Astro

Tjedni Horoskop: 16.08. – 22.08.

admin 13. kolovoza 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ako imate stalno zaposlenje, svemir podržava timske napore i pažljivo planiranje. Možda ćete se sada osjećati posebno konkurentno. Budite sigurni u svoje sposobnosti. Prihvatite kritiku samo kao alat za poboljšanje svoje izvedbe. Pobrinite se da ostavite najbolji dojam kod nadređenih. Moglo bi biti korisno pregledati svoje dužnosti. Upoznajte činjenice i izbjegnite da Vas ogovaranje uvuče. Glasine je ponekad bolje ostaviti nepodijeljene. Horoskop za ljubav pokazuje razvoj neočekivanih događaja, pa čak i susret s prijateljem, može izazvati vrtlog romanse koja prkosi svim Vašim pokušajima razumnog objašnjenja. Ovog tjedna imate mnogo prilika za ulazak u dramatične situacije, posebice ako ste sami. To bi moglo biti s osobom koja razmišlja na način vrlo različit od Vašeg, a ipak se u nekim situacijama uspijevate sporazumjeti. Kako biste ostali u izvrsnoj formi i izbjegli moguće probleme s leđima, isprobajte vježbe koje doprinose održavanju zglobova. Također bi pomoglo ako biste mogli razviti malo više mentalne fleksibilnosti. Ostanak u toku omogućit će Vam da iskoristite svoju prirodnu vitalnost.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Učinite što je više moguće sada i pripremite se da se stvari usporavaju i zahtijevaju pregled ili reviziju kako vrijeme prolazi. Najbolje ćete surađivati s klijentima i na poslu kad podnesete neke kritike. Zadržite temperament čak i ako se osjećate ugroženo ili neprihvaćeno. Imate mnogo dobrih osobina i ponekad se morate povući u svoju ljušturu kako biste zaštitili svoje osjećaje. Ljudi Vas prihvaćaju više nego što mislite. Kad je riječ o ljubavi, tjedan nudi brojne mogućnosti. Trenutno postoji prozor mogućnosti koji se može otvoriti tek toliko da se pogleda prekrasna veza, ali će se zatvoriti jednako brzo ako ne iskoristite priliku. Morat ćete biti brzi, inače ćete propustiti ako trepnete! Uz sve radosti i izazove u Vašem životu, horoskop za zdravlje poručuje da ćete možda morati potražiti pomoć stručnjaka kako biste ostali na dobrom putu zdravlja. Osobni trener mogao bi biti jedan neprocjenjiv resurs. Nećete morati brinuti o stvaranju programa vježbanja. Možete slijediti onaj za koji znate da će donijeti rezultate. Olakšajte sebi život!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Mogu biti poteškoće u komunikaciji ako niste mirni i jasni. Netko blizak vjerojatno će iskušati Vaše strpljenje, stoga zadržite smisao za humor! Učinite što je moguće više u jutarnjim satima. Stvari mogu potrajati duže ili zahtijevaju pažljiv pregled. Izbjegavajte gajenje osjećaja ljutnje. Iznos koji Vam se plaća mogao bi biti problem. Jasno imajte na umu osobne ciljeve i vjerujte u sebe. U ljubavi imate nekoliko mogućnosti: možete pobjeći, zakopati se u zemlju ili prihvatiti ono što dolazi u Vaš život. S nebeskim energijama, možete uživati u jedinstvenoj prigodi s nekim tko Vam, iako vrlo različit, i definitivno brz govornik, zapravo pristaje do temelja. Mogao bi se razviti zanimljiv odnos. S gledišta zdravlja, možda se osjećate nemirnije nego inače. Vjerojatno ćete iz dana u dan doći u iskušenje učiniti više nego što biste trebali. Bolje je razviti veću svijest o tijelu nego potpuno zaboraviti svoje zdravlje. Vježbajte, jedite dobro i pazite na sebe. Vaše tijelo Vas treba!

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Budite sada strpljivi. Moguće je učinkovito raditi s nekim čak i ako imate različita mišljenja. Učinite što je moguće više početkom tjedna. Izbjegavajte dodatne zadatke jer Vaše vrijeme možda neće biti samo Vaše. Ne ustručavajte se zatražiti pomoć kolega ako je potrebno. Radnje iz prošlosti mogle bi donijeti zaslužene financijske ili poslovne nagrade. Vaš prirodni osjećaj odgovornosti sada može djelovati protiv Vas. Budite oprezni u pogledu obećavanja više nego što možete ispuniti. Kad govorimo o ljubavi, imate prilično dilemu u rukama. Možda imate nešto za reći svojoj voljenoj osobi. Dugo ste zabrinuti zbog toga i smatrate da istina mora izaći na vidjelo. Horoskop Vas svakako podržava u tome da partneru mirno iznesete svoje misli ili planove. Sada se nemojte oslanjati na sudbinu! Horoskop za zdravlje predviđa stresan tjedan. Ne uživate u ovom osjećaju. Više volite da ste ukorijenjeni u stvarnosti. Možda je vrijeme da izađete van i cijenite ljepotu prirodnog okruženja. Ako imate veće dvorište, razmislite o tome da zasadite vrt. Osjećat ćete se bolje. Uzgajajte vlastito povrće i uživajte u zdravstvenim prednostima.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Zaista možete uživati dok brižno i predano napredujete kroz bilo koji zadatak. Možda će biti potrebno da odradite prekovremeni rad, ali nećete imati ništa protiv. Ako trenutno nemate puno posla, ovo je sjajno vrijeme za čišćenje, sortiranje i bolju organizaciju radnog prostora. Ovo su pozitivni dani za traženje pomoći od suradnika. Nemojte se povlačiti zbog stvarne ili zamišljene grubosti drugih. Paranoju je potrebno zamijeniti praktičnim razmatranjima. Kad je riječ o ljubavi, romantika trenutno možda nije genijalna riječ za ono što se danas događa u Vašem odnosu. Puno se priča i neće sve biti slatko. Ako tražite partnera, možete započeti razgovor sa stajališta koje je sasvim dijametralno suprotno od osobe koju upoznajete. Možda se čak i ne slažete, ali ovo bi moglo izazvati snažnu privlačnost. Horoskop za zdravlje pokazuje kako bi razmišljanja o odnosima mogla izazvati napetost. Unatoč tome, ipak ste odlučni uživati u životu. Osjećat ćete se bolje ako konzumirate manje kofeina, šećera i brze hrane te više žitarica, povrća i vode. Potaknite i Vašeg partnera da ostane u izvrsnoj formi!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sukobi mogu imati neželjen ishod. U takvim situacijama, najbolje je biti oprezan i diplomatičan. Radite s drugima uvijek najbolje i ovo razdoblje nije iznimka. Ovoga puta možete vidjeti kako postajete posebno konkurentni. To je osobito važno ako želite dokazati da možete raditi bolje od suradnika. Nemojte zanemariti važnu priliku jer nije baš ono što ste se nadali da će biti. Uzbuđenje, nepredvidivost, neizvjesnost – sve su to riječi koje ovog tjedna opisuju Vaš ljubavni život. Možda ne znate kamo postojeća veza vodi, ali dok tamo stižete, neće Vam biti dosadno. Između zidova uredskog okruženja i doma započinjete razgovor koji nema izgleda da završava u nekoj vrsti žurbe – i koji bi se mogao nastaviti prilično dugo. Vaše zdravlje je u fokusu. Svjesni ste koliko Vaši izbori pomažu ili ometaju Vaš put do dobrog zdravlja. Svaki trenutak svakog dana imate priliku donositi odluke koje Vam omogućuju poboljšanje. Svemir Vas potiče na duboko razmišljanje o tome da učinite najbolje za sebe. Važno je poduzeti ispravne radnje.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Vaša intuicija je sada jako jaka. Ovo bi moglo biti stresno vrijeme za druge na poslu, a Vi ste u mogućnosti pomoći. Teška ili stresna situacija mogla bi Vas natjerati da razmislite o vlastitoj situaciji. Posebno je važno ne manipulirati događajima iza kulisa. Ako ste svjesni da netko s kim radite nije iskren ili pošten, možda bi bilo pametno barem malo šutjeti. Ako ste sami, nove ideje izazivaju atmosferu između Vas i druge osobe koja se može opisati samo kao velika energija. Konačno shvaćate da postoji netko drugi na svijetu tko također razmišlja na isti čudan i jedinstveno originalan način na koji i Vi razmišljate. I kasnije namjeravate dokazati da ide dublje od samih misli. Horoskop za zdravlje pokazuje da ste puni energije. Treba je koristiti na način koji Vam pomaže u održavanju dobrog zdravlja. Važno je zabaviti se i uživati u životu. To će Vam uvelike pomoći da se osjećate manje pod stresom i opuštenije. Nemojte očajavati ako ne napredujete onoliko brzo koliko biste željeli. Pokušajte pronaći oblik vježbe koji Vam omogućuje da uživate.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Imate prirodni talent za podučavanje. Potražite načine za korištenje ove sposobnosti sada. Ovo bi moglo biti jako pozitivno vrijeme. Dajte sve od sebe da ostanete organizirani kada se suočite s više zahtjeva. Potražite savjet kolege na višoj poziciji kako biste poboljšali svoje znanje i performanse. Sada biste posebno mogli zasjati u marketingu ili kao vođa tima. Ovo su pozitivni dani za istraživanje. Događaji bi Vam mogli ponuditi temelje za izlaganje i razmjenu ideja. Romantika zauzima zanimljiv zaokret. Postoji divna prilika da zaista upoznate nekoga tko je vrlo poseban i na koga ste već neko vrijeme bacili oko. Ovo ne samo da potvrđuje Vaše nade, već se vidi mogućnost ulaska u vezu. S gledišta zdravlja, vrijeme je da se odmorite i malo opustite. Smirivanjem misli tijelo će se automatski opustiti. Ako ovo možete produžiti na nekoliko razdoblja meditacije, Vaše tijelo će imati koristi od dubokog odmora koji rezultira. Ne zaboravite očuvati imunološki sustav netaknutim uzimanjem vitamina i minerala.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Vaša će ambicija sada vjerojatno biti jaka. Ovo je i dalje razdoblje u kojem moćne snage mogu donijeti izazove. Mogli biste lako steći priznanje nadređenih za svoje praktično razmišljanje. Suradnici će možda trebati Vašu pomoć. Ovo su sretni dani za putovanja kako biste poboljšali izglede za posao. Povežite se s ljudima iz bilo kojeg područja interesa! Ovo je sjajno vrijeme za planiranje budućih događaja ili marketinga. Mogli biste biti katalizator važne, pa čak i potrebne promjene, ili zagovornik prava i interesa radnika. Fleksibilniji pristup bolji je od inzistiranja na tome da uvijek budete u pravu. Prednost imaju putovanja i razvoj kontakata izdaleka. Kad govorimo o ljubavi, horoskop pokazuje uzbudljiv tjedan. Možda razmišljate o preseljenju ili ste ušli u vezu s nekim iz druge zemlje koja ima vrlo dubok utjecaj na Vaš život. S nebeskom energijom ovog tjedna, još jedan veliki korak mogao bi Vas približiti postizanju cilja. Budite otvoreni za zanimljive mogućnosti koje bi to mogle omogućiti. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da je bitno da ne dolazite u stanje stalne žurbe i stresa. U takvim se slučajevima vjerojatnije događaju nesreće, a to morate izbjegavati. Ostati smiren vrlo je moćna preventivna mjera.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovo vrijeme moglo bi Vas dovesti do raskršća. Moguće je da morate razmisliti o promjeni posla u korist nečega što koristi Vašu maštu ili Vam pomaže u pružanju suosjećajne usluge drugima. Imate snažne, prirodne sposobnosti posredovanja i savjetovanja, čak i ako to nije dio Vašeg posla. Vjerujte svojoj intuiciji! Možete biti od velike pomoći u stvaranju veće harmonije među suradnicima. Vizualizirajte obilje i vjerujte da će stvari početi raditi u Vašu korist. Horoskop za ljubav pokazuje kako postojeće veze mogu prijeći na viši nivo. To neće biti besmislen razgovor, već vrlo velik korak prema budućnosti za koji ste oboje odlučili da će biti najbolja stvar. Ostavili ste jednu fazu svoje veze vrlo čvrsto iza sebe i krećete u sljedeću važnu fazu. Bravo! Kad je riječ o zdravlju, svoju energiju trošite na najbolji mogući način. Svi zdravstveni problemi s kojima se sada susrećete mogu se odnositi na neku upalu, koja bi se mogla pogoršati ako ne usporite tempo. Ne oklijevajte posjetiti liječnika! Uz to, Vaš mentalni stav imat će jako veliki utjecaj na Vaše zdravlje, stoga ga ispravite.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme velike energije! Učinite što je više moguće i pripremite se za usporavanje te će Vam trebati pregled svih obaveza kako vrijeme prolazi. Važno je biti pošten i izravan u svom poslu. Što se osjećate sigurnije, veće su Vam šanse za uspjeh i priznanje od nadređenih. Potrudite se dovršiti zadatke. Možda će doći do neočekivanih promjena u posljednji trenutak. Nemojte paničariti, itekako ste sposobni prilagoditi se nastaloj situaciji i dati najbolje od sebe. U ljubavi, ono što je samo sjajna ideja može Vas i Vašeg partnera odvesti u nešto što produbljuje vaš odnos na više načina nego što ste mogli zamisliti. Uz malu pomoć nebesa, imate priliku transformirati vaš odnos, i učiniti život malo sretnijim. Pritom ćete oboje imati koristi ako se još više zbližite. Ako su Vaši odnosi s bliskim osobama u redu, to će se pozitivno odraziti i na Vaše zdravlje. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i pronađite način da riješite sve probleme koji su vas možda mučili. Zadržavanje uvreda i loših osjećaja troši vrijednu energiju. Okrenite novi list i imat ćete puno više energije.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovo će biti tjedan pun obaveza. Budite ljubazni prema drugima na poslu koji su pod stresom. Možda ćete se osjećati pomalo preplavljenim svim područjima kojima trebate upravljati. Napravite popise i postavite prioritete kako biste bili najučinkovitiji. Ne ustručavajte se zatražiti pomoć. Poduzmite hitne mjere ako Vam se čini da stvari padaju ispod Vaših uobičajenih visokih standarda. Pokušajte dodati malo hodanja u svoju redovitu rutinu ako Vaš posao zahtijeva puno sjedenja. Kad je riječ o ljubav, jedan sitan detalj ovog tjedna može promijeniti mnogo toga. Horoskop za ljubav se itekako odnosi na promjenu i transformaciju. To utječe na Vaš način izražavanja. No, što je još važnije, također Vas vodi na mjesto u kojem imate priliku upoznati nekoga tko će zaista imati veliki utjecaj na Vaš život. Kad govorimo o zdravlju, stanje Vašeg uma i emocija vrlo snažno utječe na Vaše zdravlje. Ako imate neke probleme koje ne možete tek tako riješiti, možda biste trebali dublje istražiti programe koji bi mogli djelovati na suptilnoj razini. Ako to znači odlazak na savjetovanje, to bi moglo pomoći. Ionako prolazite kroz razdoblje pročišćavanja pa ga učinite temeljitim!