Astro

Tjedni Horoskop: 08.03. – 14.03.

admin 07. ožujka 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan Vam donosi sitne radosti. Generalno ćete se jako dobro osjećati sve do kraja tjedna i bit ćete dobro raspoloženi. Uz to, steći ćete prijateljstvo s osobom s kojom ste se do sada stalno samo svađali. Vaš novčanik se može udebljati jer do Vas stiže neočekivani novac. Ako Vam do sada nije bilo u potpunosti jasno što Vam je najbitnije u životu, onda ćete nakon rada tijekom ovog tjedna shvatiti da trebate ostaviti vremena i za druge. Ako postoji mogućnost, uzmite slobodne dane i posvetite se opuštanju. Bit ćete zadovoljni svojom karijerom, mada još uvijek očekujete mnogo više na ovom području. Nemojte odustati jer Vas još očekuju uspjesi. Međutim, trebali biste srediti situaciju na ljubavnom području, jer postoje problemi koji se još mogu riješiti kako biste probudili stari plamen ljubavi, ako znate što trebate učiniti po tom pitanju. Uz to, nemojte odgađati rješavanje privatnih problema. Obratite više pažnje na zdravlje, jer često sve preuzimate na svoju dušu, a to se pokazuje i u fizičkim simptomima!

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Jako je bitno da ne odgađate stvari koje ne mogu čekati, završite ih prije kraja tjedna, jer ćete u protivnom imati previše obaveza sljedećeg tjedna i nećete sve stići završiti. U financijama se pokazuje neočekivana radost, a to Vam je sada i potrebno. Ovih dana ćete biti zadovoljni jer imate osjećaj da ste sve bliže ciljevima i nekako je sada sve u redu na radnom mjestu. Završava se jedno teže razdoblje u Vašem životu. Sada pratite svoje reakcije, jer će Vaše emocije biti jako uzburkane zbog mnogo utjecaja koji će djelovati na Vas. Vaše raspoloženje će biti jako promjenjivo, ali i emocije. Vašu pažnju previše usmjeravate na one stvari koje ne možete uhvatiti svojim rukama, a time se uopće ne trebate zamarati. Umjesto toga se skoncentrirajte na činjenice i primijetite znakove koje Vam univerzum šalje. Zvijezde će pojačati Vašu sreću! Ovog tjedna ćete vrlo lako steći nova poznanstva ili stupiti u novi partnerski odnos, ako ste još uvijek sami. Isto tako, posvetite se očuvanju zdravlja, jer se vrlo lako možete zaraziti nekim virusom!

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop je jako dobar, ako već duže očekujete promjene. Ako ste zaposleni, u Vašem životu slijedi razdoblje kada će uslijediti napredak na području posla. Trebate obratiti posebnu pažnju na važne datume, poštovati vrijeme dogovora, posebice ako se radi o intervjuu za posao. Budite na oprezu kako biste ugrabili ogromne šanse. Kada je riječ o financijama, dobit ćete dobru vijest i konačno možete krenuti putem ojačanja na ovom području. Od osoba suprotnog pola ćete dobiti pozitivne povratne informacije, zahvaljujući čemu ćete cijelog tjedna imati mnogo samopouzdanja. Sada možete mnogo toga učiniti da sačuvate svoje zdravlje i izbjegnete manje probleme. Na ljubavnom području ćete steći nova iskustva i neke stvari ćete tek sada shvatiti.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Prethodno razdoblje Vam nije donijelo veće promjene. Nesigurnost prati područje financija, a uz to niste zadovoljni ni ostalim životnim područjima. Srećom, ovog tjedna možete mnogo toga učiniti da konačno postignete nešto veliko. Horoskop za Vaš horoskopski znak pokazuje sve najbolje. Sada možete privući veliku promjenu sudbine, na području koje Vi sami odaberete! Ovog tjedna na Vas neće djelovati loši utjecaji, ali ipak ćete se nervirati oko sitnica. Ponekad previše razmišljate i burno reagirate na neke događaje. To će na kratko zaustaviti vrijeme oko Vas jer ćete imati osjećaj kao da ste ukočeni. Poslušajte svoje predosjećaje jer će oni biti ispravni i donesite odluku na osnovu toga. Horoskop za ljubav pokazuje da se ne smijete raspravljati, već dobro promislite o svemu i nemojte ništa govoriti bez razmišljanja. Neki slobodni Rakovi ovog tjedna imaju šansu pronaći ljubav svog života. Horoskop za zdravlje pokazuje da su moguće manje ozlijede. Pripazite prilikom obavljanja fizičkih poslova.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Vaša sudbina se mijenja i o tome ćete baš mnogo razmišljati. Vi se želite razvijati i poboljšati kvalitetu svog života. Sada je vrijeme za analizu, pomoću koje ćete prijeći na sljedeći nivo. To je moguće rješenje čak i za fizički razvoj, na primjer ako se profesionalno bavite sportom. Ovog tjedna zvijezde Vam daju puno energija. Uz pomoć tih energija ćete uspjeti sve planove i ostvariti. Na radnom mjestu možete upotrijebite sve ove neizmjerne energije od univerzuma. Bit ćete u top formi ovog tjedna, ali i sretni, a to će umnožiti Vaše pozitivne doživljaje. Svakako trebate posvetiti mnogo pažnje partneru jer horoskop ne ukazuje samo na ljubav, već Vam može pomoći i u financijama. Kod partnera će se pojaviti jedna izvanredna šansa, a to ćete upravo Vi primijetiti. Isto tako ćete dobiti svu podršku nebesa da konačno ugrabite očekivani dobitak. Zdravlje je generalno dobro, ali pazite se stresa i umora.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Sada se trebate suzdržati jer Vas očekuju ozbiljni izazovi na radnom mjestu. Osjećate da ste previše napeti da ovaj cijeli tjedan odradite efikasno. Ne smijete reagirati na svaku riječ koju Vam upute. Ipak, sreća je pokraj Vas. Pokušajte se malo smiriti i fokusirati na poslove obaveze i zadatke. Jako puno promjenjivih energije djeluje na Vas tijekom ovog tjedna, a to je idealna osnova za promjenu sudbine. Na radnom mjestu je moguć mali napredak, ali najviše možete sada postići na području financija. Kada je riječ o ljubavi, bit ćete potrebni svom partneru više puta tijekom ovog tjedna, stoga ga nemojte samoga ostavljati kada žudi za Vašim društvom i podrškom. Zdravlje Vam je jako dobro i to se pokazuje čak i u želji za hranom. Ipak, budite malo oprezniji s unosom kalorija. Uz to, horoskop poručuje da budete oprezni u prometu, stoga krenite na put obazrivo!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna nemojte biti tvrdoglavi i forsirati ako se sve ne odvija uvijek onako kako Vi to želite. Pozdravite lijepo vrijeme, okrijepite se u šetnji prirodom ili u fizičkom radu kod kuće. Razmislite o uređivanju životnog prostora. Ovo je idealno i za suzbijanje stresa, a to je prijeko potrebno osobama u Vašem horoskopskom znaku. Vaši daleki planovi se polako ostvaruju, ali to Vas ne smije rastužiti. U poslu i financijama uskoro možete uživati u poboljšanju, čak i ako je trenutno prisutan zastoj. Radite punom energijom na ostvarenju svojih planova na poslovnom, ali i emocionalnom planu. Gledate optimistično u budućnost i jako ste motivirani. No, ako se ne osjećate uspješno, jedini razlog tome mogu biti negativne energije drugih ljudi. Veoma je važno kakvim ljudima ste u svom životu okruženi! S druge strane, horoskop za ljubav je dobar, međusobno razumijevanje će biti prisutno ako budete provodili vrijeme zajedno, čak i kada imate važne zadatke za obaviti. Kad je riječ o zdravlju, horoskop poručuje da pripazite na prehranu; počnite redovitije i zdravije jesti.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Moguće je da ćete ovog tjedna biti umorni i neraspoloženi. Najradije biste provodili vrijeme u četiri zida i sami. Ali upravo sada je vrlo bitno da budete sa svojim najmilijima koji će Vam uz razumijevanje pomoći da izdržite ova teška svakodnevna opterećenja. Bit ćete mnogo efikasniji ako se borite zajedničkim snagama. Horoskop pokazuje da ste zabrinuti zbog novca. Vi priželjkujete nešto novo i da biste to dobili trebate sačekati do sredine ovog mjeseca. Ovaj tjedan Vam donosi mala uzbuđenja i ovo je idealno razdoblje da postavite konkretne ciljeve. Počnite planirati svoju budućnost! Ovog tjedna ćete riješiti jedan problem koji Vas već dugo opterećuje i na koji već dugo tražite odgovor. To će Vam donijeti olakšanje, zahvaljujući čemu ćete novim snagama krenuti u obavljanje zadataka. Horoskop za ljubav također pokazuje dobra događanja. Možete imati sreće u postojećoj vezi, ali i slučaju ako tražite partnera. Ljubavni život se lijepo odvija i Vi ste spremni ulagati energije i vremena da sve ide dobro. Pojavit će se i jedan stari poznanik s kojim ćete provesti ugodno zajedničko vrijeme. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna trebate odgonetnuti nešto veoma važno. Za Vas će biti najbolje ako razmislite o svim događanjima u Vašem životu i pokušate shvatiti sve uzročno posljedične veze. Loše stvari se ne događaju jer su zapisane u našoj sudbini, već nekada donesemo i nesvjesne odluke koje su tome posljedica. Morate uvijek na umu imati nekoliko važnih stvari, jer postoji šansa da ćete zaboraviti nešto uplatiti ili nešto obaviti, a kasnije ćete zbog toga imati dodatnih problema. Na radnom mjestu, netko će Vam pomoći u razvoju karijere. To je sada dobro, jer bez napretka ne možete imati šansu za poboljšanje financija u bliskoj budućnosti. Samce u znaku Strijelca očekuje dobar tjedan. Naime, postoji mogućnost susreta koji će u Vama ostaviti dubok trag. Ako pustite da se stvari odvijaju same od sebe, očekuje vas sretan zajednički život u dvoje u budućnosti. Osobama u partnerskoj vezi slijedi bolje razdoblje i mnogo radosti. Što se tiče zdravlja, morate imate svoje vrijeme za opuštanje, ma kako teško bilo naći priliku.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ne trebate olako shvaćati određene stvari, jer postoje jako bitne obaveze kojima trebate posvetiti mnogo više vremena. Vaša budućnost ovisi o tome kakav stav imate prema tim stvarima. Vaši problemi se skupljaju zbog financija i posla, ali ni međuljudski odnosi neće biti sasvim sređeni. Imate čudnu misao na umu, a to će promijeniti viđenje svih situacija na drugačiji način. Promatranje događaja iz druge perspektive donijet će Vam pozitivne promjene. Konačno je stiglo razdoblje u Vašem životu kada stiže niz novih prilika. Ako budete dovoljno obazrivi, onda možete ugrabiti priliku koju i netko drugi želi iskoristiti. Morate biti vješti i brzi ako baš Vi želite krenuti putem pozitivnih promjena, a ne ta druga osoba. Horoskop za ljubav pokazuje probleme na koje često ne obraćate pažnju. Ne ostavljate probleme neriješenima, jer ćete u protivnom u budućnosti imati još više problema. S gledišta zdravlja, horoskop pokazuje da ćete biti premoreni, stoga obratite pažnju na to da dovoljno spavate.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Vašu sreću i uspjehe mnogo toga koči. Ipak, ovo bi trebalo stići u Vaš život. I Vi kočite svoj napredak svojim mislima i stavovima. Bitno je da saznate što je ono što trebate otpustiti da Vaši ciljevi postanu dostupni. Kaže se da problem ne stiže sam. I na radnom mjestu i u financijama se vide poteškoće. Mnogo brže trošite novac nego što prihodi stižu. Vašu pažnju ovog tjedna fokusirajte na obaveze, zadatke ili posao. Sada ne smijete vjerovati ogovaranjima jer ćete dobiti neke pogrešne informacije zbog kojih možete imati komplikacije u budućnosti. Najbitnije je da vjerujete samo dokazanim činjenicama, jer prisutnost napetosti neće biti od koristi na radnom mjestu, ali niti u partnerskom odnosu. U ljubavnom životu trebate sve srediti, to je poruka tjednog horoskopa. Ako ste sami, postoji velika vjerojatnost da ćete upoznati osobu s kojom možete stvoriti karmičku vezu. Samo je vrlo važno da primijetite znakove! Pozabavite se više svojim zdravljem i obratite pažnju na pravilan način prehrane, jer u protivnom možete imati probleme s probavom.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Vi želite više postići u karijeri, ali možda trenutno radno mjesto ne omogućuje napredovanje niti u poziciji niti u financijama. Vi možete mnogo više nego što pokazujete. Potražite nove šanse, ali nemojte brzopleto donositi odluke. Budite oprezni ovog tjedna i dobro razmislite od koga prihvaćate pomoć. Možda na prvi pogled nećete vidjeti što osoba očekuje od Vas zauzvrat, ali ćete vrlo brzo saznati. Ako ne želite neugodne situacije i zadatke, onda o svakoj odluci dvaput razmislite. Ako želite promjene u životu, onda je sve što treba za to dostupno ovog tjedna. Imat ćete energije, a zvijezde također pokazuju dobre prilike. Samo trebate shvatiti na koji način želite uljepšati Vaš život. Trebate imati konkretne zamisli, a zatim prijeći na djelovanje. Što se tiče ljubavi, ovo je jako dobar tjedan da upoznate osobu s kojom možete postaviti temelje za sretnu vezu. Ako ste u vezi, odjednom ćete sve jasnije vidjeti i konačno ćete shvatiti što zaista želite. Kada govorimo o zdravlju, ojačajte svoj imunološki sustav, jer se u protivnom vrlo lako možete prehladiti.