Astro

Tjedni Horoskop: 03.10. – 09.10.

admin 30. rujna 2022.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN

U ponedjeljak se Venera pomiče iz Vaše zone zabave i romantike u zonu rada i zdravlja; zabava je pomalo gotova, pa natrag na posao! Pročistite svoju prehranu i rutine. Budući da Venera vlada ljubavlju, možete steći najboljeg prijatelja ili ljubav svog života kroz posao ili odlazak u teretanu. Ostanite otvoreni i udvostručite svoj faktor privlačenja poniznim, savjesnim stavom prema usluzi. Trud se sada vraća kasnije. Morat ćete usporiti, posvetiti se detaljima i poboljšati svoje ideje ili projekt; isplati se, i to samo još tri tjedna. Sezona Djevica bila je vezana uz posao i vraćanje rutini, ali ovaj tjedan morate provesti neko vrijeme izvan mreže. Pun Mjesec u Ribama 10. pada u vaš nesvjesni sektor, i mogao bi biti najslađi trenutak koji imate tijekom cijele godine da se povučete, sami ili sa svojim partnerom (posebno zato što ste se usredotočili na retrogradni Merkur, koji počinje 9. odnosi jedan na jedan). Pobjeći iz grada, iako samo na jedan dan.

BIK

Venera ulazi u Vašu zonu ljubavi i romantike od ponedjeljka do ostatka mjeseca, što ga čini savršenim vremenom za ljubavnu bombu u zoni slobodnog vremena. Odvojite vrijeme da istražite svoju želju, ugodite svoju gitaru ili očistite kistove ili namjestite štafelaj. Izađite, pogledajte film, kritizirajte radnju ili blokirajte scenarij za vlastitu kinematografsku viziju. Budući da ovaj tjedan dolazi do punog Mjeseca u Vašoj društvenoj zoni grupa, vršnjaka i društvene pravde, očekujte da će zabrinutost biti istaknuta. Empatija, umjetnost, duhovnost, a posebno bijeg od stvarnosti, sve su to teme. Glazba i umjetnost s prijateljima ili kreativni grupni sat pozitivni su načini iskorištavanja te energije. Nemojte se mučiti za cilj; održavati zdrave granice i osjećaj samoodržanja. Pun Mjesec u Ribama 10. u mjesecu je najtoplije doba godine za Vaš društveni život. Stižu pozivnice sa svih strana za okupljanja, otvaranja barova i, naravno uobičajeno ludilo jesenskih vjenčanja. Iako su stvari na poslu pomalo kaotične (hvala retrogradni Merkur!), još uvijek se dobro zabavljate. Ono što ovaj tjedan čini posebnim je prilika da novu osobu s kojom izlazite upoznate s najbližim prijateljima.

BLIZANCI

Vaš vladajući planet Merkur retrogradan je od četvrtka do 2. listopada, stoga ponovno razmislite o svemu što je zabavno, kreativno samoizražavanje i romantične veze. Vaš način na koji ste se bavili jednom ili svim ovim temama treba preusmjeriti. Ovomjesečni puni mjesec naglašava polaritet između Vašeg doma i smjera u karijeri. Što Vam je potrebno kod kuće i možda na emocionalnom krajoliku kako biste se mogli prepustiti i teći u svojoj karijeri? Probudite umjetnika u sebi ili budite muza koja nadahnjuje veliku umjetnost. Vaš zadatak je: Nemojte previše razmišljati; samo osjećati bez etiketiranja ili osuđivanja. Ovaj tjedan donosi veliki napredak u Vašoj karijeri jer pun Mjesec u Ribama 10. stavlja u središte pozornosti vaš sektor javnog imidža. Bez obzira idete li u mirovinu, dobivate promaknuće ili konačno prekidate radno vrijeme od 9 do 17 sati kako biste počeli raditi kao freelanceri, ova je promjena olakšanje u Vašem javnom i privatnom životu. Vaš vladajući planet Merkur također je retrogradan ovaj tjedan (od 9.) potičući Vas da ponovno pregledate stare kreativne projekte i provedete više vremena sa svojom djecom.

RAK

Venera, planet ljubavi i ljepote, ulazi u Vašu zonu lokalnih odnosa u ponedjeljak, donoseći glatke i ugodne veze. U međuvremenu, retrogradni Merkur u Vašoj zoni doma sugerira da postoji nešto što treba razmisliti, možda ponoviti. Dakle, ako nešto planirate, nemojte još raditi značajne promjene. Dajte mu vremena do kraja listopada i procijenite svoje mogućnosti. Subotnji puni mjesec je eterična svemirska atmosfera snova, stoga se prepustite glazbi, ljubavi ili umjetnosti. Odvojite vrijeme za plutanje, sanjarenje i uživanje. Bez obzira na to krećete li na fakultet, idete na godišnji odmor ili postižete prekretnicu u svojoj duhovnoj praksi, pun Mjesec u Ribama 10. naglašava obvezu koju ste preuzeli da proširite svoj um. Retrogradni Merkur (od 9.) i Venerin prijelaz u Djevicu (od 5.) također Vas privlače da se ponovno povežete s obitelji, susjedima i bliskim prijateljima kroz zajedničke obrazovne i intelektualne potrage.

LAV

Merkur koči komunikaciju, vraćajući se unatrag u retrogradno kretanje od petka u Vašoj zoni lokalnih kontakata. Još jednom provjerite detalje u ovom području i nemojte samo pretpostavljati; preduhitrite nesporazume. Lokalna putovanja ili tečajevi na kojima se trenutačno nalazite mogli bi se promijeniti u trenutku, stoga budite u tijeku i fleksibilni sa svojim kretanjima. Dok ovaj mjesec naglašava Vašu financijsku zonu, ravnoteža dolazi od onoga što dijelite ili pristupate preko drugih. Seks, intimnost, duboki, ranjivi prostor u kojem istinski susrećemo drugoga, bilo prijatelja ili ljubavnika. Pun mjesec ove subote baca dozu fantazije, idealizirane ljubavi i povremene iluzije na ovo područje, stoga ne nasjedajte na pjesmu sirena. Uživajte u blaženom stanju, postavite ugođaj glazbom, razgovarajte od srca ili stvarajte nadahnutu umjetnost. Pun Mjesec u Ribama 10. donosi Vam prijeko potrebno financijsko olakšanje. Nevjerojatan je osjećaj konačno otplatiti kredit za automobil ili onaj iscrpljujući dug po kreditnoj kartici koji Vas proganja godinama. Također možete dobiti dobre vijesti o darovnici, nasljedstvu ili ulaganju. Budući da su Merkurove postaje retrogradne i ovaj tjedan (od 9.), budite strpljivi s komunikacijom, posebno oko financija. Stvari mogu biti spore, ali sve se riješi na vrijeme.

DJEVICA

Ovo je tjedan dobrih vijesti, a također je i za izaslanicu ljubavi i ljepote – Veneru – koja u ponedjeljak ulazi u Vaš znak. Započnite ovaj tjedan kako treba podižući svoje rituale i rutine brige o sebi na sljedeću razinu u rutine samoljublja. Kako bi to moglo izgledati za Vas? Naravno, zdravlje i prehrana, briga za okoliš i odvajanje vremena za planiranje unaprijed. Što drugo? U četvrtak Vaš vladajući planet, Merkur, ponovno postaje retrogradan u zoni financija i prihoda, pa krenite s tim i preispitajte. Vikend nudi veliki pun Mjesec u Vašem suprotnom znaku, pa će pritisak koji se stvara tijekom tjedna tada biti na vrhuncu. Zabilježite teme i krenite s njima; otpustite, pokupite svoju žetvu i emocionalno otpustite. Ovotjedni puni Mjesec u Ribama 10. u mjesecu je lijep trenutak da sjedite sa zahvalnošću koju osjećate prema najvažnijim ljudima u Vašem životu. Naravno, nije Vaša godišnjica, ali tko kaže da Vi i partner ne možete slaviti samo zato? Venera ulazi u Vaš znak 5. pa je ovo također odličan tjedan za brigu o sebi. Na dnevni red treba dodati frizuru, manikuru/pedikuru i onu njegu lica za koju ste čekali savršen trenutak da se razbacate.

VAGA

Od ovog petka je u Vašem znaku, pa obratite pažnju, Vaga. Od 2. listopada ste čisti, pa se posvetite problemu ili interesu koji Vas privlači. Upamtite, Vaš unutarnji glas može nešto predložiti, u tom slučaju razmislite o njegovom značenju ili mu se posvetite. Primjenjuju se sve uobičajene odredbe: Ne potpisujte ako ne morate; ako morate, provjerite tri puta i dobit ćete jamstvo povrata novca ili opt-out klauzulu. Ovotjedni puni mjesec u Vašoj radnoj i zdravstvenoj zoni sugerira emocionalno oslobađanje ili epifaniju. Podignite svoju brigu o sebi, svoju rutinu da se razmazite ili svoj kućni spa po želji. Pun Mjesec u Ribama 10. ipak Vas vraća u stvarnost. Ovaj ste tjedan zauzetiji nego inače: volontirate, trčite okolo na aktivnosti s djecom ili se nosite s manjom krizom na poslu s uobičajenom ravnotežom i gracioznošću. Budući da je komunikacijski planet Merkur retrogradan u vašem znaku (od 9.), važno je pažljivo birati riječi dok se vraćate u dnevne rutine.

ŠKORPION

Vaša društvena zona raste kako Venera, poznata i kao načelo užitka, ulazi u Vašu društvenu zonu. Ljubav, ljepota i želja nalaze se kroz prihvaćanje poziva, uživanje u prijateljima i otkrivanje novih. Samci? Prateći ciklus Venere otkrivamo u kojem ćete području života najvjerojatnije susresti onu šarmantnu, primamljivu koja će Vam zarobiti srce. Izađite u galeriju i uživajte u umjetnosti, posjećujte glazbena događanja, sudjelujte u grupnim aktivnostima vezanim uz zdravlje ili naučite nešto praktično. U subotu dovedite ravnotežu jer pun Mjesec osvjetljava Vašu romantiku, kreativnost i zonu slobodnog vremena. Možda zabava za dvoje pod mjesečinom. Posebno lijepo pristaje Vašem vodenom znaku, stoga uživajte. Ovotjedni puni Mjesec u Ribama 10. donosi neke uzbudljive vijesti za romansu u nastajanju ili vaše kreativne potrage. Bez obzira idete li na treći spoj s nekim tko vam se stvarno sviđa ili nastupate na večeri otvorenog mikrofona po prvi put, ovaj tjedan je za zabavu! Venerin ulazak u Djevicu 5. također je odlična vijest za Vaš društveni život. Podijelite svoje snove sa svojim prijateljima ovaj tjedan – nikad se ne zna tko čeka priliku!

STRIJELAC

Promjene u Vašoj zoni prijatelja, profesionalnih i osobnih interesnih grupa i općih mreža su u tijeku. Dok se nametljivi Merkur vraća u retrogradni položaj od petka, posljednje što Vam treba su nategnuti odnosi. Odgovorite na poziv i provjerite sve u ovom području. Osnovno pravilo: Ne pretpostavljajte, čak i ako se čini očiglednim. Općenito, tjedan raste pod pritiskom do subote, s punim Mjesecom koji stvara uski kut u odnosu na Vaš znak. Dopustite svemu što Vam predstavlja izazov da ide svojim tokom. Isprobajte tehniku tapkanja (emocionalno usmjerena terapija) za oslobađanje i ostanite jaki. Test za Vas je osjetiti svoje osjećaje i dopustiti svojoj intuiciji bez osuđivanja ili kritiziranja; ovo je vježba protoka. Pun Mjesec u Ribama 10. dolazi s prijelomnim trenutkom u kućnim i obiteljskim stvarima. Bilo da rješavate svađu s braćom i sestrama, dovršavate renovaciju ili podnosite zahtjev za svoju prvu hipoteku, ono što se događa ovaj tjedan čini se kao ništa manje od čuda. Budući da Merkur također ide retrogradno u Vašem sektoru prijateljstva, iskoristite ovo kao priliku da doprete do nekih starih prijatelja i podijelite dobre vijesti.

JARAC

Ovo je Vaše kozmičko upozorenje za pregled Vaše karijere što od ciljeva do toga s kime surađujete do toga kojoj ste robnoj marki vjerni, dok se Merkur vraća od petka do 2. listopada. Fokus ovog mjeseca je na širenju Vaših horizonata, rast bi mogao stići preko prijateljice ili ljubavnog interesa s vrlo drugačiju pozadinu od tvoje. Razmislite o putovanju, studiju ili uzmite knjigu za koju ste uvjereni da će izazvati Vaše ideje i po mogućnosti oduševiti Vas. Budite spremni za subotnji puni mjesec u Vašoj lokalnoj zoni. Vi ste vrlo zaposleni ovaj tjedan! Pun Mjesec u Ribama 10. osvjetljava Vašu komunikaciju, dnevni raspored i sektor lokalne zajednice. Tvoj tjedan provodiš posjećujući susjede, provodeći puno vremena u kafiću ili možda čak odlazeći na kratko putovanje van grada sa svojom najboljom prijateljicom. Ispunjava imati toliko toga na tanjuru! Postaje retrogradnog Merkura u Vašem sektoru karijere i ovaj tjedan (od 9.) navode Vas da preispitate neke svoje ideje o uspjehu. Možda je ono što želite jednostavnije nego što mislite.

VODENJAK

U ponedjeljak razdoblje zadovoljstva ulazi u Vašu zonu seksa i intimnosti, pa možete podići raspoloženje i navući rolete do kraja mjeseca. Što ćete raditi u svom slabo osvijetljenom kutku ovisi samo o Vama, bez pritiska, jer je to također zona metafizike i misterija. Pripremite kokice, uživajte u nadnaravnoj seriji ili se okušajte u proricanju sa svojim proročkim špilom po izboru. Dugoročno, Vaše učenje, putovanje ili opći planovi za širenje dolaze u razmatranje jer se Merkur vraća u ovoj zoni od petka do početka listopada. Ovo nije vrijeme za obvezivanje; vrijeme je za istraživanje i rad na idejama koje ste formulirali. Djelujte tek od listopada. Pun Mjesec u Ribama 10. osvjetljava Vaš sektor osobnih prihoda i resursa. Ovaj bi tjedan mogao donijeti veliku blagodat novčanom tijeku, unapređenje na poslu ili olakšanje nekih mjesečnih računa. Sada kada imate više povjerenja u svoje obilje, kako možete nadograditi stvari koje svakodnevno koristite kako bi bolje odgovarale Vašem životnom stilu? Biste li bili sretniji s većim televizorom? Bolji kućni audio sustav? Jesenska jakna koja je u trendu? Uložite u komade koji će vam dugo trajati.

RIBE

Ovaj tjedan izgleda posebno ukusno za Vas, Ribe. Tijekom sljedeća tri tjedna, razdoblje zadovoljstva krasi Vaš suprotni znak u zoni odnosa. Dakle, ovdje ćete doživjeti ljepotu i šarm, sve od Vašeg partnera pa do prijatelja. Ovomjesečni pun Mjesec je velik, svijetao i hrabar u Vašem znaku snova, pa se odlučite za ljubavnu fantaziju koja Vam otvara srce. Odvojite vikend za umjetnost, romantiku ili sanjarenje i zabilježite otkrića. Lijepo je vrijeme za ugađanje svojim željama; budite kreativni. Nemojte potratiti tako savršen trenutak; donositi zdrave i konstruktivne odluke. Nije Vaše godišnje doba, ali ovotjedni puni Mjesec 10. u Vašem je znaku, što čini ovo trenutkom za slavlje! Planet ljubavi Venera ulazi u Djevicu i Vaš partnerski sektor 5. i u iskušenju ste provesti cijeli tjedan slaveći sa svojim supružnikom, najboljom prijateljicom ili prijateljicom s posla. Samo pazite da ne pretjerate s trošenjem jer Merkur ide retrogradno u Vašem sektoru zajedničkih resursa 9., prisiljavajući Vas da ponovno pregledate neke dospjele račune ili dugove.