FOTO by Timberland

Modni dodaci

Timberland tandem u prepoznatljivoj oker boji!

Antonija Andabak 03. studenoga 2021.

S gležnjačama na petu i ovim ruksakom, vaš jesenski outfit bit će pun pogodak!

Ako u vlastitoj kolekciji imate bilo što s potpisom ovog renomiranog brenda obuće i accessoriesea, bilo da je riječ o poznatim niskim gležnjačama ili štogod od modnih dodataka, znate da je riječ o iznimnoj izdržljivosti materijala te da su praktički vječan komad koji se svake godine vraća još popularniji!

Jesen je posebno specifično razdoblje jer predstavlja mnoge dileme u vezi obuće, a manje u vezi modnih dodataka poput torbica ili ruksaka. Hoćete li ujutro obuti čizme do koljena jer može pasti kiša, ali cijela kombinacija s čizmama pada u vodu kada se taj isti dan popodne podignu temperature idealne za niske tenisice! Zato treba mudro razmišljati i odlučiti se za par koji će u ovim prevrtljivim temperaturama riješiti sve vaše modne nedoumice.

Timberland ruksak – 220,00$

Ne želimo zvučati dramatično, jer ima, naravno, i gorih stvari od hladnih nogu, ali ipak nije ugodno. Imajte na umu da bez obzira na to idete li u zimsku šetnju ili planirate obuću za sezonu zabava, toplina i izgled čimbenici su koje treba uzeti u obzir.

Timberland ruksak – 220,00$

Naravno, tu je i element praktičnosti, ali to ne znači da morate štedjeti na stilu. Od para gležnjača koje odišu stilom u jednakoj mjeri kao i funkcionalnošću, odabrali smo gležnjače na čvrstu petu iz nove Timberland kolekcije koje smo vješto spojili s klasičnim ruksakom za doslovno – cijelu jesen i zimu!

Timberland gležnjače – 140,00$

Pete su vjerojatno najzahvalniji dodatak na obući koji znači da bez mnogo truda možete izgledati sexy i elegantno, a u sportivo varijanti Timberland je zamislio boju svojeg najpoznatijeg modela, čvrstu četvrtastu petu, vodootporan potplat koji je u blagom kontrastu boje s gornjim dijelom gležnjača. Uz takve moćne gležnjače, jednostavno je nadodati ruksak u istoj boji da izgledate sportski, a famozno.

Timberland gležnjače – 140,00$

Ako Vam se svidio ovaj Timberland tandem, checkiraj detalje ruksaka, čija je cijena konkretnih 1.400,00 kuna te gležnjača za koje valja izdvojiti 910,00 kuna.