvijek ga pitajte za mišljenje prije nego što bilo što započnete. Isto tako pažljivo pratite svoje zdravlje, jer ste neke simptome skloni ignorirati.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Vaš tjedan započinje s testom na radnom mjestu. Dobro ćete se snaći, a Vaš ponos će Vam pružiti dovoljno energije za ostale dane u tjednu. Trebate primijetiti i druge mogućnosti koje se nalaze ispred Vas, jer Vam još ovog tjedna to može donijeti ozbiljno poboljšanje u financijama. Bit ćete uravnoteženi i dobro raspoloženi, a to će biti tako zahvaljujući tome što se svi problemi lijepo redom rješavaju oko Vas. Prema tjednom horoskopu, pokazuju se vrlo dobri znakovi. Ovog tjedna se mogu pokrenuti događanja koja Vam daju razlog za nadu i unaprjeđenje. To će Vam biti jako potrebno, stoga iskoristite sve prilike koje Vam se pružaju, jer još uvijek trebate srediti svoju financijsku situaciju. Sada slijedi doista harmonično razdoblje u Vašem životu, i ako to iskoristite kao temelj za napredak, onda ne postoji nemoguće za Vas na području karijere i novca! Ako nemate partnera, onda će se neka stara ljubav opet pojaviti u Vašem životu, a Vi ćete na to gledati drugačije nego ranije. Osobe koje su u partnerskoj vezi mogu računati na to da će veza dosegnuti viši nivo. Kad govorimo o zdravlju, umor će Vas dostići ovog tjedna. Najbolje što možete učiniti za sebe je da si priuštite više sna.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će biti puni obaveza, ali će ipak biti uzbudljivi. S jedne strane će Vam se to sviđati, dok će Vas s druge uhvatiti umor. Ostavite dovoljno vremena i za odmor. Ovih dana ćete sve jasnije vidjeti, a to će Vam pomoći u svakodnevnom donošenju odluka. Dobre energije će utjecati i na Vašu karijeru i bit ćete mnogo efikasniji te imate više dobrih ideja nego inače. Vjerojatno će uslijediti promjena i u financijama, stoga i dalje postižite uspjehe na tom području. Ovo je razdoblje hrabrih odluka! Sada možete pokazati svoje sposobnosti. Ovotjedne energije će Vam otkriti što se skriva ispod površine i na što ste sve sposobni. Kad je riječ o ljubavi, Vaš partner će Vas zavoditi, a razlog tome je što zračite pozitivnim energijama. Možete mu uzvratiti istom mjerom te udijeliti i poneki kompliment. Ako tražite partnera, u ljubavnom životu se očekuje jedno iznenađenje koje je ujedno i radostan preokret, a omogućuje i dobar nastavak. Horoskop za zdravlje ističe moguće probleme s grlom. Izbjegavajte sada hladne napitke.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Osjećate kako se približavaju promjene u Vašem životu. Predstojećih dana se na više načina očekuje promjena sudbine i kreće novo poglavlje. Bit ćete mnogo pozitivniji, a te promjene će se dogoditi gotovo na svakom životnom području. Sada se nalazite u najboljem mogućem razdoblju, ali trebate i Vi učiniti potrebne korake da to doista tako i bude, posebice na području financija. Ovo je dobar tjedan ako želite nešto prodati i treba Vam više novca. Neovisno je li to automobil, nekretnina ili nešto treće što možete prodati po dobroj cijeni. U ljubavi će ipak biti napetosti, ali to Vas neće previše opterećivati, jer zbog pozitivnih energije sve možete dobro podnijeti. Ako ste sami, za Vas dolazi nova ljubav, širom otvorite četvere oči i Vama se približava ova prilika! Budite u dobroj formi fizički i psihički. Bilo bi dobro da se bavite se nekim sportom koji volite i koji Vas neće opterećivati, ali Vam omogućuje vitalnost.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan nije pun prilika, ali generalno nećete imati pritužbe, jer se ipak pokazuju obećavajući znakovi. Ako se nalazite na relativno novom radnom mjestu, onda tjedni horoskop donosi samo dobre vijesti. Strijelci sada dobivaju priliku da se dokažu te tako ostvare planove koji vode prema unaprjeđenju. Ovog tjedna od zvijezda dobivate jako mnogo energija. Uz pomoć tih energija možete postići dio planova i ciljeva, ne samo one koji se odnose na financije. Ako stalno razmišljate o istom, onda ovog tjedna trebate učiniti nešto po tom pitanju kako biste konačno stavili točku na ‘i’, bez obzira kakav će biti ishod. Ovog tjedna će se dogoditi pozitivne promjene na nekoliko životnih područja. Štoviše, može doći i do neočekivane radosti. Horoskop za ljubav pokazuje iskrenost i harmoniju i ovo je idealan tjedan da sredite neriješene probleme. Ako ste još uvijek sami, onda trebate biti obazrivi kada je riječ o novim poznanstvima. Zdravlje je odlično!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, na poslu slijede uspješni dani. Nemojte dozvoliti da nešto ili netko pokvari Vaše raspoloženje. Koncentrirajte se svim snagama na zadatke koje trebate riješiti jer Vas uspjeh neće zaobići. U financijama su prisutne sumnje jer se stvari ne odvijaju prema Vašim očekivanjima, ali postoji nova mogućnost za poboljšanje na području financija. Nisu sve mogućnosti dobre kako se to na prvi pogled čini, stoga je najbolje ako prvo dobro razmislite prije nego krenete s realizacijom. Trebate se pozabaviti i s očuvanjem svoje duše i nikome ne dozvoliti da Vas odvlači od postavljenih ciljeva. Napravite korake koji će poboljšati kvalitetu Vašeg života, jer horoskop pokazuje pozitivne znakove. U ljubavi se u predstojećem razdoblju pokazuje sklad i harmonija u vezi. Ako postoje neki problemi, oni neće stvarati dodatne, i ovo je dobro razdoblje za rješavanje svih nesuglasica. Ako ste još uvijek sami, sada je vrijeme da se oslobodite tereta prošlosti kako biste bili u stanju prigrliti novu ljubav. Zdravlje je općenito dobro, postoji jedino mogućnost glavobolja.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan neće biti tako sumoran kao što izgleda. S jedne strane je pozitivan, a s druge negativan. Najbolje što će se dogoditi ovog tjedna je to da ćete shvatiti kako polako dolazite do cilja koji ste sebi postavili. U financijama se pokazuje postepeno pojačanje, samo i dalje trebate precizno planirati. Sada je od svega najvažnije da se oslobodite strahova i blokada, jer ako su prisutni, promjene neće uslijediti. Na poslu ćete biti zadovoljni. Nije sigurno da je to posao iz snova, ali Vam omogućuje stalne prihode. Sada možete timski surađivati s kolegama. Ipak ste ponekad nezadovoljni jer osjećate da su Vam predodređene veće stvari. Nemojte samo razmišljati o tome, već krenite manjim koracima. U ljubavi ovog tjedna dolazi do nedoumica. Ako već duže osjećate kako trebate učiniti nešto za što do sada niste imali hrabrosti, onda je lako moguće da ćete sada morati. I Vi osjećate u svom srcu da je to ispravna odluka, i znat ćete koji je ispravan put koji će Vam donijeti sreću u životu. Što se tiče zdravlja, pronađite način kako ćete se osloboditi stresa prije nego Vam ozbiljnije naškodi.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Predstojećih dana ćete biti sumnjičavi prema osobama u Vašem okruženju. Vama su ostali pomalo čudni i primijetit ćete da izbjegavaju Vašu blizinu. Ovo je jednostavno takav tjedan, nemojte tražiti druge razloge. Unatoč tome, oko Vašeg znaka kruže nevjerojatne energije sreće. Tjedni horoskop pokazuje kako možete biti dobro raspoloženi jer se na poslu očekuju pozitivne promjene koje će biti vrlo važne za budućnost. Imajte na umu: sreća prati hrabre u svemu što činite ovog tjedna. To ne znači da morate rušiti stare saveze, nikad ne znate kad će Vam ponovno zatrebati pomoć. U ljubavi se očekuje dobar tjedan i sada možete primijetiti da se Vaš partner više fokusira na Vas i stalno Vam želi udovoljavati. Uzvratite istom mjerom, jer to vašem odnosu donosi dugoročne promjene. Sada imate puno prilika za upoznavanje jedne osobe za avanturu, no to neće biti ona prava istinska ljubav. Upravo iz tog razloga nemojte previše vjerovati prvom dojmu. Zdravlje je dobro, ali nemojte pretjerivati sa slatkim.