Astro

Tjedni Horoskop: 16.11. – 22.11.

admin 15. studenoga 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ne volite kada griješite u vezi financijskih pitanja, na to posebno obraćate pozornost, ali sada trebate biti intenzivnije oprezni, jer tjedni horoskop pokazuje da lako možete propustiti važne detalje. Dvaput pogledajte koliko ćete platiti, ili koliko će Vam vratiti novca pri plaćanju. Na poslu se pokazuju određene poteškoće. Kako biste ih riješili, morate povećati angažman u svojim obavezama. Komunikacija će također biti problem, stoga dajte sve od sebe da se prilagodite svojim nadređenima. Ako se ovog tjedna želite opustiti, odaberite program kako bi i partner mogao biti uključen, jer će sada zahtijevati Vaše društvo. Zdravlje je stabilno, ne pokazuju se problemi, a sreću možete imati u petak, posebno u poslu.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu ili u pronalaženju posla budite sada strpljivi, jer to sada može uroditi plodom. Na to pripazite, jer utjecaji zvijezda sada nisu povoljni za financijsku situaciju, zato bi dobro došlo jedno unapređenje ili novo radno mjesto. Još uvijek ste daleko od toga da možete reći da su Vaše financije stabilne. Morat ćete osmisliti plan štednje i izbjegavati nepotrebne troškove. Također, vrlo dobro razmislite o novim mogućnostima i ponudama koje Vam se pružaju. Njih će biti mnogo ovog tjedna, ali će Vam se neke činiti sumnjivima, stoga pripazite. Najbolje bi bilo da se posvetite poslovima koje ste već započeli. Tjedni horoskop također pokazuje da trebate biti iskreni sa svojim partnerom, jer će sada biti važno da od Vas čuje istinu, da malo razmisli o svojim greškama, kako bi se Vaš odnos poboljšao. Kad govorimo o zdravlju, ovog tjedna ste osjetljiviji, čuvajte se prehlada i viroza, a posebno izbjegavajte mjesta prepuna ljudi.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Trebate vise vjerovati u to da se Vaši ciljevi mogu ostvariti. Ako vjerujete u to i sumnju stavite sa strane, to će biti ključ Vašeg uspjeha, ako Vas ne blokiraju negativne energije drugih ljudi. Ovo nije najbolji tjedan da se izborite za svoja prava. Trebate ostati čvrsto nogama na zemlji i posvetiti poslu, neovisno o feedbacku druge strane. To nije ono zbog čega ćete biti zadovoljni, ali ovo je privremeno. Naoružajte se strpljenjem, nasmiješite se i glavu gore. Horoskop za zdravlje pokazuje da Vam je potrebno vise kretanja, pogotovo ako se borite s viškom kilograma! No, cak i ako nije tako, Vašeg organizmu je to sada potrebno, hodajte kad god možete. Horoskop za ljubav ukazuje na sporove, koje bi trebali prihvatiti hladne glave, dvaput razmislite sto ćete reći. Sreću možete imati u četvrtak, posebice u poslu.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu izbjegavajte tajne, čak i ako Vas mnogi potraže s intimnim mislima. Mnogo informacije može uzrokovati kaos, s čim zapravo ni nemate veze, i jednostavno Vam nije ni trebalo. Horoskop za novac ukazuje na veće izdatke, koje možete izbjeći ako budete malo promišljeniji po pitanju svojih financija. Trebate mijenjati kvalitetu i stil života, trebate razmisliti o tome da ostavite štetne navike i krenete živjeti zdravijim životom. Budite strpljivi i nemojte si dozvoliti nervozu. Od malih stvari mogli bi nastati veliki problemi dozvolite li negativne emocije u svojoj okolini. Kad govorimo o ljubavi, ovog tjedna ćete imati posebnu potrebu za podrškom svog partnera. Sada je malo toga pravi dokaz ljubavi za Vas. Trebate pažljivije izraziti svoje osjećaje i misli, jer ćete u protivnom gušiti partnera. Smireno i otvoreno mu recite što Vam je potrebno. Tako ćete svakako dobiti više, nego konstantnim zanovijetanjem.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu ste pravi profesionalac, ali znate pogriješiti kada trebate pitati nekoga za savjet. Razmislite kome možete vjerovati, a koga trebate izbjegavati. Mnogo puta Vas mogu blokirati namjere drugih, ne samo Vi sami sebe s negativnim mislima. Ovog tjedna ćete moći jako dobro poslovati ostavite li se vlastite ishitrenosti. Tjedan je u cilju novih projekata, zato pripazite i nemojte brzati stvari. Ako se pojavi neki problem, nemojte riskirati. Uzmite vremena i pomno razmislite o sljedećim koracima. Ovog tjedna ste društveniji i lako možete upoznati više novih osoba, hodajte širom otvorenih očiju. Prema horoskopu za zdravlje, lako možete imati problema sa zglobovima. Morate voditi brigu o tome i ne podizati ništa teško. U nedjelju će Vas podržavati energije obilja, tada možete imati i sreće, možda baš u ljubavi. Ako u svom životu imate osobu koju ne možete zaboraviti, razmislite u ponovnoj komunikaciji.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Očekuje Vas miran tjedan, samo na radnome mjestu možete očekivati kaos i napetost, ali to ćete biti u mogućnosti riješiti ako ne budete paničarili. Financijska situacija ostaje stabilna, stoga ćete biti u mogućnosti uštedjeti malo i nakon blagdana. Ovo razdoblje također možete iskoristiti kao temelj za sljedeću godinu. Postoje mnoge stvari koje želite postići u novoj godini. Mislite da na poslu možete biti puno učinkovitiji nego prije. Ipak Vas očekuju nevolje jer postoji previše sukoba u koje se miješate, zbog čega se smanjilo Vaše zanimanje. Ljubavni horoskop predviđa kontinuirani napredak, Vaš partner je spreman ići na viši stupanj u vezi. Zdravlje morate čuvati s vitaminima i vlaknima. Je li moguće da niste jeli više voća i povrća u posljednje vrijeme? Najsretniji dan u tjednu može biti u srijedu, tada na poslu možete postići rezultate.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Pokušavate raditi sve umjereno i sve ostalo ostvariti ovog tjedna. Puno kozmičkih energija je oko Vas, tako da ćete biti u mogućnosti impresionirati ljude, kojima ćete zatim steći izvanrednu prednost. Slušajte Vaš unutarnji glas ako osjećate da nešto nije u redu. Ovog tjedna, naime, Vaša intuicija Vam može šapnuti signal upozorenja o Vašoj budućnosti, a odnosi se na opcije koje se otvaraju kako biste izbjegli bilo kakve štete koje mogu utjecati na financijsku situaciju. Važno je slušati intuiciju, i biti otvoren i za tuđe savjete. Kad govorimo o ljubavi, horoskop ukazuje na pažnju, što znači da ćete ju moći uzvratiti. Možda Vam subota bude intimnija i romantičnija nego blagdani koji su pred nama. Za Vaše zdravlje se pokazuju problemi zglobova i koljena, tako da trebate biti oprezni pri obavljanju svakoga posla. Sreća se očekuje u srijedu, ali je možete očekivati u manjim stvarima.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Pred Vama je dobar početak tjedna, pogotovo jer ćete tada biti uspješni u poslu. Imajte na umu da ne radite užurbano, budite vjerni Vašem poslu, ali ne radite previše za tvrtku, ako ste bili prisiljeni raditi prekovremene sate koji Vam nisu bili plaćeni. Ljutnja može biti vrlo loš savjetnik, dakle, budite oprezni u djelima počinjenima iz emocija. Financijska situacija ovog tjedna ne donosi promjenu, ali može postaviti buduće temelje. Radit ćete učinkovito i bit ćete u mogućnosti ispuniti sve radne zadatke. Morate paziti na Vaše zdravlje jer nakon takvih učinaka često slijedi iscrpljenost. Privatni život je u obliku pozitivnih događaja, osim ako budete loše reagirali na prijateljevu šalu pred Vašim partnerom. Petak bi mogao biti Vaš sretan dan ovog tjedna, ali još ne računajte na veliki napredak u poslu.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Baš kada se malo oslobodite, opet Vam spakiraju tisuću tereta, tako da ne možete nimalo slobodno disati. Vi ne želite probleme, ne želite sukobe, pa toliko toga prešutite, daleko više od onog što biste trebali. Strpljenje za čuđenje, međutim, tjedni horoskop ukazuje da ćete uskoro lupiti o stol i povući granice na poslu. Hoće li biti uspješan korak u tome smjeru? Pokušajte na miran način riješiti stvari, nije to tako teško. Duboko udahnite i ne dozvolite da Vas obuzme ljutnja, pogotovo nemojte raditi drastične korake kad ste ljuti. Kad je riječ o ljubavi, horoskop pokazuje da nemate dovoljno vremena za partnera ovog tjedna, pa kad ste zajedno, pokušajte se usredotočiti samo na njega. Ako to ne učinite, udaljiti ćete se jedno od drugoga. Što se tiče zdravlja, osjećat ćete se odlično. Samo pripazite da ne pretjerate.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna neće biti puno posla, ali želite raditi. Dakle, ovako će iz tišine postati buka, i od dobrog raspoloženja i obeshrabrenje, a zatim i neuspjeh. Možda, ako budete plaćeni, ako imate dovoljno novca, onda ćete biti još više oduševljeni. Tjedan započinjete s puno planova, ali u Vašoj financijskoj situaciji sada ne možete učiniti ništa za učinkovitije promjene. Imate osjećaj da udarate u zidove i jedino dobro rješenje je neka velika odluka kojom biste mogli postići rezultate ako, npr. promijenite posao. Ovog tjedna se nemojte osloniti samo na rutinu, obratite pozornost na ono što radite jer možete jednostavno učiniti ozbiljnu pogrešku na poslu. Pozornost je sada najbolja investicija i zato usporite kada osjetite da je to potrebno. Ali, prema horoskopu za ljubav, od partnera ćete dobiti vrlo koristan savjet koji vrijedi poslušati.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete biti fokusirani prvenstveno na dom, ne očekuje se velika promjena na Vašem radnom mjestu. Ipak, važno je obratiti pozornost na sve detalje jer ako ih sakrijete pod tepih, onda to kasnije može biti problem. Kod kuće međutim, kriznu situaciju morate riješiti zbog spora koji može nastati iz ove situacije. Roditelji ili djeca će biti u konfliktu. Generalno, imate dovoljno energije za sve obaveze koje Vam predstoje. Nastojte oko sebe širiti pozitivnu energiju. Dobit ćete potporu za sve što naumite. Komunikacija je također naglašena, ljudi će jednostavno uživati u Vašoj prisutnosti, a čak možete dobiti pomoć od nekoga od koga to niste ni u snu očekivali. Potrudite se svima uzvratiti istom mjerom, jer to može biti početak divnih prijateljstava. Vodenjacima u vezi slijedi kvalitetan tjedan, a samci će imati priliku upoznati mnoge zanimljive ljude. Nemojte sjediti zatvoreni kod kuće, izlazite i više se družite, jer tako ostavljate otvorena vrata novim prilikama. Kad govorimo o zdravlju, sada je pravo vrijeme da se u potpunosti riješite štetnih navika, npr. pušenja!

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Na neko vrijeme Vaše misli će zaokupiti problemi koji se javljaju, iako još i stari problemi postoje i pritišću Vas. Materijalni slučaj Vas brine najviše, ali u međuvremenu se i u obitelji može nešto pojaviti, što smatrate da Vi morate riješiti. Pustite da se stvari sami od sebe razvijaju, inače ćete se već sredinom tjedna preopteretiti. Ponekad malo želite izazvati priznanje i poštivanje svoje okoline, pa pokušavate ostvariti nešto što nitko prije Vas nije učinio. Na radnom mjestu možete prihvatiti tako nešto tako, što do sada nikada niste radili, ali pomoć ćete tražiti samo u konačnici, kako ne biste naštetili svom ugledu. Međutim, horoskop pokazuje mnogo energija uspjeha, ali morate ih ispravno aktivirati. Kad govorimo o privatnom životu, Vaš partner želi biti sam neko vrijeme, zbog čega Vas izostavlja iz svojih događaja. Budite suosjećajni i obzirni, ali ne zaboravite ni na to što Vi želite.