Astro

Tjedni Horoskop: 15.02. – 21.02.

admin 14. veljače 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Što se posla tiče napokon imate osjećaj da ste na pravom putu. Sve češće rutinski obavljate svoj posao, Vama ne predstavlja problem ono što drugima prouzrokuje glavobolju. Ako očekujete unapređenje, ovog tjedna ozbiljni pomaci se mogu pokrenuti u pozitivnom smislu, koji će se uglavnom manifestirati u financijama. Trudite se najviše što možete da dobro raspoređujete novac, mada imate osjećaj kao da Vam usprkos svemu novac curi kroz prste. Velika je vjerojatnost da ni ovog tjedna nećete proći bez dodatnih troškova. U ljubavi se vidi neka prepreka, moguće je da ste duže vrijeme sami, ali čak iako ste u vezi možete se osjećati usamljeno. Vrijeme je da razmislite gdje i kako su stvari krenule po zlu i da li se još može popraviti. Valentinovo može biti dobra prilika za otvoren razgovor u mirnom okruženju. Kad govorimo o zdravlju, pripazite na svoje grlo, izbjegavajte hladne napitke.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna nećete manjkati rasprava, čak je moguće da nećete se samo s kolegama posvađati na poslu nego i s nekim od bliskih poznanika. U suštini ne volite da budete u društvu osoba koje Vas crpe energetski, međutim to veoma teško možete izbjeći ovog tjedna. Prema tjednom horoskopu morate pripaziti na tračeve i na zlonamjerne ljude. Kad je riječ o financijama, ne mora svaki znak s teškim poslovima osigurati financijske prihode. U život Bikova je sada stigao izuzetan tjedan, kada mogu postaviti temelje za cijelu budućnost! Sada ćete najbolje proći ako uspijete suzdržati svoju impulzivnost i nekako si stvoriti mira za vikend. Ako uspijete to stvoriti i na neki način da se opustite, mnogobrojna rješenja će Vam pasti na pamet – i to za više problema. Prema tjednom horoskopu za ljubav, vaši odnosi će se dobro razvijati. Oni koji su još uvijek sami, lako mogu upoznati osobu koja će ih ubuduće usrećiti. U postojećim vezama vladat će mir i harmonija. S gledišta zdravlja, opet ste se opustili. Ne zaboravite na svoj odnos prema zdravlju!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje obećavajuće znakove, tako da nećete imati razloga za nezadovoljstvo. Ako ste nezaposleni, putem uspjeha možete pronaći odgovarajuće radno mjesto, a na postojećem Vas očekuje priznanje! Međutim, pažljivo razmislite kome ćete i što reći tijekom tjedna, jer lako možete uvrijediti druge, ili se informacija može vratiti ka osobi kojoj ne treba. Trebate biti pažljivi, jer nadređeni sada lako mogu pronaći grešku u Vašem radu. U financijama se također pokazuje neočekivana pozitivna promjena. Jedini savjet je da za vikend nikako ne trošite ili posuđujete novac. Kupite sve što Vam treba na vrijeme. Horoskop za odnos predviđa harmoniju i sklad, zato je ovaj tjedan pogodan da stavite točku na neke neriješene probleme. Ponos ne stavljajte sada u prvi plan, to Vam može samo štetiti. Ako niste u vezi, ne oklijevajte, jer sada kreirate vlastitu sreću! Zdravlje je odlično, ali iskoristite svaku priliku za odmor kako biste nadoknadili energiju.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop pokazuje da ćete s puno motivacije krenuti na posao i neće Vas zamarati ako trebate raditi čak i ono što ne volite. Sa suradnicima s kojima se do sada niste slagali možete pronaći zajedničku temu za razgovor. Rakovi su vrlo svrhoviti kada je u pitanje napredak u njihovoj karijeri, zbog čega ćete biti puni motivacije ovog tjedna. Kada govorimo o financijama, vrlo je bitno da ne trošite više nego što si možete dopustiti! Sada zvijezde podržavaju Vašu karijeru i možete dobiti bilo koji posao za koji se javite i koji biste rado obavljali. To će Vam i biti potrebno, naime, tako možete popraviti Vašu financijsku situaciju. U ljubavi volite promjene, pa čak i ako ste u vezi. To znači da volite unijeti malo boje u svoj ljubavni život. Ovog tjedna ćete se super osjećati kraj Vašeg partnera, stoga se trebate potruditi da to tako i ostane. Ako ste u nesigurnoj vezi i konačno želite živjeti bez da Vas itko ograničava, možda je došlo vrijeme za prekid. Naime, ako prekinete vezu koja već duže ne funkcionira, dobit ćete priliku za jednu pravu ljubav. Kako biste bili što zdraviji, nemojte ignorirati probleme koji se pojave.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

U karijeri ćete dobiti pomoć ovog tjedna. Nemojte oklijevati, nego odmah ugrabite priliku, jer će Vam to samo jednom ponuditi! Financijski trenutno niste previše stabilni i zato mnogo razmišljate o načinima za stvaranje novca. Zvijezde pokazuju da će neki specijalan događaj neočekivano donijeti mnogo novca za osobu u vašem horoskopskom znaku! Sada imate vrlo dobru mogućnost da zaradite novac putem nečega što volite raditi. To može biti i neki Vaš hobi u kojem ste vrlo vješti. Tako možete imati i dodatne prihode. Ovog tjedna neki Lavovi mogu dobiti ponudu za posao iz inozemstva. Vi niste spremni na ovakve promjene i vrlo vjerojatno nećete prihvatiti tu ponudu. No ipak biste trebali dobro razmisliti zamišljate li doista ovako svoju budućnost? Možete li svojoj obitelji pružiti sve što želite? Često su potrebne te radikalne promjene da poboljšamo naše živote. Što se tiče ljubavi, parovi u vezi energije tjedna mogu iskoristiti kako bi svoju vezu postavili na višu razinu. Ako još uvijek tražite partnera, onda se potrudite da nađete osobu sličnog razmišljanja. Ako se fokusirate na traženje ljubavi, to će biti jača snaga privlačenja! Zdravstveno stanje će biti zadovoljavajuće i dobro ćete se osjećati i psihički i fizički.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sada ste u vrlo teškom razdoblju, ali Vam je olakšavajuća okolnost da za mnogo toga možete zahvaliti svom humoru koji Vam pomaže u ovakvim trenucima. To Vam olakšava i pomaže da lakše prebrodite tjedan ili mjesec. Ovog tjedna će na Vas djelovati više neugodnih energija, stoga trebate pokušati ostati pozitivni i pronaći i one male radosne trenutke. Početkom tjedna će Vam biti potrebno više vremena i energije da odradite neki posao. Dobra vijest za Vas je, da je zdravstveno stanje dobro jer se ne nervirate previše, a svi znamo da to ponekad može biti i uzrok fizičkih simptoma. O novčanom stanju ne razmišljate previše i ne bojite se potrošiti novce, naime znate da to može spriječiti nastanak blokada u financijama. Kada je riječ o ljubavi, s partnerom ćete imati ozbiljne rasprave upravo zbog financija, stoga nemojte ništa odlučivati bez svog partnera. Osim navedenog, horoskop za zdravlje poručuje da ne konzumirate teško probavljivu hranu jer možete opteretiti Vaš želudac.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Mnogo puta svoje vrijeme i energiju trošite na to da drugi postignu svoju ciljeve. Usput zaboravljate da i Vi imate svoje snove i nekako uvijek ostajete na istom nivou što nije dobro za Vas. Međutim, dobra vijest je da stiže vrijeme za promjene i ako sada nešto učinite za ostvarenje svojih želja, sigurno možete postići uspjehe! Ako želite postići rezultate, trebate biti svoji. Nemojte pokušavati dodvoravati se drugima kako biste im se svidjeli, već se samo fokusirajte na svoje želje. Drugi Vas često povlače unazad, usporavaju Vas i sprječavaju u postizanju ciljeva, a posebice stopiraju Vaše financijsko bogatstvo! U financijama se pokazuje neki neočekivani izdatak, zato vrlo dobro rasporedite svoje financije. Horoskop za ljubav predviđa konflikt koji Vas neće iznenaditi jer već duže imate osjećaj da ne ide sve onako kako bi trebalo. Sada je došlo vrijeme za jedan iskren razgovor. Kada govorimo o zdravlju, oko četvrtka se pokazuje mogućnost manje ozljede, stoga pripazite na sebe!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni položaj zvijezda je jako pogodan za Vas. Konačno, osim obitelji i ostalih obaveza, imate vremena i za sebe. Često ćete imati čudne ideje i prijedloge i ako smatrate da će krajnji rezultat biti povoljan za Vas, onda nećete odustati ni od čega! Očekuje Vas vrlo aktivan tjedan i zvijezde podržavaju ispunjenje jedne želje koju već duže priželjkujete. Velike su šanse da ispunite sve planove, ako ostanete na putu koji ste si zacrtali. Promjena je ispred Vas, ali nije svejedno na što će Vaša pažnja biti usmjerena. Trebate pripaziti na predosjećaje i nebeske znakove kako biste postigli velike rezultate. Horoskop za novac pokazuje neočekivane prihode, a to ćete uskoro i vrlo brzo potrošiti. Kada je riječ o ljubavi, u svemu možete računati na svog partnera. Ispričajte mu svoje planove i on će Vam pomoći da iste ispunite. Ako ste sami, onda postoji mogućnost da će Vas netko pozvati na manju kućnu zabavu. Nemojte reći ‘ne’ jer ćete se dobro osjećati. Kad je riječ o zdravlju, horoskop skreće pažnju na važnost kvalitetnog sna!

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Sve želite odraditi svjesno, ništa ne želite prepustiti slučajnosti. Međutim, prema horoskopu, ponekad i slučajnostima trebate dati slobodnog prostora. Horoskop za novac je također najjači u tome. Trebate ostaviti slobodan put energijama zvijezda, i od svih horoskopskih znakova, možda će samo Vas posjetiti sreća u veljači! Sigurno ćete imati pozitivne učinke na poslu koji Vas ispunjavaju s mnogo dobrim energijama. Ovog tjedna nemojte započeti sa stavom kao da želite promijeniti cijeli svijet, već se usredotočite na to da povratite svoju snagu. Horoskop za ljubav pokazuje da ćete biti površni prema partneru, nećete obraćati dovoljno pažnje na njega što može uzrokovati raspravu. Nemojte dopustiti da Vaši problemi na poslu utječu na obitelj i privatan život. Bilo bi dobro da primijetite ono što nije u redu i riješite to na vrijeme. Usmjerite svoju pažnju na partnera i obitelj. Tako ćete izbjeći potencijalne probleme i učiniti sve za bolji razvoj koji već duže želite. Horoskop za samce pokazuje dobre znakove ovog tjedna; lako možete upoznati srodnu dušu. Važno je da imate mnogo zajedničkih interesa. Zdravlje je odlično!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Stvari i događaje previše uzimate srcu, tako pokazuje horoskop za karijeru, prema kojem biste trebali napraviti nešto više od zdrave ravnodušnosti. Odmor bi Vam dobro došao, kao da ste već sada pretjerali s poslom i teško pronalazite ravnotežu. Volite kada ne morate žuriti, jer svaki posao, zadatak volite odrađivati temeljito. Željeli biste davati dobre i korisne savjete drugima, iako bi bilo bolje da ovog tjedna, pa čak cijelu veljaču, ne dijelite svoje mišljenje i smjernice s drugima, jer to može samo uzrokovati odbojnost prema Vama. Određene faze u životu su vrlo loše, i negativne energije mogu loše utjecati na Vašu budućnost! Često možete biti nervozni, napeti, i prema tjednom horoskopu, teško se suzdržavate ako prema nekome trebate biti strpljivi. Međutim, sve to može potjecati od neprijatelja koji Vas bombardira negativnim energijama. Pripazite na osobe u svojoj okolini kako biste znali prepoznati i one skrivene namjere. Naravno, horoskop se ne odnosi samo na posao, već i na obitelj. Horoskop za ljubav je mjesto, gdje energije promjene mogu uvelike utjecati na vas, posebice ako ste još uvijek sami. Sada lako možete steći loše poznanstvo, stoga budite oprezni! Zdravlje je u redu. Štoviše, osjećate se odlično.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša upornost ne poznaje granice. Tu se misli i na one zadatke koje ne obavljate s velikom predanošću. U Vašoj sudbini će se pojaviti novo lice u predstojećim tjednima, a to kasnije može utjecati na Vašu financijsku situaciju. Pozitivan utjecaj je vrlo važan, jer nije kod svakog Vodenjaka život bezbrižan. Vama je jako važno da preuzmete kontrolu nad svojim životom i svjesno idete prema ostvarenju svojih ciljeva i svakodnevnih obaveza. Na poslu trebate obratiti više pažnje u slučaju ako i Vaši kolege žele saslušati Vaše sugestije. S druge strane, kada Vam se pruži prilika za opuštanje, Vi odmah razmišljate o tome koliko obaveza imate i od toga se odmah uznemirite. Trebate ostaviti vremena i za odmor, čak i ako to znači da trebate ostaviti neke manje važne obaveze za kasnije. Kada govorimo o ljubavi, možete doznati jednu tajnu o starom poznaniku što će možda promijeniti Vašu vezu. Sve je na Vama, nemojte se bojati prijeći granicu! Horoskop pokazuje da se sve lijepo sređuje, samo budite strpljivi. S gledišta zdravlja, moguć je pad imuniteta. Uz to, pronađite više vremena za opuštanje.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Vaše raspoloženje će biti promjenjivo, teže ćete se opustiti. Kada Vam se pruži prilika za zabavu, Vi odmah pomislite na sve obaveze koje trebate odraditi i tako odmah pomislite kako možete pokvariti raspoloženje svih prisutnih. Obratite pažnju da ni kod kuće niti na poslu ne silite svoje mišljenje na druge. Ponekad ne znate dobro procijeniti kome smijete vjerovati, a kome ne. Sada nikome nemojte posuđivati novac, jer nije sigurno da su svi tako ljubazni kao što Vam to se čini. Sada je vrijeme da svima konačno dokažete da ste dobri u svom poslu i struci. Za to će Vam biti potrebno samopouzdanje koje možete čak i pojačati, jer Vam se svi ljubazno obraćaju i s povjerenjem. Sada se u svim međuljudskim odnosima trudite da popravite samopoštovanje i da prihvatite sami sebe. Tako ćete poboljšati i svoj privatni život koji će mnogo bolje funkcionirati. Trebate i sebe nekad pohvaliti, nemojte misliti da ćete postati uobraženi. Pokažite da Vam je stalo do veze. Bit ćete jako emotivni, zbog čega ćete biti u romantičnom raspoloženju i željeti nježnost svog partnera. Horoskop za zdravlje poručuje da trebate unositi više vitamina u svoj organizam kako biste ojačali imunitet.