Astro

Tjedni Horoskop: 01.02. – 07.02.

admin 31. siječnja 2021.

Saznaj što ti zvijezde donose ovog tjedna

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

Na samom početku tjedna ćete primijetiti da Vam ne odgovara društvo drugih. Niste raspoloženi za druženje i na radnom mjestu vrijeme radije provodite u obavljanju obaveza nego da slušate druge ljude. Obratite pažnju da se ne odvojite od svih previše jer će Vam biti potrebna pomoć u posljednjim danima ovog tjedna. Sreća je na Vašoj strani! Ovnovi koji igraju igre na sreću, ovog tjedna imaju šanse osvojiti poveći dobitak. Horoskop za ljubav je isti, i tu tražite mogućnosti. Ako niste u vezi, onda je to u redu, no u drugim slučajevima ovaj osjećaj označava da nešto nije u redu u Vašem partnerskom odnosu. Horoskop za zdravlje Vas upozorava da Vaš organizam nije još pripremljen za hladnije zimske dane, stoga je važno da unosite dovoljno odgovarajućih minerala u svoj organizam.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

Imate osjećaj da Vam je dosta istih svakodnevica i potrebno Vam je nešto što će Vas izbaciti iz ove dosade. Na poslu će se čaša preliti, ali sto vrijedi i za sva ostala životna područja, jer ni tamo niste zadovoljni. Često imate osjećaj da nešto vrlo bitno nedostaje u Vašem životu. Tražit ćete mogućnosti da otkrijete nova područja za napredovanje. Dosta Vam je monotonije i želite malo napredovati unaprijed. Trebate donijeti važnu odluku; što je ispred Vas i što je ono što doista želite – zahvaljujući čemu jasnije i sigurnije možete vidjeti svoju budućnost! Horoskop za ljubav predviđa svađu. To možete na samom početku srediti ako ostanete na zlatnoj sredini. Ako ste još uvijek sami, horoskop pokazuje pozitivne promjene. Nemojte mnogo vremena provoditi kod kuće, jer ako želite upoznati nove osobe, sada Vam se pruža mogućnost za to. Tako ćete unijeti malo uzbuđenja u svoj život. Zdravlje je u redu, horoskop ne pokazuje probleme.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna trebate biti spremni na puno posla na radnom mjestu, nećete imati dovoljno vremena za druge stvari. To će, naravno, pozitivno utjecati na Vaše financije, ali ipak još uvijek imate više izdataka nego prihoda. Bilo bi dobro kada bi se napokon izjednačila situacija. Ako nemate ušteđevinu, onda barem nemojte stvarati dugove. Sada možete napredovati na radnom mjestu ako se malo potrudite biti brži. Detaljan rad je bitan, ali ne možete ovako precizno raditi i morate malo smanjiti svoje standarde ako želite imati i uspjehe. Ako osjećate da sve češće donosite loše odluke kada je riječ o drugima i stalno se razočarate u bliske ljude i kolege, onda sada trebate analizirati situaciju. Moguće je da su se samo Vaša očekivanja promijenila. U ljubavnom životu se pokazuje veliko iznenađenje za vikend. Horoskop za zdravlje ukazuje na blagu glavobolju u prva dva dana tjedna. Kasnije ćete biti umorniji i imat ćete veću potrebe za snom.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

Postoje dani kada su Vaše emocije pojačane, ali ne znate što biste najradije željeli. Prema tjednom horoskopu, može se dogoditi da će Vaš svaki dan biti ovakav i to je razlog zašto će Vam biti teško na poslu. Osjećate da nešto bitno nedostaje u Vašem životu. Trebate dobro razmisliti kako želite iskušati sreću, jer su energije sreće najjače za osobe rođene u znaku Raka ovog tjedna! Na radnom mjestu to možete iskoristiti, jer ako bolje obavljate posao, onda ćete postići i bolje rezultate, a time ćete imati veću plaću. Ako mislite da ovu energiju ne možete upotrijebiti za posao, onda se fokusirajte na sebe! Horoskop za ljubav ukazuje na oprez. Izbjegavate teme za raspravu i situacije za svađe, čak i ako ste u dobrim odnosima i tad a se može dogoditi manja prepirka. U slučaju da ste u lošem partnerskom odnosu, onda čak može doći do prekida veze, a to je već duže vremena neizbježno. Za bolje zdravlje je vrlo važno da spavate dovoljno i kvalitetno, jer će u protivnom Vaš imunološki sustav biti slabiji nego inače!

LAV – TJEDNI HOROSKOP

Imate osjećaj da nemate dovoljno vremena za one osobe koje su Vama bitne, jer opet posao oduzima svako Vaše vrijeme u životu. Jedino dobro u dodatnim radnim satima je povećanje prihoda, ali još uvijek nedovoljno u odnosu na ono kako biste Vi to voljeli. Vaši financijski problemi odvlače pažnju sa svih ostalih problema. Primjećujete da imate previše poslova i zadataka za obavljanje, a jedva iste možete privesti kraju. Nažalost, uvijek previše toga preuzimate na sebe, no ipak nije sve tako negativno. Sada ćete time dobro utjecati na svoje financijsko stanje. Vama je već duže potreban dodatni prihod, stoga trebate iskoristite ove pozitivne situacije što više. U ljubavnom životu će također biti prisutan uspjeh, ali u sasvim drugačijoj formi. Imate mogućnost svoju vezu podići na viši nivo, samo je potrebno malo nježnosti. Horoskop za zdravlje pokazuje osjetljivost Vaših bubrega. Obratite pažnju na to da unosite dovoljno tekućine u svoj organizam te konzumirate hranu bogatu vlaknima, jer se u protivnom možete udebljati.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

Bit ćete okrenuti sebi još više nego inače i radit ćete samo one poslove koje možete samostalno obavljati. Imat ćete veliku snagu za koncentracijom i tako ćete uspješno otkriti mnogo problema i srediti sve do srži. Obratite pažnju da se odgovarajuće odmorite ovih dana jer će Vaš umor smanjiti i Vašu koncentraciju. Bit će Vam potreban optimizam i upornost ako želite smanjiti nervozu. Na radnom mjestu se nemojte nervirati oko privatnih problema i pokušajte razdvojiti ta dva svijeta koliko je to moguće, inače će iz toga nastati dodatni problemi. Horoskop za novac, međutim pokazuje neke dobre znakove. Horoskop za ljubav ukazuje na promjene u slučaju da niste u partnerskoj vezi, jer ovog tjedna imate mogućnosti za upoznavanja. U slučaju da Vam to ne uspije, onda možete sumnjati na blokade. Naime, položaj zvijezda je jako dobar i pozitivno djeluje na ljubav. Na području zdravlja trebate obratiti više pažnje na svoje bubrege koji će biti osjetljivi tijekom ovog razdoblja!

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

Vaše financijsko stanje nije baš najbolje i sada samo brojite novac i razmišljate što još možete kupiti. Usput Vam je potrebno razumijevanje i pažnja jer osjećate da to ne dobivate od drugih. Već prije ste se borili sa svojim emocijama, ali ni približno kao ovog tjedna. Neizgovorene riječi i potisnute emocije, ali i želja da svima udovoljite može dovesti i do zdravstvenih problema, ako isti već nisu prisutni. Sada se najviše fokusirajte na to da svoju dušu i tijelo dovedete u balans! Na području karijere se pokazuju manji problemi. Moguće da ćete dobiti neki zadatak koji je za Vas novost i na prvi pogled nećete znati kako započeti rješavati taj zadatak. Ipak, Vi se ne trebate plašiti novih stvari, već se trebate suprotstaviti izazovima, jer jedino tako možete napredovati. U financijama će se pojaviti jedna dobra prilika i to nemojte propustiti, jer će kasnije ista donijeti poboljšanje! U partnerskoj vezi se javljaju problemi koje sada ne želite rješavati, a trebali biste. Potrebno Vam je više pažnje od strane partnera, ali nemojte to silom tražiti, već Vi učinite prvi korak prema tome. Osim već navedenog, zdravlje je u redu.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

Predstojeći dani će biti jako stresni za Vas, čak se može dogoditi da ćete psihički biti premoreni. Neke probleme možete i sami riješiti, dok druge možete malo preoblikovati ili odgoditi. Vaša nervoza će imati utjecaj i na Vaše financijsko stanje, jer lako možete izgubiti svoj novac ili na neki drugi način možete imati manje novca. Predstojeći dani će proteći užurbano, imat ćete mnogo obaveza, a uz to i one iz prethodnog tjedna. Na radnom mjestu stalno upoznavate nove kolege, a čak se može pojaviti osoba s poslovnom ponudom koja je malo sumnjiva. Nemojte započinjati ništa novo, naime financijsko poboljšanje samo od sebe kreće za osobe u znaku Škorpiona. Netko će se pokušati umiješati u Vaš ljubavni život, a to će stvoriti napetost između Vas i partnera. Nemojte nikome dopustiti da donosi odluke umjesto vas dvoje! Ovaj tjedan Vam donosi i nova poznanstva ili ćete se razočarati, ali pozitivno u već postojeća prijateljstva, nakon čega može nastati i ljubav kasnije u budućnosti. Kad je riječ o zdravlju, dosta ste umorni, ali izdržite još malo. Proljeće nije tako daleko.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

Sada se već možete pripremiti na to da nećete imati lak zadatak na radnom mjestu. Nemojte dozvoliti da Vam raspoloženje uništi trenutna situacija, jer će sav trud i uložena energija kasnije biti nagrađeni. Ovotjedni horoskop pokazuje da ne trebate forsirati ono što ne ide samo od sebe. Nemojte se uhvatiti za nešto pod svaku cijenu, već dopustite da sudbina time upravlja. Ako tako učinite, onda Vas očekuju nevjerojatna i neočekivano dobra događanja. Jedno od tih je upravo na području financija, sada imate doista veliku mogućnost za postavljanje čvrstih temelja. Horoskop za ljubav pokazuje neku uvredu tijekom ovog tjedna; dobro razmislite koliko ćete biti bijesni zbog toga, jer Vam partner samo pokušava ukazati na neku Vašu grešku. Ništa nemojte požurivati, nego o svemu dobro razmislite, ako treba i više puta, jer jedna isprava odluka sada može biti ključna za Vašu budućnost kada je riječ o emocijama! Ako ste sami, horoskop pokazuje mogućnost za upoznavanje, stoga nemojte odbijati ponude za sastanak. S gledišta zdravlja, sve je u redu, ali ne bi bilo loše uzeti par slobodnih dana i odmoriti se.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

Ovog tjedna Vam se pruža jako dobra prilika da preuzmete kontrolu nad svojim životom i mnogo svjesnije poradite na ostvarenju ciljeva i svakodnevnih obaveza. Ovu energiju možete zadržati i dalje i tako ćete imati mnogo uspjeha u budućnosti. Trenutno se pokazuju financijski problemi u zvijezdama i moguće da će Vam pred kraj tjedna biti potrebno više novca. Ovog tjedna jako dobro napredujete s obavljanjem svih zadataka koje su Vam dodijelili, nadređeni će također primijetiti i pohvaliti Vaš trud. U zvijezdama se jasno pokazuju uspjesi! Međutim, ponekad se uzrujavate oko suvišnih stvari. Pitanje je samo kome je nešto suvišno, a kome nije. Ako sada malo realnije sagledate svijet oko sebe, onda ćete shvatiti kako je i najmanja sitnica ogromna prilika za Vas. S druge strane horoskopa, ovih dana ćete imati pozitivniji stav prema obitelji i partneru i sada ćete provoditi više kvalitetnog vremena zajedno. Kad govorimo o zdravlju, bit ćete puni energije, stoga je korisno da se krenete baviti nekim sportom. To će popraviti i Vaše raspoloženje.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

Sada ćete uspješnije odraditi poslove ako napravite redoslijed po važnosti i ako ne radite sve užurbano. Morate se fokusirati na kvalitetan rad a ne na količinu. Ako ne budete organizirani i sve radite na brzinu, onda nećete primijetiti sve znakove koje Vam zvijezde šalju. Na poslu neće biti većih prepreka. Ako vodite vlastiti posao, onda će sada sve biti mnogo bolje nego što ste do sada na to navikli. Bit ćete puni energije i motivacije jer na Vas sada jako dobro djeluju planete. Najviše će djelovati na Vaše raspoloženje, ali i na financije. Ovaj tjedan Vam u svakom smislu donosi samo dobre stvari, stoga trebate iskoristiti mogućnosti koje Vam se sada pružaju. Nevjerojatne energije Vam pomažu na svakom koraku i sada Vam je sve na raspolaganju kako biste ostvarili svoje ciljeve i dali svoj maksimum. Čak se i u financijama vidi niz nevjerojatnih prilika. Partnerska veza je stabilna. U svakoj situaciji se možete osloniti na svog partnera. Ovog tjedna lako možete upoznati nove osobe. To ne znači automatski da ćete doživjeti ljubav, već možete i upoznati jednu osobu koja će Vam u budućnosti biti jako dobar prijatelj.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

Mnogo obaveza Vam sada otežava situaciju. Sve manje vremena imate da radite ono što volite. A najmanje vremena imate da umirite svoj um i da Vam ukaže na pravi put kojem biste trebali krenuti. Sada je vrijeme da se oslobodite svojih blokada i tuđih negativnih energija kako biste krenuli putem obilja! Tjedan je jako dobar za učenje na području karijere i posla. Naučite nešto iz ove situacije, čak i ako na Vas djeluju negativne sile. Vjerujte, sada ćete imati koristi od ovih loših stvari koje Vam se događaju. Moguće je da će Vaša financijska situacija biti nestabilna, ali horoskop ipak pokazuje veliku priliku za unaprjeđenje ili pronalazak novog posla. Kada govorimo o ljubavi, u Vašem partnerskom odnosu se očekuju žustre rasprave ako se budete uzrujavali oko svake sitnice. Najbolje je da prvo dobro razmislite prije nego što reagirate, jer je vrlo lako moguće da su neke od tih reakcije suvišne! Ovaj tjedan će biti idealan za upoznavanje, za flert i zabavu. Ako ste još uvijek sami, to svakako povećava mogućnosti da pronađete pravu ljubav. Ali i Vi trebate tražiti tu osobu. Kad je riječ o zdravlju, stres i umor polako Vas obuzimaju. Vrijeme je za kraći odmor.