Astro

Tjedni Horoskop: 05.09. – 11.09.

admin 05. rujna 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

Prva dva dana u tjednu bit ćete blagoslovljeni Mjesecom koji Vam može ponuditi vitalnost, zdravlje i energiju. Možete uživati u svakom trenutku na poslu i u obiteljskom životu. Moći ćete tražiti nagradu unutar društva. Očekuju Vas pozitivna partnerstva u poslu. Možete očekivati važne promjene na trenutnom poslu; tražitelji posla eventualno mogu pronaći novi posao. U obiteljskom životu savjetuje se da izbjegavate ego kako biste održali sklad sa supružnikom. Također možete potrošiti određeni iznos za renoviranje kuće. Sredina tjedna može uzrokovati da budete zauzeti pitanjima koja se odnose na investicije. Možda ste zauzeti u osnovnom obrazovanju djece. Posao također će Vam trošiti energiju. Koristite svoje znanje dok ulažete. Obrazovanje djece može uzrokovati da budete zauzeti, možete očekivati da ćete čuti dobre vijesti u smislu upisa ili rezultata. Posvetite se dodatnom proširenju poslovanja. Treba voditi računa o zdravstvenim problemima koji se odnose na lice, grlo i prsa. Posljednjih nekoliko dana čini se izvrsnim. Upoznat ćete novu osobu, korisnu u bliskoj budućnosti u poslovnom i privatnom smislu. Sada će se riješiti i problemi vezani uz braću i sestre. Dati ćete mali iznos vjerskom mjestu ili društvu čije stavove zastupate. Također ćete osjetiti kućni sklad. Zadnji dan u tjednu neće biti dobar za vas. Vaša će očekivanja biti visoka, što Vas može uzrujati. Ipak, nekako, do kraja dana, ćete izaći na kraj sa stresom i tjeskobom.

BIK

Prva dva dana u tjednu možda neće biti dobra za Vas, mogli biste biti uzrujani i razočarani. Suočit ćete se sa zdravstvenim problemima kod Vas i Vaših roditelja. Moći ćete svoj teško zarađeni novac potrošiti na stvari koje Vam nisu potrebne ali zbog kojih ćete se osjećati bolje. Možete izgubiti strpljenje, zbog čega ćete biti nervozni, stoga se preporučuje kontrolirati jezik dok razgovarate s nekim. Zaljubljene ptičice trebale bi paziti, jer bi moglo doći do prekida u vezi. Sredinom tjedna, prošlotjedno razočaranje sada se može pretvoriti u sreću. Uz pomoć dobrih savjeta, možete ostvariti duševni mir, sreću i strpljenje. Uživat ćete u profesionalnom životu; vaša okolina Vam može pomoći da dovršite svoje zadatke. Studenti će imati uspjeha u svome studiranju. Bit će dobrih dobitaka nakon malo truda. Zadnjih par dana; možda ste zauzeti domaćim poslovima i obrazovanjem djece. Zdravlje djece može Vas uzrujati. Uz pomoć sudbine možda ćete izaći iz ovog nesređenog scenarija. Doći će do nekih poremećaja u osobnom životu, stoga se preporučuje da kontrolirate svoju iskrenost i ego u vezi. U partnerskim odnosima trebali biste izbjegavati svađe o besmislenim temama, u partnerskim odnosima će biti nekih nesuglasica, ali Vaše strpljenje može pomoći da izađete iz ove situacije i uspjet ćete riješiti sporove.

BLIZANCI

Početkom tjedna ćete biti blagoslovljeni Mjesecom koji će Vas usrećiti. Imat ćete dobar fokus prema Vašim ciljevima, spremni ste donositi brze odluke, što može ponuditi novčane dobitke u bliskoj budućnosti. Moći ćete implementirati nove ideje u svoj posao i okolicu. Moći ćete uložiti mnogo kapitala u svoj posao za budući rast. Vaša zarada može povećati likvidnost unutar poduzeća. Što se tiče obiteljskog života, budite spremni rješavati nesuglasice među članovima obitelji. Također možete očekivati dobre vijesti u smislu vjenčanja jedne od voljenih osoba. Sredina tjedna neće biti pozitivna. Osjećat ćete dosadu i nezadovoljstvo. Preporučljivo je držati oči otvorene, moguće je da ste žrtva zavjere, budite oprezni u pogledu skrivenih neprijatelja i protivnika. Predlažemo vam da budete oprezni u svom načinu govora, inače biste se mogli suočiti s gubicima u bliskoj budućnosti. Izbjegavajte ulaganja u rizičnu imovinu. Predlažemo da se bavite meditacijom i jogom kako biste se oslobodili stresa i tjeskobe, izbjegavajte posuđivanje novca bilo kome. Posljednjih nekoliko dana u tjednu mogao bi vas blagosloviti mjesec, imat ćete dobru vitalnost i energiju. Napravit ćete dobre planove i moći ih učinkovito provesti; stoga se predlaže da pažljivo prostudirate sve dokumente prije nego što stavite potpis na njih. Zbog pretjeranog uzbuđenja mogli biste pogriješiti. Očekivat ćete nove odgovornosti u pogledu posla. Pazite na obiteljski sklad, nastojat ćete biti zaokupljeni poslom kako biste izbjegli nepotrebne rasprave. Zaljubljeni bi trebali izbjegavati razgovore o problemima samopoštovanja, inače biste se mogli razdvojiti.

RAK

Početak tjedna uzrokovat će to da budete zauzeti na poslu, naći ćete se zauzeti u provedbi svojih planova u smislu rasta na poslu i kod kolega. Okolina Vam može pomoći da uspješno provedete svoje planove. Obitelj će Vam pomoći da donesete neke vitalne odluke u obiteljskim stvarima. Dodatno ćete biti unutar pobjedničke pozicije od protivnika i skrivenih neprijatelja. Samci mogu pronaći srodne duše. Zaljubljene ptičice donijet će potrebne odluke u pogledu vjenčanja uz pomoć prijatelja. Sredinom tjedna bit ćete blagoslovljeni Mjesecom. Vaši gubici mogu se automatski pretvoriti u dobit. Vaša prošla ulaganja sada se mogu početi isplaćivati u smislu dobiti. Novo partnerstvo može pomoći u razvoju Vašeg poslovanja. Samci mogu pronaći svoju srodnu dušu. Vjerojatno ćete dobiti unapređenje na svom trenutnom poslu; tražitelji posla mogu očekivati da će pronaći novi posao. Zadnjih nekoliko dana neće biti povoljno. Osjećat ćete se dosadno. Moguće je da biste imali zdravstvene probleme. Imat ćete tjeskobu i nemir, te ćete gubiti svoje dragocjeno vrijeme radeći bezvrijedne zadatke. Posjetiti neko duhovno mjesto u potrazi za duševnim mirom.

LAV

Prošlotjedna zbrkana situacija sada će biti gotova. Bit će pravo vrijeme da započnete svoje odgođene projekte. Vaša sudbina je s Vama što se tiče dobitaka u poslu. Mogli biste dobili neke nagrade i priznanja za svoj naporan rad. Očekivat ćete duhovno putovanje. Dodatno ćete ići na putovanja povezana s poslom. Projekti povezani s nekretninama mogu započeti. Sredinom tjedna bit ćete zauzeti poslom. Vrijeme je povoljno što se tiče Vaše profesije. Uz pomoć svoje predanosti, moći ćete vrlo lako dovršiti teške projekte. Očekivat ćete neke nagrade kao rezultate napornog rada. Bit će izvrsnih vijesti o Vašoj braći i sestrama. Predlažemo da izbjegavate aroganciju i ego u osobnom životu kako biste se pobrinuli za sklad u obiteljskom životu. Posljednjih nekoliko dana u tjednu bit ćete blagoslovljeni Mjesecom. Osjetit ćete pozitivnu energiju oko sebe. Povećavaju se izvori financijske dobiti, što može povećati ušteđevinu. Stvorit ćete neke nove planove za rast poslovanja i moći ćete ih uspješno provesti. Studentima je kraj tjedna odličan za ispite. Zaljubljene ptičice će stvoriti dugotrajne emotivne veze.

DJEVICA

Početak tjedna neće biti povoljan. Možete primijetiti da se Vaši projekti automatski zaustavljaju bez razloga. Preporučuje se ne ulagati u nove poslove. Izbjegavajte biti uključeni u kontroverze; inače će Vas negativnost povući na loš put. Mogući su i blagi i zdravstveni problemi. Izbjegavajte svađe u obiteljskom i ljubavnom životu. Od 7. rujna unaprijed stvari su pod kontrolom. Sredinom tjedna stvari su pod kontrolom. Zaustavljeni projekti sada mogu automatski početi raditi. Spremit ćete se za posuđivanje gotovine kako biste ispunili svoje potrebe. Studenti mogu bolje. Sada ćeš imati čvrst san. Uvjeti sa šefom su dobri. Zadnjih nekoliko dana u tjednu su dobri za vas. Zbog toga ćete biti zauzeti svojim profesionalnim i poslovnim životom. Bit ćete usredotočeni na svoj posao, što Vas može mentalno umoriti. Teže ćete žonglirati s poslovnim i društvenim prilikama. To će utjecati na vaš obiteljski život; međutim, tvoja braća i sestre te mogu podržati. Zaljubljeni ptići mogu očekivati donošenje važnih odluka u pogledu vjenčanja uz pomoć obitelji. Oni koji traže posao mogu čuti izvrsne vijesti u smislu odgovarajućih poslova uz pomoć prijatelja. Ovdje ćete vidjeti dobre vijesti u pogledu obrazovanja djece. Parovi mogu dobiti odlične vijesti u smislu prinove u obitelji.

VAGA

Početkom tjedna bit ćete sretni, bit ćete zauzeti obiteljskim i poslovnim problemima. Očekujte duševni mir i sreću oko sebe. Osjećat ćete se zdravije. Možda ste zauzeti domaćim poslovima. Vaše zajedničko razumijevanje sa supružnikom bit će jače. Možete očekivati nova partnerstva na poslovnom planu. Donosit ćete brze odluke unutar posla, koji vam može ponuditi pogodnosti u bliskoj budućnosti. Ulaganja u imovinu povezanu s državom bi Vam ponudila profit. Trebali biste pripaziti kod problema povezanih s bubrezima i probavnim sustavom. Od 7. rujna nadalje možete osjetiti tupost i tjeskobu u svojoj prirodi. Preporučuje se izbjegavanje nepromišljene vožnje i rizičnih tura. Privući će vas i okultno. Sredina tjedna ne može biti dobra, možete se osjećati dosadno i tužno. Mogli bi se suočiti s gubitcima u svojoj profesiji. Savjet je da se čuvate protivnika i skrivenih neprijatelja. Izbjegavat ćete implementaciju novih ideja u svoj posao. Savjetuje se da držite distancu sa svojim šefom. Treba izbjegavati financiranje u rizičnim poslovima, inače bi se to pretvorilo u mrtva ulaganja. Zaljubljene ptičice će pokušati izbjeći svađe kako bi uspostavile harmoniju u odnosima. Od 10. rujna stvari će biti nekako pod kontrolom. Možda odlučite posjetiti i neko duhovno mjesto. Sudbina će Vam omogućiti da u svom poslu implementirate nove planove za postizanje uspjeha u bliskoj budućnosti. Odlučit ćete posjetiti neke bliske rođake ili planirati kraće putovanje. Posljednji dan u tjednu donijet će malo sreće u karijeri. Očekivat ćete da ćete zauzeti neku višu poziciju unutar trenutne organizacije.

ŠKORPION

Početkom tjedna možete biti blagoslovljeni pozitivnim Mjesecom, koji Vas može usrećiti; Zdravstveni problemi će sada biti riješeni. Zarada se može povećati, a izdaci će biti manji, što bi moglo povećati bankovni saldo. Moći ćete kontrolirati svoje protivnike i skrivene neprijatelje. Bit ćete u pobjedničkoj poziciji u bilo kojoj pravnoj stvari. Vaš šef može biti sretan zbog Vašeg napornog rada; mogli biste biti unaprijeđeni u smislu nagrada.Također možete uživati u romantičnim trenucima sa svojim partnerom koji će unijeti sklad u privatni život. Sredinom tjedna, uz pomoć sudbine, očekujte otvaranje novih prilika na poslovnom i privatnom planu, što će podići samopouzdanje. Novo partnerstvo može Vas razveseliti, što može biti korisno u bliskoj budućnosti. Veza sa supružnikom sada će biti jača. Možete potrošiti novac da donesete nove stvari koje mogu poboljšati vaš status. Bit ćete zauzeti s obitelji ili društvenim događanjima. Također ćete ulagati u nekretnine i drugu imovinu. Od 10. rujna unaprijed, stvari će biti negativne. Posljednjih nekoliko dana u tjednu neće biti povoljno. Imat ćete dosadan osjećaj; može uzrokovati da budete osjetljivi i emocionalni. Možda ćete imati i zdravstvenih problema.Izbjegavajte bilo kakvu raspravu jer bi se to moglo pretvoriti u svađu. Preporučuje se zaljubljenim ptičicama da budu strpljive i izbjegavaju stvaranje nepotrebnih rasprava. Zadnji dan u tjednu, poslijepodne, situacija će biti pod kontrolom. Možda ćete otići na neko duhovno mjesto s obitelji, tražeći mir u umu.

STRIJELAC

Početkom tjedna, pozitivan mjesec može učiniti da budete energični, zdravi i bogati. Možda ćete potrošiti novac na obitelj i ljubav, i to napravite bez imalo grižnje savjesti. Potrudite se kontrolirati svoju naglu narav, jer to će utjecati na odnose s ljudima iz okruženja. Zaljubljene ptičice mogu uživati u svojim sretnim trenucima. Studenti i tražitelji posla mogu čuti dobre vijesti. Sredinom tjedna mogla bi Vas razveseliti obitelj. Dobiti ćete unapređenja u smislu više posla. Također možete dobiti poticaje u smislu promaknuća. Predlaže se da budete strpljivi u donošenju novčanih odluka u poslu. Zaljubljenim pticama se predlaže da budu iskrene u vezama. Boriti ćete se protiv svoje unutarnje slabosti, koju ćete uspjeti okrenuti prema uspjehu i sreći. Zadnjih par dana; možete se pokušati analizirati i otkriti greške u odnosu sa supružnikom što će podići samopouzdanje u vezi sa partnerom. Studenti mogu brzo donositi odluke u pogledu svoje karijere. Samci mogu pronaći dobre spojeve. Zadnji dan u tjednu može izazvati nervozu i tugu. Predlažemo da izbjegavate brzopletu vožnju i rizične ture. Savjetuje se da izbjegavate argumente o besmislenim temama; u suprotnom, možete biti žrtva zavjere.

JARAC

Početkom tjedna možete biti pod utjecajem negativnog Mjeseca. Suočiti ćete se s preprekama na svom profesionalnom putu. Pobrinite se za svoje roditelje. Sijedite svoju intuiciju prije bilo kakvog ulaganja. Kupnju novog vozila ili izgradnju kuće predlaže se odgoditi neko vrijeme. Sredinom tjedna mogli biste se osjećati dobro i energično. Vaša unutarnja snaga može pomoći da prihvatite teške zadatke u pogledu posla. Vaša prošla ulaganja sada vam se mogu isplatiti. Svoju kreativnost možete upotrijebiti za renoviranje kuće ili radnog mjesta. Samci mogu pronaći srodne duše. Parovi mogu dobiti dobre vijesti u smislu novih članova obitelji. Zaljubljene ptice se mogu odlučiti vjenčati. Moguće je da ćete dobiti novu odgovornost u svom poslu, što će vam pružiti prednost u bliskoj budućnosti. Vaši odnosi sa starijima će se naizgled poboljšati. Kronični zdravstveni problemi se sada mogu izliječiti, također zdravstveni problemi u vezi s djecom sada će biti u redu.

VODENJAK

U prva dva dana tjedna postići ćete dobre rezultate od svog napornog rada. Riješiti ćete i sporove s rodbinom. Možda ćete ići u kratke poslovne ili privatne posjete, što bi moglo biti od pomoći u bliskoj budućnosti. Vaši podređeni te braća i sestre mogu Vam pomoći u teškim odlukama. Oni koji traže posao mogu pronaći odgovarajući posao. Od 7. rujna nadalje, mogli biste osjetiti malo tuposti, bit ćete neusredotočeni na svoje ciljeve. Sredina tjedna bit će negativna, možda ćete se odvojiti od svojih obaveza. Savjetuje se da se brinete za svoje starije. Od 10. rujna nadalje stvari će biti pod kontrolom. Možda planirate poslovno putovanje. Možda ćete uživati u svom obiteljskom životu, međutim, izbjegavajte aroganciju i ego sa svojim životnim partnerom. Problemi u partnerstvu će se riješiti. Samci za sve to se dogodi samo slušajte svoju intuiciju. Posljednjih nekoliko dana bit će razumno. Prošla ulaganja sada će se isplatiti. Sada će se rješavati zdravstveni problemi djece ili članova obitelji. Vaše povezivanje sa šefom će se poboljšati, što može pomoći u rastu karijere. Zaljubljene osobe će izbjegavati skrivanje bilo čega u svojoj vezi. Aspiranti za vjenčanje ne smiju skrivati nešto što se odnosi na njihovu prošlost.

RIBE

Početkom tjedna ćete biti blagoslovljeni Mjesecom; bit ćete sretni i moći ćete se usredotočiti na svoje ciljeve, što može povećati samopouzdanje i status. Uz pomoć komunikacijskih vještina možete riješiti nekoliko problema koji će iskrsnuti na poslu. Bit ćete pristojni u pogledu osobnog života. Imat ćete kontrolu između štednje i izdataka, što može povećati bankovni saldo. Treba biti oprezan u prehrambenim navikama. Zaljubljene ptičice mogu dobiti podršku od svojih članova obitelji u smislu vjenčanja. Učenici mogu očekivati dobre rezultate. Vjerojatno ćete se suočili s problemima respiratornih bolesti grla, uha i očiju. Sredinom tjedna, naporan rad može se isplatiti u smislu profita u poslu. Donijeti ćete teške odluke uz pomoć svojih podređenih i možete postići uspjeh nakon malo truda. Neke nove inovacije mogu Vam pasti na pamet i mogu ponuditi prednost u bliskoj budućnosti. Posljednjih nekoliko dana ćete biti pod pozitivnim mjesecom. Oni koji traže posao mogu pronaći dobar posao, a studenti mogu postići dobre rezultate. Imati ćete odlične ideje za ulaganja, što može poboljšati monetarno zdravlje, postati ćete dobar investitor. Samci mogu pronaći dobre spojeve. Zaljubljeni parovi će nastaviti planove što se tiče vjenčanja.