Astro

Tjedni Horoskop: 07.06 – 13.06.

admin 07. lipnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj tjedan

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Zamah se malo smanjuje, ali to si sada možete priuštiti jer ste nedavno dokazali za što ste sposobni. Vaša financijska situacija i mogućnosti postaju sve bolje, iskoristite ovo razdoblje! Možete pokrenuti novi posao ili čak povećati prihode. Sada se puno lakše možete nositi s dosadnim zadacima, ništa ne može pokvariti Vašu dobru volju. U privatnom životu ljubaznost će biti tajna dobre veze. Sada možete dovesti u red obiteljske odnose s kojima se već duže vremena mučite i koje niste do sada uspjeli riješiti. Što se tiče ljubavi, ako budete imali više razumijevanja prema partneru, slijedi Vam bolje razdoblje. Ako ste sami, ovog tjedna lako možete steći nova poznanstva. Zvijezde Vam otvaraju put do sreće, samo morate zakoračiti na njega! Kad govorimo o zdravlju, trebate više vježbati, stoga pronađite vrijeme koje će Vam to omogućiti.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Na radnom mjestu možete očekivati zabrinjavajuće događaje koji će biti stresni. Možda ćete se naći i u sukobu s kolegama. To može negativno utjecati na Vaše raspoloženje i zabrinuti Vas, jer želite mir barem u slobodno vrijeme. Ovaj tjedan Vam ne donosi sreću, već uspjeh. Dobra vijest je da možete zaraditi više novca putem trenutnog posla, jer se pokazuje jedan oblik unaprjeđenja. Ovog tjedna ćete biti energičniji, što će Vam pružiti priliku da organizirate druženje s prijateljima ili obitelji. Također možete odlučiti posvetiti energiju i vrijeme sebi. Ovo biste možda željeli iskoristiti za napredovanje na radnom mjestu ili za obavljanje kućnih poslova. Možda nećete imati vremena da se opustite, stalno razmišljate o svojim obavezama. Bolje ćete se osjećati ako malo više vremena posvetite samo sebi. Ako na to obratite pažnju, Vaše stanje duha bit će skladnije i Vaši odnosi će bolje funkcionirati, što će možda biti posebno potrebno u Vašem ljubavnom životu! Kad govorimo o zdravlju, kvalitetan san je veoma važan, i inače, a posebno u ovom razdoblju.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Horoskop pokazuje da ovog tjedna možete postići sve što želite, ali uvijek idite samo jedan korak naprijed! Također možete lako svladati prepreke koje mogu nastati. Ipak, možda ćete se osjećati slabije i umornije. Postoje posebni nebeski utjecaji pomoću kojih možete primiti skrivene znakove, čak i u obliku snova i upozorenja, o Vašoj budućnosti! Učinci stresa sprečavaju uspjeh, stoga pripazite. Vaša financijska situacija nije najuvjerljivija, ali ako dobro razmislite o Vašoj situaciji, shvatit ćete da nemate baš tako velikih problema. Volite mnogo pričati i imate dobar smisao za humor, ali u posljednje vrijeme ono što govorite je ograničeno na Vaše probleme. Prestanite se žaliti, jer tako samo živcirate osobe u Vašem okruženju i privlačite i druge loše, negativne stvari u Vaš život! Međutim, prema Vašem ljubavnom horoskopu, sreća je uz Vas. Uz pomoć partnera možete riješiti sve poteškoće. Ako imate obitelj, djeca će Vam biti u središtu svakodnevnog života. A ako ste još uvijek sami, potencijalna nova ljubav može privući Vašu pozornost. Osim upozorenja da pripazite na stres, zdravlje je dosta dobro.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ne volite nove stvari, ali sada biste rado započeli nešto novo. Prestanite sanjariti, budite odlučni! Negativna iskustva mogu blokirati Vašu inicijativu. Monotonija trenutno nije Vaš svijet, ali ponekad imate i puno strpljenja za pažljiv rad. Lako postajete nemirni i ne možete dugo zadržati pažnju. Vaš emocionalni život je veoma valovit, emocije preuzimaju kontrolu nad Vašim odlukama. Međutim, borba uma i srca može uzrokovati jake glavobolje. Iako mislite da sve morate riješiti sami, u svemu možete računati na Vašu obitelj i partnera. Nešto Vam već duže vrijeme radi pritisak, i sada želite to i naglas reći. To je i dobro za Vas jer nakupljena napetost može dovesti i do problema sa zdravljem. Ako ste u potrazi za novom vezom, vrlo lako ćete se zaljubiti. Osim toga, možete odabrati najboljeg partnera koji će Vas usrećiti fizički i duhovno! S gledišta zdravlja, stres koji se nakupi tijekom tjedna izbacite kroz sport i primijenite pravilnu prehranu.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Osjećate da stav koji samo Vi pokazujete na svom radnom mjestu može biti presudan i ispravan. Sve drugo Vas strašno nervira. Ovih dana ne možete tolerirati ako drugi rade sporije od Vas. U obiteljskom životu može se primijetiti da vlastito mišljenje smatrate jedino ispravnim. Ako nastavite ovako, odnosi također mogu biti poljuljani. Put Vašeg razvoja sada je ravan, bilo da su Vaši ciljevi ili financije u pitanju. Bit ćete puni ideja, točno ćete znati kako realizirati Vaše planove. To je najbolje jer se pravi uspjeh može postići samo vremenom i upornošću. Sada imate priliku ubrzati stvari oko sebe, zato maksimalno iskoristite ovo razdoblje! U privatnom životu trebate razgovarati o zajedničkim planovima s partnerom. Bilo bi dobro da se i zabavite. Bilo bi sjajno kada biste organizirali opuštajuću večer sa svojim prijateljima. Zdravlje je skoro pa odlično.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Možete potrošiti puno svog vremena radeći na nepotrebnom poslu, pa se usredotočite na ono što je važno. Možete biti jako zaposleni i teško usklađujete posao i obiteljski život. Vi ste osamljeniji nego inače, a to je neuobičajeno za Vaše radno mjesto. Prihvatite da ste sada sporiji. U privatnom životu niste baš skloni dubokim razgovorima, ovog tjedna možda bude i više rasprava. Također imate puno planova koji baš i nisu novi. Budući da Vas sve zanima, imat ćete veliki uspjeh u stjecanju novih iskustava. Kako vrijeme prolazi postat ćete fleksibilniji, optimističniji i kreativniji. To ne utječe izravno na financijsko polje, ali ima i tamo utjecaja. Vaš će odnos sada biti važan. Vrijedi posvetiti više vremena romantici. Vaš dom i obitelj bit će opuštajuće mjesto za Vas. S gledišta zdravlja, bit će Vam potrebno više sna, pa Vam horoskop poručuje da biste možda trebali otići u krevet ranije.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Možete postati zainteresiraniji, fleksibilniji nego ikad. Vrijeme je da s kolegama porazgovarate o spornim pitanjima kako biste mogli učinkovitije raditi u timu. Komunikacijska sposobnost sada može biti važna na Vašem radnom mjestu. Ako uspijete pronaći zajednički jezik s kolegama i nadređenima, možete stvoriti nove uvjete koji bi Vam mogli biti od koristi. Prema horoskopu, komunikativniji ste nego inače, i to postaje svima veoma simpatično. U međuvremenu će, prema horoskopu, uskoro nastupiti teška razdoblja u financijama na koja se možete pripremiti ili čak i izbjeći! U privatnom životu otvorenost može biti novo poglavlje za Vas. U Vašem se životu mogu pojaviti novi prijatelji, ali ako ste sami, moguće je da ćete dobiti priliku za novu ljubav. Zdravlje je u redu, mada ne bi škodilo da malo više pažnje obratite na način prehrane.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedan nudi dobre mogućnosti, vrlo dobre. Ovo je ujedno i prilika da sami zauzmete svoj stav, čak i pred nadređenima, i svaki će napor biti dobro nagrađen. U Vašem životu započinje snažnije i uspješnije razdoblje, slijede Vam pozitivne financijske promjene! Gotovo je sigurno da morate donijeti neke veće odluke vezane za financije. Važno je da kažete ‘da’ trenutnim prilikama, jer ako to ne učinite, onda će sudbina donijeti odluku umjesto Vas i ona možda neće biti povoljna. Ako budete dovoljno uporni, iznenadit ćete se koliko se financijska situacija može poboljšati. Želite više intimnosti u svom privatnom životu, provodite što više večeri s partnerom i pružite mu malo više pažnje! Uspjet ćete zadržati pažnju voljene osobe i unijeti strast u vaš svakodnevni život, slijede Vam dobri dani. Zdravlje je dobro, samo tako nastavite.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Za ono što ste mislili da je osuđeno na neuspjeh moglo bi Vam pružiti neočekivano dobre rezultate. Važno je da iskoristite prednosti koje su Vam privlačne jer sada mogu donijeti više novca. Nećete imati volje prilagođavati se drugima, posebno ne kolegama. Zbog toga timski rad neće funkcionirati. Ovih dana se zbog financije nervirate najmanje, ali ne bi škodilo iste poboljšati. Sada možete brzim tempom odrađivati već dobro poznate zadatke na poslu, ali malo se teže prilagođavate novim zadacima. Možete računati na dane bogatim sadržajem, pružit će Vam se prilika da pokažete ono što znate. Horoskop za ljubav pokazuje da se trebate više potruditi poboljšati Vaš odnos, pravilna komunikacija će biti od pomoći. Ovaj tjedan je također pogodan za stvaranje novih poznanstva. Ovo je dobra prilika da pronađete partnera ako ste sami. Horoskop za zdravlje poručuje da unosite više tekućine u svoj organizam.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Radite više, stoga možete očekivati i više novca. Ako ste nezadovoljni svojim trenutnim poslom, možda biste sada trebali potražiti nove prilike, ali pričekajte sada s konkretnim koracima. Snažno se borite za svoje ciljeve i rezultat neće zaostati. Ako budete uporni, možete pokrenuti vlastitu priču o uspjehu. Ponekad je i Vama potrebno da kažete sve ono što mislite i da se ponašate onako kako Vama odgovara. Uradite to za sebe češće! Moći ćete donositi zdrave i mudre financijske odluke. Vi i partner se ovog tjedna doista možete pronaći, vaše se emocije pojačavaju, samo izbjegavajte ljubomoru! Ako živite zajedno, malo teže pronalazite zajednički jezik, što također može otežati rješavanje nastalih problema. Ako ste u potrazi za romantikom, ovog tjedna ćete upoznati nekoga s kim možete izgraditi sretnu vezu u budućnosti. Zdravlje je u redu, jedino se pokazuje mogućnost manjih ozljeda.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna ćete možda trebate donijeti odluku vezanu za financije, a proći ćete najbolje ako odluku donesete samo ako ste apsolutno sigurni u nju. Sve što će Vam biti potrebno tijekom ovog tjedna je hrabrost i da izađete iz svoje svakodnevne rutine. Ako ste već prikupili snagu, onda ovih dana možete postići sve što želite i ostvariti svoje ciljeve. U ovom periodu ste jako orijentirani prema svojim ciljevima i sve više izazova i poslova preuzimate, koliko god možete. Sigurni ste u sebe i izdržljivi ste kako biste sve dovršili do kraja od onog što i započnete. Bit ćete usklađeni sa sobom i drugima, ovo je krasan tjedan za nova poznanstva ili organiziranje Vašeg odnosa. Budite oprezni ako ste sami, jer Vas vanjski izgled može prevariti, stoga pazite da ne prođete pored svoje ljubavi. Zdravlje je prilično dobro.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan započinje problematično s mnogo prepreka, ali ako ste jako izdržljivi možete pokrenuti svoju sretnu seriju. Svejedno koja prepreka se pojavi nemojte odustati. Ako priželjkujete promjene u svom životu, sve će biti za to omogućeno. Imat ćete dovoljno energije za to. Samo još trebate shvatiti kako i s čime želite uljepšati svoj život i poboljšati ga. Konkretno trebate imati zamisli i odmah se pokrenuti. Ako su Vas do sada mučili neriješeni problemi i ozbiljna pitanja, onda se sada to može riješiti. One stvari s kojima duže odugovlačite, sada možete dovršiti. Bilo koje planove ili ideje imate, to podijelite i sa svojim partnerom jer imate njegovu podršku. Ako ste sami, horoskop za ljubav pokazuje da je vrijeme da nešto učinite ako imate simpatiju. Pozabavite se sa zdravljem i pravilnom prehranom jer se pokazuju problemi s probavom.