FOTO by Timberland

Moda

Timberlandice s ljubičastim i zelenim bojama čine preslatki jesenski kontrast!

Antonija Andabak 19. listopada 2020.

Vrijeme je da klasične, žute timberlandice zamijenite ovakvim cool bojama!

Iako je doista lijepo vidjeti do sada predstavljene čizme na visoku petu, štoviše-vrtoglavo visoku petu koje ne praštaju grešku u hodanju. Već smo se praktički umorili zamišljajući hodanje u takvim petama, jer unatoč krilatici da za ljepotu treba trpjeti, ipak smo sigurniji u odabir udobne obuće koje na tržištu ima pregršt!

Tu nastupa Timberland! Brend koji se u godinu dana toliko uzdigao u modnom smislu da zimu i ne možemo zamisliti bez (barem) jednog idealnog para “timbica”!

Posljednje lansirani modeli vrlo su šarmantni u svojom izdanju koji bojama neodoljivo odaje retro vibru koja se neumorno infiltrira u sve pore modnog i beauty svijeta, a to je ono što modni stručnjaci prepoznaju kao potrebu.

Potrebu da u svijetu uznapredovale tehnologije imamo podsjetnike na boje, oblike i mirise koje će nas podsjećati na periode kada smo bili mali. U ovom slučaju, Timberland je lansirao niske čizme s elementima čizme u ljubičastoj i zelenkastoj boji.

U ovom primjeru, baza čizama je u prepoznatljivoj Timberland oker nijansi, dok je ostatak čizme osmišljen kao zanimljiv kontrast koji će provući pozornost i malih i velikih, upravo zbog odabira boje.

Timberland čizme

Ako vam iz bilo kojeg razloga ne bi odgovarala Timberland kombinacija nijansi, iskoristite mogućnost samostalnog kreiranja vlastitih niskih čizama! Opcija je pregršt, stoga uzmite vremena za dizajniranje svojih čizmica kroz koje će “progovarati” vaša osobnost.

Timberland čizme

Odlična stvar kao i kod mnogih Timberlandica jest da ih možete nositi uz floral haljine, jeans uz kariranu košulju i nesmetano hodati po terenu kojem želite.

Iste su vodootporne, odnosno izrađene od najnaprednijeg vodootpornog materijala, a jedni od materijala korišteni u izolacijskog strukturi čizme jesu reciklirane plastične boce, dajući do znanja korisnicima o štedljivoj upotrebi materijala kojima bi štetno utjecali na okoliš.

Timberland čizme

Osim eko osviještenosti, recenzije korisnika su pozitivne, čemu govori u prilog i posljednji komentar Timberland obožavateljice koja tvrdi da je u deset godina tek sad kupila drugi par timberlendica.

Zaključujemo da je cijena od 1.130 kn sasvim korektna s obzirom na kvalitetu. Ako ste se, baš kao i mi, zaljubili u ove retro “timbice”, kupiti ih možete na njihovoj službenoj web stranici.