Astro

Tjedni Horoskop: 07.09. – 13.09.

admin 04. rujna 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna!

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete biti u tužnom raspoloženju jer imate osjećaj da se događaji ne odvijaju onako kako biste Vi to željeli. Osim toga, smatrate da Vas nitko ne razumije i ne možete pronaći svoje mjesto u svijetu. Osjećate kao da Vas drugi pokušavaju ograničiti i usmjeravati u nekom drugom pravcu. To bi moglo umanjiti Vašu ambiciju. Ipak nemojte izgubiti nadu jer će se sve uskoro promijeniti na bolje. Svakako trebate imati na umu da tuđa mišljenja i želje ne trebaju predstavljati Vaše. Možda će Vam trebati malo više energije i hrabrosti da ostvarite ono što ste naumili, ali vrijedi. Zbog Vaše osjetljivosti ćete imati nesuglasice u partnerskom odnosu, posebice ako se bez prestanka žalite svom partneru. Budite strpljivi ako još ne vidite rezultate Vašeg truda, jer to ne znači da neće uslijediti.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Sad trebate razmisliti o tome da nastavite učenje. Zvijezde će Vas podržavati u tome. Možda je Vama baš sada potreban takav izazov. Uz to se pruža šansa za napredovanjem u karijeri, možete poboljšati svoje financijsko stanje. Ovih dana ćete čak imati uspjeha na području gdje ste se tome i nadali, samo zamislite da je to baš tako trebalo i biti. Ovog tjedna Vas očekuje mnogo zadataka i obaveza koje morate srediti. Ako imate neke zvanične poslove koje morate odraditi, znajte da imate dovoljno samopouzdanja i energija da sve brzo završite i bez problema. Oslonite se na svoju sposobnost snalaženja u zahtjevnijim situacijama. Sve više razmišljate o tome da započnete novu vezu u kojoj biste konačno dobili sve ono što želite. Ovih dana će Vam se ispuniti jedna želja i upoznat ćete nekoga.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Vama je teško da ostanete smireni, ali sada je veoma važno da mirno pokušate riješiti sve probleme, a time možete postići da se sve sredi u vrlo kratkom roku. Ne trebate sve drugima prepustiti već pokušajte diplomatski podijeliti s kolegama. Ipak, jedan stari poznanik ili prijatelj Vas može iznenaditi. Osobe koje su samci trebaju biti obazrivi jer će imati udvarača koji nema iskrene namjere. Prvo otkrijte tko je ta osoba prije nego se upustite u jednu novu vezu. Dajte vremena upoznavanju, neka sve ide prirodnim tokom. Neke osobe mogu računati na izraženu sreću na područjima gdje to nisu očekivali. I Vi ste konačno stigli do onog perioda koji će Vam donijeti sreću. Kad govorimo o ljubavi, znate da morate učiniti potrebne korake kako bi Vaša veza bolje funkcionirala. Problemi će se srediti samo ako to oboje želite i ako zajedno učinite nešto po tom pitanju.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana možete računati samo na sebe. Sve trebate sami srediti i rješavati sve poslove, a jedino se možete osloniti na svoje znanje i talent. Ovog tjedna ćete vagati sve Vaše međuljudske odnose, jer imate osjećaj da više dajete nego što dobivate. Potrudite se biti realistični u pogledu na situacije. Vjerujte da, čak i ako ne dobijete određene ishode koje želite, čak i ako se ova promjena očituje u čudnim i nepoznatim oblicima, donijet će Vam nešto što će Vas usrećiti. Spremni ste za promjene u svom životu, ali i za promjene kada je riječ o međuljudskim odnosima. Ako želite da se Vaša veza pokrene u pozitivnom smjeru, onda trebate učiniti prvi korak. Započnite s promjenama i nemojte čekati da Vaš partner sam smisli što Vi želite. Ako ste sami, ovog tjedna možete uživati u flertanju. Sada vrlo lako možete osvojiti izabranu osobu.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Ovih dana će se veoma promijeniti Vaše razmišljanje. Konačno ćete dovesti u red svoje misli i ne vidite sve tako crno. Konačno ste opet optimistični. Uz sve to, sada vrlo lako donosite odluke s kojima ste do sada odgađali. Sudjelovat ćete u mnogim zanimljivim događajima. Ako želite promjene u svom životu, trebate učiniti korake koji su potrebni da budete sretni i uživate u svim događanjima oko sebe. Imate dobar predosjećaj, koji nagovještava pozitivne promjene. Ako vodite vlastiti posao, onda imate šanse da napravite još veći posao od postojećeg ili da još više pokrenete postojeći. Ako ste nedavno prekinuli s partnerom, onda budite strpljivi i nemojte požurivati sebe da prebolite. No, kod osoba kod kojih to nije slučaj, slobodno mogu započeti novu vezu, samo trebaju obratiti pozornost na to da ne budu napadni. Za osobe u partnerskoj vezi pokazuje se mirno i harmonično razdoblje.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu nemojte riskirati, izbjegavajte rizične, hrabre poteze jer ćete u protivnom upasti u neugodne situacije. Najbolje je ako ostanete na putu kojim sada idete i nemojte se isticati među ostalima ili pokušavati odraditi nešto fantastično. Pruža Vam se prilika da probate nešto novo i mogućnost da učinite ono što ste oduvijek željeli. Razumljivo je da će Vas to motivirati, ali nemojte neozbiljno shvaćati stvari, već budite praktični i pristupite zadatku s odgovornošću. Nemojte riskirati i uvijek idite na sigurno. Budite mudri i potrudite se pronaći rješenje za sve probleme. Imate mnogo posla ovog tjedna, stoga nemojte prihvatiti dodatne zadatke, jer ćete se u protivnom naći u utrci s vremenom. Kad je riječ o ljubavi, ovog tjedna neće škoditi ako budete obazrivi jer će netko zbog ljubomore ili zavisti pokušati posvađati Vas i partnera.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Svaki posao obavljate kao da ste robot i to Vam je već previše dosadno. Horoskop pokazuje sive svakodnevice i samo Vas prijatelji mogu izvući iz ovog tmurnog stanja. Potražite njihovo društvo češće uz jednu dobru večeru ili druženje uz piće. Tako se malo možete osloboditi napetosti koja se skupila u Vama zbog financijskog stanja ili karijere. No to ne znači da trebate mirno promatrati prilike koje Vam se pružaju. Posebno ne one koje se odnose na napredak u karijeri i financijama. Na radnom mjestu nećete biti prepreka i znate da sada imate dovoljno motivacije da krenete s realizacijom onih planova i želja. Pazite da ne učinite nepromišljene korake. Osobe u partnerskoj vezi će imati želju za obnavljanjem veze. To nije loša ideja, ali nemojte prisiljavati partnera na nešto, već o svemu zajedno razgovarajte.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan će biti idealan kada je riječ o financijama, naravno, ako budete pametno rukovali novcem. Sada ste u periodu kada trebate štedjeti, stoga čuvajte svoj novac. Na radnom mjestu ćete dobiti novi zadatak koji ćete uspješno obaviti. Već imate dovoljno iskustva i to Vam neće predstavljati problem. Ta kvaliteta također će igrati glavnu ulogu u napretku. Ovog tjedna Vaš zadatak je tretirati svoje ambicije ne kao nešto što Vam je nedostižno i neizrecivo, već kao nešto normalno. Kad govorimo o privatnom životu, ovog tjedna ćete vrlo lako steći i nova poznanstva, što samcima može donijeti mogućnost novog odnosa. Za očuvanje zdravlja je bitno da se fokusirate na to da sve štetne navike umanjite ili ih u potpunosti maknete iz svog života. Ali polako, nemojte ništa forsirati. U partnerskom odnosu se unaprijed pokazuje napetost. Nesigurni ste, imate osjećaj kao da partner nešto krije. Ako je to tako, onda je pravo vrijeme za otvoren razgovor.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu i u ljubavnom životu moglo bi doći do nesporazuma i rasprava bez posebnog razloga. Sada je vrijeme da stavite sve na svoje mjesto. Najvažnije je da ne krivite sebe za stvari koje niste učinili i nemojte sebe žrtvovati zbog drugih, jer ima osoba koje to ne zaslužuju. Ne radite ništa užurbano. Uz to, sada nemojte ništa važno započinjati, već to odgodite za kasnije. To se najviše odnosi na financije, jer nakon ovog perioda slijedi još bolji period. Sada se pokreću nove stvari u životu koje donose i nove prilike. Prilike su tu, samo ih morate primijetiti. Nemojte svima vjerovati i ne govorite svima sve ako ne želite da i drugi znaju o svemu. Sada će za Vas biti najbolje ako ne razvijate bliske odnose na poslu jer će Vam to praviti probleme u budućnosti. Ovo će biti super tjedan za područje ljubavi kada će Vas partner u svemu podržavati, a samci će upoznati pravu osobu za sebe.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog ćete tjedna teško pronalaziti svoje mjesto. Želite mnogo toga odraditi odjednom, a na kraju će to donijeti mnoge probleme. Vi ste sposobni za mnogo više nego što mislite i možete postići mnogo više nego ovi mali ciljevi koje ste sami sebi postavili. Ovog tjedna razmislite o onome što Vam je važnije od opreznog planiranja. Slušajte svoju intuiciju koja je sada vrlo izražena, jer tako možete jako dobro iskoristiti prilike. Od drugih u Vašem okruženju biste mogli dobivati savjete u vezi svog privatnog života, primijetit ćete da svi znaju što je za Vas najbolje, nego što Vi sami to smatrate. Vi ćete ostati smireni i ljubazni u toj situaciji, čak i u slučaju da trebate raditi s kolegama koje ne volite. Sada je najbolje ako Vama ne upravljaju emocije, već se ponašajte ispravno i profesionalno. Ovog tjedna nećete biti raspoloženi za ljubav, ali pripazite da ne povrijedite svog partnera.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Svaki dan započinjete s mnogo energije i u dobroj ste formi, a to vrijedi i za poslovne zadatke. Potrudite se da ovo ne traje svega nekoliko dana jer tako možete sami sebi olakšati život, ako budete optimističniji. Naravno, nekada je teško ako se u blizini nalaze zavidne osobe i ometaju naš napredak. Tražite svoje mjesto u svijetu, priželjkujete nešto novo, ali Vas nešto uvijek vuče unazad. Vi se plašite promjena jer negdje možete pokleknuti. Nikako ne možete krenuti novim putem, ako se ne suprotstavite izazovima. Kad govorimo o ljubavi, neosnovana ogovaranja drugih mogu izazvati konflikte u partnerskoj vezi. Nemojte tome pridavati značaj, jer Vi najbolje poznajete svog partnera i vaš odnos. Otvoreno pričajte s partnerom o tome i držite se zajedno. Ako još niste u partnerskom odnosu, horoskop Vam poručuje da se pokrenete i više izlazite jer ovog tjedna možete imati sreću u ljubavi.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovotjedni horoskop Vas moli da hodate širom otvorenih očiju jer će u Vašoj blizini biti osobe koje ne podnose dobro Vaše uspjehe i pokušavaju Vam otežavati svakodnevice. Ne dozvolite da bilo tko pokvari Vaše raspoloženje, već se ogradite od njih i nastavite svoje putovanje. Ako se na odgovarajući način fokusirate na svoje ciljeve i budete uporni, onda ćete postići veliki napredak u karijeri. Isto vrijedi i za ljubav. Ako hodate širom otvorenih očiju, Vašoj samoći može doći kraj. Bit ćete uspješni na poslu, ali isto tako se neće baš svi problemi riješiti. Sada trebate upotrijebiti svoje iskustvo. Sljedećih sedam dana se može dogoditi mnogo toga, samo Vam je potrebna osoba od povjerenja koja će Vam pomoći i savjetovati Vas kada i što trebate učiniti tijekom ovog razdoblja. Partnerski odnosi sada mogu prijeći na viši nivo, posebice ako Vam je želja osnovati obitelj.