Astro

Tjedni Horoskop: 14.09. – 20.09.

admin 11. rujna 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Rijetko imate ovoliko motivacije. Prema tjednom horoskopu, ova beskrajna snaga će imati jako dobar utjecaj na Vaš posao. Bit ćete energični ovog tjedna, ali i vrlo dobrog raspoloženja što će još više povećati sve pozitivne doživljaje. Međutim, opet morate zasukati rukave i pokazati svoju stranu koja Vam donosi uspjehe na radnom mjestu. Pokažite svoju strpljivost i diplomaciju, kako biste situaciju okrenuli u svoju korist. U financijama je bitno da budete oprezni, jer postoji mogućnost većih izdataka ovog tjedna. Horoskop za ljubav pokazuje mnogo promjena u budućnosti, ali se ipak fokusira na pozitivne događaje. Moguće je da će Vaša veza napredovati, posebice ako ne živite dugo u partnerskoj vezi. Tjedan je također idealan za promjenu načina života. Možda se odlučite na neku vrstu dijete ili redovito bavljenje sportom. Energije imate dovoljno, tako da Vas ništa u tome ne može spriječiti.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu se ne odvija sve onako kako ste Vi željeli. Previše energije trošite na stvari koje inače riješite vrlo lako. Unatoč tome možete ostvariti uspjehe, koji se najviše pokazuju u financijama. Pokušajte profitirati iz ove situacije. Opet svjesno sve radite u svom životu, ne dopuštate da se stvari odvijaju same od sebe. Ipak se nekada trebate opustiti i dozvoliti da Vas nosi val promjena. Ponekad trebate dopustiti da se dogode i slučajnosti. Čak i horoskop za ljubav unaprijed pokazuje mnogo promjena. Ako ste još uvijek sami, onda ovog tjedna možete pronaći pravu osobu ili barem upoznati put koji vodi do nje, a to nije jednostavno. Sada je vrijeme da napravite ozbiljnije planove u partnerskoj vezi, jer sada za svaki početak imate pomoć zvijezda. Uz to, u ovom razdoblju trebate obratiti više pažnje na način prehrane.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Većinu svog vremena provodite donošenjem odluka što biste trebali učiniti. To je dobro na poslu, ali svoje planove sada nemojte dijeliti s drugima na poslu. Pokušavate unijeti balans u poslu, što će Vam i uspjeti. Bit će uspješni gotovo u svemu, a to će imati utjecaj i na osobe koje Vas okružuju. Vi ste sada u prednosti. Slušajte svoj unutarnji glas ako osjećate da nešto nije u redu. Možda ste u prethodnom razdoblju bili zbunjeni i niste znali u kojem pravcu krenuti, ali sada se možete opustiti. Horoskop za ljubav pokazuje velike promjene. Sada možete postaviti temelje za daljnji odnos. Ako sada razgovarate o jednoj važnoj temi koja je zajednički cilj, onda ćete to uspješno i ostvariti u budućnosti. Kada govorimo o zdravlju, trebate sve raditi oprezno, posebno fizičke poslove. Za samce ovo može biti intenzivan romantični period. Vaša komunikacija je pojačana ovog tjedna, zahvaljujući čemu ćete se odlično snalaziti u situacijama gdje Vam druge osobe prilaze.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu sada možete imati problema ako ne budete odmorni. Smanjit će Vam se koncentracija i stalno ćete raditi grešku za greškom. Budite motivirani za rad, ali nemojte preuzeti previše obaveza na sebe. Budite oprezni ako Vas iznerviraju, jer jedan nagli ispad može imati jako loše posljedice. U financijama sada možete napraviti promjene, ali i postaviti čvrste temelje za budućnost. Odradit ćete mnogo toga i to uspješno. No pripazite i na zdravlje. Nemojte ići preko svojih granica. Horoskop za ljubav pokazuje dvojnost. Zbog jednog starijeg nesporazuma sada možete opet imati rasprave, ali Vi ćete usprkos tome biti strastveni i romantični. Slobodni Rakovi nova poznanstva sklapaju bez problema, ali naravno, to ne znači da će se neki od tih poznanstava i pretvoriti u nešto više od toga.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Nemate uvijek razumijevanja za pesimizam drugih i ovog tjedna će Vam već biti preko glave onih osoba koje se stalno žale. I Vi imate svoje brige, samo ne smatrate da Vam iste mogu uništiti život. Ovo je temelj Vaše sreće i uspjeha, jer se upravo to očekuje u Vašem životu u predstojećem razdoblju. Na poslu očekujete promjene, i ono što Vam se na prvi pogled čini kao problem, kasnije se može pokazati kao nešto što Vas je doista ojačalo i gledajte na to kao na veliku prednost. Pojavljuju se novi poslovi, a neki od Vas će dobiti primamljive ponude. Prije nego što donesete odluku, o svemu dobro razmislite. Kad govorimo o ljubavi, ovaj tjedan bi mogao biti odlučujući. Ako tražite partnera, onda Vam se pruža velika mogućnost da sada upoznate nekoga. Međutim, budite oprezni ako ste i dalje tužni zbog prethodne veze.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop Vam poručuje da ostavite prošlost iza sebe, kao i sve one neugodne situacije i uvrede koje su se dogodile nedavno. Vjerujte više u sebe i ugrabite nove mogućnosti koje Vam se pružaju, jer se ispred Vas otvaraju vrata za razvoj karijere i poboljšanje financija. Sve će se odvijati prema planu, samo Vam je potrebno malo više snalažljivosti kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam se pružaju. Nadređeni su na Vašoj strani, potrudite se da tako i ostane. Na poslu budite točni i odgovorni jer neki budno promatraju svaki Vaš potez. Jedno područje na kojem se ne očekuju promjene je ono ljubavno, ali harmonija ostaje među vama ako znate biti strpljivi jedan prema drugome. Slobodne Djevice trenutno nisu zainteresirane za nova upoznavanja. Stoga pripazite da ne dajete obećanja koja ne namjeravate ispuniti. Takav postupak bi samo stvorio zbrku u emotivnom životu.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Bit će Vam potrebna promjena na poslu ako sadašnjim rutinskim zadacima ne napredujete u cilju obavljanja novih poslovnih zadataka. Pokušajte upotrijebiti nove načine i koristite svoju kreativnost. Vaš ovotjedni uspjesi mogu biti odlučni za Vašu financijsku budućnost. Sada ne trebate ići preko vlastitih granica kako biste napredovali. Možda ćete se naći u situaciji gdje ćete tražiti pomoć suradnika, a to će Vam teško pasti. No važnije je da posao privedete kraju. Ne želite da Vas stisnu rokovi. Kada je riječ o ljubavi, Vaš partner bi se mogao naći uvrijeđen u određenoj situaciji, stoga trebate biti opušteniji. Upotrijebite svoj humor ako želite sačuvati mir u Vašem okruženju. Neki od vas se možda trude oko osobe koja vas ni ne primjećuje. Možda biste trebali smanjiti očekivanja i prihvatiti trenutnu situaciju.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Fizički i psihički ćete se dobro osjećati ovog tjedna, ali pripazite da se ne preopteretite. Ostanite realni i nemojte stalno željeti nešto drugima dokazivati. Dobro rasporedite svoje energije i obaveze, jer biste u protivnom mogli biti preumorni ili čak izostati s vrlo uzbudljivih događaja. Sada ćete možda odraditi i poslove koji nisu Vaša obaveza. Ne trebate se umarati zbog drugih ljudi, posebice ako Vas nitko nije zamolio za pomoć. Poslovi će dobro napredovati, a Vi se trudite prihvatiti svaki. Odredite prioritete i prvo rješavajte ono što Vam je važno. To će Vam sigurno donijeti novac, a i nove poslovne suradnje. Ako imate simpatiju, možete očekivati kako će obratiti pažnju na Vas, no potrebno je učiniti nekoliko stvari o kojima do sada niste ni pomišljali. U partnerskom odnosu, neki od vas će morati obaviti ozbiljan razgovor s partnerom ako želite neke stvari raščistiti.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Početkom tjedna možete biti previše napadni i nametljivi, što može izazvati sukobe u radnoj sredini. Potrebno je da budete otvoreni prema drugačijim stavovima i mišljenjima. Krenite na vrijeme obavljati važne stvari kako biste imali vremena tražiti i druge prilike. Pripremite teren za novi posao. Kad je riječ o financijama, većina izdataka bit će vezana za kućanstvo. Novca imate dovoljno, ali moglo bi stići i nešto neplanirano. Slobodne Strijelce očekuje mnogo lijepih iznenađenja. U ljubavi možete imati sreće, samo trebate pogledati oko sebe. U partnerskom odnosu možete računati na harmoniju. Možda postoji nešto što Vaš partner nije podržavao, a sada o tome ima sasvim drugačije mišljenje i ponašanje. Kad je riječ o zdravlju, sada posjedujete zavidnu razinu energije. Ništa Vam ne može stati na put.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Osoba koja ima prijatelje kakve Vi imate, ne treba imati neprijatelje. Budite oprezniji nego inače jer tako možete izbjeći one koji Vam žele nauditi i zbog toga pripazite kome vjerujete. Isto tako morate paziti koliko novca ostavljate prilikom plaćanja računa, jer se može dogoditi da ćete potrošiti više nego što biste trebali. U poslu možete otkriti formulu za uspjeh. Stvari se mogu odvijati brzo, stoga pripazite da ne napravite greške. Uz to, planove o poslovnoj budućnosti sada zadržite samo za sebe. Sve akcije koje namjeravate napraviti, dobro prije isplanirajte. U ljubavi su moguće manje rasprave s partnerom. Kako biste zadržali harmoniju, potrudite se prijeći preko nekih stvari. Ostavite ponos po strani. Osigurajte dovoljno vremena da s partnerom podijelite svoja zapažanja i nedoumice. Utorak će biti najsretniji dan kada će sve ići po planu.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Do sada ste imali jako puno obaveza i često ste potrošili svu energiju koju ste imali, ali to više neće biti tako. Na području struke sada možete imati veliko unaprjeđenje jer sami sebi postavljate konkretne ciljeve na području usavršavanja i baš zato ćete sve to uspješno i vrlo lako postići. Ovog tjedna možete krenuti prema ostvarenju nekih svojih ciljeva, ali i na uspješno rješavanje financijskih problema koje imate. Zahvaljujući Vašem talentu, sada ćete iskoristiti specijalnu priliku, zbog čega ćete biti jako ponosni na sebe. Najradije biste sve obavijestili o Vašim uspjesima, međutim trebate paziti da ostanete skromni, jer ćete imati ljubomorne osobe u svom okruženju. Uz sve obaveze koje imate, nemojte zaboraviti na obitelj i partnera, jer bez njih ne biste bili ovdje gdje trenutno jeste, stoga odvojite vremena da poboljšate i svoj privatni život. Kad govorimo o ljubavi, Vaš partner ima neke planove na koje do sada niste obraćali pozornost, stoga će biti mnogo toga za rješavati i nadoknađivati tijekom ovoga mjeseca.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Postoji jako puno poslova s kojima zaostajete, a nemate dovoljno motivacije da ih završite. Srećom, to ćete dobro odraditi, ali su financije te koje Vam stvaraju probleme. Stoga trebate pripaziti koliko trošite. Vaše samopouzdanje će Vas poticati da pokušate nešto, za Vas nepoznato, jer imate osjećaj da su Vaše sposobnosti dovoljne da bez ikakve pomoći riješite sve zadatke. U predstojećim danima nećete biti raspoloženi za to da radite u timu, već želite samostalno obavljati poslovne zadatke. Na radnom mjestu obično tiho i mudro sve promatrate, ali sada primjećujete neke međuljudske odnose na koje nikad niste niti pomišljali. Ali ne smijete o tome previše razmišljati. Budite usredotočeni samo na sebe i svoj napredak. U ljubavi biste mogli biti razočarani. Moguće je da previše očekujete od partnera, a generalno niti Vi ne radite na tome da svoja očekivanja prema sebi ispunite. Slobodni će puno izlaziti, ali neće se dogoditi ništa ozbiljnije u emotivnom životu.