Astro

Tjedni Horoskop: 19.10. – 25.10.

admin 16. listopada 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Poslovni ljudi će se morati truditi da postignu zadovoljavajući rezultat. Ovo razdoblje je povoljno za one koji žele prijeći na bolji posao. Imate priliku da se istaknete među ostalima, jer ste jako motivirani, puni energije i kreativni. Do kraja mjeseca možete računati na vrlo dobar razvoj karijere. Ako niste zaposleni, onda ne sjedite i ne čekajte, jer Vam posao neće pasti u krilo. Vaši financijski problemi nikako da nestanu, uvijek ostanete bez novca. Unatoč tome, čini se da je ovaj tjedan vrlo obećavajući što se tiče Vašeg financijskog rasta i stabilnosti. Imat ćete veću želju za slobodom također krajem mjeseca, zato je moguće da će Vaši odnosi zahladiti. Ako se nalazite u sretnoj vezi pokušajte to ne pokvariti.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Kada je riječ o financijama, tjedni horoskop uopće nije loš, sredinom tjedna čak možete imati manje dodatne prihode ili će Vam se smanjiti računi. Potrudite se dobro iskoristiti ovu prednost. Na poslu tijekom ovog mjeseca trebate maksimalno uložiti energiju, a to će Vas najviše emocionalno opteretiti. Napetost se očekuje u partnerskom odnosu, ali i unutar obitelji. Dobra vijest je da osobe u znaku Bika mogu pronaći posao koji će voljeti i koji će im pružiti priliku za veću zaradu! Zaposlenike na plaći pozorno će nadgledati nadređeni na poslu. Morat ćete zasukati rukave i uložiti maksimalan napor za bolje performanse. Ovo je razdoblje također idealno za obnovu međuljudskih odnosa, posebice partnerske veze u kojoj imate problema. Sada konačno možete nešto učiniti da oni zauvijek nestanu! Horoskop za zdravlje pokazuje pad imuniteta.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete imati nove želje i planove i nećete se moći osloboditi tih misli. Upravo iz tog razloga ćete se manje fokusirati na posao, jer i sami znate da Vam trenutni posao još neće donijeti poboljšanje. Nije slučajno što imate takav osjećaj da trebate napraviti promjene, jer ovog tjedna i trebate postaviti temelje za svoju budućnost. Uz dosljedan trud i čvrstu odlučnost, izvrsne prilike za posao koje nude obećavajući rast u karijeri stići će Vam uskoro. Užurban tempo i nervoza će Vam stvarati probleme u privatnom životu. U partnerskoj vezi i obiteljskom životu slijede manji konflikti. Trebate jako paziti da ne izgubite kontrolu nad situacijom. Pronađite način da više vremena provodite sa svojim bližnjima, jer sav taj stres može naškoditi i Vašem zdravlju!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje kako Vam posao neće biti problem, no ipak biste se mogli osjećati nesigurno zbog svoj položaja u uredu. Naime, bit ćete u centru pažnje zbog svoje prevelike iskrenosti. Moguće je da se nećete ugodno osjećati među ovim ljudima na radnom mjestu. Osobe koje vode vlastiti posao mogu primati ponovljene narudžbe od starih kupaca. Horoskop također savjetuje da u slučaju novih kupaca provjerite njihovu pozadinu. Ipak, na drugim područjima se pokazuju veće poteškoće. Sve više financijskih problema je tipično za ovo razdoblje, a još više otežava situaciju niz pogrešnih odluka. Ako niste u stanju razmišljati hladne glave, onda to može biti jako loše za Vas! Najbolja vijest tjednog horoskopa je ljubavni horoskop, koji će Vam do kraja mjeseca donijeti očekivanu ljubav. Hodajte širom otvorenih očiju da istu ne zaobiđete. Sada Vas samo korak dijeli od velike istinske sreće! Kada je riječ o zdravlju, stiglo je vrijeme da promijenite način prehrane što će pozitivno utjecati na Vas i Vaše zdravstveno stanje.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu napokon stiže opušteniji tjedan kada mnogo lakše možete postići maksimalne rezultate. Konačno možete biti malo popustljiviji prema drugima, ali ne dopustite da Vas iskorištavaju. Horoskop nosi i veliko upozorenje od negativnih osoba i njihovih energija, stoga već sada trebate otkriti za koga nema mjesta u Vašem životu! Negativne energije nisu igra, jer se lako može dogoditi da će iste izazvati loše životne okolnosti! Kad je riječ o novcu, Vaša financijska stabilnost bit će solidna. Štoviše, mogli biste razmisliti o ulaganju u neki davno zaboravljeni projekt, što će donijeti i više nego zadovoljavajuće prinose. Krajem tjedna ćete biti nestrpljivi s članovima obitelji, ali se sjetite kako je uzrok problema nešto sasvim drugo, stoga nemojte na njima iskaljivati vlastito nezadovoljstvo! Horoskop za ljubav pokazuje nova poznanstva, a među njima će biti osoba koja može biti Vaš partner.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Tijekom ovog tjedna u poslu možete napredovati jedino manjim koracima. Zaposleni će možda morati prihvatiti promjene i hrabro preuzeti nove izazove. Međutim, imate osjećaj kako Vas zadaci sve više umaraju i kao da ste preopterećeni, zbog čega se ne možete fokusirati kao ranije. Ako ste fizički i psihički usporeniji, to znači da nešto nije u redu i trebate otkriti o čemu se radi! Promjena je vidljiva i ako ste trenutno nezaposleni. Položaj zvijezda pokazuje kako još ovog mjeseca možete pronaći onaj posao koji će biti dugotrajan i koji će donositi stalne prihode. Generalno, kad je riječ o novcu, Vaša će financijska situacija ostati ugodna. Možda ćete neočekivano pokrenuti neke velike troškove. Kada govorimo o ljubavi, slijedi jedno mirno razdoblje. Jedini problem može biti ljubomora. Nemojte ići glavom kroz zid! Horoskop za zdravlje poručuje kako mala prehlada može izazvati veće probleme. Ako se ne hranite redovito, možete računati na probleme s probavom!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu za posao, sada možete imati veliku prednost zahvaljujući Vašim dragocjenim potezima. Ako želite zauzeti vodeću poziciju, onda će Vas u tome zvijezde i podržavati. Jedina stvar na koju trebate obratiti pozornost tijekom ovog tjedna i do kraja mjeseca je da se pokazuje približavanje jedne zlonamjerne osobe koja Vas može usporiti i spriječiti u ispunjavanja planova i ciljeva! Općenito gledajući, ostat ćete u vrlo ugodnom financijskom položaju tijekom ovog tjedna. Pripazite samo da ne generirate nove nepotrebno troškove. Kada govorimo o ljubavi, imat ćete više susreta nego što ste planirali, ali to nije problem jer sada slijedi razdoblje kada se maksimalno možete opustiti. To će biti idealno i za Vaš partnerski odnos. Horoskop za zdravlje ukazuje na nedostatak sna, zbog čega možete biti podložniji prehladama.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop za karijeru pokazuje da ćete biti uspješni u poslu; što god započnete će dobro završiti. Ovotjedne energije će dobro utjecati i na Vašu financijsku situaciju, samo je pitanje koliko ćete imati prihoda. Razmislite idete li pravim putem ako su Vaši ciljevi poboljšanje financije ili postizanje uspjeha. Sada je vrijeme da odlučite zadovoljava li Vas trenutna situacija ili želite promjene kako bi konačno u Vaš život stigla harmonija te obilje na svakom području! Općenito, financijska stabilnost ovog tjedna može biti jako dobra. Možete imati neke nepredviđene troškove vezane za Vašu obitelj. Horoskop za ljubav pokazuje kako će upravo zbog financijske situacije doći do nesuglasica s partnerom, ali zahvaljujući dobroj međusobnoj komunikaciji, situacija će se vrlo brzo umiriti. Nestrpljivo očekujete događanja u predstojećim danima. Vaša radoznalost nije slučajna jer osjećate atmosferu promjene. Horoskop pokazuje kako će Vas ovotjedne energije podržati u emocionalnom životu, stoga je vrijeme da učinite prvi korak ako imate simpatiju. U suprotnom uložite više energije u traženje partnera. Bila bi šteta potratiti tako dobre energije, jer ćete propustiti priliku za upoznavanje prave ljubavi.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna se možete malo i opustiti. Možete očekivati opuštenije dane na poslu ili području obrazovanja. Nakupljenu napetost iz prethodnog razdoblja sada možete ublažiti. Nakon što ste se dugo vremena vrtjeli u krug, konačno je stiglo vrijeme promjena! Ovaj tjedan Vam može donijeti značajne promjene na svim životnim područjima. Vaše financije također sada mogu dobiti nove, čvršće temelje. Savjetuje se da smanjite nepotrebne troškove i usredotočite se na štednju za budućnost. Nezaposleni se trebaju okupirati provjeravanjem slobodnih radnih mjesta: šaljite molbe i odredite si još par zadataka koji će Vam pomoći da zadržite pozitivan stav. Takav stav Vam jamči uspjeh te dugoročnu financijsku stabilnost. Ovo nije svijetlo razdoblje za nova ulaganja, suzdržite se toga ovog tjedna. Emotivno budite otvoreni, jer u suprotnom možete propustiti mogućnost velike ljubavi! Sada vrijedi češće provoditi vrijeme u većem društvu. Ako želite promijeniti svoj stil života, krenite na neku vrstu zdravije dijete, jer je sada za to izvrsno razdoblje!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Na temelju Vašeg tjednog horoskopa, trebat ćete pokazati mnogo više tolerancije i razumijevanja, bilo da je riječ o suradnicama, obitelji ili Vašem partnerskom odnosu. Mnogo lakše Vas mogu izbaciti iz takta loše energije koje utječu na Vaše emotivno stanje. Ovaj drugi dio mjeseca Vas podržava da se oslobodite od negativnih utjecaja. To svakako trebate učiniti kako bi Vam početak sljedećeg mjeseca mogao donijeti promjene koje i očekujete. Uz to, morat ćete vrlo pažljivo rješavati pitanja financija. Kad govorimo o ljubavi, stvari koje niste riješili u prošlosti sada mogu utjecati na Vaš partnerski odnos te poremetiti ritam svakodnevice. Ako nemate partnera, u ljubavi Vam se otvaraju nova vrata. Ako to ne želite propustiti, važno je da primijetite ove signale!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog se tjedna osjećate mnogo više motivirani nego što ste to bili u prethodnim mjesecima. Uz to, imate i podršku zvijezda koje neće dopustiti da Vaši ciljevi ostanu neostvareni. I na poslu možete biti mnogo uspješniji, ali horoskop za novac pokazuje najveći napredak. Upravljanje rutinskim troškovima neće Vam predstavljati problem tijekom ovog tjedna. Stoga izbjegavajte nepotrebne izdatke i štedite novac kad god je to moguće. Bilo bi dobro da postavite konkretne ciljeve koje doista želite postići, jer će snaga i upornost biti prisutni faktori u Vašem životu. Neka Vas ne obeshrabri ako odmah ne dođe do napretka, jer još uvijek možete nešto učiniti. U ljubavnom životu mogu postojati utjecaji koji Vas blokiraju, zbog čega ćete manje vjerovati drugima. Upravo iz tog razloga će Vas ljubav sada zaobići i ako ne budete u stanju srušiti zidove koje ste podigli oko sebe!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Pokušajte staviti sa strane sve probleme vezane uz posao, kao i nezadovoljstvo. Život ima mnogo ljepota, pokušajte primijetiti sve što Vas okružuje, jer se čudo nalazi upravo ispred Vas! Ovog tjedna se možete mnogo razvijati, najviše duhovno. Uspjet ćete uvidjeti kvalitetu Vaših međuljudskih odnosa i spremni ste zatvoriti one za koje smatrate da nemaju kvalitetnu budućnost. U vašem životu nema mjesta za osobe i stvari koje Vas samo blokiraju. Na polju karijere neće biti većih promjena, ali Vaše financije će ovog mjeseca biti vrlo loše izražene. Bilo bi vrlo teško postići veliki financijski dobitak za ovo vrijeme. Kad je riječ o ljubavi, vrijeme je da s partnerom razgovarate o važnim pitanjima, neovisno o kojem području je riječ, jer sada samo zajedničkim snagama možete napredovati. Ako ste sami potražite mogućnosti koje Vam se pružaju, ovog mjeseca lako možete pronaći odgovarajuću osobu! Kada je riječ o zdravlju, možete nakupiti višak kilograma ako ne obratite pozornost na način prehrane. Ako će Vaš apetit biti veći, trebate kombinirati unos kalorija s tjelesnom aktivnosti.