Astro

Tjedni Horoskop: 14.12. – 20.12.

admin 13. prosinca 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje poteškoće na poslu, ali ih vrlo lako možete riješiti ako imate pozitivan stav prema poslovnim zadacima i ako vjerujete u sebe i vlastite sposobnosti. Sada je vrijeme da se oslobodite strahova koje imate, kao i tuđih negativnih energija koje djeluju na Vas, a to će Vam biti od koristi i za poboljšanje financija. Trebate pripaziti i kako komunicirate s nadređenima na poslu. Uz to, skloni ste sada obećati stvari koje nećete moći ispuniti. Želite sve napraviti kako treba, ali užurbanost nije rješenje. Nailazit ćete na nerazumijevanje, ali budite strpljivi. Uskoro dolazi bolji planetarni položaj. Kad je riječ o ljubavi, ako imate očekivanja od partnera, to mu trebate reći. Horoskop za ljubav isto tako pokazuje neočekivani susret za samce, koji može biti upoznavanje simpatične osobe, ali i pojavljivanje stare ljubavi. Zdravlje je u redu, ali pripazite da ne pretjerate u jelu i piću, posebice jer nam se bliže blagdani.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Da ste odabrali drugo zanimanje, mogli biste izabrati i druge mogućnosti i uz to bi Vaš život izgledao drugačije. Sada imate mogućnost napraviti promjene, ali ako ne učinite ništa za ostvarenje vlastitih snova, onda se ništa neće ni dogoditi. I Vi ćete osjećati da se spremaju promjene. Bit ćete nemirni što nije slučajno. Mnogo teže ćete se fokusirati na zadatke te ćete biti vrlo uzbuđeni. Opet se nalazite u razdoblju kada možete i trebate iskoristiti mogućnosti koje Vam se pružaju! Horoskop također pokazuje kako ćete dobiti dobre vijesti iz inozemstva, ali ih pažljivo proučite i nemojte se obavezati ni na što. Tjedan nije idealan za poslovna putovanja, u protivnom imajte više rezervnih planova. Zato je najbolje da ovog tjedna dovršite poslove koje ste započeli i ne ulijećete bezglavo u nove. U emocionalnom pogledu, Vama je najvažnija sigurnost i ovog tjedna jako priželjkujete podršku partnera. Horoskop za zdravlje pokazuje kako ovog tjedna trebate konzumirati lako probavljivu hranu, jer u protivnom vrlo lako možete nakupiti višak kilograma.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Na samom početku ovog tjedna ćete punom snagom krenuti u obavljanje svih zadataka. Ovo će čak i Vas iznenaditi, jer niste navikli na to da obavljate toliku količinu posla u tako kratkom vremenskom roku. Imate razloga za to, jer imate cilj koji želite postići. Nemate vremena za odmor ni trenutak jer sada sve trebate obaviti, a ne sljedećeg tjedna. Ne možete odugovlačiti s obavljanjem važnih zadataka, jer to sa sobom nosi vrlo ozbiljne posljedice. Generalno, možete očekivati dobar odnos s nadređenima i kolegama, a može doći i do korisnih promjena s poslovnim partnerom. No imajte na umu da se ovog tjedna možete osloniti samo na sebe, što je na neki način i dobro, jer sada nema vremena za propuste drugih. Isto tako, trebate pametno rukovati s novcem, stoga je najbolje da ovog tjedna Vi donosite odluke vezano za financije, a ne Vaš partner. Isto tako očekuje se napetost između Vas i partnera, no ako na vrijeme znate prekinuti raspravu, neće biti problema. Horoskop pokazuje kako je Vaše zdravlje odlično, no malo više kretanja će Vam dobro doći.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Nemojte se nervirati ovog tjedna, pa čak i ako imate razlog za to. Bacanje energije na suvišno Vam sada nije potrebno, naime imate jako puno stvari za obaviti. Prva polovica ovog tjedna će biti komplicirana i s mnogo obaveza i zadataka za rješavanje, no ovo nemirno razdoblje će brzo proći, već od sredine tjedna. Ovog tjedna možete ostvariti sve planove. Nećete se plašiti ni izazova. Osjećat ćete se sretno, jer će Vas problemi i prepreke zaobići, a sve svađe ćete uspješno zaustaviti već na samom početku. Ako ostanete i dalje aktivni, onda doista možete popraviti financijsku situaciju. Ako želite promjene, onda nemojte puno razmišljati, učinite potrebne korake. Imat ćete podršku planeta u tome da se pokrenu pozitivne energije u karijeri i financijama. Kad je riječ o ljubavi, čini se kako ćete ovog tjedna morati dati podršku partneru, više nego on Vama. To će promijeniti neke Vaše planove, stoga unaprijed možete osloboditi vrijeme za sve moguće situacije. Zdravlje je u redu, ali sada nemojte pretjerivati s kolačima.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Mnogi misle kako sve radite promišljeno te kako niste spremni riskirati. To, naravno nije tako, već samo slušate svoju intuiciju. Aktivno planirate i uvijek pazite na važnost zadataka. Uz navedeno, trebate nekako i uspjehe tempirati za bolje rezultate. Napokon se ovog tjedna sve odvija prema planu. Možete računati na dobre dane i svaka mogućnost Vam pada u krilo što je vrlo rijetko. Sada trebate iskoristiti ove mogućnosti koje Vam se pružaju, jer sreća nije česti gost u Vašem životu! Bit ćete skloni riskirati, što i nije tako loše, ali provjerite sve više puta kako ne biste imali problema s nadređenima. U ljubavi isto trebate biti obazrivi, jer lako možete uvrijediti svog partnera, iako to nije Vaša namjera. Obratite pažnju jedan na drugoga kako ne biste učinili nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. Ako ste još uvijek sami, ovog tjedna možete upoznati osobu s kojom ćete kasnije izgraditi stabilan odnos. Kad je riječ o zdravlju, trebate razmisliti o zdravijem načinu života. Potrebno Vam je više kretanja i raznovrstan način prehrane.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Kad je riječ o poslu, tjedan nosi obećavajuće prilike, ali nemojte biti nepromišljeni. Sve detaljno prođite pije nego ih prihvatite. Naime, ovo razdoblje nije najpovoljnije za stvaranje novih poslova. Trebate pričekati bolji položaj planeta kada će poslovi ići sigurnije. Sada se trebate najviše fokusirati na obaveze koje u prethodnom razdoblju niste stigli obaviti i držite otvorene sve opcije koje se ponude! Sada želite biti temeljiti. Ni zadatke na poslu nećete odrađivati površinski, sve odrađujete vrlo temeljito, zahvaljujući čemu ćete ovog tjedna imati priliku promijeniti financijsku situaciju, no na poslu i dalje možete očekivati neke izazove. Energije tjedna mogu Vam donijeti osobu koja će pokazati ozbiljan interes za Vas, i to neće biti samo avantura. U postojećem odnosu jedna tajna može uzrokovati probleme. Imajte na umu da u partnerskom odnosu trebate biti iskreni, jer u protivnom može doći i do prekida. Kad govorimo o zdravlju, sada ste možda malo previše zaokupljeni vanjskim izgledom, što i nije loše. Ali ne smijete zanemariti ni onaj unutarnji, nevidljivi.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Tijekom tjedna ćete biti usredotočeni na ostvarenje Vaših planova kojih imate poprilično dosta, zbog čega stalno imate osjećaj kao da kasnite s realizacijom istih. Na radnom mjestu može doći do neke situacije što će u Vama probuditi želju da krenete novim, pravim putem. U malim detaljima leži sreća ovog tjedna. Ne biste smjeli omalovažavati snagu intuicije, jer sada možete biti u pravo vrijeme na pravom mjestu ako slušate svoj unutarnji glas. Bit ćete puni energija koje će Vam otkriti nove načine. Bit ćete puni i energijom sreće, zahvaljujući čemu možete prihvatiti malo zahtjevniji posao, koji ćete uspješno odraditi. Nemojte biti neodlučni ni trenutak, jer sada s Vašom odlučnošću doista možete postići dobre rezultate! Horoskop za ljubav nije tako dobar; Vaš partner se može udaljiti od Vas ovog tjedna ili se možda upravo Vi udaljavate od njega? Važno je da prvo pogledate sebe i pronađete odgovor! Kad je riječ o zdravlju, horoskop Vam poručuje da pripazite na prehranu, počnite jesti zdravije i redovitije.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje kako se financijska situacija popravlja, ali još uvijek je daleko od idealnog. S obzirom na stil života koji vodite, lako je moguće da i ovog tjedna pretjerate. Ključ je u umjerenosti! Planete su na Vašoj strani i podržavaju Vas, ali i Vi trebate pokazati sposobnost dostizanja nekog cilja. Drugi oko Vas mogli bi Vam predlagati ideje o brzoj zaradi, ali to je nesigurno polje i svakako ne biste trebali riskirati s takvim poslovima. Neće se dogoditi ništa loše ako iste odbijete. Nemojte imati osjećaj krivice ako učinite nešto što Vam ne odgovara. Bitno je da usmjerite pažnju i na svoje zdravlje, a ne samo na financije. Prema tjednom horoskopu, u ljubavi će sve biti dobro, ali ipak jedna Vaša loša reakcije može izazvati mnogo problema. Zbog Vašeg promjenjivog raspoloženja, partner Vas neće u potpunosti razumjeti, no to će biti dobro, jer ćete tako uvidjeti svoje greške. Zdravlje je dobro, ali potrebno Vam je malo više odmora. Predstojeće blagdane svakako iskoristite kako biste duže spavali.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Nemojte se podcjenjivati, imate rezultate koje ste sami postigli i mnogo toga ste samostalno odradili. Često razmišljate o velikoj duhovnoj snazi i ustrajnosti, ali kada Vam je ista potrebna, onda se povlačite u pozadinu. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom ako želite promjene, pa i kada je riječ o financijama! Ne želite se opustiti, iako Vam drugi skreću pažnju na to da malo usporite tempo. Imate na umu da prihvatite njihov savjet, ali želite prvo posvetite više pažnje svojim ciljevima, nakon čega ćete si priuštiti malo odmora. Sreća se ne odnosi samo na financije, već je bitna u obiteljskom i ljubavnom životu kako bi se sve odvijalo u pravom smjeru. U financijama budite jako obazrivi, posebice ako imate auto, jer se ovog tjedna pokazuje mnogo upozoravajućih znakova za neočekivane i neugodne izdatke. Horoskop za ljubav pokazuje svađu s partnerom. Navedeno možete spriječiti ako odvojite poslovne probleme od privatnih. Ako ste sami, komunikacija Vam se konačno popravlja pa ćete biti zahvalni sami sebi povučete li prvi korak i pristupite osobi koja Vas vjerno čeka. Zdravlje je odlično, ali pripazite s alkoholom za blagdane.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Misli Vam ovog tjedna lutaju, niste fokusirani na ono što treba, ali to Vas nimalo ne brine. Svoj posao redovno obavljate i mislite da ste uložili u sve dovoljno vremena i energije i zato se sada možete malo i opustiti. Nije sigurno da je to sada dobra ideja, jer u pozadini vrebaju drugi poslovi. Ovog tjedna trebate izostaviti upotrebu izraza ‘svejedno’, jer sada ništa neće biti svejedno. Trebate se fokusirati, odabrati, ali i donijeti odluke. A da ne govorimo o tome da te odluke moraju biti dobre, jer će Vam to donijeti ozbiljno financijsko poboljšanje. Imate potrebu iz korijena mijenjati sve vezano uz posao, no sada još nemojte započinjati s novim stvarima. Pokažite malo strpljenja, jer će Vam to donijeti više koristi. Sve je u redu, ali ovo je tjedan u kojem velike odluke trebate ostaviti za povoljnije razdoblje. Sada će ljubav dobiti jako bitnu ulogu u Vašem životu. Ono što ste zapustili sada će biti u prvom planu i konačno započinje nešto novo. Sada je pravi trenutak da razgovarate o dugoročnim planovima, jer ste oboje raspoloženi za ovu temu. Prema horoskopu za zdravlje, puni ste energije i trebate uživati u tome, ali nemojte zaboraviti ni na odmor.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Rijetko imate ovoliko motivacije. Prema tjednom horoskopu, ova beskrajna snaga će imati jako dobar utjecaj na Vaš posao. Bit ćete energični ovog tjedna, ali i sretni što će još više povećati sve pozitivne doživljaje. Nažalost, nećete imati dovoljno vremena za odmor. Nekako osjećate da ovaj tjedan nikako nije u duhu blagdana. Sada je možda dobro da se oslonite na svoj šarm, i tako podijelite posao s kolegama. Drugi bi Vam mogli ponuditi naizgled dobre poslove koji obećavaju financijsku sigurnost, ali pripazite jer postoji mogućnost da se druga strana neće držati svojih obećanja. Sada je najbolje da to izbjegnete, jer i horoskop za financije u tom slučaju pokazuje veliki gubitak. Horoskop za ljubav pokazuje mnogo promjena u budućnosti, ali se ipak fokusira na pozitivne događaje. Moguće je da će Vaša veza napredovati, posebice ako ne živite dugo u partnerskoj vezi. Kad govorimo o zdravlju iskoristite blagdane kako biste proveli koji sat više u krevetu.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna postoji mogućnost da ćete opet morati surađivati s osobama s kojima se baš i ne slažete. Uzrok tome je stari problem koji će opet isplivati na površinu. Savjetuje se da ostanete sabrani i profesionalno odradite svoj posao. Kasnije će Vam to donijeti korist. Većinu svog vremena provodite donošenjem odluka što biste trebali učiniti. To je dobro na poslu, ali samo ako ostali ne primijete da ne radite ništa. Pokušavate unijeti balans u poslu, što će Vam i uspjeti. Morat ćete se posvetiti završavanju započetih poslova, iako u ovom slučaju nećete dobivati podršku planeta. Previše ste si dozvoljavali ovog mjeseca, lutanja s jednog na drugo mjesto i na posao. Kraj je godine i bilanca mora štimati! Srećom, Vaša sposobnost prilagođavanja je na visokoj razini pa ćete se snaći u svakoj situaciji i sa svakim sugovornikom. Sada je vrijeme da napravite ozbiljnije planove u partnerskoj vezi, jer sada za svaki početak imate pomoć zvijezda! Ako sada razgovarate o jednoj važnoj temi koja je zajednički cilj, onda ćete to uspješno i ostvariti u budućnosti. Oni koji su sami, mogli bi upasti u zamku ogovaranja osobe koja gaji osjećaje prema njima. Razmislite jako dobro prije nego se upustite u trač.