Astro

Tjedni Horoskop: 1.8. – 7.8.

Daria Lovrić 29. srpnja 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna...

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je odlično vrijeme za sklapanje novih poslovnih partnerstava, pridruživanje timu ili susrete s klijentima. Naglasak je na okupljanju kako biste postigli više nego što možete sami. Također morate biti oprezni jer netko s kim imate posla može imati skriveni plan. Ovo razdoblje donosi priliku za razgovor o poslu i sklapanje posla ili dobivanje posebnog ugovora. Ostanite usredotočeni na svoje ciljeve kako biste napredovali. Mogli biste doći u iskušenje da se posvađate s ljubavnikom početkom tjedna — potencijalno samo zbog svađe. Ponekad bi vas vaša vatrena energija mogla natjerati da promiješate lonac samo kako bi stvari bile zanimljive! Iako to može obnoviti strast u ljubavnoj vezi, ovog utorka daleko je vjerojatnije da će stvoriti probleme bez ikakvog razloga. Prije nego išta kažete na ovaj dan, zapitajte se: Je li to istina? Je li ljubazno? Je li potrebno? Ako ne, možda biste trebali držati jezik za zubima. S druge strane, pred vama samcima su veličanstveni romantični izgledi. Ljubav bi vam mogla pasti u krilo! Možda biste sada trebali kupiti opremu za kućno vježbanje ili barem razmotriti tu mogućnost. Ovo je izvrsno vrijeme da saznate najbolje ponude za takav projekt i planirate kako bi mogao funkcionirati. Budući da će vaš posao postati intenzivniji, ovo bi moglo biti upravo ono što vam je potrebno za opuštanje.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Aktivnost u vašoj radnoj zoni donosi prozor mogućnosti koji je savršen za početak novog posla ili ugovora. Ako ste nedavno dobili otkaz, iskoristite ovu priliku da potražite poslove u kojima biste stvarno uživali. Čini se da je posao sada prilično intenzivan, s potencijalom da se svakodnevno događaju nove drame. Pojavit će se novi hitni slučajevi, ali moći ćete ih riješiti. Prerano reći previše potencijalnom partneru predstavlja trenutnu opasnost – moglo bi zapravo prestrašiti ovu osobu. Bez obzira na to koliko su jaki vaši osjećaji, čak i ako su definitivno uzvraćeni, trebali biste dopustiti ovoj vezi da se odvija tijekom vremena, a ne požurivati. Ako ste slobodni, možda je ovaj tjedan bolje provesti razmišljajući o realnim očekivanjima i vrijednostima u ljubavi umjesto da sanjarite o nečemu što je potpuno nedostižno. Da, zaslužujete najbolje, ali zapamtite da su ljudi samo ljudi! Očekivati da će jedna osoba zadovoljiti sve vaše potrebe nije suština ljubavi. Odgovori na neka tvrdoglava zdravstvena pitanja mogu vam doći u snovima. U to vrijeme budite posebno oprezni. Ako imate živopisne snove, zapišite ih. Ako se probudite sa snažnim znanjem o tome što trebate učiniti sljedeće, zapišite i to. Kozmos vam pokazuje sljedeći korak.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete zauzeti pronalaženjem novih tržišta i smišljanjem novih ideja za zarađivanje novca. Svemir će vam biti od prave pomoći ako se spremate lansirati novi proizvod ili uslugu. Upravo ste u pravom trenutku za katapultiranje do uspjeha. Ovo razdoblje može se poklopiti sa sastancima i razgovorima na poslu. Ako ste bez posla, ovo je dobro vrijeme da se prijavite za nešto novo. Mogli biste se početkom tjedna osjećati omalovaženo od strane svog ljubavnika i ako je tako, gotovo ćete sigurno htjeti razgovarati o tome. Nažalost, način na koji se suočavate sa svojim partnerom vjerojatno neće stvoriti mir i sklad među vama. Zapravo, to bi moglo još više zapaliti vašu vezu! Ako se ipak posvađate u utorak, sjetite se da ono oko čega se trenutno svađate možda nije ono oko čega se stvarno svađate. Pitanje bi moglo ići mnogo dublje. Srećom, bez obzira jeste li slobodni ili vezani, vaš se um može otvoriti pozitivnijim mislima o ljubavi i zadovoljstvu. Ovaj događaj trebao bi vam privući vrlo ugodne prilike. Duhovni pristup vašoj dobrobiti može donijeti potpunu promjenu u vašem pogledu na život. Aspekti vas potiču da razmislite o kompletnom paketu wellness mjera, uključujući meditaciju, opuštanje, skladnu tjelovježbu i etički ispravnu prehranu. Držite se toga i osjećat ćete se fantastično.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Možda ćete se sada naći u tijesnoj situaciji. Mogli biste sumnjati u svoju sposobnost da uspijete na poslu koji je izvan vaše razine iskustva. Ne dopustite sumnjama da se uvuku i pokvare vaše samopouzdanje. Oslobodite se tih negativnih misli i pokažite svima kakav ste zapravo genije. Svemir će vas potaknuti da se poigrate s novim idejama i dobijete vitalne povratne informacije. Ovaj tjedan možda neće teći glatko u stvarima srca, postoji mogućnost da pretjerate. Ovo ne mora biti strašno samo po sebi, ali uzmite u obzir da biste mogli obećati više nego što možete ispuniti u ljubavi ili pokušati požuriti s novom vezom — sigurno je reći da romansa sada može brzo postati problematična. Budite pozitivni u vezi s ljubavnim izgledima, ali ne bacajte sva svoja jaja u jednu košaru osim ako niste spremni počistiti svaki potencijalni nered. U skladu s vašom ljubavlju prema grupnim aktivnostima, zašto se ne biste pridružili satu vježbanja? Možete više dobiti nego izgubiti. Interakcija s drugima i prilika da steknete nove prijatelje ono je što će vas stvarno pokrenuti. Vjerojatno nije važno koju vježbu radite sve dok je možete raditi s prijateljima. Oni će to učiniti vrijednim truda.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je dobro vrijeme da uđete u srž pitanja koja mogu biti zbunjujuća i obmanjujuća. Ovo je razdoblje izvrsno za bavljenje detektivskim poslom. Trebalo bi vam biti lako locirati i ispraviti sve probleme. Poslovni partner može imati izvrsnu priliku za vas koja bi se mogla dobro isplatiti. Ako se osjećate dobro, krenite. Dobro je vrijeme za dubinsko razmišljanje. Ovo bi mogao biti spektakularan tjedan za vas u ljubavi- iako se to vjerojatno neće činiti tako u početku. Mogli biste biti mrzovoljni i dodatno razdražljivi u utorak. Bit će previše lako krivo usmjeriti svoj bijes prema pogrešnoj osobi. Ako ste uzrujani zbog situacije u karijeri, iskaljivati se na svom partneru je loša ideja. Stvari izgledaju bolje u četvrtak za sve u vašem znaku. Samci mogu pronaći otvorena vrata za velike romantične prilike. Ako ste privrženi, sposobni ste slobodno davati ljubav i dobiti je više zauzvrat. Provodite vrijeme u i oko vode. Plivanje bi mogla biti jedina vježba koju ćete zavoljeti. Redovito vas vodi u vodu i omogućuje vam opuštanje. Sam čin plivanja ne vrši pritisak na osjetljive zglobove niti pretjerano napreže mišiće. Ako možete nastaviti tako i postupno povećavati broj krugova koje radite svaki dan, vaše će tijelo i pluća postati spremniji.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Počinjete shvaćati da imate više sposobnosti i odlučnosti nego što vam drugi pripisuju. Vrijeme je da se uozbiljite radeći na strategiji koja će vaše snove oživjeti. Vaša bi obitelj mogla kritizirati vaše najnovije planove za karijeru, ali ne dopustite im da se miješaju. Budite sigurni u sebe i svoju profesionalnost. Mogli biste se previše razriješiti u društvu u nastojanju da upoznate novu ljubav, povećate izglede za ljubavne veze ili poboljšate cjelokupni odnos. Ako ste slobodni, možda biste trebali prestati toliko pokušavati prisiliti ljubav u svoj život. Što više forsirate, to bi moglo biti teže uspostaviti istinsku ljubavnu vezu. Najvjerojatnije će svi s kojima se sretnete ovaj tjedan biti samo na površnoj razini i ništa neće biti toliko duboko koliko biste se nadali. Ako ste već u paru, vi i vaš partner mogli biste uživati u izlasku s prijateljima — ali to bi moglo postati veći trošak nego što se isplati. Pripazite na svoju razinu energije. Vaši živci sada mogu biti iscrpljeni zbog stresa i pritiska na poslu. Razina stresa možda nije očita. Čini se da se radi o podmuklijoj vrsti napetosti koja se nakuplja s vremenom. Pomoći će vam da to suzbijete u korijenu i pronađete način da se opustite. Ako ignorirate probleme, počnite. Vaše će tijelo funkcionirati učinkovitije ako vam je um miran.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Bez obzira na vaše poslovne ideje, ovo je sjajan tjedan za dobivanje vitalnog publiciteta. Projekti u kojima ste angažirani dobit će poticaj ako ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ovo je razdoblje izvrsno za iskorištavanje sretnog prekida koji bi mogao prilično povećati vašu zaradu ako upotrijebite svoj kreativni genij. Izađite iz svoje zone udobnosti. Usporedba vaše romantične situacije sa situacijom para kojeg poznajete može dovesti do problema — osobito ako vaš partner, sadašnji ili potencijalni, također sudjeluje u usporedbi. Gledati na tuđi ljubavni život kao na neku vrstu nemogućeg standarda koji vi i vaš ljubavnik možete ispuniti ne samo da je nerealno, već i ne poštuje vezu koju možda imate sa svojim partnerom. Vage u paru vjerojatno će oboje biti krive za ovo početkom tjedna, pa dajte sve od sebe da strpljivo prođete kroz ovu zamku. Ako ste potpuno slobodni, vaš društveni život se značajno otvara u četvrtak. Ljubav je u zraku! Možda ćete biti privučeni oblicima vježbanja koji imaju estetsku kvalitetu. Ples je onaj koji vam se može svidjeti na više razina. Glazba dodaje magični element koji olakšava da se izgubite u onome što radite. Plesne forme variraju od trbušnog plesa do modernog i više. Sve su to dobre stvari!

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ako vodite posao na internetu, trebali biste biti vrlo dobri. Ali provjerite je li vaš softver za zaštitu od virusa ažuriran. Hakeri bi mogli pronaći put do vašeg sustava i uništiti vaš naporan rad ako ne budete pažljivi. Isplati se održati jaku obranu. Aktivnost u vašoj društvenoj zoni ukazuje na to da bi vam stranice društvenih mreža mogle pomoći. Dogmatska uvjerenja mogu uzrokovati romantične sukobe u vašem trenutnom ljubavnom životu. Konkretno, vi i vaš partner mogli biste se osjećati nesposobnima ili nespremnima sagledati međusobne perspektive. Imajte na umu da će trenutno obaranje tuđeg mišljenja ili uvjerenja vjerojatno štetiti vašoj ljubavnoj vezi. Zapitajte se je li vam važnije biti sretan ili biti u pravu. Singl? Možda ćete ovaj tjedan biti više usredotočeni na poslovne prilike nego na romantiku. Odnosno, osim ako ne upoznate nekoga tko je potpuni obožavatelj vašeg rada. U tom slučaju, mogli biste uhvatiti neke velike osjećaje! Previše druženja i previše poslovnih ručkova mogu utjecati na vaše zdravlje. Ako vam je jetra počela biti čudna, to je siguran znak da ste konzumirali previše alkohola ili masne hrane. Nemojte čekati da se pogorša prije nego što nešto poduzmete. Provjerite sa svojim liječnikom.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Spremni ste uložiti puno truda u uspjeh u karijeri. Jedini problem s kojim se možete suočiti jest da to toliko želite da biste mogli spriječiti vlastiti napredak. Sada ćeš raditi puno više. Budite spremni dati 110 posto kako biste stigli tamo gdje želite biti. Odbacite mnoga očekivanja koja si postavljate i koja vas nepotrebno opterećuju. Žurba s nekim novim možda nije najbolja ideja u ovom trenutku. Ako ste tek počeli izlaziti s nekim novim, nemojte pokušavati uložiti sve u to, a da prije toga zapravo ne upoznate osobu. Iako su najvjerojatnije prekrasan paket, unutra se možda neće puno događati. Ako ste u već uspostavljenoj vezi, tada biste vi i vaš partner mogli doći u iskušenje da potrošite hrpu novca radeći nešto samo iz zabave. Budite sigurni da stvarno želite što god to bilo. Spremni ste za nove zdravstvene izazove. Aspekti sugeriraju da ste sportski raspoloženi i spremni za sve. Ako biste uživali u natjecanju, postoji nekoliko načina na koje to možete učiniti. To će vašim razdobljima vježbanja dati dodatnu prednost i omogućiti vam da potučete vlastite rekorde.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Nikada niste ozbiljnije razmišljali o povratku na fakultet kako biste dobili dodatnu certifikaciju. Počinjete uviđati kako bi vam to moglo pomoći da dobijete karijeru kakvu želite. Fokus je na vašoj zoni karijere, tako da možda tražite novi posao, idete na intervjue i razmišljate o tome kamo dalje. Ako vam je potreban publicitet, ovo je dobar trenutak da ga dobijete. Sve u svemu, vaš će vam ljubavni život ovih dana vjerojatno donijeti više zadovoljstva nego problema. Kao rezultat toga, možete očekivati pojačane romantične osjećaje ili nježnost. Ovo bi moglo biti nepoznato, ali uopće ne mora biti negativno — ponekad bi ljubav trebala biti velika stvar! Singl? Možda ste previše uzbuđeni zbog nekoga novog koga ste upoznali preko rođaka. Upravljajte svojim očekivanjima. Trenutno imate toliko energije da morate pronaći način da je usmjerite. Nemojte je koristiti da biste sabotirali svoje napore u kondiciji. Koristite je da ih poboljšate. Ciljajte na visokoenergetske aktivnosti jer će vam one pružiti dobru kardio vježbu i pokrenuti cirkulaciju. Ako neko vrijeme niste vježbali, počnite polako i povećavajte postupno.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Težite nemogućem, iako tamo možda nećete stići. Kozmos vam se sada smiješi i možda vam se posreći. Ako imate internetsko poslovanje, bitno je da pogledate svoje brojke i učite iz njih. Možda ćete moći privući više posjetitelja prilagođavanjem svoje web stranice i eksperimentiranjem s time što funkcionira, a što ne. Učite od onih koji su već postigli uspjeh.Ljubav bi u svakom trenutku mogla postati glavni fokus u vašem životu. Zapravo, ako ste već u vezi, vi i vaš dragi imate priliku ponovno zapaliti iskre koje ste doživjeli tijekom prvih dana hodanja. Ako u posljednje vrijeme niste osjećali leptiriće u trbuhu razmišljajući o vašoj ljubavi, pripremite se da vas ponovno ugodno iznenadi faza medenog mjeseca. Ako ste slobodni, možda postoji netko na koga ste bacili oko. Spontani, strastveni poljubac mogao bi vas učiniti slabima u koljenima — ili čak spremnima za obvezivanje. Volite složene detalje. Imate sposobnost s vremenom svladati neku aktivnost, pogotovo ako znate da ona ima snažan ljekoviti učinak na vaše tijelo. Zato vam vježba poput tai chija može dati osjećaj postignuća, kao i osjećaj unutarnjeg mira, smirenosti, dinamične energije i iscjeljenja. Počet ćete se osjećati bolje na sve načine.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Svemir vas potiče da razmislite o spajanju svojih vještina i resursa s nekim drugim kako biste dobili više mogućnosti. Ovo je savršeno vrijeme da zatražite zajam za financiranje velikog projekta. Vrlo ste poslovno raspoloženi i spremni pregovarati o poslu koji vam ide u prilog. Vaša kreativnost je na vrhuncu, stoga je iskoristite! Uživanje u romantičnim užicima vaš je cilj ovih dana – sve dok osoba s kojom ih doživljavate čini da se osjećate sigurno. Ovaj tjedan, međutim, mogli biste biti spremni odbaciti oprez u vjetar i isprobati nešto što nikada prije niste. Moguće je da ćete vi i vaš partner poželjeti zajedno doživjeti divlju avanturu, poput bungee jumpinga, vožnje balonom ili bilo čega što biste inače smatrali izvan svoje zone komfora. Zahvaljujući prisutnosti voljene osobe, možete se osjećati sigurno i uzbuđeno isprobati bilo što novo. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga intrigantnog tako što ćete se jednostavno zabaviti. Možda sabotirate svoj zdravstveni uspjeh na više načina. Glavni može biti to što ne odvajate vremena za kupnju ili pripremu kvalitetne hrane koja potiče dobro zdravlje. Možda imate tendenciju da jedete nedosljedno. Pokušajte svoje prehrambene navike učiniti redovitijim i zdravijim te izbacite nezdravu hranu.