Astro

Tjedni Horoskop: 01.07. – 07.07.

admin 28. lipnja 2024.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Vi ćete imati puno elana u prvoj polovici tjedna, stižu dobre energije koje dolaze k Vama od zvijezda, tako da ćete biti puni ciljeva. Nažalost, sredinom tjedna, uslijedit će jedna nepravedna situacija s Vama koja će pokvariti raspoloženje. Nije dopušteno vidjeti sve jednostrano, morate znati prihvatiti svoje postignute rezultate, inače možete prenijeti Vaše probleme i u međuljudske odnose. Ipak ćete biti u mogućnosti da nekako pronađete sebe na početku tjedna. Očekuje Vas uspjeh na poslu, međutim, to neće biti lako, stoga dajte sve od sebe. Ako se Vaša financijska situacija nije razriješila do sada, onda se u pozadini nalazi problem koji zahtijeva više pažnje s Vaše strane. Možete računati na pojavu starih prijatelja koje će Vam biti drago vidjeti. Zajam nemojte davati nikome ovog tjedna, jer je velika vjerojatnost da taj novac neće dobiti natrag. Ljubavni život može biti buran, najbolje je ako sklopite pakt mira! Budite pažljivi prema partneru. Zdravlje je odlično, puni ste kreativne energije, iskoristite to na najbolji mogući način.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Umorno kreće ovaj tjedan, kao da se niste stigli odmoriti jer ste i kroz vikend bili natrag u svijetu rada. Želite sve završiti što je prije moguće, ali nekako to jednostavno ne ide. Vaš šef se uvijek pojavljuje gdje nikada ne bi trebao biti, uvijek Vam smeta, ali to ne primjećuje. Šef će Vam dodijeliti posao za koji nećete biti raspoloženi ovog tjedna. Međutim, saznat ćete informacije koje ne smijete podijeliti ni s kime. Stvarno ne govorite jer će vrlo lako ostali saznati što znate. Niti financije nisu ružičaste prema tjednom horoskopu, ali barem možete brzo i učinkovito učiniti nešto povodom tog. Faktor za ometanje u partnerskom odnosu može biti apatija, koja nije baš tipična za Vas. Obiteljski odnosi će biti super za vikend, možete se osjećati vrlo dobro, ako ste u mogućnosti na kratko zaboraviti svakodnevne probleme! S gledišta zdravlja, dobro bi bilo usvojiti neku tehniku opuštanja kako biste izbjegli stres i spriječili dodatne zdravstvene probleme.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Očekuje Vas miran tjedan u kojem će biti malo dosadno, osim ako ne nađete zabavu u području gdje pomažete drugima. Vaš posao ne donosi nove izazove i nažalost niti financijski niste u potpunosti zadovoljni. Također imate priliku za dodatni posao, to može utjecati na materijalnu situaciju. Sreća je blizu Vas. Međutim, postoji mogućnost nervoze kroz tjedan i ne samo s onim ljudima koji će Vam biti na putu zbog posla, nego i s članovima obitelji. Ako ne želite svađu, do te mjere da tjednima ne razgovarate, izbrojite do deset prije nego počnete vikati, ili nego što izgovorite nešto zbog čega ćete se i Vi kasnije kajati! Horoskop za ljubav pokazuje obnovu romanse, što može biti pozitivna vijest za Vas ako niste u odnosu. Osobe u vezi sreća također neće napustiti; horoskop predviđa ugodno razdoblje. Zdravlje je u redu, a uz to idealno je vrijeme za duhovni rast. Krenite meditirati ili prakticirajte duge šetnje gdje ćete biti sami sa svojim mislima.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Ovo je početak mističnog perioda. Ne dopustite da Vaš rad ometaju posebni postupci koji se odvijaju u Vašoj duši. Budite jaki, mislite na to da se nešto veliko događa u Vama što će riješiti sve probleme u jednom naletu. Vrlo je važno da ništa ne radite užurbano na poslu. Ne brinite ništa ako osjećate kao da ste nešto propustili jer će budućnost biti velikodušna prema Vama. Ali sada, tjedni horoskop obećava tišinu i mir na poslu, nažalost to se odnosi i financije, iako bi bilo vrlo važno imati nekakav pristojan prihod u kasi. Tjedni horoskop govori i o nečemu drugom, prvih dana u tjedni će se riješiti puno problema u Vašem životu. Možete započeti s jednom stvari u svome krugu prijatelja, a koje će se polako završiti do kraja. Horoskop za ljubav predviđa situaciju u kojoj Vašeg partnera dovodite u neugodnu poziciju. Budite pažljivi kada ste s drugima ili ako ste sami s djecom, pa ćete sigurno izbjeći neugodne situacije. Kad govorimo o zdravlju, povećajte svoj oprez u prometu i više nego inače obraćajte pažnju na prometne znakove i poštujte ograničenje brzine!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu izvanredne spiritualne energije će Vas dotaći, kada će svaki Vaš i najmanji predosjećaj imati važan značaj. Ako imate osjećaj da ste na pogrešnom putu i nešto trebate promijeniti, onda morate razmisliti što biste trebali drugačije raditi. Ovih dana ćete intenzivno rješavati Vaše financijsko stanje, pored svega naći ćete način da započnete neke svoje stvari koje već odugovlačite neko vrijeme, jer niste u sebi imali dovoljno volje za to. Tjedni horoskop za ljubav Vas moli da posao ne nosite doma i ne potežite za financijskim pitanjima ovih dana. Kada se radno vrijeme na poslu završi, budite u glavnoj ulozi opuštanja, i provodite ugodno vrijeme s članovima obitelji i partnerom. Kad je riječ o zdravlju, bilo bi dobro da boravite što više na svježem zraku, povežite to s nekom šetnjom ili trčanjem, odgovarat će Vam.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna također možete iskusiti znakove da Vas samo jedan korak dijeli od savršenstva. Na poslu se može doći do iznenadne promjene, zbog čega ćete se na početku uplašiti, ali neće biti potrebe za strahom. Ovog tjedna stižu takvi utjecaji do Vas, kada možete pružati maksimalno na polju karijere i financijama. Nemojte se plašiti od nepoznatog, jer Vas to može dovesti do napretka. Horoskop za novac Vas upozorava da ako je moguće nemojte ni od koga pozajmiti novac niti tražiti kredit, jer sav prihod koji ostvarite ovog tjedna neće biti dugotrajan, pa nećete moći vratiti dug. Tjedni horoskop na polju ljubavi ukazuje na veoma dobar tjedan, možete riješiti sve nedoumice, može nastati harmonija, potrudite se da ovaj status održite što dulje. Ako ste sami, poželjno Vam je iako i online da upoznajete neke ljude, jer prema ljubavnom horoskopu možete nekoga upoznati, tko ne živi u Vašoj blizini, ali Vam ta osoba može donijeti sreću. Sa zdravljem nećete imati problema, ako se isti dogodi, potražite svog liječnika za savjet.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Trebate obratiti pozornost na svakodnevne obaveze na poslu jer će Vaša pažnja biti rasuta na sve strane. Sada bilo tko može primijetiti da ne obavljate svoj posao kako treba i kako ste do sad to činili. U financijama ste također siromašniji, ali sada imate prilike za poboljšanje. Malo se ponašate nekontrolirano na poslu ovog tjedna, ostali će se vrlo teško prilagođavati Vašem promjenjivom raspoloženju. U jednom trenutku možete biti jako prijateljski raspoloženi, a u drugom neprijateljski nastrojeni. Prema tjednom horoskopu za karijeru, najbolje će biti ako samostalno radite na poslu, naravno ako za to imate mogućnosti. Bit ćete preosjetljivi i bilo kako Vam se obrate suradnici, nećete biti raspoloženi za timski radi s njima. U privatnom životu je sada miran period, s partnerom, ali i s članovima obitelji također imate dobre odnose. Potrudite se tako da i ostane, jer Vam je potrebna njihova podrška. Horoskop za ljubav je promjenjiv ako nemate partnera, tjedna događanja mogu Vas odvesti do ljubavi Vašeg života. Zdravlje je u redu, ali svakako horoskop savjetuje da sada izbjegavate agresivne sportove i okrenete se meditaciji, radu oko kuće ili u vrtu.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Prema tjednom horoskopu sada će Vam biti potrebna sva vještina i sposobnost organizacije kako bi dobro znali podijeliti svoje radno vrijeme i sve potrebne zadatke uspjeli staviti u dnevni red. Može se dogoditi da ćete nešto morati i otkazati, jer na Vašu štetu može ići ako ne odradite sve što je potrebno. I kod financija se također vidi da postoji nešto što pripada Vama, a Vi ne znate o tome. Bilo bi dobro da znate za sve detalje, jer možete doći do nekog neočekivanog novca. U narednih nekoliko dana kreativnost može dići do izražaja, samo ako ne sjedite skrštenih ruku. Mogućnosti trebate primijetiti i učiniti nešto za njih! U ljubavi sada trebate biti otvoreniji, koristiti emocije i lijepe riječi, partneru će to goditi, i tako će biti siguran da plamen strasti još uvijek gori! Kad govorimo o zdravlju, budite obazrivi sa simptomima koji se pojavljuju tijekom tjedna, a posebno s onima koji se pojavljuju po prvi put. Horoskop za zdravlje poručuje da ne ignorirate simptome koji se pojave, problem se može spriječiti ako na vrijeme reagirate!

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Možete osjećati da Vam sve ide lakše i zato trebate ovog tjedna raditi sve puni energijom jer sad imate šanse da i Vaši nadređeni primijete da ste sposobni za još više nego što su mislili. Toliko ćete se umoriti na poslu da nećete imati snage kad stignete kući. Naravno trebate na to obratiti pozornost jer će se svi kućanski poslovi nagomilati i to će Vas čekati i morat ćete i to obaviti sljedeći tjedan. Za nezaposlene osobe ovo je dobar tjedan, jer ćete ovog tjedna dobiti šansu za posao uz koji ćete riješiti financijske probleme. Prema horoskopu za ljubav, trebate obratiti više pozornosti na partnera i odnositi ka njemu s razumijevanjem jer se osjeća kao da je sam u problemima. Kad je riječ o zdravlju, jako pripazite da se ne prehladite tijekom tjedna jer će i Vaši bubrezi biti osjetljiviji nego inače.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna nećete raditi užurbano, no svakako to nije niti tipično ponašanje za Vas. Trebat će Vam mnogo više vremena da se uskladite sa zadacima na poslu. To si možete dopustiti zbog poslovnih zadataka, ali već zbog novca ne, naročito ako je najveći problem koji imate na području financija. Skloni ste sanjarenju u drugoj polovici tjedna, često će Vam misli odlutati u daleku stvarnost, ali ćete ipak željeti da je sve to u bližoj budućnosti. Iz tog razloga ćete sad biti nepažljivi na poslu i otežano ćete obavljati sitnije poslove. Ostanite fokusirani. U partnerskom odnosu sad ljubomora može izazvati probleme, moguće da će Vam se više osoba udvarati nego inače, na što će partner biti osjetljiv, budite obazrivi. Ako ste sami, sada obratite pozornost na znakove jer ovog tjedna vrlo lako možete upoznati svoju srodnu dušu. Ako prepoznate ove znake, onda se ne plašite učiniti prvi korak. S gledišta zdravlja, muči Vas nedostatak vitamina u organizmu i to trebate nadoknaditi!

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Previše zadataka prihvaćate i taj teret ćete osjećati tek od sredine tjedna. Obično Vam ne predstavlja poteškoće prepoznati vlastite granice, ali ovog tjedna nećete uspjeti u tome. Horoskop za novac nije tako dobar, nažalost postoji velika šansa da će neočekivani veliki izdatak isprazniti Vašu kasu. Bolje je na vrijeme djelovati i spriječiti nego čekati sretan period jer to neće biti ovog tjedna. Mislite da Vaše vrijeme često ode na potpuno nepotrebne stvari s kojima tako niste u stanju postići željeni razvoj. Ali polako ćete shvatiti da trebate razmišljati o većoj perspektivi. S realizacijom većih stvari počinjete malo kasnije. U svakom slučaju trebate ići korak naprijed u odnosu jer ovu stagnaciju nećete moći još dugo podnijeti. Vaš partner će sigurno cijeniti Vašu iskrenost i učinit će sve kako bi vašoj sreći vratio stari sjaj. Za zdravlje bi Vam puno značilo kada biste se malo više kretali, za to je vrlo dobra šetnja po parku. Najsretniji dan će Vam biti četvrtak, tada će energije uspjeha biti jake.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Ni sami ne možete odlučiti što je najbolje za Vas, jako je monoton ovaj tjedan. Skoro ništa Vam ne privlači pažnju čak ni približavanje osoba ako ste sami. Ima i takvih tjedana, ali uvijek postoje stvari koje morate obaviti. Takvo je i rješavanje financija i pripazite jer se može dogoditi da zaboravite izvršiti neku uplatu. Horoskop pokazuje da ćete sredinom tjedna krenuti u pozitivnom smjeru, samo trebate znati što je najbolji potez za Vas. Sad će se ispoljiti Vaša kreativna strana, imat ćete dobre ideje koje trebate podijeliti s drugima, naročito ako vidite i mali znak da se istaknete na poslu. Već sada na samom početku tjedna trebate uvidjeti da možete postići uspjehe na poslu. Horoskop za novac pokazuje pozitivne znakove i sad imate šanse za napredak. Osim uspjeha na poslu sada imate i energije i za partnersku vezu i partner će biti zahvalan na tome da će biti opuštajuće zajedno provoditi vrijeme. Ako ste sami, onda nemojte sjediti kod kuće jer Vas očekuje neočekivano iznenađenje za vikend! Kako biste bili što zdraviji, klonite se rutine, razmotrite uvođenje pravilne prehrane i neke nove sportske aktivnosti. Pronađite neku novu inspiraciju.