Astro

Tjedni horoskop: 20.07. – 26.07.

admin 19. srpnja 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Sada ćete imati više slobodnog vremena, stavili ste točku na mnoge stvari u tjednima koji su iza Vas. Provedite što više slobodnog vremena s prijateljima, oni mogu Vam biti velika podrška u predstojećim danima, jer mogu nastati i problemi. Horoskop za ljubav je dobar samo za one koji još uvijek nisu u vezi; doći ćete u više iskušenja. Međutim, ako ste u vezi, trebate iskoristiti prilike koje Vam se nude da poboljšate odnos s partnerom, kao i s ljudima oko sebe. Kad govorimo o zdravlju, nemojte lišavati svoje tijelo odmora.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Sada se nekako bolje osjećate u svojoj koži, čak ni početak tjedna ne može pokvariti Vaše raspoloženje. Osjećate da Vam slijedi neka pozitivna promjena, ali ne znate kako će se manifestirati. Ovog tjedna trebate obratiti pažnju na svaki znak, mogućnosti, čak i na Vaše snove. Kad su u pitanju financije, vrlo ste promišljeni, ali sada ćete možda biti u iskušenju potrošiti novac na nešto što nećete koristiti u budućnosti. Ako ste sami, horoskop za ljubav Vam poručuje da se odvažite i napravite prvi korak. Možete imati mnogo uspjeha. Bikovi u vezi sada mogu isplanirati zajednički izlet s voljenom osobom, što je super prilika za zbližavanje. Kad je riječ o zdravlju, trebate definirati na što vrijedi trošiti energiju. Često ste raspršeni u više smjerova.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Moguće je da ste sami sebi obećali da ćete razmotriti svaku rečenicu koju želite izgovoriti, da nećete ishitreno reagirati. Uz, to, horoskop pokazuje da ovog tjedna trebate razmisliti kome možete vjerovati. U predstojećim danima može doći do neslaganja s partnerom, ali će se na kraju sve dobro završiti. Razjasnit ćete neke stvari, a nakon toga slijedi pozitivan zaokret. Oboje ćete pristati na kompromise. U karijeri možete napredovati; nastavite slijediti svoj put, ali nemojte odbiti pomoći drugima ako zatrebaju Vašu pomoć. Svakako će postojati situacije u kojima ćete trebati dati od sve od sebe, stoga nemojte trošiti energiju na stvari koje Vam nisu bitne i koje Vam ne služe.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ne volite se suočavati s oštrom stvarnošću. Često u mislima pokušavate biti na drugom mjestu, u jednom puno ljepšem svijetu. Nastojite izbjegavati sukobe, ali ovog tjedna ih možda ipak nećete uspjeti izbjeći. Međutim, tjedni horoskop pokazuje da ćete imati razloga za veselje jer ćete ostvariti mogućnost dodatnih prihoda. Ako živite u vezi na daljinu, možete postati ljubomorni, ali nemojte praviti scene, nemate prave osnove za sumnju. Važno je da pokušate mirno razgovarati s partnerom, jer Vam upravo to nedostaje. Odvojite i vremena za omiljene sportske aktivnosti, to će Vam uvelike pomoći da se osvježite i čistim energijama započnete ovaj tjedan.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Glavni uzrok bilo kakvih nevolja je Vaš nesiguran položaj, kako u pogledu karijere, tako i u financijskom smislu. Horoskop sada ne pokazuje probleme na ovim područjima, štoviše, možete imati uspjeha, a samim time i jačanje na području financija. Pripazite na Vaše okruženje, napravite reda u Vašem privatnom životu; vrijeme je da udaljite od sebe one osobe koje samo troše Vašu dragocjenu energiju, a ne daju ništa zauzvrat. Možda će Vam nedostajati strasti u ljubavnom životu i možda je to tako već duže vrijeme. Pokušajte uvesti nešto novo, to je Vašoj vezi sada potrebno. Što se tiče zdravlja, bilo bi dobro da se više opuštate. To možete napraviti putem meditacije ili neke druge tehnike koja je Vama draža.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop pokazuje kako se sve odvija suprotno od onoga što želite. Često susrećete ljude koji Vas iscrpljuju duhovno te ometaju Vaš rad. Niste zadovoljni svojim radom i plaćom koju za to dobivate. No ovog tjedna imate priliku krenuti putem koji će donijeti samo poboljšanje. Dobro ćete se snaći u tome, iako će se od Vas zahtijevati veća predanost i trud, što Vam može donijeti i unaprjeđenje. Horoskop za ljubav Vam poručuje kako je važno poklanjati pažnju partneru, u protivnom se možete suočiti s vrlo konfliktnim danima.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna će svi događaji za Vas biti ugodni. Ne trebate tapkati u mraku, jer imate mnogo osoba koje Vas podržavaju u tome da stignete do svog cilja. Uvijek će se naći netko tko će odgovoriti na Vaša pitanja, tko će Vam osvijetliti put, a tako ćete lakše razumjeti što je dobro za Vas, a što Vas koči u napredovanju. Trenutno ljudi oko Vas imaju bolji uvid i mogu bolje utjecati na neke stvari. Timski rad tijekom ovog razdoblja pobjeđuje. Horoskop za ljubav pokazuje da sada trebate donijeti odluku želite li avanturu ili ozbiljnu vezu. Ako je druga opcija ta koju želite, onda se ponašajte u skladu s tim.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Energije tjedna Vam ne donose ništa pozitivno u poslu ili u financijama. Unatoč tome, tjedan može biti dobar ako shvatite što je do sada nedostajalo u Vašem životu. Što god da se skriva u Vašoj sudbini, morate doživjeti stvari koje su Vam predodređene. Sada nemojte dopustiti da nevažne stvari odvlače Vašu pažnju. Fokusirajte se na karijeru, i ne brinite, dorasli ste zadacima koji će Vam biti dodijeljeni. Samci, velika ljubav se u ovom trenutku vrlo lako može pojaviti u Vašem životu, stoga vrijedi potražiti mogućnosti za nova poznanstva. Kad je riječ o zdravlju, iskoristite ljetne dane, šetnja prirodom čini čuda za organizam.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan može donijeti nove probleme, posebno ako već čekate ponedjeljak. Način na koji razmišljate o svom poslu ili financijskoj situaciji, sada može imati veliki utjecaj na Vaš tjedan. Ne treba Vam puno kako biste bili sretni, male stvari Vam također pomažu da zaboravite na probleme. Držite se ciljeva koje ste postavili. Vaš posao trenutno nije suzdržavati se, nego koristiti svoje moći u njihovom punom obliku i tražiti pravu stvar. U skladnom odnosu može doći do promjena. Možda ćete morati donijeti neke odluke, ali ne trebate se bojati, jer odluke koje donesete ovog tjedna mogu ojačati Vaš odnos.

JARAC – VODENJAK

Potrebna Vam je osoba od povjerenja koja će Vas podržavati i povećati Vaše samopouzdanje na polju karijere. Tjedni horoskop Vam pruža izuzetno dobru ponudu koju nećete prihvatiti sami, jer ste navikli na određene stvari. Ovo je za Vas tjedan prilika, nemojte se bojati obratiti drugima za pomoć kako biste ostvarili Vaše snove. Vi prepreke u svojim očima vidite većima nego one zapravo jesu. Pa Vam je potreban savjet osobe koja je neutralna. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć drugih. Horoskop za ljubav Vam poručuje da se trebate malo više zabavljati, ne trebate uvijek sve imati pod kontrolom, ponekad se trebate opustiti.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan Vam pruža priliku da uzmete stvari u Vaše ruke i budete više usredotočeni na svakodnevni život i planove. Ako uspijete zadržati taj tempo, budućnost Vam može mnogo više donijeti. Zvijezde trenutno pokazuju probleme na području financija, možda će Vam biti potrebno više novca do kraja tjedna. Možda je sada najbolje da se suzdržite kupovine stvari koje Vam sada zaista nisu potrebne i nemaju neku korist. Pričekajte malo bolje razdoblje za to. Ovih dana imate pozitivniji stav prema obitelji i partneru, sada trebate odvojiti malo više vremena za zajedničko druženje.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Veselite se predstojećem razdoblju. Vaša znatiželja i uzbuđenje nikako nisu slučajnost, osjećate se dobro zbog nadolazećih promjena. Trebate znati primijetiti znakove koji Vam zaista govore da možete postići promjene na mnogim područjima života. I što se financija tiče, može uslijediti vrlo dobro razdoblje. Suradnja s ljudima oko sebe može donijeti učinkovite rezultate. Nadređeni će Vas promatrati i očekivati više od Vas. No Vi ćete se snaći u tome više nego uspješno. I u ljubavnom životi također možete očekivati iznenađujuće zaokrete, koje neće biti teško primijetiti ako obratite više pozornosti.