Astro

Tjedni horoskop: 13.07. – 19.07.

admin 11. srpnja 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Svaki dan će biti pun strasti. To će Vam biti korisno na radnom mjestu jer ćete sve poslove obavljati s mnogo energije i to će i drugi primijetiti. Možete računati i na unapređenje, ali isto tako može se dogoditi da će Vam dodijeliti drugu poziciju na radnom mjestu, tj onu o kojoj ste oduvijek maštali, zbog boljih financijskih mogućnosti. Ovo je vrijeme za radovanje. Budite dovoljno mudri da ovo vrijeme učinkovito iskoristite. Vaša produktivnost neće znati granice. Ista ova strast se pokazuje čak i u ljubavi i tome će se i Vaš partner obradovati. Ako ne živite u partnerskom odnosu, ovog tjedna vrlo lako možete nekoga zavesti.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop pokazuje da će najvažniji zadatak za Vas ovog tjedna biti da prepoznate razlog Vašeg nezadovoljstva. Ako uspijete prepoznati i uvidjeti razloge, onda možete promijeniti kvalitetu svog života. U karijeri ćete jasno vidjeti sve što Vam se do sad činilo mutno, sve će se razjasniti. Poteškoće se čak vide i u ljubavnom području jer položaj planeta utječe na Vaš partnerski odnos, tj. međusobnu komunikaciju. Šanse se pružaju samo onima koji su otvoreni za sve mogućnosti. Vladavina Raka je plodno razdoblje za Vas. Razmislite što bi Vas usrećilo u budućnosti i postavite jasne ciljeve. Priljev novca će se povećati, a novčani dobici će Vam povećati snagu

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan govori o novcu i moći, osjećaju sigurnosti u Vašoj duši i uvođenju promjena tako da se osjećate moćno. Riješite se strahova i ograničavajućih uvjerena koja su Vas držala u klopci. Vrijeme je vrlo intenzivno i ne možete ga ignorirati. Zar ne cijenite sebe, niste li shvatili svoju vrijednost? Kakvi su Vaši odnosi? Jesu li jednako kvalitetni? Vaš zadatak je da cijenite sebe i da ne dozvolite da Vas strah obuzme. Postupno ćete zakoračiti u svoju moć. Pogledajte sve što ste izbjegavali i koristite to kao gorivo kako biste pucali prema naprijed.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Vi radite na svojim uspjesima jer ste nakon mnogo vremena shvatili da možete računati samo na sebe. Morate imati mnogo više samopouzdanja nego do sada, kako biste imali i dobre rezultate. Ako dobijete kritiku, onda se nemojte uvrijediti. Sada Vam je samo potrebna motivacija da postignete sve ono što želite. Naravno, prije toga trebate biti sigurni da sami sebe ne kočite u postizanju ciljeva. Došlo je vrijeme kada morate ući u zdrav i uravnotežen odnos prema sebi.Vaš partner će Vas podržavati u svemu i imate sreće da živite s osobom koja Vam vjeruje i koja Vas podržava.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vi ste jedan od najhrabrijih znakova u cijelom zodijaku. Kad morate nešto učiniti ili se suočiti s nečim ili se s nečim baviti, Vi imate hrabrosti i ponosa da to učinite. Vi osjećate da imate više samopouzdanja i motivacije nego ranije. S vremena na vrijeme se svi mijenjamo i ako imamo sreće, onda u dobrom pravcu. Sada ova fokusiranost na ciljeve Vama donosi mnogo koristi. Na radnom mjestu se ne obazirite na druge, već samo gledajte unaprijed i uskoro će uslijediti i rezultati. Kad govorimo o financijama, tu niste baš najstabilniji, ali pružit će Vam se prilika ovog tjedna da promijenite. U ljubavi je došlo Vaše vrijeme, možete pronaći onog partnera pored kojeg i dosadne svakodnevice mogu biti prava avantura.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Nekako će se sve dobro odvijati i Vi ćete biti iznenađeni. Neočekivane male radosti će Vam uljepšati dane. Nećete imati razloga da budete nezadovoljni na poslu, naprotiv, učinit ćete mnogo više nego do sada. Iza Vaših uspjeha se nalazi sreća. Nemojte se boriti protiv nje, već ju iskoristite kako bi Fortuna u nastavku ostala pored Vas. Možda imate otkrivenje oko grupe ljudi ili iskustvo na socijalnim mrežama i to je kao da Vam se nešto otkriva. Shvaćate da je ovo Vaše vrijeme da budete sretni. Između Vas i partnera vladat će veliki sklad. Nemojte se raspravljati kad imate loš dan, već se potrudite da zadržite tu harmoniju između vas.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Vi ćete burno reagirati na sve vanjske utjecaje koji na Vas djeluju. Vrlo vjerojatno ćete zaboraviti nešto vrlo važno, zbog čega ćete kasnije imati posljedice. No područje sreće je jako dobro za osobe u znaku Vage. Tjedan donosi intenzivnu energiju koja se odnosi na Vaš dom i obitelj, liječenje karme iz prošlosti, tako da stvarate zdravu obitelj i zdravu dinamiku doma. Ako ste ovog tjedna otkrili bilo kakve blokade o osjećaju sigurnosti, odgovori će doći. Postoji veliki poziv za buđenje. Radi se o gledanju rana i preuzimanju odgovornosti i zakoračenju u zdraviji prostor za sebe. Ako nešto nije u ravnoteži u Vašem životu, imajte hrabrosti odstupiti od toga. Kad je riječ o ljubavi, horoskop pokazuje da ćete imati osjećaj kao da Vaš partner namjerno traži loše osobine kod Vas i namjerno Vas nervira.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je dubok i emotivan tjedan. Ako ste nedavno putovali, postoji li poruka koja Vam je otkrivena na tom putovanju? Saznat ćete važne lekcije duše. I to bi Vam trebalo dati znak otkrivenja o Vašoj slobodi i sposobnosti učenja i prelaska na nove horizonte. Sada je vrijeme da naučite neke lekcije kako biste se mogli razvijati i kretati kroz njih. Možda imate nešto moćno što želite reći, može postojati ideja koju želite realizirati. Možda ćete ovog tjedna imati neke vijesti ili informacije koje doslovno mijenjaju tijek Vašeg duševnog puta. To se tiče i Vaših najbližih, ali i Vašeg privatnog života. Sada se nemojte ustručavati, došlo je vrijeme da se izborite za svoju istinu. Isto to će Vam biti potrebno čak i u slučaju poboljšanja financija.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Na poslu ćete imati problema zbog kašnjenja, izostanaka, ali i nesporazuma. Na početku neće ništa ići prema planovima ili onako kako želite, ali nemojte paničariti zbog toga. Horoskop za ljubav isto pokazuje probleme i to takve koji se već duže vremena odugovlače, a rješenje još uvijek nije aktivirano. Ovog tjedna morate pokazati tu svoju istinu o sebi, jer događa se vrlo intenzivna energija u zraku. Potopljeni ste dublje u ovu energiju i u sebe. Na mjesto gdje se možete osloboditi svojih strahova, opsjednutosti, stvari koje Vas obuzimaju, ako ste iskreni prema sebi. Puno je otkrivenja o snazi i stabilnosti, kamo idete i što ćete dalje raditi i zapravo ste spremni na to. Pozitivne vijesti se očekuju na području financija, čak postoji i mogućnost za prekovremeni rad ili dodatni posao koji će povećati Vaše prihode.

JARAC – VODENJAK

Generalno Vas očekuje jedan dobar tjedan i nemate razlog biti tužni. Nemojte se suzdržavati novih stvari, jer ako ugrabite jednu novu priliku ovog tjedna, Vaše financije se mogu pokrenuti u smjeru poboljšanje, mnogo ranije nego što je očekivano. Pitanje je, hoćete li primijetiti priliku koja Vam se pruža? Vrlo lako možete upoznati nove osobe i steći novog prijatelja ili ljubav. Međutim, s jednom osobom trebate biti obazrivi jer Vas može staviti u neugodnu situaciju pred drugima. Zaista je važno ovog tjedna obratiti pažnju što se događa oko Vas, što želite, kako vidite sebe. Što ćete uraditi s čarobnim štapićem koji Vam daju nevidljive sile svemira. Nekima od Vas to će biti teško i možda će Vam biti težak tjedan. Ali ako ste spremni na promjene i preuzimate odgovornost za svoj život, puno vrata bi Vam se moglo otvoriti. Završit ćete sa stvarima iz prošlosti i započeti novi ciklus. Intenzivna nova životna stvarnost Vam se događa.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Slijede izuzetno uzbudljivi dani na području posla jer će uslijediti dobri rezultati. Na radnom mjestu ćete imati mnogo doživljaja, uspjeha i poboljšanje u financijama. Stiže mnogo prilika, samo trebate izabrati onu koja Vam se dopada. Upoznat ćete ljude s kojima ćete osjećati duboku povezanost. Na površinu može izbiti tajna koja će Vas probuditi. Može biti da imate duhovno otkrivenje, da odjednom razvijate psihičke vještine. Postoji toliko magije u vezi s tim, ali to se većinom odnosi na preuzimanje odgovornosti. Vjerujte svojoj intuiciji da dolazi promjena. Ako ste u partnerskom, sada vrlo vjerojatno trebate donijeti odluku koja je važna za dugoročne planove.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Motivacija će Vas napustiti i nećete jasno vidjeti ciljeve. Vi ste nesigurni, ali to nije slučajnost, jer više nemate ideja kako da sredite poteškoće u financijama. Vi ste propustili previše prilika koje su služile za napredovanje u karijeri. Ovaj tjedan morate maksimalno iskoristiti jer se opet pruža šansa da ugrabite sreću. Vrijeme je za osobnu revoluciju i otkrivenje, kako biste mogli zakoračiti kroz mrak i pronaći ono što Vam pruža zadovoljstvo. I ovog tjedna osjetit ćete u srcu da će biti trenutaka zadovoljstva. Miješajući se s ljudima koji Vas inspiriraju, Vi se prepuštate stvarima koje oplemenjuju svijet. Mogli biste otkriti što objavljujete u svijetu, na društvenim medijima. Zapravo idete na veliko čišćenje i privlačite ljude oko sebe za suradnju, kako biste udružili snage i obznanili svoje ideje u svijetu. To će Vas odvesti na potpuno novu razinu, što Vam pomaže da bolje prolazite kroz život. U partnerskoj vezi je potrebno da sredite sve bitne i manje važne probleme. Stavite u fokus sve ono što je oboma bitno.