Moda

Timberland čizmice u safari izdanju grijat će nas cijelu zimu!

Antonija Andabak 17. siječnja 2021.

Od cijele safari kolekcije, timbice boje pijeska podigle su najviše prašine!

Razdoblje koje donosi najviše izazova u odijevanju jest upravo ovo u kojem se nalazimo. Ono zahtijeva dobro promišljanje što odjenuti, a da nam bude toplo. Prema svemu sudeći, to znači da nam ne gine slojevito odijevanje kojim želimo postići udobnost i estetsku usklađenost, što je opet veći level kombiniranje odjevnih komada!

Obuća ni najmanje ne zaostaje za gore spomenutim izazovima kombiniranje lijepog i praktičnog, ali mi smo upravo na Timberland stranici pronašli rješenje za ovosezonske izazove! Upoznajte nove timbice iz Safari kolekcije koje su u samo par sati od objavljivanja na Instagram profilu, pobudile veliko zanimanje ljubitelja Timberland gležnjača!

Boja pijeska, na pravi način akcentira animal uzorak koji ukrašava gornji dio čizama, koji u ovom izdanju izgleda vrlo suptilno i nosivo u bezbroj kombinacija. Ljepota Timberland čizama leži u tome što animal uzorak na svijetloj podlozi istodobno, kada se približite, ostavlja efektan dojam!

Timberlandice su kao i sva dosadašnja lansirana izdanja, izrađene od kvalitetne nubuk kože koja odolijeva vremenskim uvjetima, a bitno je naglasiti da brend prakticira ekološki prihvatljivu proizvodnju obuće i odjeće, a od 2019.godine aktivno sudjeluju s partnerima u pošumljavanju područja u Americi, Africi i Kini, čemu pridonose i kupci s kupljenim proizvodima!

Cijena gležnjača s potpisom Timberlanda iznosi 1100 kn, a ako vas zanima kako izgleda ostatak Safari kolekcije s drugim animal uzorcima, to možete checkirati OVDJE.

S obzirom na to da se najnovija kolekcija pojavila na američkom tržištu, isporuka se ne može izvršiti u europsko područje, no kolekcija bi svjetlo dana uskoro trebala ugledati i kod nas!