Tim Veuve Clicquot u rangu najboljih svjetskih igrača!

Viktoria Šafranić 24. svibnja 2017.

Igrači tima Veuve Clicquot osvojili drugo mjesto na Rovinj Beach Polo Cup-u

Na plaži Porton Biondi, pred prepunom Polo arenom, igrači tima Veuve Clicquot osvojili su drugo mjesto na Rovinj Beach Polo Cop-u koji se održao drugu godinu zaredom. Jedinstveni sportski i turistički događaj privukao je brojne posjetitelje, koji su u Rovinju imali priliku uživati u natjecanju ponajboljih svjetskih igrača pola.

Tijekom trodnevnog Rovinj Beach Polo Cup-a, brojni posjetitelji su imali priliku uživati u elegantnim mjehurićima prepoznatljive žute etikete Veuve Clicquot šampanjca, koji odiše snagom i odvažnošću.

Veuve Clicquot šampanjac utjelovljuje suvremenost i stoljetnu tradiciju s posebnim naglaskom na kvalitetu koja je prepoznata diljem svijeta. Tradicija šampanjca Veuve Clicquot potječe iz 18. stoljeća, kada je Philippe Clicquot osnovao vinariju pod imenom Clicquot. Obiteljsku šampanjsku kuću kasnije je preuzela Barbe Nicole Clicquot Ponsardin i od nje napravila svjetski poznati brend. Danas je Veuve Clicquot dio grupacije Louis Vuitton Moët Hennessy i jedna je od najcjenjenijih šampanjskih kuća u svijetu.

Tijekom tri dana brojni su posjetitelji uživali u čarima kraljevskog sporta, ali i brojnim drugim sadržajima koji su dodatno doprinijeli uzbudljivosti Rovinj Beach Polo Cup- a.

Svi natjecateljski timovi koji su sudjelovali u natjecanju, nagrađeni su Veuve Clicquot šampanjcima.

https://www.miva.com.hr/