Astro

Tjedni horoskop: 03.08. – 09.08.

admin 02. kolovoza 2020.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Prema horoskopu, ovo će biti jako dobar tjedan za karijeru, ali se može dogoditi da će od Vas tražiti nešto neprihvatljivo. Uz to, tjedan će biti u znaku druženja. Pogledajte oko sebe i uvidite da ima oko Vas mnogo dragih i zanimljivih osoba. Fokusirajte se na njih i izgradite dobre odnose, jer će kasnije u budućnosti biti važni u Vašem životu. Ako ste rođeni u znaku Ovna, sada trebate započeti dijetu ili krenuti na odvikavanje od pušenja Horoskop za ljubav Vas upozorava da ne slušate ogovaranja koje se odnose na Vašeg partnera, jer Vaša nesigurnost može stvarati konflikte. Ali osim toga, u Vašem ljubavnom životu raspoloženje će Vam biti općenito ugodno. Imat ćete priliku provesti neke trenutke druženja i romantike s partnerom, odgodivši sve stvari koje Vas uznemiruju. Prepustite se uživaju i otkrivanju novih stvari.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Može se dogoditi mnogo toga čega ćete se dugo sjećati. Uživat ćete u životu, ali trebate imati granice. U financijama također slijedi uspješan tjedan. Dobit ćete ponudu koja će za Vas biti dobra. Budite sumnjičavi jer ono što se čini dobrim u početku, nakon detaljnijeg analiziranja, nije baš najbolje. Ako ste u novoj vezi, ovo je period usklađivanja i očekuje se mnogo rasprava. Ponekad se suočavanje sa svim životnim izazovima jednostavno čini groznim, poput teškog i neprekidnog tereta. Ali ponekad, kao ovog tjedna, ne trebate se u svakom izazovu osjećati tako loše. Ovog tjedna bit će Vam na raspolaganju prava i živahna radost, kada možete pokazati za što ste sve sposobni. Pokušajte. Slobodni Bikovi ovog tjedna će upoznati svoju simpatiju. Činit će Vam se da je nikako ne možete osvojiti, ali Vaš pristup i postupci itekako će impresionirati, nemojte odustati. Horoskop za zdravlje Vam poručuje da se čuvate prehlada te da povećate oprez u prometu.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

U Vašoj karijeri će uslijediti velika promjena. Kakav će biti ishod zavisi samo od Vas. Ne zaboravite: ako se zatvore jedna vrata ispred Vas, to znači da će se otvoriti druga. Ovotjedni horoskop pokazuje dobre šanse i to ne samo jednu, već više njih, što će Vam donijeti uspjeh, ali i napuniti Vaš novčanik. Donošenje dobre odluke dugoročno će promijeniti Vaš život. Davanje sebi šanse da upotrijebite svu svoju snagu, način je i brige o sebi, a samim tim to Vam može osvijetliti dane kada Vam je to najpotrebnije. S druge strane, od Vas će se možda na poslu očekivati nemoguće. Budite oprezni, nemojte na sebe preuzimati zadatke u kojima nemate dovoljno iskustva. Radije idite na sigurno i timski surađujte. Samci, ovo nije najbolji tjedan za upoznavanje. Ovog tjedna trebate imati na umu da neke stvari nisu onakvima kakve se čine na prvi pogled. Sada nemojte žuriti u nove emotivne priče.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Trenutno ste malo zabrinuti. Moguće je da ćete morati odraditi posao za dvije osobe, ali nikako ne smijete paničariti. Samo lijepo i smireno sve obavljajte i odmah će se smanjivati obaveze. Dok se problemi pokazuju na području posla, u financijama se vidi uzbuđenje. To znači da će se uskoro i situacija na poslu promijeniti, zahvaljujući čemu ćete moći postaviti čvrste financijske temelje za budućnost. To će Vam dati ogroman poticaj da svoj posao obavljate s više volje, jer je do sada sve bilo rutinski. Samo pripazite da ne generirate nove i bespotrebne troškove. Kad govorimo o ljubavi, horoskop za ljubav Vam poručuje da ostanete smireni, čak i ako se ne slažete u svemu s partnerom. Vaša smirenost će sad mnogo značiti u partnerskom odnosu. Samci, moguće je da postoji osoba koja Vam se sviđa, ali ne znate kako joj pristupiti. Ne znate što učiniti, a Vaše misli Vas još više blokiraju. Opustite se. Sada budite puni samopouzdanja i odvažite se na taj korak.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Više puta ćete biti u situaciji koja će Vas naljutiti. Zbog toga se nemojte previše nervirati, već smireno prihvatite trenutno stanje. Sredinom tjedna slijedi usporavanje, stoga ćete imati više vremena nego inače za obavljanje svih zadataka. Ali podsjetite se ovog tjedna da je u redu odmarati se kada ste umorni. U redu je da ne idete preko svojih granica. Nema ništa loše u odbijanju bilo kakve ponude koja nije dovoljno dobra i nije u skladu s pokušajem manjeg rada. Kad je riječ o ljubavi, ovog tjedna je najbolje izbjegavati teške teme u razgovoru s partnerom. Neka ovaj tjedan bude o uživanju i lakoći. Lavovi koji još uvijek traže ljubav, ovog tjedna učinite nešto za što se dugo vremena spremate, ali do sada niste imali vremena ili hrabrosti za to. Energije koje djeluju na Vas vodit će Vas prema ispunjenju Vaših snova.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Morate obaviti jednu stvar koju ste odavno nekome obećali i to je neki društveni zadatak. Nemojte se izvlačiti od obaveza. Bit će iskušenja i morate dobro promisliti koliki rizik prihvaćate ako se prepustite. Morate procijeniti svoju vezu jer se, prema horoskopu, pokazuje nesporazum, ali i tajna. Budite odlučni i ne dozvolite da Vam drugi govore kako trebate živjeti i kako se trebate ponašati. Pokažite da ste jaka ličnost i da možete sve dostojno obavljati u svakodnevnom životu, ali i na radnom mjestu. Uskoro ćete u privatnom životu trebati donijeti odluku. Naravno, korisno je prihvatiti dobre savjete. Ne smijete smanjiti svoja očekivanja. Ako Vam netko ne odgovara i opterećuje Vas, prekinite kontakt s tom osobom. Život je previše kratak da ispravljate loše međuljudske odnose. Uz to, horoskop za zdravlje Vam skreće pažnju na pravilan način prehrane. Povećajte unos povrća i voća.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Mnogima ćete biti jako potrebni, financijski i emocionalno. Obratite pažnju da Vas ne iskorištavaju. Sredinom tjedna se očekuju vrući dani s partnerom ili nepoznatom osobom, ako ste samac. Možete imati nezaboravne dane. Ono što se sad bude događalo imat će utjecaj na Vaš budući život. Za vikend se trebate osloboditi nepotrebnih stvari i imate veliku šansu da dođete do dodatnog novca. Ovaj tjedan nije za kompromise. Nije tjedan druženja s ljudima koji su Vam govorili da vrijedite manje. Ne dopustite da Vas nepravednost drugih natjera da zaboravite istinu. A to je da zaslužujete sve. Na poslu neće ići sve glatko, ali ono što Vam može pomoći je činjenica što ste se već susreli sa sličnim poteškoćama prije. Neće Vam biti drago što ste se opet našli u toj situaciji, ali sada ćete lakše riješiti sve probleme. U financijama, kao što smo rekli, slijedi poboljšanje, ali pripazite na priljev troškova.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Nešto je u zraku, nešto velika se sprema. Promjena je neočekivana i stiže u pravo vrijeme. Ovi dani su pogodni za građenje karijere, stoga potražite nove mogućnosti! Drugi dio tjedna odmarajte i nemojte preuzimati dodatna opterećenja na sebe. To će Vam biti potrebno jer se događaju bitne promjene na ljubavnom području. To će biti sudbinski preokret. Sada imate sve što Vam je potrebno kako biste ostvarili svoje snove: dovoljno hrabrosti, dovoljno unutarnje snage. Samo hrabro naprijed. Horoskop također pokazuje da ste zanemarili svoje zdravlje. Vrijeme je da se vratite zdravim navikama. Sportu, uravnoteženoj prehrani, u protivnom će Vam organizam davati signale da ste ga zanemarili i nećete se osjećati dobro. Izbjegavajte brzu hranu. Osim što je to loše za Vas, možete nakupiti i dodatne kilograme. A samim time se može pojaviti i manjak motivacije. Očekuju Vas lijepe stvari ovog tjedna. Brinite o sebi više.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Riskirate i započinjete nešto što se do sada niste usudili. Najvjerojatnije ćete biti uspješni, ali ipak se ne smijete unaprijed radovati. Ovog tjedna će uslijediti promjene na području financija, samo o Vama ovisi hoće li one biti pozitivne ili negativne. Dajte sve od sebe jer će Vam se pružiti mnoštvo prilika za napredovanje; držite oči širom otvorene. Fokusirajte se svoje ciljeve i snove, nemojte dozvoliti da Vam nebitne stvari sada odvlače pažnju. Međutim, u ljubavnom životu partner može imati drugačije želje od Vaših, nikako nećete moći pronaći sredinu. To nije razlog da se raspravljate s njim, horoskop ipak ostavlja mjesta za kompromise. Tjedan je generalno uzbudljiv, posebno za samce. U dobroj ste poziciji da se zaljubite u nekoga koga poznajete. Sreće je uz Vas, samo obratite pažnju na znakove.

JARAC – VODENJAK

Svakako pronađite način i priliku za popravljanje međuljudskih odnosa. Ne tražite izgovore jer mnogo znači ako se napunite energijama. Potrebno Vam je da uživate u životu i odete negdje gdje odavno želite otputovati. Učinite nešto dobro za sebe. Osobe koje žive u partnerskoj vezi očekuje uzbudljiv period, čak i trajna veza. Možete ćete osjećati da se stvari prebrzo događaju oko Vas. Naravno, vrijeme prolazi kao i do sada, samo se u Vama povećava potreba da više pažnje obraćate na sebe. U tome su posebno korisne prevladavajuće duhovne energije, koje pomažu u ljubavi i u blagostanju. Na Vašem radnom mjestu to može rezultirati napretkom, ali promjena se najviše vidi u financijama. Slobodni Jarčevi ovog mogu uživati u flertu. To se neće pretvoriti u emotivnu vezu, ali ovaj tjedan svakako može biti zanimljivo razdoblje.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Osjećate se sretno jer od okoline dobivate puno priznanja i cijene Vaš rad, a mnogi Vam se obraćaju i za savjete. U Vama će se pojačati želja da promijenite nešto u svakodnevici. Neovisno je li riječ o financijama, načinu života ili stvaranju novih prijateljstva. Sad je vrijeme da ostvarite sve stare želje, ispunite ideje i zatvorite sve postojeće nedoumice iz prošlosti. Tako ćete postići ogroman napredak u svom životu. Ovo je Vaš tjedan. Otvara se nova era za Vas – moćna faza s pokretačkim energijama. Otvorite četvere oči i primijetite koje prilike Vam se pružaju. Žuriti se definitivno ne isplati jer to lako može dovesti do manjih problema koji Vam sada nisu potrebni da biste uvidjeli neke stvari. Samci, kod vas se mnogo toga događa. Trenutno vas to ne ispunjava u mjeri u kojoj biste vi to željeli. Pokušajte se ne zamarati s onim što bi trebalo biti, već samo uživajte u trenutku.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Iz nekog razloga nedostaje Vam samopouzdanja. Teže ćete primjećivati da se tjedan dobro razvija. Moći ćete dati puno više od sebe nego ste na početku tjedna mislili. Sada, ako Vas ne okružuju osobe koje Vam žele zlo, ne okružuju Vas ni negativne energije; energija tjedna mogu Vam donijeti uspjeh. Neovisno imate li manje ili veće ciljeve, zvijezde pokazuju da ćete ih ostvariti. Istina je da pritisci dolaze sa svih strana, što će dovesti do problema u komunikaciju s kolegama i suradnicima, ali pokušajte biti strpljivi i imati više razumijevanja. Budite mudri, neka Vas iskustvo vodi u ovim situacijama. Područje financija je stabilno. Moći ćete si dati oduška i priuštiti stvari koje Vas usrećuju, a to može značiti i kraće putovanje. Ako ste u vezi, vrijeme je da razgovarate s partnerom o svemu što bi moglo utjecati na vašu budućnost. Budite jasniji u svojim očekivanjima, saznajte želite li ići istim putem. Ribe koje još uvijek traže ljubav; postoji osoba s kojom želite puno više, samo se trenutno ne pruža prava prilika da realizirate ono što želite. Strpljenje je ključ.