Astro

Tjedni Horoskop: 14.06. – 20.06

admin 13. lipnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete imati mnogo obaveza. Trebate dobro rasporediti svoje vrijeme i energije ako želite završiti sve što ste planirali. Nije težak zadatak, ali trebate svjesno djelovati. Nema smisla da sve činite užurbano, ali Vi nemate strpljenja. No unatoč tome ćete sve uspješno odraditi, samo ništa neće biti u potpunosti savršeno. U financijama ćete ići iz krajnosti u krajnost. Ili je jako dobro ili jako loše. Upravo iz tog razloga trebate donijeti detaljan financijski i držati se njega! U Vašoj obitelji će se povećati prihodi, stoga je važno da dobro rasporedite novac i budite umjereni u trošenju. Horoskop za ljubav pokazuje kako ne trebate izbjegavati ozbiljne razgovore s partnerom, trebate se čvrsto pridržavati svoje volje. Sada je važno što Vi želite, jer ste pod većim opterećenjem nego Vaš partner. S gledišta zdravlja, krajnje je vrijeme da razmislite o prihvaćanju zdravog života.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Kada je riječ o poslu i financijama, ovog tjedna se ne očekuju uzbudljive promjene u Vašem horoskopskom znaku. Neće biti promjena u odnosu na prethodno razdoblje. Nekako Vam je to u redu, jer ako ne stižu dobre stvari, onda ne stižu ni loše. Međutim, na poslu, Vi ste skloni previše razgovarati o određenim situacijama. Ako čujete nešto što Vas iznervira, ne trebate odmah napraviti scenu. Tijekom ovog tjedna nećete imati većih problema, stoga se trebate samo fokusirati na sadašnje zadatke i napraviti temelje za sljedeći tjedan. Vaš partner također ima planove s Vama na koje do sada niste obraćali pažnju i to možete nadoknaditi tijekom ovog tjedna. Horoskop za ljubav predviđa miran i sretan tjedan. Pojavljivanje jedne osobe može značiti da ste pronašli ljubav svog života. Zdravlje je uglavnom dobro, ali ne štetilo da kretanje postane dio Vaših svakodnevica.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, sve će se dobro odvijati na poslu. Sada ćete biti u stanju dokazati da ste zaslužili poziciju u kojoj se nalazite i da ste doista potrebni Vašem poslodavcu. Ipak se u financijama nikad ne odvija kako bi trebalo, ali na području sreće djeluju pozitivne energije koje trebate pojačati ako želite veće rezultate. Mnogo razmišljate o budućnosti, a posebice Vas brine ljetno razdoblje i da nećete biti u stanju platiti sve račune. Srećom, možete pronaći rješenje i za ovaj problem već tijekom mjeseca, jer ćete prema horoskopu za karijeru imati povećanje plaće. Trebate naučiti reći ‘ne’ u određenim situacijama. Bit će bolje ako važete, jer uz pomoć te tehnike možete uvijek pronaći ispravan put. Nemojte mnogo razmišljati, ako ste odlučili što želite, onda to i učinite kako biste imali uspjeha. Sada trebate razriješiti blokade iz Vaše prošlosti jer Vam one svakodnevno otežavaju život. U ljubavnom životu će sve biti uravnoteženo. Sad još nije kasno da unesete malo strasti u Vašu vezu, jer će Vas u suprotnom snaći kriza. Kad je riječ o zdravlju, obratite malo više pažnje na sebe i priuštite si malo opuštanja.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

U karijeri se pokazuju prepreke, posebice ako ste na nekoj od vodećih pozicija. Sada je na Vama veliki pritisak i trebate donijeti ozbiljne odluke. U financijama se nalazite u jakom razdoblju jer su jake energije sreće. Sreću sada možete iskoristiti! Možete računati na mnogo posla, ali i na mnogo pozitivnih rezultata. Dodatne sate nemojte prihvatiti jer ćete se u protivnom premoriti. Također budite oprezni ako se pojavi jedan stari poznanik, jer će Vas ogovarati, a to će loše utjecati na Vaš imidž. Najbolje je da se udaljite od te osobe. Razmislite je li Vaš privatni život u balansu ili stavljate svoje prijatelje u prvi plan. Vaš partner već duže očekuje da uložite energije u vašu vezu, stoga ga nemojte razočarati. Ako ste u potrazi za romantikom, ovog puta slušajte svoje srce, a ne razum. Što se tiče zdravlja, imat ćete potrebu za više sna, stoga odmarajte ako imate mogućnosti za to.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop za karijeru je nenadmašan. Dosljednost i uspjeh grupe bit će mnogo veći nego inače. Ubrzo će se sva Vaša uložena energija isplatiti. Ali sada ne biste trebali previše trošiti jer možete imati problema s financijama u predstojećim tjednima! Ovih dana možete postići seriju uspjeha. Usredotočite se maksimalno na Vaš rad i nemojte dopustiti da Vas drugi koče u tome. Morate biti svjesni onoga što je važno i onoga što sada možete zanemariti, kao tko i što nema mjesta u Vašem životu. Ako smatrate da ste skrenuli s pravog puta i ne očekujete mnogo pozitivnih stvari od budućnosti, sada trebate nešto učiniti po tom pitanju! U ljubavi nemojte biti sumnjičavi jer to može poljuljati čak i najstabilniji odnos. Ako ste sami, ovog tjedna možete birati između nekoliko partnera; slušajte svoje srce! Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se posvetite sada više stanju duha!

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Početak tjedna je pun pozitivnih energija i utjecaja za osobe rođene u znaku Djevice. Zbog toga ćete i Vi sami biti energični i veseli, uspjet ćete izmamiti osmijeh i kod drugih. Posao također obavljate s više oduševljenja, stoga Vam ni financijski problemi nisu prioritet. No kako se približava kraj tjedna, sve se može preokrenuti, stoga budite oprezni! Vaš naporan trud Vam donosi očekivane rezultate. Budite i dalje ustrajni, jer možete postići ono što želite. U ljubavi se lako možete razočarati, jer ne dobivate ono što očekujete. Nemojte paničariti, iskren razgovor može pomoći da ponovno uspostavite harmoniju. Vaša razina energije će biti iznad prosjeka ovog tjedna, u tolikoj mjeri da se možete mirno suočiti s problemima koji se pojavljuju te ih uspjeti riješiti. Ovih dana Vašoj privlačnosti nitko neće moći odoljeti, a ni to Vam neće biti potrebno ako ste sami. No pripazite kome poklanjate svoju blizinu! Zdravlje je prilično dobro.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ako ovog tjedna imate dojam da stagnirate u poslu, ne brinite, to je samo privremeno. Ako Vam je ostalo još vremena od godišnjeg, iskoristite to vrijeme na najbolji način. U financijama najpovoljnije razdoblje za Vaš znak je lipanj kada trebate iskoristiti sve mogućnosti koje Vam se pružaju. Probleme u odnosu koji se sada sve češće javljaju nemojte pokušavati riješiti uz viku i nasilje jer ćete izgubiti bitku! Naime, nećete biti u stanju prepoznati prave probleme. Smatrate da je dobro tako kako je, ali možda Vaš partner želi nešto sasvim drugo. Najbolji lijek za sve je temeljit i iskren razgovor. Horoskop je dobar za samce, možete upoznati jednu osobu koja Vam može postati partner. No sada je najbitnije od svega da potražite sve mogućnosti! Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se odmorite, napunite baterije malo i zabavite!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan je jako dobar za učenje na području karijere i posla. Naučite nešto iz ove situacije, čak i ako na Vas djeluju negativne sile. Vjerujte, sada ćete imati koristi od ovih loših stvari koje Vam se događaju. Ne trebate u svemu komplicirati, jer će sada sve biti jednostavno, baš kao što izgleda. Ovo vrijedi za sve zadatke, ali i ono što Vam netko kaže da trebate odraditi. Nemojte ništa preuveličavati, jer neće svi imati zle ili skrivene namjere. U prošlosti ste bili pogođeni s više novih učinaka, gotovo ste stalno bili pod nekim pritiskom. Mirnih trenutaka niste baš imali, ali zato sada slijedi razdoblje sklada i mira. Konačno ćete imati vremena za stvari, od kojih se osjećate dobro, i rado ih činite. Što se financijske situacije tiče, mogu uslijediti pozitivna iznenađenja, tjedni horoskop ukazuje na financijsku dobit. Ne opterećujte Vaš odnos svakodnevnim problemima i napetošću, jer u partneru možda sada nećete pronaći oblik podrške koji Vam je potreban. Obratite više pažnje na zdravlje, jer ćete biti skloni zanemariti nove simptome koji se pojave.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Bilo bi dobro kada biste instinktivno bili svjesni kada i što trebate raditi, ili kako postupiti ispravno u nekim situacijama. U suprotnom se možete naći u neugodnim situacijama. Na temelju tjednog horoskopa također možete propustiti jednu izvrsnu priliku, koju ako uspijete ugrabiti može Vam donijeti veći iznos novca. Ako želite da Vaša budućnost bude svjetlija od sadašnjosti, morate biti više aktivni. Ako ste nezadovoljni svojim poslom, kao i svojim prihodima, sada biste stvarno trebali nešto učiniti kako biste pronašli idealan posao, jer sada ćete imati priliku za to. U prošlosti su Vam se dogodile stvari zbog kojih se bojite promjena, ali to morate ostaviti iza sebe. Strijelci koji su u vezi mogu očekivati da će se odnos intenzivirati, pa čak u bliskoj budućnosti mogu očekivati i prinovu. Na temelju horoskopa za zdravlje postoji velika sklonost upalama, u nadolazećem periodu možete očekivati i povišenu temperature, ako je već niste preležali.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Nije sigurno da je sve onako kako izgleda. Prema tjednom horoskopu, lako se možete suočiti s činjenicom da netko nije onakav kakvim ste ga Vi smatrali. Nemojte se prepustiti osjećaju frustriranosti. Vrijeme je da napravite reda u nekim područjima Vašeg života, kao što su financije, u pronalaženju odgovarajućeg izvora novca. Trebali biste biti malo aktivniji u svakodnevnom životu, inače ćete zaostati s više stvari, i idući tjedan može biti u potpunom kaosu. Nemojte zaboraviti sve poplaćati, jer i tu može nešto izostati! Ako možete sebi dopustiti otputujte negdje za vikend, bilo s prijateljima ili obitelji, nećete zažaliti! Naime, na temelju tjednog horoskopa, potrebno Vam je više opuštanja, jer možete biti puno zdraviji duhovno i tjelesno ako se posvetite stvarima koje Vas dopunjuju.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vaše raspoloženje ovih dana može biti tmurno. Možete očekivati niz neželjenih smetnji, zbog kojih ćete biti napetiji od prosjeka, a možete se lako i upustiti u rasprave s ljudima koji Vas okružuju na poslu, ili kod kuće, posebno s partnerom. Bit ćete skloni preuzeti više krivnje, ali nemojte uvijek kriviti samo sebe, bolje se osvrnite i saznajte što je izvor Vaših problema. Iako se na poslu Vaši planovi ne razvijaju u smjeru u kojem Vi to želite, jedna stvar Vas ipak ispunjava: svjesni ste da usred komplikacija ste sposobni razmišljati hladne glave, uvijek pronađete rješenje koje uvijek ima prednosti i rezultate. Ovog tjedna također možete imati veliku prednost! Budite oprezni kada dajete novac iz ruke, jer lako možete izdati više nego što bi trebali! Tjedan u ljubavi donosi produbljivanje veze i jačanje intimnosti s partnerom. Za što bolje zdravlje, niskokvalitetan način života trebate prekinuti i početi aktivnije se kretati.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna radite i obavljate svoj posao vrlo dobro, ali zato budite oprezni jer s jednim kolegom mogu nastati problemi. Nad njim će kontrolirati zavist, i najbolje ćete proći ako sve to ignorirate. Bilo bi dobro ako bi se više oslonili na svoju intuiciju jer ona Vam govori kako ispravno postupiti u nekim situacijama i izbjeći neugodnosti. Na temelju tjednog horoskopa, materijalni uspjesi su Vam nadohvat ruke, ako uspijete održati tjedni ritam i motivaciju. Što se tiče ljubavi, nemojte se opterećivati svakodnevnim problemima koji bi mogli utjecati na Vaš odnos s partnerom. Ako ste sami, ovaj tjedan je pogodan, barem u bliskoj budućnosti, da privučete ka sebi osobu koja Vas konačno može učiniti sretnim. Nikako nemojte provoditi vrijeme sjedeći kod kuće! Ako na posao putujete automobilom, morate biti vrlo oprezni ovog tjedna. Zbog tuđe pogreške mogu nastati problemi! Horoskop Vam još poručuje da obratite pažnju na pravilnu ishranu. Ne smijete preskakati obroke jer to može utjecati na Vaše zdravlje.