Astro

Tjedni Horoskop – 05.10. – 11.10.

admin 02. listopada 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovaj vikend!

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Najbolje stvari uvijek dolaze kada ih najmanje očekujemo. Prema tjednom horoskopu, ovog tjedna Vas očekuje jedno veliko iznenađenje i velika sreća, a to se posebno odnosi na područje posla. Ako ste nezaposleni, ovaj tjedan pruža mogućnosti za zaposlenje. Posebice ako ste već duže bez posla. Horoskop za ljubav pokazuje kako sada možete računati na partnerovu podršku, no ona mora biti uzajamna, a samce očekuje odnos s osobom koja nije odgovarajuća. Dajte više vremena upoznavanju, zaista nema razloga da žurite. Pravi potezi ovog tjedna u Vaš život mogu donijeti značajne događaje o kojima niste ni sanjali. Kad je riječ o zdravlju, možete uživati u eksplozivnoj energiji, stoga provodite više vremena na svježem zraku kako biste se osjećali još bolje.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Hrabre prati sreća, a to se posebno odnosi na osobe Vašeg horoskopskog znaka. Horoskop predviđa moćne, pozitivne promjene ako skupite hrabrosti i izađete iz svoje zone komfora te učinite nešto kako biste postigli uspjehe. Iako imate ideje o tome što Vam je potrebno i što trebate učiniti kako biste ostvarili svoje planove i financijsku dobit, u stanju ste odustati pred vratima uspjeha, jer niste ni svjesni koliko ste blizu cilja. Možda Vas već i snaga napušta, zbog čega niste u stanju učiniti bilo što za Vašu sreću. Najbolje je da vrlo dobro razmislite o tome je li vrijeme za drugačije poteze. Porazite prepreke, jer Vam je sada uspjeh bliže nego ikada prije! Horoskop za ljubav pokazuje kako Vam se neće svidjeti ponašanje partnera, no dajte mu malo prostora kako bi se duhovno znao vratiti na pravi put.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Sada je pravo vrijeme da uvažite kritike drugih, no ne samo one pozitivne. Poslušajte i negativnu stranu, jer tako možete doći do važnih informacija. Mišljenje drugih sada Vam može poslužiti ako želite mijenjati neke svoje navike kako bi u Vaš život stigle mnoge dobre stvari, jer je Vam upravo to i potrebno. Slušajte svoju intuiciju. Ovaj tjedan može donijeti dobre stvari u Vaš život. Previše oklijevate kada trebate donijeti važne odluke, no ovog tjedna Vam takav pristup može veoma naštetiti; donijeti pravu odluku od ključne je važnosti, zahvaljujući čemu možete napredovati u poslovnom svijetu. No nemojte odmah očekivati veliku sreću ili novac, samo sitne stvari i užitke uz koje ćete zaboraviti na one loše i osjećati se opuštenije. U Vašem odnosu također možete izazvati velike kontroverze ako stalno imate potrebu za samoisticanjem; preispitajte svoje stavove i razmišljanja.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete napetiji nego inače, zbog čega vrlo lako možete doći u sukob s drugima. Budite oprezniji, izbjegnite svađe s nekim od Vaših kolega jer Vam to u budućnosti može nanijeti velike štete. Također vrijedi izbjeći i loše namjere drugih, kao i negativne energije koje Vas mogu ometati u postizanju uspjeha i sreće. Ovog tjedna većinu glavobolja može Vam uzrokovati Vaš posao. Nekako imate osjećaj da to nije pravi posao za Vas što Vam se nikako ne sviđa. No u jednom trenutku svatko može imati takav osjećaj: da nije na putu prema ispunjenju svog cilja, ali ovog tjedna ćete uvidjeti neke nove stvari koje će Vam pomoći u karijeri. Kad je riječ o ljubavi, horoskop previđa mnogo novih, uzbudljivih poznanstava, ali nećete znati odabrati pravu osobu. Ne ulijećite prebrzo u nove emotivne priče ako prošlost niste ostavili iza sebe. Horoskop za zdravlje upozorava da ne zanemarujete signale Vašeg organizma, jer ako reagirate na vrijeme, možete spriječiti ozbiljnije probleme!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Gotovo ništa se ne odvija onako kako ste Vi to zamislili. Na poslu lako možete napraviti pogreške, čak Vam i jedan prijatelj može postati neprijatelj. Financijski problemi se nagomilavaju, stoga pod hitno trebate učiniti nešto za promjene. Posebice ako serija neuspjeha već duže traje u Vašem životu. Vi, kada nešto zamislite u svojoj glavi, to morate ostvariti pod svaku cijenu. Ovog tjedna će Vaš tipičan stav biti izražen, no ovog puta Vas čak i zvijezde podržavaju kako biste uspješno ostvarili sve svoje planove. Obratite posebnu pozornost da ne prođete mimo dobrih prilika. Horoskop osobama u vezi poručuje: vrijeme je da uvedete nekog reda, jer se Vama i partneru pruža mogućnost, bolja nego ikada prije, da zajednički pronađete rješenje, zahvaljujući čemu ćete moći razgovarati opušteno i smireno bez ikakvih strahova i strepnji. Ako niste u vezi, onda je vrijeme da se pridružite nekim online stranicama za upoznavanje, jer ćete tako upoznati nekoga tko ne živi u Vašem neposrednom okruženju.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna Vam slijedi puno promjena. Ako ste nezaposleni, trebate ugrabiti svaku pruženu priliku ako želite stabilizirati svoje financije kako bi Vam konačno uslijedio bolji početak. Na poslu nemojte nikome govoriti informacije zbog kojih kasnije možete biti u nepovoljnoj situaciji. Sada postoji velika mogućnost kako Vas netko namjerno želi staviti u takvu poziciju. Ako budete oprezniji, očekuje Vas izvrstan tjedan, tijekom kojeg rad donosi siguran uspjeh. Imate nevjerojatnu podršku zvijezda, zbog čega možete ostvariti i neki neočekivani dodatni prihod, a to Vam je sada i više nego potrebno. U ljubavi je veoma važno da ne pokušavate rješavati ljubomorne ispade partnera jer možete računati na zahlađenje odnosa ili neke druge ozbiljne posljedice. Horoskop samcima poručuje kako trebate imati više entuzijazma u potrazi za ljubavlju; krećite se više u društvu, napravite profil na nekoj internet stranici za upoznavanje jer možete pronaći pravu osobu za sebe.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Ako razmišljate o selidbi ili možda o promjeni posla, nemojte poduzimati ništa po pitanju toga tijekom ovog tjedna. Ovakvim promjena ne pogoduje nadolazeće razdoblje, ali zato horoskop za karijeru predviđa neočekivano pozitivne promjene. Ovo je jedan od onih tjedna kada trebate obratiti pažnju na intuiciju. Obratite pažnju na skrivene znakove; na to tko se kako ponaša u određenoj situaciji u Vašem okruženju. Prema horoskopu za ljubav, sada trebate usmjeriti svoju pažnju na partnera, jer ćete zauzvrat dobiti mnogo više. Vage koje još uvijek traže ljubav; ovaj tjedan nije pogodan za ljubav, jer se mogu pojaviti iznenadna neslaganja. Zbog vlastitog zdravlja trebali biste smanjili ili u potpunosti izbaciti konzumaciju gaziranih pića, kao i konzumiranje brze hrane.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Tjedni horoskop predviđa ostvarenje želje koju već duže očekujete. Ako budete uravnoteženi, očekuje Vas nešto vrlo dobro ovog tjedna na polju karijere i financija. Istina je da već naporno radite i nemate dovoljno slobodnog vremena, ali trebate posvetiti više vremena i odmoru. Slušajte Vaš organizam ako Vam signalizira da niste na pravom putu. Ako se ovog tjedna budete dovoljno odmarali, sljedeći ćete započeti s puno više entuzijazma. Uz to, horoskop predviđa neke gubitke još ovog tjedna, stoga obratite veću pažnju na prihode i troškove. Ovog tjedna možete očekivati jedan uzbudljiv susret. To može biti jedan stari poznanik, stara ljubav ili čak stranac koji će nešto u Vama promijeniti. Osobe u vezi mogu očekivati ravnotežu; bit ćete neobično strpljivi jedan prema drugom.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete ispunjeni mnogim idejama u nadolazećim danima. Generalno, očekuju se pozitivne promjene. Međutim, ako već neko vrijeme pokušavate napredovati u karijeri i financijama, ali bezuspješno, trebate razmisliti što Vas sprječava u istom. Naime, stvorili ste blokade na poslu i financijama kojih ste svjesni, ali ne trudite se promijeniti ih. Navika je ponekad loša stvar, ali veće brige još lošije; izgubit ćete priliku da se pokažete na određenim područjima života. Što god planirali vezano za budućnost, sada trebate krenuti s realiziranjem istog. Ako niste u vezi, tjedan Vam pruža i malo uzbuđenja. Možda će se pojaviti netko u Vašem životu, tko će Vas dirnuti ravno u srce. Strijelci u vezi trebaju imati na umu da većina problema može nastati kada je riječ o djeci. Naime, oboje želite postići sva Vaša prava, no na različite načine koji mogu izazvati raspravu. Kad je riječ o zdravlju; ako se ovog tjedna pojave neki novi problemi, veoma je važno da posjetite liječnika!

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan služi za razmišljanje; zvijezde sugeriraju da razmislite o tome što Vam nedostaje u životu i u kojem pravcu želite ići dalje. Potrebne su promjene kako biste krenuli onim putem kojim možete stići do unutarnjeg mira, ali i do poboljšanja na području financija. Sada doista imate mogućnosti učiniti nešto po tom pitanju. U posljednje vrijeme osjećate kako ste konačno na pravom putu. Ovog tjedna ćete imati jako puno posla, stoga trebate vrijedno raditi. Posvećenost poslu pokazat će Vam zanimljiv smjer kojim trebate ići. Horoskop za ljubav predviđa napetost u partnerskom odnosu, stoga trebate izbjegavati bilo kakve konflikte. Što se tiče zdravlje, horoskop poručuje kako trebate izbjegavati mjesta prepuna ljudi.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovaj tjedan je pogodan za rješavanje ozbiljnijih stvari, odnosno donošenje konačnih odluka. Stoga dobro razmislite što ste željeli ostvariti u prethodnom razdoblju i što trebate dovršiti da biste nastavili dalje prema uspješnoj i boljoj budućnosti. Što god sada započnete, nevjerojatne energije uspjeha će Vas u tome podržavati. Ako ste sigurni da Vas ništa ne koči, onda možete očekivati dolazak pozitivnih promjena na području financija, ali i ljubavi. Dobra je ideja ako priznate greške koje ste učinili u posljednje vrijeme. Uz to, bilo bi dobro da se zapitate kako ste se odnosili prema drugima tijekom tog razdoblja. Zvijezde Vam skreću pažnju na jednu stvar ili osobu koja će biti ključan faktor za Vašu budućnost. Tjedan je također dobar i za nova upoznavanja; vrlo lako možete pronaći pravu osobu za sebe.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Imajte na umu da nećete napredovati ako samo o tome sanjarite. Došlo je vrijeme da se pokrenete! Stoga izađite iz svoje zone komfora kako ne biste cijeli život ispaštali zbog toga što niste učinili ništa kako bi promjene stigle u Vaš život! Već početkom tjedna možete ostvariti svoje ciljeve, neovisno o kojem životnom području je riječ. Tjedan je pogodan za rješavanje ozbiljnijih stvari, odnosno donošenje konačnih odluka. Nebesa također podržavaju ovu analizu jer tako možete smisliti nove planove koje ćete kasnije moći i ostvariti. Ne zaboravite kako je i svaki neuspjeh dobar za Vas jer iz toga možete nešto naučiti ili se razvijati te tako postići i obilje. Sreća se također pokazuje i u ljubavi jer Vaša veza kreće u novom, pozitivnom pravcu, stoga možete i pronaći partnera ako ste sami.