Astro

Tjedni Horoskop: 17.05. – 23.05.

admin 14. svibnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog vikenda

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, mogu nastati problemi s kolegama i klijentima, ali ne u osobnom kontekstu, već zbog nastanka novih situacija. Sada trebate koristiti svoj diplomatski pristup. Možda nećete moći sve probleme riješiti iako sada planete podržavaju Vaše ideje. S druge strane, financije izgledaju sjajno, možete očekivati neočekivano zadovoljstvo. Nemate se čega bojati jer tjedan izgleda i više nego obećavajuće, Vi ste jedan od sretnih horoskopskih znakova. Vrlo dobrom idejom kreće sredina tjedna i njenu provedbu ne smijete odgađati. Bila bi velika greška ako sad ne poduzmete potrebne korake, kako bi Vaša ideja postala stvarnost. Ako sada Vaša hrabrost donosi ozbiljne dobitke u financijama, ne slušajte one ljude koji Vas pokušavaju sputati na ovom području! Pošto savjesno radite, Vaša nagrada će vjerojatno biti zaslužen odmor. U ljubavnom životu se lako može razviti napetost s kojom ćete se znati nositi. Fizički se možete osjećati u formi, ako ne zaboravite na redovno kretanje.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Zbog činjenice da se nikada ne predajete, i u ovom razdoblju ćete uspjeti ostvariti sve svoje ideje. Ne zaboravljate na stvari i važne detalje. Tko pozitivno razmišlja o svojoj budućnosti, univerzum će ga nagraditi. Tijekom tjedna financije se razvijaju u pozitivnom smjeru, možete imati čak i neočekivani prihod. S Vašim radom i kreativnošću su nadređeni zadovoljni, ali napredak koji neko vrijeme očekujete do dana današnjeg nije stigao. Možete imati osjećaj da ovdje ne možete više napredovati, ali ste ipak opušteni i strpljivi. Međutim, osjećate stalni nagon da činite i oblikujete svoje poslove kako drugima odgovara. Od ove značajke se hitno trebate riješiti, jer Vas vodi u vrlo lošem smjeru! U odnosu imate osjećaj kao da ste se udaljili jedan od drugog. Možda je ideja da je partner zainteresiran za neke druge stvari istinita. Nemojte naglo reagirati, bolje ga pitajte, razgovarajte više, jer tako puno toga možete saznati. Čuvajte i svoje zdravlje, jer se lako možete prehladiti. Obratite pozornost na prevenciju!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Pokušajte se ovog tjedna koncentrirati na svoje planove, horoskop za ovaj tjedan pokazuje da ćete do kraja sve završiti i to uspješno ako sada odlučite započeti nešto novo. Ovo se naročito odnosi na financije i karijeru. Ako želite pokrenuti svoj biznis ili tražite financijske opcije za to, onda ćete imati izrazito velike šanse. Imate ćete dobar tjedan ako se ne prepustite svojim emocijama, jer Vas u protivnom očekuju olujni dani. Ako ostanete mirne glave u svim situacijama, tako ćete izbjeći mnogo nelagodnih slučajeva. Ako živite u vezi, obratite pozornost da izbjegavate rasprave jer mogu postati svađe. U slučaju da tražite partnera ili novo društvo, ovo je idealan tjedan za nova poznanstva. Vrijeme je da uzmete stvari u svoje ruke, i učinite prvi korak za vlastitu sreću. Zdravlje je promjenjivo, u jednom trenutku ste puni energije, a u drugom nemate fizičke energije ni za što. Pokušajte ne žuriti, uzmite vremena za sebe i ne činite ništa užurbano i samo započinjite ono što je jako važno.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Već na samom početku tjedna nećete biti raspoloženi za posao. Oslobodite se ovog osjećaja i situacije i pronađite motivaciju. Horoskop za karijeru pokazuje ubrzan tjedan s mnogo više obaveza nego što ste navikli. Srećom, ovaj tempo možete ispratiti i tako sve prepreke na putu savladati. Sada se koncentrirajte na svoje zadatke i nemojte se fokusirati samo na rješavanje tuđih problema. Vas očekuje više zadataka nego inače i ako ne započnete na vrijeme, onda ćete zakasniti, zato je za idući tjedan tipična užurbanost. Na poslu se izričito fokusirajte na kvalitetu. Vašim financijama je potrebno pojačanje zato iskoristite ove dobre energije! U ljubavnom životu se očekuje najveća promjena, ali ipak trebate unijeti malo boje u vezu, naročiti ako i Vi osjećate isto. Nemojte zaboraviti pokazati partneru koliko Vam je stalno do njega, zauzvrat Vas očekuje ugodno iznenađenje. Prema horoskopu za zdravlje, trebate unositi više vitamina i raznovrsno se hraniti.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop za karijeru donosi radosne događaje, možda konačno dobijete zasluženu nagradu u nekoj formi jer vrlo marljivo i dobro obavljate svoj posao. Od tog trenutka sve kreće, vraća Vam se životna energija, imat ćete nove ideje koje možete uz malo truda i ostvariti. Kao da Vas obuzima nalet hormona radosti. Drugi ljudi će zavidno promatrati kako ste dobro raspoloženi, ali s vremenom će i njih zaraziti pozitivna energija kojom zračite. Rado ćete obavljati svoj posao, a postoji i mogućnost pomirbe s osobom s kojom imate loše odnose. Sada Vam se pruža jako dobra prilika ako želite razriješiti financijsko stanje. U obitelji će manje rasprave poremetiti svakodnevni ritam, ali to Vam neće pokvariti raspoloženje i Vi ćete uspješno završiti ovaj tjedan. Na ljubavnom području sada slijede dani harmonije, ovdje ne trebate računati na nelagodne situacije. Zato pripazite da ne pokazujete znakove ljubomore ako želite sačuvati ovu harmoniju. Ako ste sami, horoskop pokazuje pojavljivanje stare ljubavi koja se približava Vama. Prema horoskopu za zdravlje, trebate se kretati i vježbati više zbog povećanja fizičke energije.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sreća će biti pokraj Vas ovog tjedna. Istina je da će ovaj tjedan teško krenuti ili će sve biti kao i obično, ali bez obzira na to očekuje Vas iznenađenje. Prvobitno sada možete pokrenuti financije. Upravo zato ovog tjedna se suzdržite od posuđivanja novca. U financijama je važna organizacija, i da dobro raspoređujete svoj novac, jer ono što uštedite tijekom ovog tjedna će privlačiti k Vama novac u narednim tjednima. Još jedno iznenađenje Vas očekuje na području ljubavi; ako još ne živite u partnerskoj vezi, sada se može dogoditi da upoznate onu pravu osobu za Vas. Nemojte reći ‘ne’ za sastanak/randevu. Mnogi će Vas potražiti i pronaći s raznim mogućnostima za zabavu. Nemojte ostati kod kuće. U vezi ne trebate računati na iznenadne obrte, u suštini sve će se odvijati na uobičajen način. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da konzumirate lagane obroke jer u protivnom lako možete opteretiti želudac.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna dobivate svu podršku da u karijeri budete uspješni. Problem možete imati isključivo ako pesimistično promatrate svijet, a naročite aspekte koji se tiču posla i financija. Uzrok neuspjeha ovog tjedna može biti uglavnom Vaš pogled na svijet, ako Vam ne uspijevaju stvari kako Vi to želite. U financijama je vidljiv zastoj, ali puno toga možete učiniti za poboljšanje. Ali budite oprezni ako imate plan svoju ušteđevinu uložiti u nešto. Mada ste već imali do sad i više mogućnosti za promjenu financijskog stanja, ali nekako ste prošli pored njih. Možda upravo zbog toga što niste čitali Vaš tjedni horoskop. Ako ga sada čitate onda ćete bar znati o tome da svoju lošu financijsku situaciji za čas možete promijeniti. U ljubavi računajte na dobar tjedan, da zahvaljujući tome možete sresti osobu koja Vam odgovara ako ste još uvijek sami, a ako ste u vezi sadašnji odnos može dosegnuti viši nivo. Radi Vašeg zdravlja kretanje je od velikog značaja; ako se niste bavili sportom već neko vrijeme, ovog vikenda Vam je poželjno ponovno početi.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Počet ćete tjedan kako dolikuje, puni samopouzdanja, željni znanja i usavršavanjem svojih sposobnosti. Navedeno samo po sebi ne predstavlja prepreku, osim ako neki privatni problem ili svađa s prijateljem ne pokvari sliku, što će Vas izgurati iz svakodnevnog ritma. Od naglih odluka i iznenadnih reakcija se čuvajte ovog tjedna, najbolje bi Vam bilo da više puta razmislite o svojim odgovorima, prije nego što nekoga stavite u neugodnu poziciju i bolje Vam je ako u važnim pitanjima ne birate prvo moguće rješenje bez razmišljanja. Budite oprezni da se ne izgubite u jeku zadatka, bolje se brinite samo za one koji su zaista važni. I na poslu imajte to na umu, jer možete akumulirati pogreške na pogrešku. Ako ste u partnerskoj vezi također pripazite kada i što govorite i kako postupate, jer partner vrlo lako može planuti zbog Vaše nepredvidivosti. Kad je riječ o zdravlju, posjetite svog liječnika, osjećat ćete se puno bolje. Nikako nemojte zanemarivati simptome koji se pojave.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Potreban Vam je konkretan plan, prema tjednom horoskopu, ako želite ugoditi svojim nadređenima i članovima obitelji. Velika je vjerojatnost će Vam doći glave svi zahtjevi i očekivanja i naročito Vas neće ostaviti na miru ni Vaša financijska situacija. Pazite na to da se ne opterećujete, jer prema tjednom horoskopu, skloni ste previše obaveza prihvatiti nego obično. Ova preforsiranost može stvarati probleme u Vašem porodičnom životu, pošto ćete biti veoma umorni i samim tim ćete imati manje strpljenja za svakoga. Ne započinjite neke stvari čije izvršenje još može sačekati. Ako imate partnera sada je veoma važno da do izražaja ne dolazi samo Vaša volja, jer zbog toga možete imate vrlo ozbiljne rasprave. Ako ste sami lako ćete sklapati nova poznanstva, ali onog pravog nećete sada pronaći. Mnogo toga možete učiniti za svoje zdravlje ako obratite pažnju na pravilan ritam spavanja i prehranu.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Predstoji Vam dobar tjedan. Horoskop za karijeru pokazuje da i najkompliciraniji zadatak možete uspješno i kreativno obaviti. U financijama može se ponovno pojaviti neka stvar koju već odavno želite riješiti. Želite otplatiti kredit ili već duže čekate da Vam vrate neki novac koji ste pozajmili? Sada imate otvorene mogućnosti. Lako možete upoznati osobu koja će Vam ponuditi izuzetno dobru ponudu za poboljšanje Vašeg financijskog stanja. Planete sada pružaju podršku na polju karijere, zato ako nemate posao ili želite bolji posao s još boljim uvjetima, sada je pravo vrijeme da napravite prvi korak ka tome! Što se tiče ljubavi, partner može biti frustriran sredinom tjedna, važno je da Vi dodatno ne kvarite situaciju, budite pažljivi prema njemu da lakše prebrodi te dane. Kad govorimo o zdravlju, ako se želite osloboditi suvišnih kilograma, onda ovog tjedna započnite neku dijetu jer može biti uspješna.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Sada možete staviti točku na jedan slučaj koji se već odužio. Na kraju krajeva, zaista je došlo vrijeme da odahnete, jer postoje još stvari koje čekaju na rješavanje. Prema tjednom horoskopu za karijeru, nećete imati brige na poslu, čak će se stvari bolje razvijati nego što ste mislili. Bit će trenutaka kada se možete opustiti, dok će ostali raditi bez prestanka. Na području financija može nastati manji problem, moglo bi se reći da ćete neko vrijeme biti u nezavidnom položaju. Na emocionalnom polju ćete biti mnogo osjetljiviji, zbog čega će se u odnosu s partnerom u Vama lako probuditi osjećaj nesigurnosti. Ne prepisujte tome veliki značaj jer će jako brzo proći. Sada zbog svog zdravstvenog stanja ne trebate brinuti, ali ipak obratite pažnju da unosite dovoljno tekućine u svoj organizam. Raznovrstan plan prehrane također neka postane dio svakodnevice.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Zbog stagnacije u karijeri, možete biti napeti, nemirni, i ne razumijete kako nema napretka, a uložili ste toliko energije. Željni ste jačanja u financijama, jer Vam je potrebno više novca za provedbu planova. Može se pojaviti nekoliko novih ideja, i sada je vrlo važno da ih ne ignorirate. Ove ideje možete iskoristiti na poslu, kao i u financijama, samo nikome nemojte odati svoje ideje, jer ih vrlo lako mogu predstaviti kao svoje! Strasti će biti nešto manje u svakodnevnom životu, to je ono sto bi vrijedilo vratiti ovog tjedna. Odnos s partnerom je u osnovi dobar, ali poseban naglasak stavite na to da što vise vremena provodite zajedno, u intimnim okolnostima. Ako živite sami, i usamljeni ste, došlo je vrijeme da stanete na kraj tome. Budite otvoreni, pustite ljubav u Vaš život. Ako ste do sada pokušavali, ali bez uspjeha, pokušajte pronaći drugačije, nove načine za upoznavanje. S gledišta zdravlja, alergijski simptomi mogu biti intenzivniji, posebice ako i inače patite od toga. Obavezno se posavjetujte s Vašim liječnikom o odgovarajućoj terapiji!