Astro

Tjedni Horoskop: 12.10. – 18.10.

admin 11. listopada 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop za karijeru je nenadmašan. Dosljednost i uspjeh grupe bit će mnogo veći nego inače. Ubrzo će se sva Vaša uložena energija isplatiti. Ali sada ne biste trebali previše trošiti jer možete imati problema s financijama u predstojećim tjednima. Ovih dana možete postići seriju uspjeha. Usredotočite se maksimalno na Vaš rad i nemojte dopustiti da Vas drugi koče u tome! Što se tiče komunikacije s drugima u Vašem okruženju, bit ćete opušteni, spremni za razgovor i spremni saslušati druge. Stoga budite spremni na to da će Vam se drugi rado otvoriti i podijeliti s Vama probleme vezano uz posao, obitelj ili ljubav. Ovaj dar komunikacije također je dobro iskoristiti ako želite povišicu ili bolje radno mjesto, odnosno pokrenuti razgovor s nadređenima. U ljubavi nemojte biti sumnjičavi jer to može poljuljati čak i najstabilniji odnos. Ako ste sami, ovog tjedna možete birati između nekoliko partnera; slušajte svoje srce.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu, došlo je vrijeme da uvedete reda u svoj život. Morate biti svjesni onoga što je važno i onoga što sada možete zanemariti, kao tko i što nema mjesta u Vašem životu. Morate odlučiti jeste li na dobrom putu u financijama ili poslu. Ako smatrate da ste skrenuli s pravog puta i ne očekujete mnogo pozitivnih stvari od budućnosti, sada trebate nešto učiniti po tom pitanju! Vaše kreativno razmišljanje ovog tjedna, pomoći će Vam u komunikaciji s osobama različitih svjetonazora. Ujedno ćete biti spremni inicirati nove poslovne promjene, što će Vam donijeti različite obaveze. Nema sumnje kako Vam slijedi dosta zaposleno razdoblje, ali istovremeno ćete se moći predstaviti te na druge ostaviti snažan utisak bez da se itko osjeća ugroženo. Ne treba zanemariti ni to da ćete se odlično izražavati pisanim putem što će ići u prilog onima od vas koji se bave istraživanjima, pisanjem radova ili odnosima s javnošću. Kad je riječ o ljubavi, izbjegavajte nepotrebne sporove u braku i odnosu, jer čak i male prepirke mogu odvesti do velike svađe!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Početak tjedna je pun pozitivnih energija i utjecaja za osobe rođene u znaku Blizanca. Zbog toga ćete i Vi sami biti energični i veseli, uspjet ćete izmamiti osmijeh i kod drugih. Posao također obavljate s više oduševljenja, stoga Vam ni financijski problemi nisu važni. Međutim, trebate bolje rasporediti svoje vrijeme, jer se obaveze mogu nagomilati; trebate pripaziti i na razinu Vaše energije. Možete očekivati nešto uzbudljivo, novo i pozitivno. Vaši planovi se sada mogu ostvariti. Nemojte se osjećati loše ako zaostajete s kućanskim poslovima zbog karijere, jer Vam ovaj tjedan može donijeti značajniju promjenu u Vašem životu. Vaša razina energije bit će iznad prosjeka ovog tjedna. I za Vaš odnos ćete imati strpljenja, u tolikoj mjeri da ćete se mirno suočiti s problemima koji se pojavljuju te ćete ih uspjeti riješiti.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Pred Vama je zaposlen period. Neophodno je da se pozabavite sa svim obavezama i u potpunosti posvetite poslu. Ako neke stvari idu teže, nemojte gubiti svoj pravac. Ostanite optimistični i predani svojim ciljevima. Bilo bi bolje da usporite tempo, ne morate sve odjednom odraditi. Malo teže razlikujete važne i manje važne stvari, i to sprječava Vaš napredak u poslu. Zastanite malo, razmislite, ostavite sa strane sve što nije hitno što Vam tjedni horoskop i savjetuje. Čak i u financijskim pitanjima imate problema zbog žurbe, često ne rukujete pravilno s novcem. Uz to, moguće su promjene u dogovorima i situacijama za koje ste mislili da su već riješene pa će Vam to izgledati kao korak unazad. Zapamtite, na silu ne ide ništa. Pokušajte se prilagoditi novim okolnostima i ne odustajte. Što se tiče financija, tjedan će biti stabilan. U ljubavi budite iskreni, jer sada manji nesporazumi mogu izazvati ozbiljne probleme. Budite u potpunosti iskreni ako Vam je kvaliteta odnosa važna. Slobodni Rakovi mogu upoznati osobu s kojom će imati zajednički jezik. Uživat ćete u komunikaciji, zahvaljujući čemu horoskop pokazuje dalji razvoj situacije.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop pokazuje dobru volju za poslom, nekako ćete se osjećati puni energije, životne snage, ciljeva i ustrajnosti. Sada se trebate usredotočiti na one dugoročne ciljeve jer ćete, na temelju tjednog horoskopa, dobiti pozitivnu potvrdu o tome. Kao rezultat toga, i Vi ćete osjećati kako ne smijete odustati. Svakako budite ustrajni u svom poslu jer će Vam to donijeti željeni uspjeh. Kad govorimo o financijama, jedan veći trošak može doći u nezgodno vrijeme. Stoga pripazite na troškove koje imate. Moguće je da novac trošite na neke stvari koje si zapravo u ovom trenutku ne možete priuštiti. Osobe u vezi generalno očekuje ugodan tjedan; neobično dobro ćete se slagati sa svojim partnerom. Potrudite se takav odnos održati i u budućnosti. Ako ste u potrazi za partnerom, sredina tjedna će biti prikladna za upoznavanje, ali za to se trebate i Vi potruditi. Nemojte sjediti zatvoreni kod kuće, jer ljubav neće pokucati na Vaša vrata.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Početak tjedna će Vam biti malo težak, jer prvih nekoliko dana želite završiti sve stvari koje trebate odraditi do kraja tjedna. Žurbom nećete puno toga postići, jer ćete sve više ići unatrag umjesto da napredujete. Možete se suočiti s teškom situacijom kada je riječ o financijama. Veoma je važno da osluškujete svoju intuiciju. Uvijek rado pomažete drugima i, nažalost, mnogo puta ni ne primijetite kako drugi ni ne obraćaju pozornost na Vas. Sada bi bilo dobro da date prednost onome što je Vama od koristi, ili tko je osoba koja doista zaslužuje Vašu pomoć i pažnju. Dok pokušavate riješiti probleme i nevolje drugih, možete propustiti važne prilike koje su Vama pružene. Na odnos s partnerom sada može utjecati Vaš odnos s njegovom obitelji. Ako odnos nije baš najbolji, nikako se nemojte upuštati u rasprave ovog tjedna jer time usmjeravate njegovu ljutnju na sebe.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan započinje ugodno kada možete očekivati neočekivana zadovoljstva. Možete dobiti dobre vijesti o jednom članu obitelji ili nekom službenom slučaju, ali također se može pojaviti prijatelj iz prošlosti. Ovi događaji će Vam dati poticaj na poslu gdje ćete puno spremnije obavljati svoje zadatke. Sami sebi postavite ciljeve i kratak rok za ostvarenje istih i testirajte svoje radne navike, sami sebe ćete iznenaditi. Možete postići mnogo više nego što mislite! I Vaš odnos s partnerom će biti izuzetno dobar što svakako trebate iskoristiti na najbolji mogući način. Stoga se pokrenite, izađite negdje s partnerom i zabavite se. Vaše dobro raspoloženje može slomiti jedan neočekivani trošak krajem tjedna što može naškoditi Vašoj ušteđevini, stoga trebate pametno rasporediti financije do sljedeće plaće. Vaše zdravlje će biti dobro, ali znakove upozorenja nikako nemojte zanemariti! Slobodne Vage – ovog ćete tjedna osjećati jaku privlačnost prema jednoj osobi. Pokušajte napraviti prvi korak.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete biti fokusirani na svoj posao i ciljeve. Pridržavat ćete se planova i tako ćete ostvariti više nego što ste prvobitno planirali i mislili. Nećete biti zadovoljni samo rezultatima, već ćete biti i nagrađeni u vidu povećanja plaće. Uvijek puno očekujete od drugih i to je jedan od razloga da i Vi uspješno obavljate svoje poslovne zadatke. Zahvaljujući tome, uspjet ćete očarati nekoga svojim postignućima. Kad je riječ o međuljudskim odnosima, trudite se biti iskreni sa svima, čak i s onim osobama koje Vam nisu bliske. Nažalost, nisu svi takvi. Ne bi bilo loše da hodate širom otvorenih očiju kako biste lakše primijetili tko su one osobe kojima ne smijete vjerovati. U ljubavi Vam se sada smiješi sreća, jer će postojeće veze prijeći na viši nivo, a osobe koje tek traže partnera, vrlo lako mogu upoznati nove osobe. Kad je riječ o zdravlju, obratite pažnju na redovan san.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Imate viziju, planove koje biste voljeli ostvariti već sada, a ne tek sljedeće godine. I tu ste u pravu, jer ne trebate odgađati ono što danas možete odraditi. Samo je potrebna ustrajnost kako biste postigli rezultate. Postoje situacije kada je ponos koristan, ali u većini slučajeva ne donosi željeni učinak ili rezultate. Ovog tjedna se morate odreći ponosa i prihvatiti tuđu pomoć, jer ćete samo tako uspjeti postići Vaše ciljeve. Ako ste nezaposleni, ovog tjedna možete proći kroz uspješan intervju za posao. U Vašoj vezi se osjećate sigurno i ovog tjedna će harmonija biti još više izražena. U odnosu se širi ugodno raspoloženje gotovo cijelo vrijeme, ali svakako trebate odraditi stvari za koje Vas partner sada moli da učinite. Iskoristite ovaj tjedan da otputujete negdje samo vas dvoje. Ako nemate partnera, ovo će sada možda biti Vaš najbolji tjedan u životu, jer lako možete upoznati Vašu srodnu dušu!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Na temelju tjednog horoskopa, sada ćete vidjeti svijet u malo drugačijim bojama. Ono što Vas je do sada usrećivalo, sada Vam se to sve čini pomalo sivim, i ono što Vas do sada nije zanimalo, sada će privući Vašu pažnju. Postoji mogućnost starih spomena, koje da ste prihvatili, sada bi živjeli mnogo drugačije. Može se desiti da nešto što ste već odavno isplanirali, sada želite ostvariti, ali Vam slijedi dani kada će se sve izjaloviti. Nemojte odustajati i ne donosite nikakve ishitrene odluke, ovo razdoblje će uskoro proći, nakon čega s još većim uspjehom odrađujete zadatke. Sada lako pronalazite zajednički jezik s ljudima koji Vas okružuju, ne trebate računati na sukobe. Zato sada potražite nekog starog poznanika. Vjerujte, sigurno Vam donosi pozitivne energije u Vaš život, čak možete saznati neke zanimljive informacije vezano uz karijeru. U ljubavi možete očekivati lijepe dane, što možete iskoristiti kako biste razgovarali o svojim problemima koje duže odgađate. Sada lako pronalazite zajednički jezik.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Na temelju tjednog horoskopa za karijeru, ne smijete se nikako opustiti, imat ćete dosta zadataka za odraditi. Na Vas utječu dosta raznolike energije: hoćete li zadatke uspješno odraditi ili ćete imati propusta, što ćete svakako trebati nadoknaditi sljedećeg tjedna. Sve ovisi o Vašoj izdržljivosti. Jedno je sigurno: tijekom ovog razdoblja trebate dati sve od sebe i ove energije iskoristiti za privlačenje novca, jer raznolike energije Vama znače veće prihode! Pojavit će se potreba da se borite za više novca ili bolju poziciju. Vaša snaga i volja su ključni za ove dane, posebice ako želite biti najbolji u nečemu. Ne morate pod svaku cijenu biti ljubazni i razumni, ponekad se i Vi morate ponašati onako kako se Vama čini ispravno. Učinite to češće za sebe, nemojte slušati tko što misli o Vama. U privatnom životu pokušajte primijetiti prigode, kada možete unijeti malo romantike u Vaš život. To će sada biti od velike važnosti.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Previše toga ste preuzeli na sebe. Upravo iz tog razloga se može dogoditi da će Vam nešto važno promaknuti. Kako ne biste zaboravili, trebate napraviti zabilješke, jer ćete tako lakše znati koje poslove još trebate odraditi. Na radnom mjestu se pokazuju neugodne situacije, a za to su drugi krivi. Nemojte se nikome podčinjavati i ne dozvolite da Vas prevare. Ostanite pri svom stavu i mišljenju. Ovo je idealan mjesec za osobe u znaku Riba za promjenu radnog mjesta ili za pronalaženje posla. Ako osjećate da sadašnji posao nije siguran, onda sada trebate donijeti odluku i promijeniti svoj životni standard. Što se tiče financija, bit ćete skloni potrošiti malo više nego što biste smjeli. Najbolje bi bilo ako se kontrolirate. Horoskop za ljubav pokazuje kako trebate skupiti hrabrosti, jer ako Vam je dosta samoće, onda tijekom ovog mjeseca možete pronaći partnera. Ribe u vezi možda ne obraćaju dovoljno pažnje na partnerove potrebe, stoga se očekuju manji problemi. Potrudite se pronaći kompromis.