Astro

Tjedni horoskop: 17.06. – 23.06.

admin 14. lipnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna...

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Obucite se sada najbolje što možete. Ovo je sjajno vrijeme za odmor, ali je i vrlo moćno razdoblje za razgovore kako biste poboljšali izglede za karijeru. Povežite se što je više moguće ako želite nadograditi svoju trenutnu poziciju ili pronaći nešto bolje. Dugo razdoblje preispitivanja i frustracija sada će se popuštati. Ovo je pozitivno vrijeme za dodirivanje baze sa suradnicima. Toliko toga što se događa u vašoj trenutnoj priči o ljubavnom životu možda vam je u mislima. Ne radi se toliko o tome da to zamišljate, već o tome da to iskreno manifestirate. Biti autor vlastite priče moćna je spoznaja – međutim, možda ćete shvatiti da je vrijeme da napravite neke izmjene u scenariju. Nešto u vašem ljubavnom životu više nije moglo biti usklađeno s vašim moralom. S druge strane, osobito ako ste slobodni, mogli biste biti zarobljeni u negativnom krutom razmišljanju o ljubavi. Promjena je potrebna. Ne čekajte da se pripremite! Neke knjige o zdravlju i dobrobiti mogu biti u suprotnosti s vašim iskustvima. U ovom trenutku trebate vjerovati sebi, a ne slijediti ono što je netko drugi napisao. Svačiji je metabolizam različit, tako da ono što radi za vas ne mora nužno raditi i za druge. Dobijte savjete i ideje, ali slušajte svoje tijelo. Usmjerit će vas.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Vjerojatno ćete sada biti najšarmantniji i najzaposleniji. Nije najbolje vrijeme za produktivan rad, ali podržava uspostavljanje društvenih kontakata kako biste unaprijedili svoju karijeru. Ako ste se osjećali frustrirano, ovo je vrijeme da se umrežite i istražite svoje mogućnosti. Lakše ćete organizirati svoje misli i imati prijemčivu publiku. Ako je moguće, opustite se kod kuće. Možda nećete previše osjećati ljubav ovog tjedna – ako je to slučaj, možda je vrijeme da se počastite radikalnom samoljubljem i dobrotom koju biste se nadali dobiti od druge osobe. Nevolja dolazi kada se ove subote, koja će blokirati velik dio lijepe energije. Možda ćete se osjećati da vas ljubavnik ne cijeni ili, ako ste slobodni, osjećate se usamljenije ili izoliranije nego inače. Vjera u vašu unutarnju vrijednost ključ je za prevladavanje bilo kojeg scenarija. Aspekti sugeriraju da previše napornog rada i premalo pažnje na svoje tijelo i dobrobit mogu dovesti do stresa. Dajte sebi dovoljno slobode sada. Svakako obratite pozornost na svoje zdravlje jer ćete tako imati puno dodatne izdržljivosti i vjerojatnije da ćete uspjeti.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Neka se vaši suradnici i klijenti osjećaju kao obitelj. Ovo je pozitivno vrijeme za uspostavljanje društvenih kontakata s ljudima koji podržavaju vaše interese u karijeri. Provedite što više vremena pažljivo pregledavajući sve financijske detalje pod vašim nadzorom. Što ste organiziraniji, lakše ćete krenuti naprijed u novom smjeru. Možda ćete osjetiti da stvari konačno dolaze u fokus. Pojačane emocije mogle bi potresti vaš romantični brod. Iako ćete se vjerojatno osjećati psihički jaki i sposobni donijeti odluku o ljubavi, to ne znači da će to biti lako. Raskid je moguć. Međutim, ako se to dogodi, vjerojatno će biti mnogo osjetljivije za vašeg partnera. Možete biti logičniji kada se rastajete, dok bi vaš partner mogao biti uhvaćen u zapetljane osjećaje. Pokušajte napraviti čistu pauzu. Međutim, ako ste slobodni, mogli biste odbiti ljubavnu ponudu nekoga tko je iz drugačijeg porijekla od vašeg ili ima značajnu razliku u godinama. Zašto? To vam jednostavno nema smisla, i to je u redu. Ovo razdoblje je izvrsno za promjene na svim razinama vašeg života. Imate priliku da počnete sada. Iskoristite ovu priliku da se vratite na pravi put što se tiče vaše dobrobiti, pogotovo ako ste u posljednje vrijeme zalutali. Ako sada počnete s dijetom, vjerojatnije je da ćete je se držati. Samo naprijed!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša ćud ili ponos mogu vas sada nadvladati. Pazite na svoje riječi u profesionalnim uvjetima. Uskoro se stvari smiruju. Ovo je moćno vrijeme za priznavanje doprinosa suradnika. Ovo razdoblje može se obilježiti na dramatične načine. Na stol ćete unijeti srdačnu energiju koja voli zabavu. Nemojte se ljutiti ako morate raditi prekovremeno. Uljepšajte svoju radnu odjeću. Romantična ozlojeđenost mogla bi vam u ovom trenutku probiti srce. Ako ste u vezi, onda bi vaš partner mogao učiniti da se osjećate kao da vaše obveze prema njemu nadmašuju vaše društvene potrebe ili čak vaše osobne težnje. Kada se tako nešto dogodi, to može ozbiljno oštetiti vašu ljubavnu vezu, a možda čak i izazvati gorčinu. Morat ćete ovo riješiti. Alternativno, ako ste slobodni, moguće je da će netko od vaših prijatelja na neki način slomiti vaše povjerenje. Njihovi postupci mogu ojačati ideju da nikada nećete pronaći ljubav na koju možete računati. Ne hranite tog vuka! Imajte hrabrosti izgladniti ovaj način razmišljanja – umjesto toga, njegujte svoj optimizam u pogledu budućeg ljubavnog života. Vrijeme je da se svakodnevno bavite svojim zdravstvenim i wellness ciljevima kako biste ih ostvarili. To možete učiniti na više načina. Možete ih vizualizirati u detalje, kao da ste već ostvarili svoje želje. Afirmacije možete koristiti redovito. Ili možete eksperimentirati sa samohipnozom. Za najbolje rezultate držite se metode koju odaberete.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Mogli biste se osjećati kao da ste na emotivnom toboganu na poslu. Ovo je intenzivna energija koja bi mogla navesti ljude da govore i ponašaju se na način na koji bi inače dvaput razmišljali. Budite strpljivi. Stvari se ubrzo razvedre. Ovo su sretni dani za grupne sastanke, događaje priznanja i rad u ugostiteljstvu. Možete zasjati pomažući interesima djece ili starijih ljudi. Ovaj tjedan mogao bi označiti prekretnicu u vašem ljubavnom i društvenom životu. Možda ćete primijetiti da među prijateljima možete uspostaviti više intelektualno zadovoljavajućih veza. Također biste trebali biti otvoreni za više društvenih iskustava i, ako ste slobodni, lako možete upoznati nekoga novog. Bez obzira na to je li spojen ili ne, mogao bi donijeti promjenu u stvarima srca. Samci Lavovi bi se mogli povezati s novim ljubavnikom, dok oni koji hodaju mogu ili prepoznati svoju duboku ljubav prema nekadašnjoj ležernoj ljubavi ili, s druge strane, shvatiti da je vrijeme da se raziđu. Već predani? Mogli biste razmišljati o proširenju obitelji! Ovo razdoblje može vas potaknuti da se uključite u grupu za vježbanje ili se pridružite klubu u kojem se osjećate dobro. Uspijevate kad imate podršku drugih. Možda nećete biti toliko učinkoviti u postizanju svojih ciljeva ako ih pokušate ostvariti sami. Usredotočite se na to što je dostupno u vašem području i krenite.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete se ovog tjedna osjećati posebno energični zbog doprinosa korisnih, pozitivnih suradnika. Svejedno, konzervativan pristup izgradit će najbolje temelje za budući uspjeh. Pregledajte ili ponovite sve što nije u skladu s vašim standardima. Ovo je također pozitivan trenutak za popravak ili nadogradnju bilo koje tehnologije vezane uz posao. Energija u petak potiče fleksibilniji pristup. Ako inzistirate na tome da ste u pravu, možete otuđiti nekoga tko će vam trebati u svom kutu. Vaš trenutni status veze, bez obzira na to kakav je, možda će vas ovog tjedna malo odbaciti. Ako ste u vezi, možda ste toliko usredotočeni na obveze u ljubavnoj vezi da vam je teško osjetiti bilo kakvu strast. Ako ste nevezani, mogli biste se brinuti da ćete zauvijek ostati sami, jer nitko ne zadovoljava vaše standarde. A ako ležerno izlazite s nekim, mogli biste inzistirati na obvezi te osobe samo kako biste stavili etiketu na stvari – čak i ako u svom srcu znate da one stvarno nisu za vas. Nemojte se smiriti samo da biste se smirili! Vrijeme je da razmislite o tome kako isplativo uložiti u svoje zdravlje. Zvijezde vas potiču na veliko razmišljanje kako biste postigli velike rezultate. Ako ste razmišljali o postavljanju kućne teretane, pravo je vrijeme da planirate kako to možete učiniti. Ako još niste kupili članstvo u teretani, pogledajte okolo, pronađite onu koja vam odgovara i prijavite se.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan će vjerojatno donijeti zvjezdane prilike. U isto vrijeme, stvari se još neće pokrenuti. Provedite vrijeme zapisivanjem konkretnih ciljeva za budućnost. Možete postići ono u što vjerujete i prema čemu radite. Držite ove ciljeve tamo gdje ćete ih svakodnevno vidjeti i gledajte što se događa! Pregledajte ili ponovite sve što znate da nije vaš najbolji posao. Četvrtak i petak su pozitivni za savjetovanje mentora ili održavanje sastanaka osoblja. Vaša bi vas kruta uvjerenja mogla sputavati od ljubavi ovog tjedna. Možda ste vezani uz određenu filozofiju, onu koja vodi do onoga što je sada postalo pogrešna skripta koja se iznova i iznova čita u vašem mozgu o stvarima srca. Čak i ako je ova ideologija funkcionirala za vas u prošlosti, vjerojatno vam sada stvara prepreke ili bolove. Dobro je ispitati kakav bi taj proces razmišljanja mogao biti i kako ima potencijalno štetan učinak na vaš ljubavni život. Suprotno tome, ako sve ide dobro s partnerom, možda ćete se ovog tjedna obvezati na pravno obvezujuću obvezu. Ovo je sjajno vrijeme za promjene na svim razinama. Međutim, najznačajnija promjena koju možete napraviti je u svom zdravlju i općem blagostanju. Imate dva tjedna da započnete novu zdravstvenu strategiju, onu koja će vam dati veću energiju, bolju građu, blistavu kožu i dubok osjećaj dobrobiti. Zaslužujete dati si najbolju priliku za nevjerojatnu budućnost.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan počinje s pomiješanim energijama. Napokon ćete imati više razloga za optimizam u vezi sa svojim izgledima, pogotovo ako pokušavate zadržati posao ili tražite nešto novo. Utorak je sretan dan za timski rad i utjecaj na suradnike iskazujući samopouzdanje i entuzijazam. Praktičan i konzervativan pristup najbolji je kako tjedan odmiče. U petak može doći do stresnih sukoba, stoga se potrudite tražiti kompromisna rješenja. Ogorčenost koja uključuje nešto što se dogodilo između vas i vašeg partnera mogla bi se graditi u vama. Možete se seksualno suzdržavati od svog partnera jer se emocionalno zatvarate zbog mentalne boli koju još uvijek nosite zbog potencijalnog problema među vama. Vrijeme je da to riješite! Ako ste slobodni, mogli biste osjetiti istinsku bol ovog tjedna, kao da u vašem životu nema nikoga tko bi vas podržao i volio — i nikada neće biti. Pokažite sebi radikalnu dobrotu i ljubav i znajte da će taj osjećaj proći! Doživjet ćete duboke promjene. Sada imate mogućnost transformacije bilo kojeg područja svog života koje odaberete. Najbolje mjesto za početak je sa svojim zdravljem. Usudite se pogledati svoj životni stil i usredotočite se na bilo koje područje koje uzrokuje da se osjećate manje nego fantastično. Ovdje biste trebali početi. Promjene ovdje će vam dati više energije i veću vitalnost nego ikada prije.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Sporo i postojano i dalje pobjeđujete u utrci kada su u pitanju interesi za posao i karijeru. Morate nastaviti raditi najbolje što možete s ograničenim resursima. Ponedjeljak može donijeti neke stresne sukobe s ljudima koji trebaju biti zvijezda ili koji jednostavno imaju radikalno različite metode za obavljanje istog posla. Ovo je sretan tjedan za preispitivanje planova, proračuna i procedura. Najbolje je usredotočiti se na nedovršeni posao, a ne započeti bilo što novo. Ovo bi mogao biti odlučujući tjedan za vas u ljubavi i vezama! Ako izlazite s nekim i stvari idu dobro, vas dvoje biste mogli na neki način produbiti svoju predanost jedno drugome. Ovo bi moglo izgledati kao bilo što, od zajedničkog useljenja do zaruka ili čak vjenčanja. Ako ste već u odnosu, možda ćete ili duboko osjetiti sigurnost i ljubav svog partnera ili se osjećati potpuno ugušeno u vezi. Mnogo ovisi o tome gdje trenutno stojite jedno s drugim. Samci mogu čeznuti za predanošću. Pokušajte ukrotiti svoju frustraciju nesuradljivim spojevima i pričekajte nešto stvarno i trajno. Početkom tjedna napravite popis ciljeva koji će vam pomoći da postignete dobro stanje kakvo ste dugo željeli. Ovo nije vrijeme za nejasna razmišljanja. Iznad svega, potrebna vam je jasnoća namjere i odlučnost da prevladate sve zdravstvene probleme. Kada znate što želite, imat ćete veću želju da to i ostvarite. Totalni wellness vam je nadohvat ruke.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Energija ovog tjedna pozitivna je za traženje posla ili uspostavljanje kontakata koji podržavaju vaše interese. Bolje je završiti ono što ste započeli prije velike promjene. U srijedu dajte sve od sebe da dovršite svoje vlastite zadatke i izbjegavajte raspršivanje energije čak i ako se od vas traži da uskočite. Sredinom tjedna može doći do nesporazuma, stoga budite sigurni da svi imaju iste pretpostavke. Petak je sretan za pravne stvari i razgovore s ljudskim resursima o beneficijama. Svrha romantične veze je ono na što ćete se vjerojatno usredotočiti ovog tjedna- barem ako ste u njoj. Je li praktično? Iako ovo ne zvuči baš romantično, niste od onih koji će zaboraviti na stvarne svakodnevne stvari od kojih se život sastoji. Logika i ljubav se ne moraju suprotstavljati. Ako vam vaš partner ne pomaže da se brinete o poslu (bilo na domaćem, profesionalnom ili osobnom planu), tada biste se mogli početi osjećati kao da veza više nije zdrava – a možda i nije. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga i pokušati dogovoriti datum, samo da jedan od vas otkaže jer se razbolio. U redu je; događa se! Čini se da će vam se popis obveza još povećati. Bit ćete zauzeti u svojoj karijeri i jednako zauzeti druženjem. Da biste postigli onoliko koliko želite, morate imati pristup neograničenom izvoru energije. Način na koji to možete učiniti je doći u vrhunsko stanje. Vježbajte svakodnevno i jedite hranu koja je savršeno gorivo za vaše tijelo.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete imati osjećaj da ste na margini snažnih promjena koje se ne mogu zaustaviti. Možda biste željeli preuzeti vodstvo, ali mogli biste provesti više vremena pružajući podršku drugima. Ovog tjedna može postojati određena razina stresa koja zahtijeva humor i perspektivu. To je jedan od onih scenarija “kada ti život pruži limun, napravi limunadu”. Kašnjenja ili mehaničke kvarove potrebno je strpljivo prihvatiti. Gradite temelje za bolju budućnost. Pripremite se za pisanje važnog poglavlja u odjeljku o romantici vaše osobne životne priče! Ovo bi moglo ići na nekoliko različitih načina. Ako tek izlazite s nekim i stvari su vam preteške, vas dvoje možete nazvati to prekidom. Međutim, ako se stvari odvijaju dobro, mogli biste stvari učiniti ekskluzivnim. Za one u uspostavljenim vezama koji se ne osjećaju dovoljno cijenjenima od strane svojih partnera, ovo je vrijeme da progovore. Singl? Status vaše veze može se vrlo brzo promijeniti! Zvijezde vas ohrabruju da istražujete nove horizonte što se vašeg zdravlja tiče. Nemojte se držati provjerenih i pouzdanih metoda, jer je ovo najbolje vrijeme za odlazak u nepoznato. Pokušajte ne konzumirati previše masne hrane, jer to može utjecati na vašu jetru. Prije svega, uživajte u sportu i na svježem zraku.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Emocije i očekivanja ovog tjedna mogu narasti. Možda ćete htjeti krenuti u start sredinom tjedna samo da vas zaobiđe dugačak popis nedovršenih ili odgođenih situacija. Što više možete biti najbolji navijač svojih suigrača, brže možete prijeći na nešto zanimljivije. Ovog tjedna može doći do igranja moći među suradnicima dok se ambiciozniji tipovi bore za bolju poziciju ili veće priznanje. Budite mudri i tražite osobno zadovoljstvo izvan radnog mjesta. Moguće je da financijske ili fizičke obveze obitelji isisavaju entuzijazam iz vas i vašeg partnera. Umjesto postavljanja zidova koji međusobno blokiraju, razmislite o zajedničkoj izgradnji metaforičke kuće od cigle koja može izdržati svaku oluju. Sami? Nemojte prihvatiti ponudu člana obitelji da vas se s nekim spoji. Iz bilo kojeg razloga, ova osoba vjerojatno nije vaš tip. Nova energija ovog tjedna donosi vam prekrasnu priliku da se posvetite boljem zdravlju. Bitno je da vaše emocionalno zdravlje ima prioritet. Pazite da ne zakopate glavu u pijesak u vezi s važnim pitanjem. Ne pokušavajte se pretvarati da se to ne događa. Morate se suočiti s problemom direktno. Na taj ćete način primijetiti trenutačno poboljšanje vašeg fizičkog zdravlja.