Astro

Tjedni Horoskop: 12.07. – 18.07.

admin 09. srpnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Završite sve što možete ovog tjedna. Ovi su dani najbolji da se skoncentrirate za posao koji ćete možda morati obaviti sami. Stvari počinju popuštati kako vrijeme odmiče. Ovo razdoblje može donijeti neočekivana iznenađenja. Izbjegavajte stvaranje dodatne drame u neizvjesnoj situaciji. Ovo je dobro vrijeme za nadogradnju, usavršavanje. Posao će Vas energizirati. S lakoćom ćete postizati pozitivne stvari. Očekujte napredak u radu s ljudima iz područja koji se razlikuje od Vašeg. Trenutno vlada vrlo lagana i topla atmosfera u ljubavi. Savršeno vrijeme za zabavu s partnerom. Ovo je također dobro razdoblje i za samce jer su drugi jako zainteresirani za uspostavljanje novih kontakata. Ako tražite ljubav, tada ćete otkriti da, iako se to možda neće dogoditi odmah, zasigurno možete započeti nešto s nekim posebnim. Što se tiče zdravlja, čini se da živite na rubu, pogotovo što se tiče Vašeg društvenog života. Ako morate biti u pokretu, pazite na sebe ostatak vremena. Hodajte na svježem zraku, naspavajte se i hranite se zdravo.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Vaša mašta bi sada mogla podivljati. Potrudite se maštati ravnotežu sa stvarnošću. To vrijedi i kada radite sa suradnicima. Ne pretpostavljajte. Nepromišljene izjave mogle bi izazvati polemiku. Ovo je razdoblje izvrsno za uspostavljanje kontakata. Sastanci osoblja bit će zanimljivi i produktivni. Organizirajte svoj radni prostor odmah. Favorizirana su putovanja ili istraživanje radi nadogradnje Vaših vještina. Prekrasno je vrijeme za sve vrste društvenih prilika, uključujući bilo koji datum. S trenutnom planetarnom energijom vjerojatno ćete započeti sa saznavanjem međusobnih intelektualnih ideja i ukusa, mišljenja i pogleda prije razmatranja drugih pitanja. Međutim, čini se da između Vas i partnera postoji osnovni sklad koji Vam pomaže da se dobro snađete. Uživat ćete! Horoskop za zdravlje poručuje da nastavite sa svojom trenutnom rutinom. Ovo razdoblje može biti napeto, zato si dajte prostora da učinite sve. Šetnja na svježem zraku pomoći će Vam da se osjećate bolje. Pijte puno tekućine.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Očekujte da ćete sada imati izvrsne odnose s kupcima i suradnicima. Ako tražite nešto novo, ovi su dani izvrsni za povezivanje i izgradnju timova. Neobavezni razgovori mogu dovesti do nečega pozitivnog. Podnosite s dobrim humorom sve prepreke na koje naiđete. Najbolje je ne shvaćati ozbiljno reakcije tvrdoglavih ljudi. Suradnja je bolja od izravnog protivljenja. Sad biste mogli najbolje odraditi svoj pisani rad. S gledišta ljubavi, trenutna planetarna energija izvrsna je za upoznavanje nekoga tko dijeli Vaše ideje, uvjerenja i opću filozofiju. Ako ste ih upoznavali i nadate se da će se pretvoriti u dublju i strastveniju vezu, tada postoje sve šanse da hoće, ali to se možda neće dogoditi preko noći. Prvo ćete se morati upoznati i vjerovati si. Kad je riječ o zdravlju, tjedan bi mogao izazvati određenu napetost. Možda pokušavate skupiti snagu volje da se pokrenete. To bi moglo biti zato što ste frustrirani nekim područjem svog života. Shvatite to i pomozite si da se osjećate bolje. Vježbajte.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Sada će biti lako pronaći ljude koji razmišljaju poput Vas. Neobavezni razgovori mogu pomoći objema stranama da budu učinkovitije i da vrijeme proleti. Možete očekivati naporan, profitabilan tjedan. Ovo je još uvijek razdoblje kada možete očekivati neka kašnjenja. Vrijeme podržava pravna pitanja i važna istraživanja kako bi Vaš rad bio učinkovitiji. Kad govorimo o ljubavi, trenutna nebeska energija sa sobom donosi priliku da otkrijete nove interese koji Vas motiviraju. Ako ste u stalnoj vezi, onda bi to moglo unijeti nove stvari i pružiti vam nove zajedničke stvari. Ako tražite romantiku, tada bi upoznavanje dobrih prijatelja moglo biti početak. S gledišta zdravlja, pokušajte održavati ravnotežu. Ako se Vaše energetske rezerve iscrpe ili imunološki sustav iscrpi, mogli biste biti osjetljiviji na infekcije. Unutarnji mir je ključ dobrog zdravlja.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je vrijeme kada bi Vas Vaša želja da budete od pomoći mogla odvesti u nekoliko smjerova odjednom. Budite sigurni da ne radite previše zbog pogrešno postavljenog osjećaja krivnje. Oni maštovitije prirode mogu imati problema s organizacijom. Izbjegavajte kriviti sebe za razočaravajuće ishode. Jednostavno nastavite davati sve od sebe. Kad govorimo o ljubavi, ovaj tjedan stvara samo šansu da upoznate određenu osobu kojoj ste se neko vrijeme divili iz daljine. Sve što Vam treba je prilika da započnete razgovor i kažete nešto zanimljivo, tako da će Vas se sjetiti. Iako može započeti kao intelektualni odnos, kasnije bi se mogao pretvoriti u nešto što će imati budućnost. Što se tiče zdravlja, možda ćete se sada morati suočiti s glavoboljom. Možda ćete trebati izraziti svoj bijes, ali osjećat ćete blokirati. Zbog toga i pod pritiskom Vaše tijelo može reagirati. Sad trebate biti posebno oprezni. Kasnije će se ti problemi ublažiti i osjećat ćete se spremni na sve. Ne odričite se brige o svom zdravlju i programa vježbanja.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Novi načini na koje radite sada Vas možda pritišću iz nekoliko pravaca. Ideja da morate napraviti ili ne možete izbjeći uvođenje promjene može biti prilično šokantna. Usporite kad je nesigurno. Radno prijateljstvo bi moglo prerasti u nešto više i donijeti komplikacije koje niste uzeli u obzir. Obiteljske obveze mogle bi zahtijevati kompromise na poslu. Potrudite se sa svim ograničenjima s kojima se suočavate. Pažljiv rad sada pomaže u izgradnji budućnosti. Kad govorimo o ljubavi, ovog tjedna možete imati jedinstveno ljubavno iskustvo. Ako ste u mogućnosti izaći za vikend, svakako pozovite one koje smatrate fascinantnima i željeli biste ih pobliže upoznati. Jedna se osoba može pokazati previše fascinantnom da bi mogla proći. Svakako ćete poželjeti otkriti neke od njihovih tajni. Ako ste u vezi, financijska pitanja mogu utjecati na Vaš ljubavni život, odnosno aktivnosti s partnerom. Ne trebate otkazati što si ne možete priuštiti. Puno je zabavnih stvari koje možete učiniti besplatno. Što se tiče zdravlja, Vaša je razina energije visoka. Jedan problem može Vam stvarati frustraciju, a ovo Vam neće pomoći da funkcionirate u najboljem izdanju. Pokušajte biti dobri prema sebi.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Odlučite biti posebno strpljivi i izbjegavajte sada emocionalne ispade. Ovog tjedna prigrlite velike koje niste očekivati. Ishod nesređenih stvari bit će bolji nego što mislite. Očekujte veću podršku suradnika i šefova i lakši protok komunikacije. To može biti osobito pozitivno ako se bavite ljudskim resursima ili upravljate tuđim resursima. Ako je moguće, izbjegavajte biti kritični prema suradnicima ili provoditi provjere učinka sada. Horoskop za ljubav pokazuje kako Vas tjedan potiče na mekši, osjetljiviji pristup prema nekome posebnom u Vašem životu. Ako ste željeli da budu nešto drugo osim onoga što jesu, ovo ih možda odvraća od iskrenosti prema Vama. Dopustite im da budu svoji i bit će sretniji što će postati intimniji, jer će se ugodnije osjećati u Vašoj prisutnosti. Horoskop za zdravlje poručuje da ostanete mirni. Ako uspijete prilagoditi svoj stav, život će biti puno lakši. Vaše je zdravlje u Vašim rukama – ili Vašoj glavi. Što ste sretniji, Vaše će tijelo više reagirati. Nastavite se smijati!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Uspjeh u ovom trenutku zahtijeva polagan i pažljiv pristup, posebno ako se želite probiti iz ustaljenih struktura i proširiti svoje vidike. Ovo su prekrasni dani za povezivanje s novim suradnicima i izgradnju podrške. Najučinkovitiji ćete biti u održavanju sastanaka tima kako biste podržali svoje interese. Prijateljstvo s kupcima ili kontakti koje ste ostvarili putovanjem ili obrazovanjem mogu biti posebno zadovoljavajući. Budite iskreni u vezi s onim što radite. Kad govorimo o ljubavi, ovog tjedna ćete možda misliti da ste susreli svoju srodnu dušu. Ako se nađete na zabavi ili nekoj drugoj društvenoj prilici, mogli biste osjetiti da je to pitanje ljubavi na prvi pogled, jer drugi imaju takav učinak na Vas. Bit ćete podložni snažnim osjećajima, ali nemojte si dopustiti da se previše zanesete. Polako. Kad govorimo o zdravlju, osjećat ćete se razdražljivo i umorno ako se nastavite tjerati da radite više nego što morate. Uspavana prehlada mogla bi se iznenada pogoršati i prouzročiti izostanak s posla. Pravilan način prehrane također uzmite u obzir ako je Vaš želudac osjetljiv.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Moćne snage mogu i dalje izazivati ustaljenu atmosferu na poslu. Možda ćete morati prihvatiti gubitak nekih stvari na koje ste računali. Bilo koja slabost drugih ne smije Vam pokvariti dan. Ovo su dobri dani za razmatranje dodatnog obrazovanja ili osposobljavanja kako biste poboljšali svoje izglede. Ovo je vrijeme najbolje za stalan rad i pažnju na male detalje. Vaša sposobnost objašnjavanja stvari donijet će Vam dodatne bodove kod nadređenih. S gledišta ljubavi, ovo će biti opuštajući tjedan. Ako ste u mogućnosti izaći na spoj, to će vjerojatno biti vrlo romantična i nezaboravna prilika. Iznenadit ćete se koliko Vas sve prave vrste pažnje privlače, ali držite barem jednu nogu na zemlji. Kad je riječ o zdravlju, ovo bi moglo biti intenzivno vrijeme, zato budite prizemljeni. Ne zaboravite na važnost kvalitetnog sna. Budite odmorni i moći ćete manevrirati kroz dane koji su pred Vama.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Iako se i dalje morate nositi s određenim brojem ograničenja zbog financijske stvarnosti ili drugih ljudi, imajte na umu da je ovo moćno vrijeme za izgradnju bolje budućnosti. Timski rad i humanitarni napori posebno se favoriziraju ovog tjedna. Mogli biste napraviti veliku promjenu u životu suradnika. Budite oprezni u stvaranju pretpostavki u bilo kojem području u vezi s financijama. Pažljivo pregledajte sve pravne dokumente. Potrudite se eliminirati stvari koje odvlače Vašu pažnju. Pažljivo testirajte ideje. Horoskop za ljubav Vam poručuje da ne dopustite da Vas uobičajene brige spriječe da provodite kvalitetno vrijeme s partnerom. Ako ste sami, izađite s prijateljima; mogli biste upoznati osobu koja neće moći odoljeti Vašem jedinstvenom i originalnom stilu. Čak i ako ispočetka ne bude sve išlo glatko, vrijedi uloženog vremena. Horoskop za zdravlje pokazuje da biste mogli biti skloniji stresu, zbog čega bi se i Vaš apetiti mogao povećati. Ne pretjerujte s poslasticama, jedite zdravo.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Možemo reći da je pred Vama sretan tjedan u poslu. Iznenadne promjene traže od Vas da izađete iz zone komfora i krenete u novim smjerovima sada. Ljudi Vas cijene i žele biti od pomoći. Dobro razmislite o svim detaljima prije sljedećeg koraka. Najbolje bi bilo da osoba u koju imate povjerenja zajedno s Vama analizira sve veće planove. Ovo je dobro vrijeme da prepustite drugima da preuzmu vodstvo. Kad govorimo o ljubavi, ovog tjedna imate priliku uživati u pažnji partnera, više nego inače, stoga iskoristite te posebne trenutke. Samci, ako Vam je netko zapeo za oko, razgovor će Vam biti najšarmantnija prilika i sve ono čemu ste se uvijek nadali i zamišljali. Uživajte u ovoj prilici da razvijete snažnu i duboku vezu koja će Vam biti velika radost u životu. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da usporite. Ne pokušavajte forsirati svoj dnevni red. Bolje je pustiti da stvari legnu na svoje mjesto i osigurati svoj mir.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Sad bi moglo biti borbe za vlast. Bitno je biti vrlo iskren. Događaji ovog tjedna neke bi moglo odvesti do raskrižja. Možda biste trebali raditi nešto drugo, ili biste možda trebali držati glavu dolje i samo raditi svoj posao. Energija na poslu sada Vas može učiniti posebno osjetljivima. Vjerujte svojoj intuiciji. Uskoro započinje lakše razdoblje. Ljudi će Vam biti podrška, a Vi ćete se osjećati sve sigurnije. Kad je riječ o ljubavi, u komunikaciji s partnerom jasno izrazite svoje misli. Riječi ili određene izjave koje ste dali Vi ili Vaš voljeni mogli bi se protumačiti na nekoliko različitih načina. Dakle, budite otvoreni i jasni ako pokušavate prenijeti važnu poantu. S gledišta zdravlja, često se nađete usred pokušaja postizanja mnogih ciljeva odjednom. Ovako se iscrpljujete! Usredotočite se na prehranu i vježbanje. Ako učinite sve što je potrebno za postizanje ravnoteže, jasnije ćete vidjeti koje ciljeve možete realno ostvariti.